Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eh, nemtom, az a baj, hogy keresem a kifogásokat, hogy miért nem akarok menni, és az már eleve nem jó... még van kb 2 órám, hogy meggondoljam magam. De ha belegondolok... 1300 a belépő, kb sok ezer, mire szalonspiccces leszek, plusz egy taxi, ha haza is akarok jönni, és azt még nem is számoltam, hogy kijönnek értem, mert 16:00kor ment az utolsó buszom paksra. (plusz M6 dunaújvárosban van, innen 90km durván)
És még mindig nem végeztem az adatmentéssel... Kezdek komolyan kocka lenni, ez nem egészséges

Ami az értelmi szintet illeti: Nah igen. A többségük ebben a korban még arra sem képes, hogy egy jót keféljen (már elnézést)... Hosszútávú kapcsolat? Bah... (Aztán mindjárt jönnek a női részleg képviselői, és kapunk a pofánkra
)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- sh4d0w: Nyitlocker
- PlayStation 5
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)