- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
srácok én vagyok maradi vagy komoly gondok vanak? hugomnak elöfizus telefont akar adni anyám, uuuuuuuuristen. 8éves, nyolc éves lesz, és elöfizetéses mobilt kap, minek? Teljesen rosszul érint , ráadásul csak szines kijelzős mobil van itthon, 6310i-t mégsem adhatok neki, de ur isten, ha bekerül az általános 1.be az elöfizus kártya GPRS-el meg mindennel... uh.

Én balga azt gondoltam az én feltöltös simem adom majd neki, de levert a viz rendesen.philoxenia: van 4db GAP-es elöfizetésünk 3000Ft lebeszélhető, 10db sms inygen, magyarország legolcsobb percdijai, egymást pedig ingyen hivjuk, illetve mindenkit GAP-on belül
szerintem ez olcso, de az elvet nem értem.
Aktív témák
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Acer LED monitor (B247Y)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem ez olcso, de az elvet nem értem.