Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ngabor2
üzenetére
Igazából nem is tudjuk a másik fizetését már évek óta, a tíz százaléknál nagyobb különbség is lehet....
Persze a plakát már azért is hülyeség, mert akkor egyszerűen a cargohoz menne át az illető kocsivizsgáló és kész.....
Nem beszélve arról, hogy a kocsivizsgálók a vasút összlétszámához képest nagyon kevesen vannak....
A mozdonyvezetők, akik igazából nagyon szervezettek, nem sztrájkolnak, így, hogy nincs elégséges szolgáltatás, csak káosz, nem tudom mit akar elérni Gaskó, akit érdekes módon a MÁV fizet, nem is rosszul
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
ráadásul én meg írhatnám, hogy n. gábor vegyész debrecenben az x cégnél. ha ugyan ezen cég gödöllői telephelyén dolgozna, akkor 50%-kal több lenne a fizetése, ha pesten y cégnél, akkor meg +100-120%. no akkor én most szttrájkoljak, vagy miaszösz?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac
üzenetére
He ??? Pont az a baj, hogy NEM a vasutasok sztrájkolnak már igazából, azt a pár álkollégát el kéne már a helyére tenni.
"A nappali forgalmi szolgálatra jelentkező 2592 vasutasból 271 sztrájkol – közölte a MÁV. "
Milyen sztrájk ez így ? Lassan olyan lesz, mint anno a "többszázezres" tüntetések, ahol a párszáz arcát eltakaró suhanc volt a "tömeg".A VDSZSZ -t sokan telefonos szakszervezetnek hívják a cégnél, mert úgy csinált taglétszámot, hogy az egyik mobilos céggel -70 Ft-ért forgalmazott készülékekkel és flottakedvezménnyel- megegyezett, aki tag volt, az léphetett a flottába be.

-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szeva!

-
nike_
addikt
Szevasztok, itt van mindenki?
Papó83 is? 
-
BlacKSouL
addikt
-
Winner_hun
félisten
IT café beta 1 így gyorsba
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
nem mindegy, hogy abból a 2 évből mennyit tölt el szervízben...

használt IBM-mel, Dell-lel jobban járnál. szvsz.

mellesleg az IBM Thinkpad 14'-es modelljei (mint amilyet láttál, hogy nekem is van) 2,2 kilósak, tehát még bőven hordozhatóak.
subnotesznek 2 kiló súly bőven sok.
fRÉM: tegnap szereztem meg a Fallout 1-et, azért tűnök fel itten sporadikusan ma... nem vagyok jól, ma betegszabi, ezért játszom és amikor kinyírnak épp, felnézek a PH!-ra.

-
Pacák
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Hm....
4 cellás akku, celeron-M procival. Kétszer is meggondolnám. Akármilyen kicsi a kijelzője, attól még a mobil cerka nem lépteti vissza az órajeleit és gyorsan kicsi lesz hozzá a 4 cellás akkuban a kraft. SiS chipkészletes cuccom mondjuk nem volt az alább említett 486 -os lap óta...
-
Hold
őstag
Sziasztok szép napot
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nemcsak a várandós nők kívánosak, mint magadon is észrevetted.
Élelmezéstan nevű tantárgyunkon sok okos dolgot tanultam. Pl azt, hogy mindig hallgatni kell a testünk "kívánalmaira", és eleget kell neki tenni. 
-
válasz
bolondember
üzenetére
nem ajánlom,
szerintem nem az a baja, hogy kicsi, hanem az, hogy elég noname gyártó, ki tudja milyen a strapabírósága, az összeszerelés minősége, az anyagminőség, a hűtés megoldottsága,
ráadásul SiS-es chipkészlet, amivel csak a szopás van...szerintem 200 alatt nincs új normális notebook.
ennyiért csak használtat éri meg megvenni, egy X-es IBM-et monjdjuk, pár évesen.van amúgy egy notebook-topic...
de mindjárt jön PeterkeT és megmondja a tutifrankót
-
válasz
bolondember
üzenetére
hát ha neked az a jó, hogy minél kisebb legyen
Az a jó minél nagyobb 
-
bolondember
MODERÁTOR
-
válasz
bolondember
üzenetére
ennyi pézér jobb hal is van a piacon, nézegessél még, találsz jobbat

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Janoska26
üzenetére
én ezzel szemezek...
2 év gari, bolt közel, utazni filmezni/wlanozni tökéletes.. 2 kg, tehát szubnoti, 12", mi kell még?

@Tim: a vízhűtés napokban kerül a procira, halkabb ventik, most már csak egy 3850 (vagy kegyetlen jó áron egy 8800GT) kell bele...
(én a szolgálati telefonnak jobban örülnék - mindkettőnknek olcsóbb lenne
- de nem vagyok telhetetlen...
) -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
EEE PC, mint szolgálati noti?

egy PIII-as szubnoti megtenné a célnak... pl. Dell C400. meg a középkategóriás asztali Neked megvan, ha jól emlékszem.
-
válasz
bolondember
üzenetére
noti, kell a rossebbnek, annyit nem kolbászolok, hogy még hurcolni is kelljen, nomeg az árából inkább egy ütős asztalit pakolnék össze otthonra
inkább nagylapostévére ácsingózok 
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
philoxenia
üzenetére
...már nem.

-
-
frame>24
addikt
az NW2 nem vágott földhöz, de mondjuk én abban kontár vagyok (rpg nagyon jó "műfaj", csak az 1. részt nem ismertem..)
és jah,
az én gépemen a 2003 körüli játékok végre normálisan futnak..ennyit a gépfejlesztés malmáról, belefáradtam a folytonos hardware update-bemás: saw4 - belenéztem...bírni fogom, de a kérdés, h most nézzem meg, lelövök-e ezzel bármi poént, vagy 1-2 cenzúrán kívül ugyanez vár-e az itthoni premierkor? (story!)
-
Thrawn
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Tőlem 4-el szoktak és én sem kapok sört utána

A tű fura egy jószág engem böködtek már eleget ahhoz, hogy ne parázzak tőle, mondjuk biztos az is benne van hogy hozzáértő kezek csinálták. Véradásról szerintem elzavarnának ha rámnéznek
Jancsi: Az altatást is injekcióval nyomják, szóval nem úszod meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
...összekoccantja a golyóit, amitől kiugrik a szeme a porba, ahol vakon fogja keresgélni őket, minden fát lefejelve? ;)
Te Jancsi, én meg azt hittem + lettél.
-
bnss
veterán
Jó étvágyat az OFF TOPIC lakóinak, persze csak azoknak, akik ebédelnek.

-
válasz
bolondember
üzenetére
Én majd csak akkor adok ha elaltatnak közben, egyszer vettek mer rosszul lettem tesiórán vakbélgyanú, miután vettek még kétszer buktam ki, dejóvolt

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
nem véradás volt, hanem vérvétel. nem mindegy... 3 kémcsőnyit vettek le csak. nem is baj, a többire szükségem lesz. legalábbis nem vagyok lelkiekben felkészülve a véradásra, nagyon nem szeressem a tűket.
amúgy dógoztam, most volt időm visszaolvasni. megiszom a reggeli kávémat, aztán vissza melózni, mert valakinek azt is kell...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
ne emlegessed a rókát a Csacsinak, mert összezárja lábait, aztán meg...

-
blackvinyl
tag
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mindíg szükség van egy jóképességű lódoktorra

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eh, kockaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
@mod: Na úgy!

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
PH! nagyúr.
Mellékállásban orvos. Remélhetőleg.
-
válasz
venember83
üzenetére
hüje kérdés
felfedező mi más?
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hopp, igy egyből adódik a kérdés: S te mi leszel ha nagy leszel?
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor Én azt javasolnám, hogy kérjél gyorsan egy beöntést

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Apám orvos, de ő nem él velünk, Anya ápolónő.

Jancsi: fűűű, most, hogy így mondod, a múltkor ki volt kapcsolva a tűzfalam, lehet bekaptam a legyet.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Úgy érted, otthon?

janesz: looool
Aztán meg ki tudja, Schwarzenegger is vót terhes egyszer 
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lehet terhes vagy?
Én vasárnap hajnalban kb fél órát jártam keltem a konyhában, arra várva, hogy hányok-e vagy sem
nade csak nem jött össze 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jobbulást - dokinál voltál már?
-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, éjjel arra ébredtem, hogy hányingerem van, fáj a hasam, nem tudtam aludni 2 órán át, de se hányni, se könnyíteni magamon nem sikerült. Ami azért érdekes, mert nekem van egy olyan jó tulajdonságom, hogyha hányingerem van, akkor tudok is hányni, így gyorsan sikerül túllenni rajta.
Végül úgy 6 körül elaludtam, aztán felébredtem úgy fél 11-kor, de hánytam.

-
ngabor2
nagyúr
szép jóreggelet mindenkinek. végre eljutottam a reggeliig, vérvétel előtt nem lett volna jó. mindjárt visszaolvasok, ha érdemes. ha nem, akkor is.
-
bolondember
MODERÁTOR
jó reggelt, mizu?
visszaolvastam.
tildybéjb linkjén megfeküdtem így hirtelen, reggel..
-
frame>24
addikt
ezt meg tudom érteni, ugyanis azok még jók voltak (retro gamek). Komolyan, a ~2000 körüli éra óta igazán élmény-progi nem jött ki...(najó, nekem az IL-2 1946, de az is 2002-ben kezdődött)
viszont bug-ot, na azt megtanultak programozni...
egyik barátommal beszéltük, hogy ugyanígy kb 8 éve kezdődött, h bughalmazokat adnak ki játékszoftver címén 
Aktív témák
- Léghűtés topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Papó83 is?
ha én mindig hallgatnék a testi kívánalmaimra, akkor évek óta börtönből neteznék, és kb a tizedénél tartanék amit a nemi erőszakokért kaptam volna 

egyik barátommal beszéltük, hogy ugyanígy kb 8 éve kezdődött, h bughalmazokat adnak ki játékszoftver címén