- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nezd, epp ezert nem vennek 3-4 evesnel oregebb autot - legyenl az "egyesk" altal hon ahitott nemet csoda - dolgol elfaradnak, elernek idovel, nincs mar nekem erre energiam, hogy allandoan karbantartsam oket.
Egyebkent amikor eldurrant a cucc, kb 2 kilometert mentem vele, majd megalltam a liquor store elott varakozni kb 2 percre jaro motorral. Shit happens
-
CactuS
Arcképgyáros
Mint a Jay és Néma Bobban,mikor Jay vezeti az autót, a motor üvehangon visít, mire a nő megkérdezi,hogy
- Hányadik fokozat?
- Fokozat?...REDeath@ Engem 2x kaszáltak el Pannon közép írásbelin, mind2x 55% felett voltam 60%tól sikeres. Szóbelim elsőre gond nélkül megvolt. Ráadásul pannonnál ugye a nyelvtan az kevés a sok fordítás+levélírás van, szóval igazából kezdem magam úgy érezni,mint anno akik a Rigóban irták....
szek: [link]
Tiv83us@ Neked akkor jó éjszakát, meg szép álmokat, továbbá sok sikert a holnapi naphoz

-
tiv83us
veterán
Nem, valami gaz volt a radiatorral, az osszes fagyallo kiomlott, hatalmas fust kisereteben. Oreg mar a gep, de megcsinaljak.
Nem lettem volna ott a bulin, csajbuli en itthon netezek, sorozok es lassan vizszintesbe is helyezem magam, hogy holnap sikeruljon felkelni!Joejt Nektek!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest