Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
7
addikt
-
kicsitomi88
őstag
válasz
klambi
üzenetére
Jo melyen le kell tudozni, lecsavarod a kupakot odanyomod az orrod- de ne erjen hozza es szippantasz, elsore csak eggyel, aztan masfel perc mulva mikor elmulik a hatas johet a kovetkezo.
Maga vernyomassal kuzkodoknek nem ajanlott, orgazmusszeru elmeny, szex kozben hasznaljak meg partikon, elvileg a felni hatasat is visszahozza.
kb ennyi
belehalni nem halsz bele csak ha megiszod, fuggo sztem annyitol nem leszel, kb en is ennyit lottem el eletemben...mellekhatas a fejfajas egyeseknel
-
PazsitZ
addikt
Ha ajánlottan értékbiztosítva adtad volna fel a postán még talán bizonyíték lenne. De így elméletileg simán letagadja, hogy nem kapta meg és semmit nem tehetsz, szvsz. (azt mind tudjuk a posta mennyire megbízható, tehát ha azt mondja nem kapta meg még hihető is lehet...)
Tehát a feljelentést meg lehet próbálni, meg kell kérdezni, de nem jósolok túl sok jót
. -
PazsitZ
addikt
Hát ha tényleg átvert akkor annyit tehetsz, hogy beírod ide, hogy másokat ne verhessen át.
Így a neve bekerül ide is: [link]
Persze könnyen újraregelhet, de legalább ezzel a névvel nem verhet át senkit...Bár még nem üzleteltem PH-n, de sajnos, hallomás alapján az a tapasztalatom, hogy alapvetően bizalmatlannak kell lenni üzletelés terén mindenkivel. Max azokkal nem, akiknek már van pár pozitív értékelése itt.
Szvsz túl sokat nem tudsz tenni. Bár ha tudod a címét, nevét. De még így is nehéz eset, mert mit csinálsz, ha tudod is
(de ezeket a módszereket meg ne beszéljük itt ki
).(#7365) venember83: se cyla, se RedAnt keresője nem működik együtt az új rios-al sajnos

-
laci666
senior tag
Hát így jártál,vannak olyan tróger emberek akik átbasznak másokat utána meg fogja a fejét az ember hogy mekkora barom volt hogy megbízott egy másik embörben.Persze vannak kivételek.
Gondolom valami újonc volt(ezzel nem akartam megbántani becsületes tiszta lelkű újoncokat) itt a Ph-n,de azért le írhatnád a nevét hogy ha véletlenül összefutna vele valaki akkor tudja mi van.Szerintem várjál lehet a postán kalodot el bár kétlem,da ha else tudod érni akkor ott valami cink van,akkor már keresztet vethetsz mobilodra.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen légkondit a lakásba?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eszek is akkor egy bejglit az egeszsegedre
Eredetileg gondoltam sorozok, dehat kakao utan talan hanyagolom a soricillint.

.