Hirdetés

Aktív témák

• lesaux

veterán

Hú, most kaptam egy reklámlevelet egy jojatek.hu Géza nevű feladótól.

[I]Helló-halló lesaux!

Mi a helyzet?
    Képzeld, sikerült az interneten tíz perc alatt új kötelező biztosítást kötnöm a járgányomra, amivel jövőre 25 ezer forintot fogok megspórolni!
    Mindenképp próbáld ki! Én is csak most jöttem rá, hogy az eddigi kötelezőm - tudod, amit minden autó meg motor után muszáj befizetni - kész ráfizetés volt.
    Egyébként marha egyszerű a történet. Kitöltöttem az adatlapot és a rendszer kidobta egy csomó biztosító ajánlatát. Aztán klikk ide, klikk oda és ők intéznek mindent. Semmi papírozás!
    Még valami nyereményjáték is van, tudom, hogy te szereted ezeket...
    Szóltam a tesóméknak és apámnak is. Tudod, hogy jövőre több jusson karácsonyi ajándékra :)
    Még valami: azt írták a nagyokosok, hogy csak november végéig lehet biztosítót váltani, úgyhogy csipkedd meg, ha nem akarod, hogy jövőre is lehúzzanak!
    Na, mentem...
    Ja, és a legfontosabb: www.biztositok.hu

Cső
    Gézu[/I]

Ki az @ fasz, aki ezt beveszi? Egyébként pont erről írtak ma az Indexen. Ők is megkapták ugyanezt, csak ők a MyVIP-től. Értem én, hogy nem spam, mert gondolom, beikszeltem, amikor regisztráltam, de ez kinek jó? Nekem nem, a jojatek.hu-nak pláne nem, a linket pedig meg se nézem.

Megvan: Anyádat blog

Szerk.: Miért nem szedi dőlttel a levelet?

Aktív témák