Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért kellett elsőbbségi küldeménnyel?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Köszi.
45$ volt a táska ára és 29$ a priority mail.
~13k-ra jött ki, ami figyelelmbe véve azt, hogy bejártam egész Miskolcot és egy táska nem volt, ami tényleg tetszett volna, az itt kapható Fox táskák (amik mind régebbi modellek amúgy) pedig ugyanennyibe kerülnek, azt mondhatom, hogy jól jártam.Camelbacket mire érted? Hátizsák, de nincs benne víznek zacskó.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
[kukacoskodas] Camelback?
[/kukacoskodas]Viseld egeszseggel! A szallitas mennyi konvertibilis kreditbe kerult?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kepet kerunk szepen, ha mar bejelentetted...

-
(Kolombusz)
veterán
Juppi, megjött a Fox táskám a nagy US-ből!

-
cucmalajmc
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ja. akkor meg majd elkezd visszabeszélni,hogy a nyomtatóból kifogyott a papír.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Két lapnyi dokumentumnál viszont muszáj legalább kettőt otthagyni, de azt is megeszi egyszerre.
Bár egyet is lehet, de akkor meg katttog egy percig míg keresi a másodikat, csak aztán tudom beadni neki. Szóval köcsög egy kicsit. -
BlacKSouL
addikt
Miért?
Miért szív be 6 lapot egyszerre a nyomtató? Köcsögit neki.
-
cucmalajmc
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
De! Bár ő inkább letagad.

-
dragonfx
veterán

komoly albumcím

-
Winner_hun
félisten
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Te nem Csyppa haverja vagy?
-
Bubu79
addikt
válasz
Csyppa
üzenetére
Lehetne még bonyolítani kicsit a digitális technikában használatos komplemes képzéssel, ami kettes számrendszerbeli számokkal való műveletképzés közben válik bizonyos esetekben szükségessé, de ehhez még baromira korán van, valamint matekból mindig harmatgyenge voltam

Nem is értem - ilyen kérdést feltenni miközben hallani ahogyan hasad a hajnal... Minimum perverzió...

Mod.: Most nézem csak: nem is hajnalhasadáskor kérdezte - mindegy...
-
Csyppa
senior tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Mi számít későnek?
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom mire vonatkozik a kérdésed - nekem a komplementer kifejezés a tranzisztorokkal kapcsolatban ugrik be elsőre.
Olyan tranzisztorokat jelent, amelyek egy apróságtól eltekintve megegyeznek egymással - egymás kiegészítői. Az alapvető paramétereik ( áramerősítési tényező, működési feszültségek, megadott megengedett legnagyobb áram C-E között, stb. ) megegyeznek, de míg az egyik PNP struktúráú, addig a másik NPN - tehát alapvető felépítésük más.Nem merném állítani, hogy ettől sokkal okosabb leszel, de legalább valami válasz jellegűt kaptál a kérdésedre

-
cucmalajmc
tag
ti későn fekszetek én hamar kelek.
ja és ma suli. (igaz,hogy csak 1 óra) -
vágányzár
tag
Gyerekek miFasz ez, gonosz dolog, itt idővel, mint hideg fém szétkúrja velőd: jegyeznek, újjongtál.mi fasz, mé nem lehet az nembert bííííkíííín hagyni.......nem vót ojjjjjjjjan sok!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOKKK üdv drága frisssssssssssssss mérnök kollegák,.......No mi fasz, látom még mod CSÖCS. Bazegszarvas 3 év múúúúúúúúúúúúúúlva gedva, én mán behúzom, de szerintem te is vágod!
-
BlacKSouL
addikt
Na, alukáljunk is ha már így kitárgyaltuk.
Szerintem csak jobb lett vóna ha..
de ük tudják. -
vágányzár
tag
No. amcsi modok satír ideje mán simán tart........Érzékenyebbeknek míg egyszer: No. Amcsi modok satír ideje mán simán tart........
13771: te addiktológusok gyermeke vagy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
sose igyatok

-
vágányzár
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ecsém,szarni tudni kell.legyen az világban béke, vagy épp tudjuk, hogy bebaszik egy 30 megatonnás neutronbomba..............
aszem ezen témában a realitások talaján elismert emberek közzé tartozol. EZ NEM BIZONYÍTVÁNY!!!!!!!!! sokan sokfelé sokféleképpen ürítenek..............A szarás a legelemibb szükségletünk, minőségétől igenis függ szélesebb családunk életminősége!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én beviszem. és nem viszem haza............hamarosan a fizumra valamiféleképpen rábaszogatvastatisztikailag nem gyün haza a csatornakőtttttcyíg............... -
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Mindkét nagyanyám falun lakik, és egyiknél sincs fürdőszoba, vagy benti véce(ezt így kell mondani
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.
De ez még mind semmi ahhoz képest, amit a Kál-Kápolnai vasútállomáson tapasztaltam e témában. Az bár nem potyis intézmény legalábbis eredeti tervek szerint, de jelenleg úgy nézett ki, hogy pisoárok leverve, csapok, vizescuccok ellopva, villany drótostól falból kitépve, és az egyszem ülős porcelánszék az a legsötétebb sarokban van. Még elcíptem a naplementét, így legalább odataláltam. Ámde a végén derült ki, hogy a porcelánszékbe, vagy abból ki, semmilyen jellegű cső nem vezet. Szerintem évek óta.
A Hajdúszoboszlón tapasztaltak csak a második helyre elegendőek, bár ott muszáj volt a buszfordulóig kimennem, mert ott viszont éjszaka már bemenni sem tudtam, bár kulcsot azt kaptam.
A harmadik helyezett egy egzotik budi, Ulcinjben Montenegróban, az albán határtól 10 km-re, az utolsó civilizáltabb városban a kisstrand szélén a sziklák alatt megbújik egy ilyen intézmény, ahol 35 cent ellenében kapsz papírt, és bebocsátást, de tanács az arrajáróknak, csak a hátulról másodkat próbálják ki, mert egyedül abban a fülkében van csésze azok közül amin van ajtó. És van 6 fülke. Meg 8 centis állóvíz mindenhol. Ja, és mosogatószer a csapnál. De a pénzszedő kissrácok elé kirakott 20 tekercs papír egyike sem ismeri a szárazság szót. -
vágányzár
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mekiben szarni kifizetődőbb mint buszun..........asszittem csak én akarom bizonyítani az ellenkezőjét................Egyszer megkén mutatni annak a kerékcsavargatónak, hogy itt valami bűzlik.........

BlackSoul_::::::::::::::Te ürítetté mán affajta vidéki pottyantós gané szikkasztóba?
-
Sátán44
addikt
Mennyibe kerül manapság egy utasszállító pilóta jogosítvány,milyen feltételei vannak,vagy valaki tudna dobni egy linket,ahol bővebb infókat tudnék meg?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Eddig két meki mentette meg az életemet, de legalábbis a gatyámat. Egyszer a Starján Bpest buszúton úgy a bagi csomópont és Gödöllő között kezdett mocorogni. Mire a Corához ért a busz, már levegőt is alig kaptam. sose gondoltam hogy ennyire lehet izzadni. Szerencsére nem volt dugó, bár a Szerencs utcánál már néztem hogy melyik fal mellé tudok odaguggolni, már ha a sofőr hajlandó megállni. Aztán valahogy kibírtam a Hungária felüljáróig. Na ott már dugó volt. A stadionokig már élve nem bírtam volna ki. Máig nem tudom hogy összecuccoltam, és előre a sofőrhöz. Mondom hogy tegyen le. Nem teheti, mert az út közepén vagyunk. de mondom muszáj lesz. Hát ő nem szívesen. Mondom ok, de én 1 percen belül fosni fogok, döntse el hogy az Erzsébet királyné útja-i mekiben, vagy itt a buszon mellette. Ez hatásos volt. Hungárián keresztben úgy mentem át mint Horace Berúgtam az ajtót, kezemben anagytáskával, de mire a csattanásra felnéztek hogy köszönjenek, már csapódott mögöttem az ajtó. Az egyetlen fülkében meg épp egy muksó pisált. Mondom ha kedves az élete puskagolyóként robbanjon ki onnan, és már készítettem ruházatomat sebtiben. Látta hogy fele sem tréfa, kisurrant ügyesen, én meg lerogytam, és elernyesztettem izmaimat.
Hát így. Másik eset 4.-ben szerenádkor volt. Éreztem itt is gond lesz. 30 m-re volt a meki, de haver aszondja úgy lesápadtam, hogy inkább elkísért. Beköszönés hasonló.
De az tök jó hogy szól bent is a zene. "I'm walkin' on a .. brppbprbpbpprpppbftysh.. and you baby come with .. brppbrbrbrpppbrbfthy.."Hmm, látjátok, mégiscsak jobb téma a pina. De ha nem hát nem. Én szótam.
-
vágányzár
tag
no a vírusok leszarják, nem hízzák be a szemüket mint mi...................szétbasszák magukat a szervezetben oszt adjad neki dúrjuk amit csak lehet................a kövér vírus (a baci az kípes "hízni") érdekes megszeméjlyjesítés, alapja ninsenem , de szemléltetikvót és értemén, hogy nemkén mindíg szarozni.........éééééééted
Sör. pinátnemlehet, meg hurrá!!!!!!!!!! -
vágányzár
tag
ja , látni , bár veszéjlyjesebb, de jobbszeretek élőben bunkózni......
full érzéstelenítve merészen beszalad az ember a csipkebokorba...........Zewa van tán ha jó emlíkezem egy humánbiológiai-molekulárbiológiai-komplement rendszer a véralvadást baszogató ezeregygennyvésztől fűggő rendezgető baszarintása........valószínűleg tankönyvekben nem ezen terminus techniksssussal találod meg
-
vágányzár
tag
mé matek, alapban: kiegészitő jelentéssel bííííííííí (szóva ewsztet jelentené-persze beillesztendően az szövegkörnyezet) vagy nem.......

Keféljen csak mindenki orrbaszájba, éjjelnappal, fűvelfával. (bocs mán eleve kiragadtam a szöveg "környezetből" mán gondá titudgyá. Az eleje nem problémás orrbaszájba, éjjelnappal mehet is, de gyomokkal hogyé kell eljárni?
-
BlacKSouL
addikt
Hát, ha már beszélni sem lehet róla
Csúnya világ ez.Keféljen csak mindenki orrbaszájba, éjjelnappal, fűvelfával. De ha csak egyszer is... Majd meglátjuk..
-
Zewa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Komplementer? matekból? Azt tudom (asszem)bár nem könnyű elmagyarázni.
Lényege hogy ha egy feladatt pl az irja hogy "a komplementer" az annyit tesz hogy minden ami az a-n kivül esik.
Nem tudom ez igy mennyire világos. Illusztrálom egy gyönyörűséges rajzal:
Ez az A komplementere.
[link]vágányzár: Téged is látni?
balcksoul: Tudod mia külömbség a np és a lego között?
-Nem tudod?!
-Akkor legozz csak tovább!
-
vágányzár
tag
wadaba daba dawa erdingerer vejszbírrrrrrrrr anya monnya feküdsz men mán kísz vagy..én mondá még: wadaba daba dawa erdingerermánmostmíg barninger vejszbírrrrrrrrr ottttttt van, basszaki én kiszívom...........anya mán aszik......
-
BlacKSouL
addikt
Hamarosan elmúlik éjfél, és lehet beszélni a ...
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Hátha, egy próbát megér

Na lépek aludni, jóéjt. -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, csak csodalkoztam volna ha pont az off-ban kapnal ezekre a szakmai portalon on-nak szamito kerdesekre valaszt.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Egyszer el kell kezdeni az ilyen irányú válaszgyűjtáést is.. vagy talán elrontom ezzel a topikot?

-
venember83
nagyúr
Vidam kis video, nemet nyelv ismerete elonyt jelent.
Winner: kaptal mar valaszt ilyen kerdesekre az off-ban?

-
Winner_hun
félisten
Komplementer fogalmát valaki leírná nekem, nem 1-2 szóban, hanem érthetően? Thx

-
FehérHolló
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Elég nehéz kitalálni, hogy melyik topicokat kíséred figyelemmel... Meg azt is, hogy még itt vagy-e.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát Mindenkinek !

-
Zewa
senior tag
válasz
Csyppa
üzenetére
Amugy jó kis song.. Olyan nyugtató, bár nem tudom enynél jobban hoogy lennék nyugott..
Ahh ienkor jutt eszembe hogy mien jó lenne ha most is melletem lenne a barátnőm.
philoxenia: Neked is.
Csyppa : Kössz szépen, most elég furcsa hangulatom van amugy mást halgatok.
Fehérholló: Huh lohikából *****
-
Zewa
senior tag
válasz
Csyppa
üzenetére
Frankó a vidió!
De ugy sem aza lényeg.#13738 Csyppa: még a Tv-t sem kell bekapcsolni újság/net.. utca.

kicsitomi: Lehet (söt..) hogy a levél fikció volt de aza szomorú hogy ez lazán megtörténhet, bár azért egy lövéstől megáll bennük az ütő és elfutnak.

Tudom.. Zárták a topicot de tudod hogy hasónlóra volt már példa.

-
Csyppa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Elég csak bekapcsolni a tv-t

-
Csyppa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ugye
Mondjuk nem is a videó a lényeg 
-
Csyppa
senior tag
Na most ráakadtam erre: [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR

Eztet szeressük ?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, a memtest az curacao-s. nem láttd még, hogy kék színű? rosszabb esetben málnás, de aztat nem szeressük...
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A jobb dolgom eppen alszik

-
Diego!
senior tag
Na lement a memtest is...
Olyan finom vaniliás, áfonyás jégkrémet ettem csokidarabkákkal

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Mi a Mano? Te neten? Hat nincs jobb dolgod?

mod: nekem is, csak epp nagyon tavol s azt se tudom hol
Nagyjabol sem
Idetalalo youtube-os link. -
kicsitomi88
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincs humorerzekem, szerintem

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Most már tudjuk kin kell keresnia jégert, ha valahol nem találjuk

Ma úgy látszik ilyen lebuktatós napom van. Először thrawn kuka, most meg te
Remélem rólam nem lesz terhelő bizonyíték
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Idenézzetek mit találtam!

Na de winner.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Hasonlított .

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem mokus, motkany.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ebbe is beleütöd az orrod.....

-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
csúnya motkány, 5 percen belül 2 hsz-t írt......
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Erre pont van is egy hasonló nevű topik -
válasz
philoxenia
üzenetére
nudli vagy egyfejűkém
Whaskes: Ezt jólmegaszontad
pedig lehet
de el nem árulom 
Aktív témák
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
[/kukacoskodas]

Bár egyet is lehet, de akkor meg katttog egy percig míg keresi a másodikat, csak aztán tudom beadni neki. Szóval köcsög egy kicsit.

Az a baj, hogy régen tanították már a suliba, nem emlékszek rá

És őszinte és egyenes. És ..

![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071123/1195851059937k.jpg)