- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun #13888 üzenetére
Annak a bizonyos emberkének akivel beszéltél nem NorbZ a neve?
Mer' ha igen akkor a másvalaki volt.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
cucmalajmc #13897 üzenetére
Szerintem meg egyik sem.
Az akkora egy bunkó, tajparaszt ember, amilyennel ritkán találkozik az ember.Bash: jó étvágyat!
-
Zewa
senior tag
válasz
cucmalajmc #13897 üzenetére
2 a helyes válasz bár párszor zenészkedett is. De sztem itt egyértelű hogy a 2-es.
-
cucmalajmc
tag
most az RTL Klubbon a kvíz10-ben az volt a telefonos kérdés, hogy:
Mivel foglalkozik Sebeők János?1. zenész
2. író, filozófus.De ez mind a kettő helyes!?
Vagy nem? -
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz) #13890 üzenetére
Juhtúrós sztrapacskát utoljára Komarno-ban ettem a tiszti kaszinó pinceéttermében 5+ évvel ezelőtt. Most beérem egy kis bécsi szelettel meg fasírttal, köretként borssal meghintett krumplipürével.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL #13892 üzenetére
hááát, majdnem. sütni nem akartam, tehát marad a főzés. levest ritkán eszek, no akkor eljött az ideje. de mit főzzek? csirkével tele van a fagyasztó, tehát túl sokáig nem kellett gondolkodni. de magában az üres húslevest nem szeretem. a piac kemégy 5 percre van tőlem, kimentem, és bevásároltam ami eszembe jutott: gomba, karalábé, karfiol, petrezselyem, sárgarépa, zeller. aztán pucolás, aprítás, főzés. a végén bele egy tejföl meg egy kis galuska, és hadd szóljon
egy darabig elleszek vele, szerintem még a fagyasztóba is fog jutni belőle.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL #13889 üzenetére
burgonyapörkölt?
fééélelmetesen hülye emberek bírnak lenni. a macsánkát nem ismerem.
kolombusz: egészségedre. én ma olyan levest főztem, hogy megáll benne a kanál
mindenféle zöldséget tettem bele, ami nem üti egymást. meg tejfölt. meg galuskát. de azért 4 csirkecomb is megfőtt benne, mielőtt megvádolnátok, hogy vega vagyok.
-
Winner_hun
félisten
válasz
cucmalajmc #13788 üzenetére
Akkor veled beszéltem tegnap msn-en, ugye?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #13886 üzenetére
majdnem ugyan az
nekem akkor is túrósgaluska marad. legalábbis amit ott ettem, nem sokban különbözött jóanyám túrós-tejfölös galuskájától. eszetlen mennyiséget bírok megenni belőle.
-
BlacKSouL
addikt
-
venember83
nagyúr
"Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,
boldogok legyünk, boldogok legyünk..." -
ngabor2
nagyúr
nekem glofiish van, monnyuk az már kicsit több, mint egy okosteló, de legalább nagyrészt kihasználom. mikor mentünk a talira, és 2 igo-s néni mondta, hogy mikor merre... az szép volt
néha pontosan egyszerre pontosan ugyan azt mondták, néha egészen mást.
-
Zewa
senior tag
válasz
bandus #13875 üzenetére
Ereditileg csaka W-sek. Nézd át hog hogyért mennek ezek a cuccok, egy walmanhez kapsz +ba memokártyát meg egy fasza fülest.
használt pacon kilehet fogni jókat , sok garival karmentesen, olcsónN80 még elég drága de nekem kellet a Wifi. De egy E50 pl frankó kis telo és használtan, jó árban 25.
persze izlések & pofonok.
nekem személy szerint nagyon bejön a testreszabhatóságuk. -
tildy
nagyúr
Hat figy. Nekem van regi okostelefonom (3250 es 3660) es egyik sem egy sebessegbajnok, nekem nem jottek be ezeka szmbianos kutyuk. Arrol nem is beszelve, hogy 3250ben pl nicns automata billzar, milyen gaz mar.
Azert meg lehet nezni 20-30 forintert feltoltokartyaval melyik ceg ad normalis , hasznalhato rds radios, mp3 lejatszos, memkartyas telot. W300i pl ilyen. -
Zewa
senior tag
válasz
bandus #13867 üzenetére
Nem kell ahhoz walkman mobil se.
Nekem N80am van (jó nagy darab ugyan) de frankó Mp3-MP4 lejátszó is. AD-15ös átalakítóval és egy hpm70 fülessel halgatok zenét.
Nekem nagyon bejött a hpm70-es, ez benn marad a fülemben és szól is.
Ha okostelefont veszel akkor rengetek zenelejátszó szoftot tölthetsz le rá. -
ngabor2
nagyúr
válasz
bandus #13867 üzenetére
nemcsak hogy ki tudja váltani, de több is annál. ha egy sima mp3-lejáccó van a zagyadba dugva, akkor csöröghet a teló, nehezen fogod meghelleni. különösen, ha tömegközlekedsz. ha viszont a telefon, akkor az egyből a füledbe csiripel/csörög/üvöltözik, és fel tudod venni.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #13864 üzenetére
Nem. De ez már a 3. amit elhagytam
-
tildy
nagyúr
Ilyen nincs. Már megint elhagytam a gumi fülbigyómat a hpm70es fülesemről
Bolondember , szánj meg ! -
Diego!
senior tag
Miért van az hogy firefox alatt nem tudok belépni?
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
nagyon nem vagyok képben az egészségügyi reformot illetően: mehetek közvetlenül szakorvosi rendelőbe, vagy előbb el kell mennem a háziorovosomhoz hogy adjon beutalót? -
válasz
parandroid #13853 üzenetére
Aha szóval egy olyan biliárdgolyó segítségével mennél. Mostmár csak az a baj, hogy nem tudsz boldogan, felszabadultan csáponi.
-
parandroid
félisten
Hallottál már az Aranyszívről? A negyedik legmenőbb bárka az univerzumban: [link].
Szerk: Bár hogy a Nostromo hogy előzött be, azt nem értem. Meg hogy hol marad a Battlestar Galactica. Simán ott lenne a helye az első tízben. De még egy nyomorult csillagromboló sem került be, úgyhogy Thrawn is mindjárt reklamál.
Szerk 2: Ezt az oldalt egyébként ismeritek: [link]?
p
-
válasz
parandroid #13850 üzenetére
Ennyi fémmel téged még a reptér környékére se engednének.
-
Diego!
senior tag
Jajj most hallottam a danubiusba, van valamilyen játék és aki nyer az mehet Londonba spice girls koncertre
milyen nyeremény
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #13839 üzenetére
HI!
Mennyetek a fr....
Hat ojjan nagyok az en igenyeim??? hogy gy kibaszott mobiltelfongyarto se tugya kiszolgalni???
srapaturo mint a me45 blutyuk hosszu uzemido oszt ennyi ez ojjan nehez??? ehhhhhhhhhhhh grrrrrrrrrrrrrrrrr:- ((((udv
neduddki
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #13844 üzenetére
hát az az egész este durván erős volt
srác reggel a következő mondattal üdvözölt minket: I've shit myself...
mod: hat ennyit, jah... szépen húzta az üvegből a páleszt, csodálkoztam is... mi is beálltunk rendesen, de Ő durván ránkalázott. Mikor 2 csaj nem óhajtott vele szexuális kapcsolatot létesiteni, akkor próbálkozot 1-2 srácnál, akik summázták, hogy mekkora gáz már, hogy egy fiú hamarabb ajánl fel Nekik ilyen szolgáltatást, mint egy lány...
valamint tisztelt cserediákunknak még egy vetkőzés is belefért a folyosón, egyébként önszántából.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #13842 üzenetére
nekem még az újdonság erejével hatott. mint amerikai cserediákunknak anno az erdélyi pálinka
-
BlacKSouL
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Winner_hun #13837 üzenetére
Ez volt a gond köszi mindenkinek végülis csak 1008 napja ph-zok és erre nem jöttem rá....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
venember83 #13832 üzenetére
Na én a nevemmel ezt látom: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #13832 üzenetére
pontosan.
EQMontoya: Neked is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
venember83 #13828 üzenetére
Na tényleg müködik most mondja 1 haver hogy látja akkor csak én nem látom ez mindenkinél igyvan hogy nem látja a saját hirdetését vagy csak nálam?
Meg neked hogy látja képekkel a hirdetéseket nekem csak soorok vannak és ha belekattintok akkor jön ki a kép is azt hogy kell beállitani?
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya #13831 üzenetére
Beled is.
Fene egye meg, 2 hsz 5 percen belul.
B-L-A-C-K: menj az aprohirdetesek koze, onnan nezd. Nem tomor listazasra tegyed s akkor latod a kepeket. Idezet a beallitasok ful alatti dolt betus es off szovegbol: "Tömör listázásnál fórumszerűen, könnyen áttekinthetően, táblázatos formában, míg teljes listázásnál blogszerűen, részletesen kibontva jelenítjük meg apróhirdetéseket."
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Winner_hun #13825 üzenetére
Na figyi miután ezt az üzenetet leirtam elörehozom az 1-ik hirdetésem. X850xt eladó cimmel.
Ha rákattintok az apróhirdetésre elméletileg ott kéne lenni de kategorián belül sincs ott majd nézd meg kategoriája: videókártya/pice.
-
B-L-A-C-K
titán
Hé van itt egy kiló mod segitsem már erre választ adni #13816!
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #13819 üzenetére
Lehet Asusból, MSI-ből is jókat találni. Előbbi szervize rikveszt, utóbbihoz csak cserealkatrészt nem ad a magyar képviselet. Toshibának, de még a FuSinak is lennének jó modelljei ebben a kategóriában, de méregdrágák. Sonynak egyáltalán nincs magyarországi képviselete, szervize. Acereket a csehekhez hordják, ha gond van velük, de amúgy sem egy életbiztosítás a márka. Helyben összerakott barebone-ok minőségével, mint amilyen a Clevo, vagy az Albacomp, meg az egyéb Clevo alapú cuccok, sincs minden rendben.
Úgyhogy igen, gyakorlatilag marad a szokásos triumvirátus, annyival kiegszítve, hogy az olcsó Dellek kerülendők a szervizstatisztikák és az ergonómia alapján.
De ne csináljunk ebből is milyennotit topikot.
p
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
venember83 #13818 üzenetére
Azt tudom
Ugy csináltam az elöbb és megnézheted 2 hirdetésem van és nincs elől....
-
válasz
parandroid #13814 üzenetére
a kisebb kijelzős, 13,3"-14,1"-es notikra gondoltam. hogy mennyit kell összespórolnom majd
itt bejöhet esetleg valami új márka a képbe, vagy itt is a hp, lenovo/ibm, dell hármas az ajánlott?
-
venember83
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13816 üzenetére
Gondolom "Hirdetes karbantartasa" menupontbol hozod elore... Mert az uppolas jo regota nem mukodik. De ezt biztos tudod.
mod: lepj kapcsolatba Panther-D technikussal, szvsz. De lehet abban a pillanatban rengetegen upoltak es igy csomo hirdetes a tied ele kerult. Vagy nem. Irj ide szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok! Miért van az hogy ha az apróhirdetésbe előrehozom a hirdetésem és nincs elől???
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #13812 üzenetére
Ja, tényleg. Sorry, my bad.
Amúgy a WUXGA-hoz pont jó a 15,4", főleg ha tényleg rendszeresen dolgozol hosszú sorokkal. Volt nekem is SXGA+ 15,1"-es kijelzős notim (nc8000), szerettem nagyon, de kevéssé volt mobil, utána vettem subot. Ennek már 2 éve, és még most sem érzem azt, hogy le kéne cserélnem. Pedig ez hardverek esetében már-már perverz módon hosszú idő. Na jó, időközben került bele még 512MB RAM, és a 40-es helyett 80-as HDD - aminek kb a fele most is üres.
Bandus: Irreleváns, hogy menniybe kerülnek, notebookot venni játékra eleve ráfizetés. Két erősebb konfig is kijön az árából, és a méretén kívül semmilyen más hátránya nincs az asztali gépnek.
p
-
válasz
parandroid #13809 üzenetére
FehérHolló: persze akinek programozni kell, ott a nagyobb képernyő előnyt jelent, de ha jól tudom Kolombusz orvosnak készül (ugye?
)
Kolombusz: én úgy vettem észre, hogy ez a két kisebb méret is korrektül használható. én sokat cipelem a notit, sokszor suliban is nálam van, és bizony jobb lenne ha apróbb lenne picivel, meg könnyebb
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.
peterkeT, ezek olyan 300-350k között vannak ugye? illetve olyan két év múlva mennyiért lehetne eladni az l40-esem, amit nemrég vásároltam? 80-100?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #13809 üzenetére
Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla?
(Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.
-
Diego!
senior tag
válasz
FehérHolló #13808 üzenetére
Én is
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bandus #13807 üzenetére
Még nem vettem.
Azért gondoltam 15.4-esre, mert az lenne az "asztali" gép is, külön konfigot nem akarok.Nem nagyok az elvárásaim, egy alacsony feszültségű dual-core legyen benne, 1g ram, 120-as, esetleg 160-as winyó és egy dvd író, ami kétrétegű lemezeket is ír. Meg eredeti Vista.
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #13807 üzenetére
Ugyan már, nem olvasol notis topikokat. A nagyobb mindig jobb. Az a lényeg, hogy nagy kijelzője legyen, ne legyenek már hangyafasznyiak a betűk, meg 2GB RAM legyen benne, legalább 160, de inkább 250GB-os HDD, minimum 2GHz-es, dualcore proci (az a jó, ha húzni is lehet), meg minimum egy GeForce 8800, ne valami integrált szar. Ja, menjen legalább 3 órát akkuról, és 200e alatt kéne. Ja, és fontos még a webkamera benne, meg hogy legyen hozzá ajándék táska meg egér, mert az jár.
Albínómadár: Én meg remekül megvagyok a 12"-essel is, de szerencsére mindenki azt vesz, amit akar.
p
-
válasz
(Kolombusz) #13805 üzenetére
csak egy tanács, ha még nem vettél notit a sulihoz: ha megteheted inkább kisebbet vegyél, 14,1" vagy 13,3" colost
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #13802 üzenetére
A Foxok nálunk is ennyibe kerülnek.
A felsőfokú nyelvvizsgáért kértem, úgyhogy egy fillérembe sem került.
Kaptam 15k-t, befizettem a számlámra és elkezdtem túrni az amazont, meg az ebayt.Amúgy hardveresen nem camelback-kompatibilis, ez engem nem zavar, nem volt szempont a vásárlásnál. Arra figyeltem, hogy tetsszen és, hogy egy 15.4-es laptop beleférjen majd az egyetemen. Ezen kritériumoknak megfelel.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #13803 üzenetére
Az tök lényegtelen, ha még így is olcsóbb, mintha itthon vennéd. Én így vettem 5 ezer+3 ezer postáért cipőt amcsiból.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #13802 üzenetére
Inkább az nem semmi, hogy az össz ár ~40%-a a posta.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #13799 üzenetére
Tehat van hely a zacskonak es meg van oldva a kivezetese a csonek, de zacsko az nincs, jol ertem? Mert pontosan erre gondoltam, hogy hw-esen camelback-kompatibilis-e
Zacskot meg majd veszel, bar az se tul olcso...
Azert nem semmi, 74 dolcsi egy hatizsakert, de ha tetszik s neked meger ennyit
Kisunokam: igen, igy van. De engem az ossz-ar is meghat. De a lenyeg, hogy neki tetszedjen es megerje.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló #13800 üzenetére
Mert a mostani táskám kiszakadt, meg az eladó is inkább így szerette volna.
Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest