Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Elmentünk ma a bankba, hogy forintot váltsunk angol fontra.
Kezdtünk egy Budapest Bankban. Ott szerencsére még az elején közölte a biztonsági őr, hogy nem foglalkoznak valutával.
Vele szemben van egy Unicredit Bank. Édesapám rutinosan rákérdezett, foglalkoznak-e valutával. Persze - hangzott a válasz. Kivártuk a sorunkat, közöltük, mit szeretnénk, erre jött az infó, hogy fontot tudnának forintra váltani, de visszafele ez nem megy, max. ha most megrendeljük, holnapra meghozzák.
A sors fintora, hogy ezzel a bankkal szember is van egy bank, egy OTP.
(Aki nem hiszi, 18. kerület, Nemes utca és Dózsa György utca sarka, illetve Vasút utca.) De oda már be se mentünk, mint később kiderült, nagyon előrelátóan cselekedtünk, mert ott se foglalkoznak valutával.Várom már nagyon az eurót. (Igaz, jelen esetben csak az segítene rajtunk, ha az angolok is bevezetnék.)
-
lesaux
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
VHS-ről fogsz tudni DVD-re venni? Tényleg nem értek hozzá, de nekem nem sikerült, pedig egyik Pana, másik Sony. De a másolásvédelem megvédte a tartalmat.

-
lesaux
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áh, köszi!
Tényleg.
-
lesaux
veterán
Hú, most kaptam egy reklámlevelet egy jojatek.hu Géza nevű feladótól.
[I]Helló-halló lesaux!
Mi a helyzet?
Képzeld, sikerült az interneten tíz perc alatt új kötelező biztosítást kötnöm a járgányomra, amivel jövőre 25 ezer forintot fogok megspórolni!
Mindenképp próbáld ki! Én is csak most jöttem rá, hogy az eddigi kötelezőm - tudod, amit minden autó meg motor után muszáj befizetni - kész ráfizetés volt.
Egyébként marha egyszerű a történet. Kitöltöttem az adatlapot és a rendszer kidobta egy csomó biztosító ajánlatát. Aztán klikk ide, klikk oda és ők intéznek mindent. Semmi papírozás!
Még valami nyereményjáték is van, tudom, hogy te szereted ezeket...
Szóltam a tesóméknak és apámnak is. Tudod, hogy jövőre több jusson karácsonyi ajándékra
Még valami: azt írták a nagyokosok, hogy csak november végéig lehet biztosítót váltani, úgyhogy csipkedd meg, ha nem akarod, hogy jövőre is lehúzzanak!
Na, mentem...
Ja, és a legfontosabb: www.biztositok.huCső
Gézu[/I]Ki az @ fasz, aki ezt beveszi? Egyébként pont erről írtak ma az Indexen. Ők is megkapták ugyanezt, csak ők a MyVIP-től. Értem én, hogy nem spam, mert gondolom, beikszeltem, amikor regisztráltam, de ez kinek jó? Nekem nem, a jojatek.hu-nak pláne nem, a linket pedig meg se nézem.
Megvan: Anyádat blog
Szerk.: Miért nem szedi dőlttel a levelet?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- RAM topik
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Autós kamera eladó
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi