- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Elmentünk ma a bankba, hogy forintot váltsunk angol fontra.
Kezdtünk egy Budapest Bankban. Ott szerencsére még az elején közölte a biztonsági őr, hogy nem foglalkoznak valutával.
Vele szemben van egy Unicredit Bank. Édesapám rutinosan rákérdezett, foglalkoznak-e valutával. Persze - hangzott a válasz. Kivártuk a sorunkat, közöltük, mit szeretnénk, erre jött az infó, hogy fontot tudnának forintra váltani, de visszafele ez nem megy, max. ha most megrendeljük, holnapra meghozzák.
A sors fintora, hogy ezzel a bankkal szember is van egy bank, egy OTP.
(Aki nem hiszi, 18. kerület, Nemes utca és Dózsa György utca sarka, illetve Vasút utca.) De oda már be se mentünk, mint később kiderült, nagyon előrelátóan cselekedtünk, mert ott se foglalkoznak valutával.Várom már nagyon az eurót. (Igaz, jelen esetben csak az segítene rajtunk, ha az angolok is bevezetnék.)
-
lesaux
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
VHS-ről fogsz tudni DVD-re venni? Tényleg nem értek hozzá, de nekem nem sikerült, pedig egyik Pana, másik Sony. De a másolásvédelem megvédte a tartalmat.

-
lesaux
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áh, köszi!
Tényleg.
-
lesaux
veterán
Hú, most kaptam egy reklámlevelet egy jojatek.hu Géza nevű feladótól.
[I]Helló-halló lesaux!
Mi a helyzet?
Képzeld, sikerült az interneten tíz perc alatt új kötelező biztosítást kötnöm a járgányomra, amivel jövőre 25 ezer forintot fogok megspórolni!
Mindenképp próbáld ki! Én is csak most jöttem rá, hogy az eddigi kötelezőm - tudod, amit minden autó meg motor után muszáj befizetni - kész ráfizetés volt.
Egyébként marha egyszerű a történet. Kitöltöttem az adatlapot és a rendszer kidobta egy csomó biztosító ajánlatát. Aztán klikk ide, klikk oda és ők intéznek mindent. Semmi papírozás!
Még valami nyereményjáték is van, tudom, hogy te szereted ezeket...
Szóltam a tesóméknak és apámnak is. Tudod, hogy jövőre több jusson karácsonyi ajándékra
Még valami: azt írták a nagyokosok, hogy csak november végéig lehet biztosítót váltani, úgyhogy csipkedd meg, ha nem akarod, hogy jövőre is lehúzzanak!
Na, mentem...
Ja, és a legfontosabb: www.biztositok.huCső
Gézu[/I]Ki az @ fasz, aki ezt beveszi? Egyébként pont erről írtak ma az Indexen. Ők is megkapták ugyanezt, csak ők a MyVIP-től. Értem én, hogy nem spam, mert gondolom, beikszeltem, amikor regisztráltam, de ez kinek jó? Nekem nem, a jojatek.hu-nak pláne nem, a linket pedig meg se nézem.
Megvan: Anyádat blog
Szerk.: Miért nem szedi dőlttel a levelet?
Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Overwatch 2
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest