Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
7
addikt
Részemről is jóccak, holnap fontos buliznivaló lesz este 6-kor

-
válasz
venember83
üzenetére
"hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne"
jó, hogy mondod, ki is veszek mindjárt egyet a hűtőből.

még Trak hagyta itt, amikor itt lakott nálam. :
hiába, a jó albérlő úgy megy el, hogy telehagyja sörrel a hűtőt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
hát perrszee
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár ez spec most krumpina (vagy ha úgy tetszik krumplina) -
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hmm, idezve egy klasszikustol:
fapina?

mod: megjegyzem fogalmam sincs s nehez igy megallapitani mindenfele viszonyitasi alap hijan.
Na, fekszek, sok a dolog holnap... Fel kell kelni, kene forditani kicsit, futni s mindezutan menni zulleni illetve jollakni haver szulinapjanak a tiszteletere

Angyalos almokat mindenkinek!
mod2: krumpina? Hmm, ez szamomra ertelmezhetetlen...
-
BlacKSouL
addikt
Ezmiez? Csak nem?

-
Whaskes
senior tag
Ez a ma este is nagyon jol vegzodott. Most szabadultam be a presszobol

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Egy honap pihentetest nem tudom minek irtak bele, mi mar masnap is ettunk/eszunk belole s teljesen jo.
Pepecs munka, de lehet konnyiteni rajta. Peldaul a ledaralt pritaminpaprikat egy nagy labosban beteszed a sutobe <alufoliaval lefeded!!!>, ontesz ala paradicsomlevet s ott puhul meg az egesz, nem kell keverni es sokkal gyorsabb. Csak a hofokkal vigyazni kell, nehogy szenne egjen az egesz. A recept pl kifelejtette azt, hogy hagymat aprora vagsz s azt kicsit megpiritod az olajban s erre ontod a pritamin-paprikas masszat. Majd erre a bab s paradicsomle. Ha a pritaminpaprika megpuhult a sutoben, akkor csak kb 1.5-2 orat kell a tuzon kavargatni. Kozben persze kostolgatod s izles szerint teszel bele fuszereket. Nem art ha a vege fele van meg valaki aki addig nem kostolta meg, mert objektivabb a velemenye, mint a tied, akinek a szaja mar megszokta az izeket s nem veszed olyan konnyen eszre a fuszerek okozta valtozasokat, csak mikor mar tul sok a so/bors/akarmi.
Zewa: hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne

-
Bubu79
addikt
Pedig a közhiedelemmel ellentétben, nem a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyőző akaratot, hanem a hagymás bab ( by Bud Spencer )

venember83: gondolom az egy hónapos pihentetés azért kell, hogy összeérjenek az ízek benne
pepecs munkának tűnik ugyan, de lehet, hogy kipróbálom a dolgot 
yetike: a spenótra Popeye esküszik, részemről esélytelen, hogy kipróbálhassan a hatását, mert nincsen megfelelően vastag alkarom ahhoz, hogy korrektül tudjam tárolni azt a ménkűsok energiát, amit a spenót ad

-
Zewa
senior tag
Huh ez volt amire most vágytam. Az első kortyoka legüditőek.

Ott van a bibi hogy utáloma babot. Kövezzetek meg de nem szeretem. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez jól hangzik - köszi az infót

Zewa: némi buborékos gyömbérrel mérgezem magam, lassan rám romlik a sör, egyszerűen nem kívánja egyetlen porcikám sem ( pedig bekészítettem pár doboz Paulaner világosat a hűtőbe, de hiába..)...
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Sejtettem, h problemas szo... Ez ilyen teli eledel. Van benne paszuly <bab>, paprika <pritamin paprika>, paradicsom s fuszer. Meg van ugyanez bab helyett padlizsannal is.
Itt egy recept. Vagyis lenyegeben ketto.
mod: most olvasom, gulyasleveskockat s vegetat szvsz inkabb erdemes kihagyni, lenyeg a finom s eredeti iz, nem holmi mesterseges aroma.
Olcso, laktato s ha mar eltetted telire, akkor marha gyorsan lesz belole vacsora, reggeli, uzsonna, barmi. Lenyeg, h szeressuk

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Homályosíts fel légyszi - a zakuszka mit rejt?
Futás mellet tényleg nem fenyeget elhízás veszélye 
-
-
ngabor2
nagyúr
én meg nézek valami aludnivalót. jó éjszakát mindenkinek, holnap előreláthatólag jövök.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jó étvágyat a kései vacsorához - szerencsés vagy, hogy megengedheted magadnak az ilyen eltolt kajálást - én nem vállalom be, mert nyaranta így is erősen figyelnem kell a medence partján, nehogy nagy fehér bálnának nézzenek és puszta jóindulatból visszadobjanak

-
Zewa
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Nekem, se de még régen hallotam mondtam "e kő'!"
Néha bekerül a winampba..
Szeritnem is kár érte.
Huh. Most hgy igy jánoska felhozta, marh jóül esne egy üveg hideg sörike. Azt hiszem elballagok pár üvegért.
Nállama gép mellet egy Cambridge Audio 540R+1pár Sony SS-X90ED (bár sajna ezek nem az anyémek..
) -
Bubu79
addikt
Erről nem is tudtam
Veszett
Mentségemre szolgáljon, hogy a Sepultura sosem volt kedvencem 
venember83: A gép mellett egy Cambridge Soundworks FPS1600 zörög ( szintén Creative termék, bár már matuzsálemnek számít ) - a nevelőeszköz pedig egy ezer éves Videoton erősítő megtámogatva egy Sony CD lejátszóal és home-made hangfalakkal - 2*120W , bass-reflex - szól, mint atom... )

-
Zewa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Huh de ismerős a szitu...
Nállam tök ugyan ez 
ps: Vigyázz a basussal mert azért hajlamossak leb@szni ha remeg a heveder zárjuk...

Bubu: Pavarotti? Néha be csuszik.[link]

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
1.)
2.) Még mindig jobb, mintha Pavarotti után szabadon az áriáidban kellene gyönyörködniük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben is lehetnél rosszabb is, ha megszívlelnéd a xXx-ben elhangzott mondatot, miszerint: "Ha igazán szabadnak érzed magad, menj be egy boltba és hugyozd le a sajtokat!"

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
1) Keleten elem az eletem, igy nem delre kellene koltozz..
2) En joszivu es adakozo vagyok, a szomszedok mindig tudjak mikor furdok, mert kenytelen vagyok annyira felhangositani a zenet, h jol halljam a furdoben a szobabol jovo jo kis
zenet 
Ja s a gep a haz masik vegeben van a furdoszobahoz kepest

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, olvastam.
-
lekvárostúrósbukta
most mondja itt az egyik csávó, hogy péntek van
akkor most jókedvem van 
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Költözzek délre? 
Ha ez megnyugtat, nálunk a szomszéd a lelketlen tuci-tuci ( ühm-yeah-aha-aha... ) típusú zenéket nyomatja full hangerőn, azt is jobbára akkor, amikor éjszakás vagyok - úgy reggel kilenc körül...
Talán antiszociálisnak tűnik, de egy alkalommal ,amikor kiborult a bili, megkínáltam full hangerőn a Három kismalac nem rádió verziójával, amit a Carmen adott elő (csak dalszöveg)... Vette a célzást és lehalkította a zörgő dobozait...
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére

Közben kicsit elfajzottam - Finntrollal boldogítom a szomszédságot
Azt hiszem ez volt az a zenéjük is, amivel az Eurovíziós versenyen taroltak...
Kicsit talán brutálnak tűnik, de nem semmi, amit eszetlenkednek - nem lenne rossz, ha valamit sejtenék is abból, amit mondani próbálnak
A zenei alapja nem rossz, de a hörgést még szokni kell

-
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
A pólónak csak az elejét mutattad meg, amin egy saját tervezésű grafika helyezkedett el, egy bölcsesség kíséretéban, a hátuljára pedig azt mondtad, hogy nem publikus - nem is mutattad meg

Leragadtam Youtube-on

Az biztos, hogy jó a kontraszt Anikó és Lecsó hangja között

RE P.s.: Köszi, kedves vagy

BlacKSouL: te jó ég, ezt hogyan találtad meg?

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
Most mijastad el kelelt inditani a laptotyot hogy megnezzem a flast:- (
de ha har akkor: bof a polon /emlexelmeg?/ a 7. nev alatt van:- )udv
neduddki
p.s. VenF.sz!:- )))
mod: IMADOM Aniko hangjat!!!:- )))
Szolag kozlemeny: NEM Republic lesz guvo het kedden a gtk giljjabalon a Merlinben /:- ((((/
-
neduddki
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Hmm...most ide hogy jonnek az aussie telapok?
Az amerikai v. angoloknak akkor szabad? Nem ertem.Szamar: Neked meg szaradjon le a fuled. Mindketto.
-
csapos2
addikt
Azt hiszem, eszek egy kis sült kolbászt meg hurkát vacsira. Finom puha, fehér, kemencés kenyérrel.
-
-
Thrawn
félisten
Őszintén szólva elég válogatós vagyok "bor ügyben" de ez originale házi bor. Legutóbb vagy 8 éve ittam ilyet utoljára...
Előnyei:
- 3 pohár után fejre lehet állni tőle
- nem leszel tőle másnapos
Hátránya:
- nem tudok róla (max ha mértéktelenül fogyasztják de erről nem tudok beszámolni)tiv83us: Honnan tudod? Hiszen nem is ismersz

Bár mondjuk a birtokomban van egy kép rólad és Cyla-ról![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Diego!
senior tag
Pécsen még az electro world jöhet szóba...
Soha nem lehet tudni mikor kell visszavinni bármit is... -
ngabor2
nagyúr
tudom, hogy van főzőcskés topik, de itt valszeg nagyobb a forgalom...
a bekevert palacsintamassza szenved valami károsodást, ha egy éjszaka a hűtőben kell állnia? 2 részletben akarnám megsütni. -
Diego!
senior tag
Olyan sz@r a media markt honlapja, nem lehet átlátni pontossan hogy milyen laptopjaik vannak és mennyiért...

-
BlacKSouL
addikt
-
Thrawn
félisten
Hihetetlen!
Olyan bort kóstoltam (vöröset) aminek szőlő íze van!
100% grape ez tuti. Ritka pillanat
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Ne fütyülj! <--linkelve, csak mert tudom hogy bealudtál rajta
(módosítva a teljesebb verzióra) -
válasz
venember83
üzenetére
fütty fütty

-
válasz
venember83
üzenetére
nem, én pl. két másik buliban leszek.

ui. mi lenne, ha te is elmennél emberek közé?
ha már a péhá kihal... -
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
Akkor holnap mindenki ph!-s buliban lesz? Mi lesz igy az OT-vel? Majd beszelgethetek magamban... Modik se lesznek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy: reszvetem, tenyleg szornyu ilyen fiatalon elvesziteni valakit.
12107: szinte titokzatosabb vagy mint ng... De megertettem. Ha kihal az OT, majd olvasom kedves szulod logoutos irasait...
fokukac: igen, este en is megyek szulinapozni
Elotte meg kenytelen leszek lefoglalni magam munkaval
Vagy a fent emlitett irasokkal. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó party lesz vazeg.
laposüveg prepared 
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Szeretem a hideget , de nem a temetőben, ahol még a jeges szél is fúj .Úgy, hogy a jókis szövetkabátom a szüleimnél van lenn vidéken, én meg egy szál blúzban, meg kabátkában álldogálok egy helyben egy órát
No de az ég is megsiratta kicsit osztálytársamat
Nagyon szomorú dolog ez.
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Futás mellet tényleg nem fenyeget elhízás veszélye
)
ez hamar elment, jóccakát jóhétvégét, jóbulizást huszárok, osztán foggyon az a retek búzasör