Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
a gonosz bacsik alkoholt isznak... fúj.... szégyeljétek magatokat.
-
válasz
venember83
üzenetére
de hát ez közismert...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van már egy méter ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
Személyigazolvány hosszabbítási tortúrán túlvagyok, fél órát sem vett el az életemből, 10 évig nem is fog egy percet sem (remélhetőleg)
-
ngabor2
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Akkor még nem voltál nős, megállapítom.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Visszakanyarodva, nem, tegnap este nem ittam.
NG: elég álmos hangja volt, szerintem felébreszthette

-
ngabor2
nagyúr
nem írom le, hogy a hétvégén hogy rúgtam be... mert nem rúgtam be. volt vizipipa, meg egyéb, de talajszintű részegség nem.
w az más téma, képes volt felhívni "kedvenc" kaszásunkat fél3-kor

-
venember83
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
De ugye legalabb nem ittal?
Visszakanyarodva az esti temara...Szepjoreggelt mindenkinek!
Ugy erzem ehes vagyok... Nem baj, ezt erdemli aki vacsorazik
Meg ugy hallom esik az eso, nem baj, ezt erdemli aki ilyen *, mersekelt kontinentalis egov alatt lakik, meghozza dombok es nem hegyek kozt.De legalabb nem vagyok reszeg, yippie
Csak qrva almos 
Kerdes, ha tegyuk fel a szexrol beszelnenk az OT-ben 24/7, akkor az is zavarna itt az embereket?

Megj: ennyit irni, ez mar egy mini blogbejegyzesnek is elmegy, abba is fejezem inkabb...
Szep es termekeny napot mindenkinek!
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt!
Úgy érzem jól megfáztam tegnap, így jár aki ilyen hidegben kimegy ücsörögni a lesre, ráadásul nem is láttunk semmit...
-
csapos2
addikt
Találtam egy tuti képet

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én is azt hittem, de másnap kómázgatva emlegették a többiek, és kezdett gyanús lenni.

Amúgy meg hagy jusson már néha egy kis jó is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bárány úr: nagyjából érthető, sajnos az alkohol kultúrált mértékletes fogyasztása még mindig együtt jár a szociális kapcsolatok szövevényesedésével, és mint ilyen, szeret róla beszélni az ember.
De írj az ilyen eseteidről Te is, én szívesen olvasom, ha nem csak az alkohol mértéktelen bedöntésén van a hangsúly, ahogy én is a tényfeltárásaimon próbálom a többi eseményre helyezni. Azt meg nem írhatom hogy ezt mind színjózanul követtük el, mert az meg nem igaz. Gátlásokat meg bizonyos szintig oldani kell.
De ismétlem, valóban, nem erről kell hogy szóljon minden. -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem (csak) veled van bajom. Naponta legalább ötször felmerül az ivászat téma, és akkor mindig vannak olyanok, akik hozzáteszik, hogy az semmi, én többet ittam, jobban berúgtam, több pénzt elköltöttem... Van alkoholista topic, járjanak oda a részeges állatok, én nem vagyok kíváncsi rájuk.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Sajnos nem, de én is megnéztem volna szívesen
Bash: én akkor mesélem el, ha valamiért érdekes volt. Meg amúgy sem teszem annyira gyakran. Egyébként nem tudom
Egyébként próbáld ki, hogy 3-4 hetente mikor végre összefutsz a barátokkal jól berúgsz, de nem ám csak úgy, hanem a környező idő eseményeit is élményszintre emelve, és majd megtudod.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
Hogy van az, hogy legalább napi ötször valaki elmeséli, hogy milyen jól berúgott? Nektek ez jelenti a nap/hét fénypontját?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
részeg disznó voltam kérnémszépen, de nem csak én, így némileg elviselhetőbb volt a dolog
Most beugrott egy kép, hogy az alsógatyám már nem hagytam lehúzni magamról, pedig a csaj nekikezdett alaposan a műveletnek, de nemtom mi lett volna a vége ha nem ellenkezem
Mindez még mindig a kocsma közepén a bilcsiasztalon, a többiek és a többi vendég nagy derültségére és ovációja közepette. Hű, tényleg beszénam kkell a többiekkel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
BlacKSouL
addikt
Messzemenőkig elégedett vagyok a szombat esétvel, ami vasárnap reggel 6-ig tartott. De akkor már nembírtam nyitvatartani a szemem.
Moski helyett volt Stoli. De állítólag volt ott a kocsmában billiárdasztalon vetkőztetés(engem, de nem emlékszem), fülnyalogatás, pultra lányok felfekvés és egymás kényeztetés, meg egyéb kihívóan galád feladat, amit az üvegpörgetés és a szigorított játékszabályok toltak komolyabbra. Ezt egyeztetnem kell többiekkel, mert nem kristálytiszta. A pultossrác egész toleráns volt. Fogalmazni még mindig nem tudok. Nem szabad napi egyszeri déli étkezéssel este inni, mert hanyattvágós. De egy 1m-szer 1,70-es placcon sem aludtam még földön harmadmagammal. Eddig. Paradicsomlét ide vagy 10 litert!
Budaörsön Padlás ismerős valakinek?
Pfűű.. -
tiv61us
őstag
a -24 ora megzavart
aszittem mar elotte gy nappal masnapsnak erzd magad
erre irtam, hogy ez milyen feltetelek mellett lehetseges
nade en is tevedhetek
megyek is, veszek egy csirket meg valami seritalt mert 8-kor meccs
majd holnap megmondm faj-e a fejem , vagy fajt-e a csirkenek hogy megettem -
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Het anyos, het db 2*2*1-es godor
Idoigenyes melo, de utana mennyei a csend s a nyugalom 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Az előbb még irigyelted, azt aki el tud menni hétszer, aki ilyen jó annak úgyse elég egy nő se.
Meg aztán hét anyós...... 
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Pont szegeny Kukat kikozositeni, szegenynek elveszitek az igy is 0hoz kozelito onbizalmat...
Igaz Thrawn?

-
Zewa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ahhh!
Ez kb olyan hogy "-He azt mondtad elhozod a csajod - El is hoztam, itt van melletem. -Nem látom.. -Jah! Fújjam is fel?" -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
A hét törpe elhatározza, hogy randevúra hívja Hófehérkét.
Másnap mindig "beszámolnak" a többieknek.
Első éjszaka után a beszámoló:
-Én elmentem egyszer, Hófehérke kétszer!
Második éjszaka, másik törpe:
-Én elmentem kétszer, Hófehérke háromszor.
A Kuka került sorra, másnap Ő is beszámol a többieknek:
-Én elmentem hétszer!
Többiek:
-Húú és Hófehérke?
-Hófehérke? Hófehérke nem jött el. -
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha elmondod, akkor mindenkepp, kulonben nem ugrik be.
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Persze hogy nem, de ertekelendo, hogy legalabb jol ossze van rakva a zene es nem csak fogyatekos kopogosabol all a szam meg "niggerezesbol" mint ami mostanaban divat a hip-hop eloadoknal.
Azok a regi szep 90'-es evek, tupac, biggie, snoop, dre, nas es a tobbiek. -
ipavlidu!
tag
Drukkoljatok hogy osszejojjon az uj gepem! Na ez az offok offja volt bocsi!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Mint a Kuka a Hófehérkés viccben, ismeritek gondolom.

-
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
hétszer
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egyszer.. a helyszinrol...
-
tildy
nagyúr
Az lehetséges, hogy ~24 órával ph tali után jöjjön ki raktam a másnaposság?
Fáj a fejem 
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
igen, végülis profi szervezés volt, sikerült kiválasztani azt az időpontot, amikor se Vladi, se Feedoo, se én nem érek rá, ezzel úgy kilőve a fél miskolci ph bázist

-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor jó, hogy nem mentem... egy 0-fős találkozóra mi értelme elmenni?
-
Zewa
senior tag
Ez érdekes. Éppen hasítok fel az oldal teteje felé és meg akad szemem 1 topicon. Görgetgek vissza felé és éppencs ak megtalálom. Furcsa.
Legalább is igy józanul. 
Dillon nicsn véleteln ien Topic? Bp-i szorakózóhelyek vagy vmi esmi
Search. 
Kalandor: Nem olyan rossza vidió a hapsi elég jól adja elő magát.

-
Dillon
tag
Halihó! Tud valaki Budapesten ajánlani egy olyan szórakozóhelyet, ahol a 80-as évek szintipop és new wave zenéit nyomják? Gondoltam olyanokra, mint pl: Alphaville, Duran Duran, Gary Numan, Human League, Talk Talk, Depeche Mode, Heaven 17..... stb.
Előre is köszönöm! -
LonGleY
veterán
Zewa: Valóban, tehát előbb altémát kell választani. Így már tényleg látható. Köszönöm!
KrenAtesz: Elhittem eddig is, hogy ott van, csak mint közben kideült, nem választottam témát, csak a bal oldalt található fő fórumbgomb irányította oldalon akartam témázni.. :]
Egyébként a témában (Bluetooth adapterek) nem találtam átfogó, márkákra kiterjedő témát, de lehet ezt is megoldja az alkategória választás - bár az általános keresőnek ezt át kellett volna hidalnia.
-
LonGleY
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jobb felső sarokban itt, a témán belül látom az "új hozzászólás írását", de a fórumtémák listájánál ez a rész tök üres. Megnézem mi a helyzet az Outpost beállításaiban.. de ettől függetlenül is furcsállom. Az új téma tán flash alapon lenne? Mert majd' minden wenlapon tiltom a reklámok miatt.
-
Zewa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ejj bazz fáj érte a szívem de majd meglássuk lehet janurában benevezek rá mert frankó cuccos frankó áron!

-
LonGleY
veterán
Haj!
Hol tudok új témát létrehozni? akárhogy keresem, mintha a föld nyelte volna el - bár sosem láttam ilyen menüpontot. Jogosultság kérdése, esetleg túl aktívan működik a tűzfalam ad-blokkere? :] Mindenesetre egy linket hadd kérjek tőletek! Köszi!
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
En hoztam fel a temat, szazalekot kovetelek siker eseten!!!

-
Zewa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ehh jó helyre irtad.. Add csak egy linket pls
Engem érdekelhet. 
Ez biza tényleg centrifuga. Szép lassan kiszivárog belöle azaz maga alá vizel.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom miért nem veszik meg, pedig nagyon olcsón adom.
Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(kb. ennyiszer iszok mostanában)

Meg ugy hallom esik az eso, nem baj, ezt erdemli aki ilyen *, mersekelt kontinentalis egov alatt lakik, meghozza dombok es nem hegyek kozt.