Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Körhinta meg céllövölde is legyen!

Amúgy persze jó ötlet, értesítsetek, ha valaki lesz olyan jó fej, és megrendezi.
Csapos: Hogyhogy gyengítik a lábat?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Hali! Kéne egy kis help! Hogy hívják azt, amikor valaki olyan diavetítést csinál, amikor a képek meg vannak effektezve, és zenére változnak? Tudtam régebben, csak totál elfelejtettem. Köszi!
-
Gambit
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Csak az az egyetlen gáz, hogy ha jelszóemlékeztetővel lépsz be, akkor kapásból meg is kell változtatnod a jelszót. Mivel nem tudod az eredetit, ezért nyilván új lesz a jelszó, amivel viszont az eredeti user -ebben az esetben az ex- nem fog tudni belépni, tehát hiába törölgetsz. De azért jó story.
-
Gambit
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
A probléma szerintem nem ott van, hogy hiányos a billentyűzete. Az történhetett, hogy zárlatos lett a gép, amikor az ő billentyűzetére ráfestette a betűket. Kicsit összekeveredett minden. De mivel nem ért hozzá, észre sem vette, hogy qwerty billentyűzet helyett ewrtyq jutott neki.
-
Gambit
őstag
Nahát... A modok megint jáccanak. Azt hiszik, ők az istenek. Közben mindenki tudja, hogy miről van szó. A komplexusaikat próbálják meg ellensúlyozni. Mert kicsi a himbilimbijük.
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A napszúrása már megvolt szerintem. Akkor sem hiszem el, hogy egy 11 éves gyereknek nincs jobb szórakozása a nyári szünetben, mint egy fórumot floodolni. Az én gyerekkoromban is voltak forró nyarak, de azért a focipályáról nehéz lett volna kirobbantani minket.
neduddki: A habárban legalább jó hűvös volt.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ok, akkor menjenek a strandra. Bár az is igaz, hogy 11 évesen nem igazán mászkálhat egyedül. Szóval maradnak a nagyszülők. Vagy valami tábor. Vagy mittudomén. Csak ne legyen net a közelben.
Integra: Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon. ;) -
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szegényt szerintem a suliban is mindig alázzák. Azért ül most is a gép előtt, és nem a haverjaival lóg a téren.
Szerk: Racecam: Na jó, a te kedvedért, mert ilyen szépen kérted. ;)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)