Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól szakmait keresni hozzá, de úgyis jön ide is elég cube.
Kérdés: Mivel lehetne megtudni, hogy a bejelentkezés után milyen programok indulnak, milyen sorrendben és milyen erőforrást foglalnak. Értem ezen azt, hogy míg maga a bootolás 40 másodperc körül van, a bejelentkezés után még kerek 3 perc kell, míg minden betöltődik. Pedig elvileg nincs agyonzsúfolva progikkal, főleg a vírus-kémprogiirtók és a tűzfal ügyködik. Ha már beindult, akkor amúgy gyors a gép, de azt a 3 percet akarnám rövidíteni, és szerintem egy konkrét progi okozza a késlekedést. És ezt kéne megtudni hogy melyik. Ha fontos progi, akkor legfeljebb késleltetett indítással próbálkozom. Feladatkezelővel próbálkoztam, de az nem sokat segített. Eleve csak 1 perc után reagál a C+A+D-re, és utána is csak a felhasznált prociidőket tudom megnézni.
Na szóval nemtom mennyire voltam érthető így kora reggel.
Ja, bootvis csak a bootolást tudja mahinálni, a bejelentkezés utánit nem.
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest