Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Áááá durváán két óra gyaloglás és egy több mint fél órás mc donald's-os kajálás után szarul, de büszkén hazaértem. Illetve annyira már nem is ''szarul'', csak tele vagyok de nagyon...
I <3 smirnoff
& a többii 
-
MarKoo
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Nem zavar, csak néha kiakaszt.
Játszótérhez talán már túl nagy (11 éves). Helyette talál magának jobb ''mókát'', pl.: anyu nélkül nem alszunk, de ha itt van akkor is csak szigorúan előtte lehet elaludni, ha ő alszik el előbb az nem jó. 
Személy szerint megértem, csak... ááá bonyolult.
EQMontoya: Jaj ne. Nem kell nekem semmilyen power, örülök hogy ~ 1 hét után helyrejött a nyakam meg mindenem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2407: Én akkor félreértettem.
-
MarKoo
addikt
Ááá ez az este. Belenéztünk vagy 15 filmbe, meghallgattunk nemtudom hány számot, kimentem már korizni is, de a hugom nem adta fel. Amíg mother nincsen itthon, addig el nem alszik....

De mostmár nyugodtan nekiülhetek php-zni.
Tévedés ne essék, még mindig nem alszik.... 
-
MarKoo
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nekem még van pár hónapom a 18. szülinapomig. Egy nagyon jó barátomét ünnepeltük, és érdekes helyeken mászkáltunk. Olyan 2-3 méter magasságból elég szarul érkeztem - hozzájárult az, hogy volt fogyasztásunk rendesen - így hát piszkos módon fáj a sarkam. Raktam rá vizesruhát, hogy a vasárnapi házibulira helyrejöjjön, és mindenkit megtáncoltathassak, akit csak kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A láncfűrészt kihagynám, bízok magamban, hogy csak egy éjszakáig fog fájni, és holnap ha rálépek nem fog kínzó fájdalom gyötörni. Ha mégis, akkor így jártam.
-
MarKoo
addikt
Bocs, de kiállnék olyanért aki nincs jelen. Vladnak van egy stílusa ezt el kell fogadni. El tudja fogadni sok ember aki személyesen nem ismeri és méginkább el tudja az, aki személyesen is ismeri. Egy rendkívül intelligens, jószándékű embert ismertem meg a személyében, akinek sokat köszönhetünk. Még akkor is ha egy-két hozzászólásából nem is ez jön le. Ha valakivel vitába száll, annak oka van. És mondjak még valamit? A dolog iróniája, hogy a legtöbb esetben ő jön ki győztesen. Szerintem ez sok mindent elmond. Régóta nem PH-zok, ezért medgöbbenve olvastam, hogy ''távozott'' közülezek. A megdöbbenésemhez nem kevés sajnálat is társul...
Röviden én csak annyit szeretnék mondani, a háta mögött ne bántsátok, főleg ha nem is ismeritek.
Más: Ne ünnepeljetek 18. szülinapot veszélyes környezetben.... Nekem a bokám vagy a sarkam bánzta. Nem tudom, de ku***ra fáj...
És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni. -
MarKoo
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Abszolút nem volt az, engem semmi nem is kötött az illetőhöz, sőt sokáig se tartott csak kiderült egy két dolog és írta hogy este muszáj lenne beszélnünk, mert...

Amúgy az sms-től még lehetett volna komoly, szerintem ez csak a másik fél szintjét tükrözi, nem pedig a kapcsolat komolyságát.
didyman: neduddki már elég régen így ír és ha sokáig nézed el lehet olvasni.
Ez hozzá tartozik és szerintem senkinek a kedvéért sem fog változtatni a stílusán, úgy ahogy eddig sem tette. Ez nem tisztelet kérdése. -
MarKoo
addikt
Nincs is szebb annál, amikor az ember örül, mint majom a farkának, hogy reggel 7-kor végre agyonvágta az álommanó, aztán 3 órával később egy sms-re kel, amiben nyersen le van írva, hogy ennyi volt.

-
MarKoo
addikt
Jesszus, már a 42. OFF TOPIC-nál jártok? Tényleg elég régen voltam itt...
Ráadásul az avataromtól is megijedtem, hogy fogok így aludni? 
Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az i miatt meg sorry. 

Ez hozzá tartozik és szerintem senkinek a kedvéért sem fog változtatni a stílusán, úgy ahogy eddig sem tette. Ez nem tisztelet kérdése.