Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
tesco könyv... pék.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ott álltunk alatta, pont fölénk lőtték, jó volt
sok hülye meg beült a Calipso teraszára, és nézték a tüzijáték... helyett a fejük fölött lévő ponyvát. igy jár, aki faszláma, és még fizettek is érte

-
EQMontoya
veterán
nincs messze, csak a megközelités nem túl jó, mert nincs közvetlen dolog... legegyszerübb, ha elmész metróval/7es bussza a blahához, ha ráérsz, mész gyalog, blahától pedig 3 megálló az oktogon, ami rajta van az andrássy úton. ez szvsz olyan 20 perc, bár erősen függ a napszaktól és a szerencsétől

mod: ha meg a deák, akkor metró vagy pótló, azt csók
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
szintén.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah jah, de a tüzijáték is elmarad a nagy semmire fel...

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
gyááááva
amúgy nem csúnya az idő, kicsit dörög, de nem is esik semmi, még nagy vihar sincs... majd tán lesz. -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
ha nem indiszkrét, mit dolgozol ily hosszan?
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
welkám bekk.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
nah, ezt is beláttuk nagy nehezen

-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
ez egy 250nm-es ház, én se szoktam, nyugi

-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
kajak, mint osztálytársam... felhívtam a srácot kb este 11kor, beszéltünk vagy 5-6 percet, lerakjuk, huga küldött Neki sms-t a szomszéd szobából, hogy nincs-e későn telefonálni? srác visszaírt, hogy természetesen nincs.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
ez a konyhából, notival jelezted?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
hát a metallicának annyi köze van a jazzhez, mint Neked a sikerességhez, mert aki ilyet leir, az semmiképp nem lehet sikeres.
-
EQMontoya
veterán
paneleknél ha jól tudom, erre a szigetelős-felújitós históriára igen komoly százalékú (50+) állami támogatást lehetett szerezni, ez azért oldható meg. az én lakásom viszont nem panelben, hanem 1 társasházban van, az ilyen szempotból kiesett, ott ezért ennyi.
tiv83us: the end is at hand
egyébként 2 sör tivre 
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
minden elméletben van hiba, tökéletes elmélet nincsen, ebből kifolyólag nem kezdem el teóriámat bugfixelni, mert úgyis találsz benne hibát. inkább a lényegét próbáld meg magadévá tenni

_seth_: van 1 lakás a nevemen, nem ott élünk, ki van adva albérletbe, 12k (!!!), a közösköltség, de azért, mert komoly hitelből a ház teljes homlokzatát újitották fel, erkélyek rendberakása, szigetelés, festés, satöbbi, közösköltségből. szal ott legalább látszatja van.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
igen, az a közös képviselő hibája, hogy még nem lettek feljelentve azok a nagyonbarmok. az meg nem, hogy magyarországon tartozást jogi úton behajtani, több év, ha egyáltalán sikerül. mert ha nincs vagyona, akkor enm. mondjuk ha lakása van, akkor ez kizárva, de több évbe telik.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de nem kikapcsolná a gépet, nem, itt ül, és hallgatja a zakatolást.
-
EQMontoya
veterán
nah, én húzok aludni, jó éjt mindenkinet, szevasztok.
poffsoft: igen, sejtem, mi és hol vanosz.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
azt nem irta, hogy a legnagyobb utasforgalomban is használt repülő. próbarepüléseket pedig már végeztek az a380-al. (tehát efektive létezik, irja is a wiki, hogy már 150 körül legyártottak belőle)
mod: de ha már kötekszünk: [link] és ez repül is.
mod2: jah, és a 747-400 nem is 59 méter, hanem 64... van még vkinek kérdése?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Pukkancs
üzenetére
lassan a testtel: [link]
fokukac: ez igaz, de annál lényegesen többre képesek, főleg a kicsik, pl a bombardier... elég durva szögben tudnak felfelé menni.
mod: a minimális emelkedési szöget találtad meg amúgy, ami éppen 5,5 fok ferihegyen. tehát minden gépnek legalább ennyivel KELL emelkednie, ennél általában durvábban szoktak.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
hát ez csak azért poént, mert amikor jöttem haza kb Isztabul irányából (messzebbről), akkor a gép felment Aradnak, a magyar-román határt majdnem Pest vonalában érte el, és onnan teljesen nyugati irányban repült rá Pestre, valamelyik helyi 1-2 település fölött leirt 2 kurvanagy fordulót és azt követően szállt le. nyilván Szeged irányába rövidebb lett volna, de igy alig tartózkodtunk Pest fölött. Erre most meg itt van, hogy a felszállások nagyrésze Pest fölött megy, nem keletre... ebben hol a logika?

-
EQMontoya
veterán
tudom, hogy nem szép dolog más kárán nevetni, de amikor megláttam Vladinál a személyes üzibe, hogy a pillanatnyilag hallgatot zene: buffer 30%, akkor elkezdtem mosolyogni... amikor 2 perc múlva már keményen 70%-nál járt, akkor kezdtem nevetni. azért összejött végülis Neki

-
EQMontoya
veterán
ma lement egy jóadag bor meg sörike nálam is. meg előtte nem egész 3 óra alvás, akkora dirrdurr volt éjjel (ezúton köszönném meg Neked, kedves Szent Péter), hogy nem lehetett 5ig aludni... 8kor meg keltünk, borkóstolás tokaj környékén... (igen, azért naggyal, hogy ha Te, kedves Parci olvasod, csorogjon a nyálad
). -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
olyan kocsikra szokás itten felénk, amelyekre nem nagyon fér el egy lapos rendszámtábla. pl egy sportautón, aminek kis hegyes orra van, viszonylag nehezen helyezhető el egy nagy bazi tábla, ezért csak egy kis matricát ragasztanak rá. lásd: [link]
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
aminek nincs nagy táblája, csak rá van ragasztva a kocsira, mint 1 matrica.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
ismét oltári vihar van, 2 napon belül a harmadik. odafenn nagyon berágtak ránk

tiv83us: nanee, arra is élnek cigányok?
vagy gyárilag nem volt első rendszám?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
itt kb hálókábelt veszel 10 dollárból, nem rútert bzmg

Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- SoundBlaster X-Fi
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Extraflame pellet kályha
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg sok-sok fórumtárs is.
sok hülye meg beült a Calipso teraszára, és nézték a tüzijáték... helyett a fejük fölött lévő ponyvát. igy jár, aki faszláma, és még fizettek is érte

![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes5/136.gif)
![[kép] [kép]](http://www.sawf.org/Newsphotos/Health/BeerMug.jpg)
vagy gyárilag nem volt első rendszám?

Ezen én s #2917-en röhögök 10 perce. Amit leirtál amúgy, nagy igazság.