Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
[link] ''Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot?..''
Balkán? Inkább Kelet-Szomália.
Amúgy fogyasztói társadalomban élünk. Nem azt veszed meg amit akarsz, hanem azt ami van. A lényeg hogy fogyassz. Az igényeid meg felejtsd el. Nézz sok reklámot, és fogyassz sokat hogy valakinek(aki nem te vagy) jó legyen. Tehát már mi se úgy járunk bevásárolni, hogy na akkor ezt és ezt fogunk enni, és ehhez ez meg ez kell, hanem, hogy na, akkor most épp mit akar nagyon eladni a bolt, mert úgyis csak az van; amit akarsz, az 200% hogy nincs.
Amúgy én a fényképezőmet 3 hétre szállítva 154ezerért vehettem volna meg itt, neten meg 24 órán belül ingyen házhozszállítva 122k volt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest