Hirdetés

Aktív témák

• 12 óra alvás után üvöltz muter hogy keljek fel meg hogy nézek ki meg lusta szar vagyok mit képzelek elviselnek én meg döglök itthon. Hát a prostituált mindanható szexuálja meg az ilyet. Amikor valami bűnbak kell mindig előkerülök, mert a lalika nem üt vissza.

Mégis mi köze van neki ahhoz, hogy áll a gépem vagy fekszik, vagy hogy ott előtte fésülködöm. Meg hogy nem hajtom össze az ágyneműm, csak bevágom a tartóba ? Kezd nagyon elegem lenni. Faterom meg folyton belebámul a monitoromba, meg beszél hozzám mikor a fejhallgató a fejemen van. Kíváncsi leszek mi lesz ha hazaér. Be leszek köpve nála aztán ő is elmondja ugyanezt. Király alig várom. Persze kérni nem lehet, hogy ugyan mosogassak már el, nem. Hazajön kihúzza a hálókábelt és akkor kb : ''ha ti így én úgy. megint nem mosogattatok el/porszívóztatok ki''. Alig várom hogy önálló életem legyen. Saját szobával saját élettel.

Én pontosan ezért megyek albérletbe főiskolára az ország másik végére.Onnan aztán zéró hazajárkálás,majd pont mindig programom lesz.

Aktív témák