Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Basszus, igazad van!!!!
A szóban forgó dok. nagyon hozzászokott a teokráciához ....
Nekem volt egy műtétem egy izomkorrekcióval, 4 napig kellett bentlennem, de az összes orvos (nem ápoló,azok nem voltak jófejek, meg is értem, annyi pénzért nehéz még kedvesnek is lenni) túlontúl normálisan, előzékenyen, és készésgesen válaszolt, és minden problémás kérdésben segített ..:!!! -
Esmein
nagyúr
Nem szabad megkérdezni, hanem jog. A betegek jogai közt szerepel, hogy követelhet tájékoztatást az állapotáról, illetve dönthet az orvos cseréjéről, vagy a beavatkozást is meghiúsíthatja. Szal ha a doki megy neked a fúróval, hogy ő márpedig betömi a fogad, akkor mondhatod neki, hogy lóf*szt.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A szóban forgó dok. nagyon hozzászokott a teokráciához ....