Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
-
nagash
senior tag
Jó sokat ehetsz: Nekem ilyen házhozszállítós ebédem van és ezzel együtt a havi adag (nem kicsi 110kg vagyok) kijön 10-15e-ből. Én nagyapámnál laktam ezért nem volt albipénz de volt reszihozzájárulás +szarpucolás +....... Nem kívánom senkinek. Most hogy meghalt mehetek csövezni mert haza nem tudok menni mert akkor a melótól a suliig fel kell adnom mindent.
-
nagash
senior tag
Ha szerencsétek van akkor jó a kapcsolatotok a szülőkkel és inkább kellemetlen különmenni. Nekem jó a kapcsolatom apámmal de valószínűleg anyám korai halála az oka. Külön élek 1,5éve és nem lett sokkal drágább az életem. Néha szarban vagyok és jelenleg úgy néz ki hogy ki vagyok rakva az összes ingatlanból amikben bizony jelentős tulajdonom van. DE! Akkor sem megyek haz mert egyedül is mennie kell.
Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem sokkal több eddig 15k volt a rezsihozzájárulásom és kb:15k a kajám. Utazás, telefon sz.gép persze
elvisz könnyen mindent. Megcsináltam a jogsit +fősuli +autóra gyűjtés +stb. Tehát elfogy.