- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
-
nagash
senior tag
Jó sokat ehetsz: Nekem ilyen házhozszállítós ebédem van és ezzel együtt a havi adag (nem kicsi 110kg vagyok) kijön 10-15e-ből. Én nagyapámnál laktam ezért nem volt albipénz de volt reszihozzájárulás +szarpucolás +....... Nem kívánom senkinek. Most hogy meghalt mehetek csövezni mert haza nem tudok menni mert akkor a melótól a suliig fel kell adnom mindent.
-
nagash
senior tag
Ha szerencsétek van akkor jó a kapcsolatotok a szülőkkel és inkább kellemetlen különmenni. Nekem jó a kapcsolatom apámmal de valószínűleg anyám korai halála az oka. Külön élek 1,5éve és nem lett sokkal drágább az életem. Néha szarban vagyok és jelenleg úgy néz ki hogy ki vagyok rakva az összes ingatlanból amikben bizony jelentős tulajdonom van. DE! Akkor sem megyek haz mert egyedül is mennie kell.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem sokkal több eddig 15k volt a rezsihozzájárulásom és kb:15k a kajám. Utazás, telefon sz.gép persze
elvisz könnyen mindent. Megcsináltam a jogsit +fősuli +autóra gyűjtés +stb. Tehát elfogy.