Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi...
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest