Hirdetés
Aktív témák
-
b14
senior tag
Hello
Nem tudom, hogy errol volt e szo: Az senkinek se jutott eszebe, hogy at kellene tenni a forumot egy masik szerverre, masik netkapcsolatra, mert mar nagyon sokan mondjak, hogy lassu a ph!''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
válasz Wolverine #367 üzenetére
Nem...
A forum, meg a cikkek kulon, mer azt olvastam, hogy az amd 64-et vagy mit annyira sokan neztek, es azert lassult be a forum, nem tudom, hogy ez milyen regen volt, de gondolom ugyis lesz meg ilyen, jobb megelozni sztem.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Erdekes, hogy ''napi ket up megengedett'', de nem up szoveggel is lehet uppolni, es azt meg nem is up-nak szamitjak.
Ezt gondolom ti is eszrevettetek, meg gondolkoztatok rajta, de erdemes lenne megvitatni, mert igy ez az alapelv ertelmet veszti.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
válasz parandroid #901 üzenetére
Az aláírásodra nem tudom, hogy mit is mondjak.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Moderátort lehet bannolni?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Ha mégis értelmetlennek tűnnek a témák, akkor abbafejezem.
-
b14
senior tag
I_Am!
Sok olyan topicot meg nem zártatok, ami sokkal értelmetlenebb dolog.
De akkor hagyjuk, ha nem beszélsz errol.
----------------------------------------------------------------------
Mi a fórum utáni és téma előtti fórumegység?
[Szerkesztve]''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Miért em lehet békén hagyni legalább itt az embereket?
-
b14
senior tag
-
b14
senior tag
OK, OK mindenkinek PEACE PEACE.
És miért van az, hogy az újabb moderátoroknál ez megy: ''Nekem van igazam, bárki bármit mond.'' És a halandónak semmi esélye sincs beszélgetni.
Ban/hsz törlés.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Örülök.
Ez nekem nagyon tetszik, hogy magadra ismertel.
Szükség van a moderációra.
Az a topic nem az enyém volt...
Sok sokkal értelmetlenebb is van, azt nem hiszem, hogy be kellett volna zárni (inkább ezt: 3 éve itt vagyok) ez sokat segít a ph-n?''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Néz kérlek körbe a többi fórumrészen is, mert nem csak itt vagyok jelen.
Szociológus??? Nem hiszem.
És hogy tisztázódjak (legfőbbképen sitho_-nak): Nem vagyok sem rgb, sem rgp párti, csak egyes személyekkel szemben ''moderátorellenes''.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Szoktam én mellé beszélni?
Nos: for you: nem szeretem, ha a Milyen büdös a lábad? topicot simán elnézegeti egy moderátor, az új moderátorokról szólót viszont törli, és ha mást egy az egyben törölni kell, az zárja, amit csak be kellene zárni, zt ugy, ahogy van törli. Nem tudom, hogy miert kell egy topicot csak ugy torolni, es megmondja, hogy ott van az elso hszben a válasz, ami már nem is létezik, mert a topic destroyd.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For all of the moderators: Szerintem haveribbra kellen venni dolgot, nem olyan irodai robotosan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nos, lehet, hogy emiatt a hsz miatt ban lesz nekem, de megkértél rá, hogy azt mondjam, amit gondolok.
Én ezt gondolom (azt hiszem).''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest