Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
b14
senior tag
Szoktam én mellé beszélni?
Nos: for you: nem szeretem, ha a Milyen büdös a lábad? topicot simán elnézegeti egy moderátor, az új moderátorokról szólót viszont törli, és ha mást egy az egyben törölni kell, az zárja, amit csak be kellene zárni, zt ugy, ahogy van törli. Nem tudom, hogy miert kell egy topicot csak ugy torolni, es megmondja, hogy ott van az elso hszben a válasz, ami már nem is létezik, mert a topic destroyd.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For all of the moderators: Szerintem haveribbra kellen venni dolgot, nem olyan irodai robotosan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nos, lehet, hogy emiatt a hsz miatt ban lesz nekem, de megkértél rá, hogy azt mondjam, amit gondolok.
Én ezt gondolom (azt hiszem). -
b14
senior tag
Miért em lehet békén hagyni legalább itt az embereket?
-
b14
senior tag
I_Am!
Sok olyan topicot meg nem zártatok, ami sokkal értelmetlenebb dolog.
De akkor hagyjuk, ha nem beszélsz errol.
----------------------------------------------------------------------
Mi a fórum utáni és téma előtti fórumegység?
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Ha mégis értelmetlennek tűnnek a témák, akkor abbafejezem.
-
b14
senior tag
Moderátort lehet bannolni?
-
b14
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az aláírásodra nem tudom, hogy mit is mondjak.
-
b14
senior tag
Erdekes, hogy ''napi ket up megengedett'', de nem up szoveggel is lehet uppolni, es azt meg nem is up-nak szamitjak.
Ezt gondolom ti is eszrevettetek, meg gondolkoztatok rajta, de erdemes lenne megvitatni, mert igy ez az alapelv ertelmet veszti. -
b14
senior tag
Hello
Nem tudom, hogy errol volt e szo: Az senkinek se jutott eszebe, hogy at kellene tenni a forumot egy masik szerverre, masik netkapcsolatra, mert mar nagyon sokan mondjak, hogy lassu a ph!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Peugeot, Citroën topik
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest