Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Kukucska meg a miért moderáltuk totyikot.
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)
Aktív témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állomás minden kontollerhez
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)