Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Kukucska meg a miért moderáltuk totyikot.
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)