Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
Nem lehet nicket váltani. Asszem 1 éve megszűnt ez a lehetőség.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
Itt: Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Akkor ez... ez mindent visz

''17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?''
Már nem tudom eldönteni, hogy valaki ennyire pihent agyú, vagy tényleg vannak ilyen hülye emberek. -
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Néha olvastam én is olyat, ami már valóban nehezen elképzelhető... de ne feledd... az emberi hülyeséget sosem szabad alábecsülni
''16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógyszert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom utána vegyem be. De ő kitalálta, hogy én legyek fölül, ő pedig alul. Csodálatos érzés volt. Így aztán ő vette be a gyógyszert. Nagyon félek, hogy mi van, mert már 2 hete nem jött meg. valamit rosszul csináltam? Mit tegyek?'' -
Dilikutya
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Akkor erre varj gombot
''21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem kurvára idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?'' -
Dilikutya
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Azért rögtön az első se kutya: ''16 éves érdeklődő lány vagyok. Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni? ''
Jó ez az oldal, azt hiszem megvan a délutáni olvasnivalóm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az se rossz, amelyik megkérdi, melyik lyukba.....
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Az előbb valaki felvett MSN-en a partnerei listájára, rgb2002@freemail.hu címmel... szerintetek ignoráljam?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Olasz? Keresd fel azt a mukit a mosópor reklámból
Thai, japán konyha milyen?
Mexikóival se sok dolgom volt még, csak ilyen zacsis chilis bab, de az nem az igazi, bár nem rossz.
Olasz konyha is bejövős, jó kis lasagne-hoz kedvem támadt
Egy igazi kínait is jó lenne találni, mert a gyorskajáldáikból elegem lett, néha furcsa dolgokat adnak ott...
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Google a barátod
Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
Alapelvekbe föl kell venni, hogy aki a megadott támpontok alapján ráismer, NE szóljon hozzá
Aki hozzászól, azt meg kirakni rgb-vel együtt 

-
Dilikutya
félisten
Nem értem, mit problémáznak egyesek a kitiltásán. Mondjuk a tag, aki most ezen agyal, a moderátori kinevezésekbe is belekötött már, szegény Andorpapát valami noname ismeretlen modnak tartva
#2361: azaz, b14... kiakadt I_Am kinevezésén, asszem topikot is nyitott a modokkal kapcsolatban, Andorpapa pedig egyszerűen nem rémlett neki. De gondolom csak mert b14 tevékenysége az Interaktív és a Fáradt gőz témákra korlátozódik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Halott ügy... már lassan fél éve borzolja itt a kedélyeket. És élvezi, hogy itt idegeskednek miatta. De kitiltani normálisan nem lehet sajnos. Azt kéne, hogy senki se foglalkozzon vele, de ezt meg nem lehet 30ezer fórumozónak elmondani, így mindig lesz valaki, aki reagál rá. Reménykedjünk, hátha talál egyszer végre egy nőt magának
Ahogy mondtam egy korábbi hsz-emben: Hogy idézzek egyik örökös kedvencemből a Jó reggelt Vietnam-ból: ''neki jobban hiányzik egy kiadós k**rás, mint bárkinek eddig a történelemben''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Nos, az, hogy joga lenne, ez így túlzás. Csak tenni nem lehet ellene. A fórum valakinek a tulajdona, aki igenis meghatározhatja, kinek van joga ide jönni. Elvileg, mert ugye a gyakorlatban ez kivitelezhetetlen ott, ahol bárki szabadon regisztrálhat.
De az örökös kitiltás szerintem számodra is világossá kéne hogy tegye, hogy rgb-nek nem sok joga maradt itt. Az IP-jét hiába tiltják le, bárhonnan vissza tud jönni.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Te nem hiszed, de én irigyellek téged. Irigyellek amiért ennyire ráérsz, hogy hosszú órákon át ontod magadból a nagyobbnál nagyobb fasságokat, időt és fáradtságot nem spórolva nyitod az újabb idióta témákat. Nagyon boldog lennék, ha ennyi fölös időm és energiám lenne, mint neked. Te bizonyára egy boldog ember vagy.
Hogy idézzek egyik örökös kedvencemből a Jó reggelt Vietnam-ból: ''neked jobban hiányzik egy kiadós k**rás, mint bárkinek eddig a történelemben''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Asszem a Gamestar oldalán láttam ezt a szöveget
De lehet, hogy megsasolom egyszer azt a kocsmát