Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
válasz Rigormortiis #53650 üzenetére
Igen ez igaz . Nem ilyen játékokra lett anno kitalálva. Marad is a gyerekeknek Mariora, Donkey Kongra, Metroidra (az miattam )
-
MODERÁTOR
Ha már offolunk, mi a helyzet a Lenovo Legion Go-val?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tl-x
őstag
válasz TrishtanAG #53654 üzenetére
Nem éri meg nekem már volt vesegörcsöm jobb ha megvan mind . Hogy ne legyen ennyire off pont a Switch vásárlása után pár nappal jött elő, biztos a sok játék közben nem ittam rendesen
-
MODERÁTOR
-
Arklon
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani a Nintendohoz egy normális kontrollert ami nem 30.000-be fáj? Ez lenne a 3. és lassan drágábban jövök ki kontrollerekkel mint amennyibe a gép került. Mindegyiknél az volt a gond, hogy driftelni kezdett. Néztem most HORI Split Pad Pro Gamepad-ot, az féláron van a gyárihoz képest. Megéri ezt megvenni, vagy még rosszabb lesz? : )Köszönöm a segítséget!
-
Micsurin
nagyúr
Scarlett Violettel tudunk kezdeni valamit ha állandóan app crashel Coop esetén?
Fizikai kiadás mindkettő, csak és kizárólag Coopban crashsel.Nem vicc egy Terra Raidet ha kibír kb és valamelyik kifagy.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tag
válasz Arklon #53658 üzenetére
A Hori Split Pad pro-val kapcsolatban:
Jó választás, nem fogsz benne csalódniAmúgy amit írtál, hogy 3.-ik controller és már lassan drágábban jön ki mint maga a gép:
Ebből ítélve, gyári JoyConokat használhattál gondolom, annak a Drift problémáját ingyen javítja a GamePark(vagyis ők küldik tovább ingyenese javításra ha megvan a számla).Ezután 20.000 Ft/Joy-Con pár eladható.
Azaz a közel 60.000 Ft-ból azért 40 visszajön... Így mégse olyan vészes a helyzet nem?
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
-
consono
nagyúr
válasz Micsurin #53661 üzenetére
Én már többször akartam rendelni, mert már megint driftel két csere után is, de mikor néztem sosem volt raktáron... Majd ránézek megint!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Micsurin
nagyúr
válasz consono #53662 üzenetére
Mert elviszik mint a sicc, nekem naponta kellett nézni, hogy 2 szettet sikerüljön magunknak behúzni csak biztos ami biztos alapon.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tag
válasz Arklon #53665 üzenetére
Kidobtál egy driftelő joy cont?
Egyébként én még mindig az elsőt használom, 2020 márciusi vásárlás, ~ 1500 óra van benne. Egyszer volt, hogy előjött "drift-szerű" jelenség, de kis kontakt sprét befújtam a joy-hoz a gumi "kupak" alá, és azóta se volt gondolm vele. Esetleg próbáld ki te is.
De, ha a másikat is kidobnád inkább szólj, adok érte egy ezrest. Mindketten jól járunk.
-
Quinine911
aktív tag
válasz -Nándesz- #53666 üzenetére
Szintén! 2019 Szeptemberi Switch és még az eredeti joy-conokkal nyomom. 2x jött elő pont ugyanaz amit te is írtál és pont ugyanúgy kezeltem én is mint te. Kontakt spray a "gumiszoknyák" alá, és annyi, utána tökéletes, lekopogom. Remélem még bírják egy jódarabig!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Arklon #53669 üzenetére
Igen KV pont ennyit érő hulladék lett az elmúlt évek során, nagyon sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy kis pesti bolt voltak a vácin Ricsivel a pult mögött.
Őszintén inkább Alza vagy Platinum, főleg utóbbiban még van kedvem pénzt hagyni. KV-ban egyre kevesebb pedig ott vettem a 360 és a 360 Slimem is annak idején ahogy a PS2 és a PSP-t is.
-
pzstm
titán
Nintendo H1:
• Árbevétel: €4,94 milliárd (+21,1% év/év)
• Nettó könyvelés: €1,68 milliárd (+17,7 év/év)
- 6,84 millió Switch ment el, 132,46 millió eladott gépnél tartanak
- 97,08 millió szoftvert ment el, 1,133 milliárd eladott szoftvernél tartanakiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
Elérhető a Super Mario film a Skyshowtime-on.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Jacob Gibbs #53674 üzenetére
Én anno megnéztem moziban, de most újrázni fogok. Nekem nagyon bejött.
Sic Parvis Magna
-
Jacob Gibbs
csendes tag
Joycon drift témában, annyi plusz - lehet már volt róla szó, ha igen bocsesz - hogy GamePark a hazai hivatalos Ninendo partner, és ingyen javítja ezeket. Nagyon segítőkészek, ha valami broblémásat találnak, hívnak telefonon, hogy szeretnéd-e cserét az x,y alkatrésznek. Bátran ajánlom őket!
-
tag
válasz Jacob Gibbs #53676 üzenetére
Már nem ők javítják, hanem kiküldik külföldországba és ott
30z.Samu:
Mindenki tudja, hogy ennél jobb nincs, ez az igazi Mario film :
(Ez de gagyi volt )
[ Szerkesztve ]
-
cactuar
aktív tag
Top 10:
1. Mario Kart 8 Deluxe - 57.01 million (up from 55.46 million)
2. Animal Crossing: New Horizons - 43.38 million (up from 42.79 million)
3. Super Smash Bros. Ultimate - 32.44 million (up from 31.77 million)
4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 31.15 million (up from 30.65 million)
5. Super Mario Odyssey - 26.95 million (up from 26.44 million)
6. Pokémon Sword and Shield - 26.02 million (up from 25.92 million)
7. Pokémon Scarlet and Violet - 23.23 million (up from 22.66 million)
8. Super Mario Party - 19.66 million (up from 19.39 million)
9. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - 19.50 million (up from 18.51 million)
10. New Super Mario Bros. U Deluxe - 16.70 million (up from 16.17 million)
-
tag
válasz Rage47 #53683 üzenetére
Csak azért fogyott jól, és csak azért van a második helyen mert beleszámít az is amit a gép mellé adtak. És azért egy jópár millióval az megdobja az eladási számokat
Ez volt az egyetlen játék ami járt Switch Lite mellé és rendes V2 mellé is (Animal Crossing Edition). A lite verzió még jelenleg is kapható a boltokban, több színben is…
A Mario Kart 8 és az Odyssey-ből is adtak egy párat gépek mellé de nem ilyen szinten mint az Animal Crossingot
A Smash Bros is járt gép mellé.
A Zelda Breath of the Wild az első a listán amit nem járt soha gép mellé hivatalosan
Szóval grat neki.Továbbá a Zelda Totk féléves eredménye a legszebb
-
consono
nagyúr
válasz DevilAqua #53685 üzenetére
Szerintem ez fordítva működik, mivel nem csak olyan gépek vannak, amikhez van játék is. Szóval akik ilyen gépet vettek, azok megvették volna a játékot is, amúgy is, csak így tudtak a játékhoz illő gépet is kapni. Nem nagyon torzítja ez szerintem az eladásokat.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tag
-
taki01
őstag
A Hogwarts Legacy már tölthető. 6,8GB helyet foglal csak. Jövőhét keddtől pedig már játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series S 512GB 3 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V2
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest