Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amiket csak úgy találsz a ládákban meg táborokban, azok ilyen "foltos" fegyeverek.
Visszont ha ezekből fuse nélkül elhasználsz egyet törésig, akkor ezeket később a föld alatt ilyen szellem katonák kezében megtalálod majd, "zsír új/makulátlan állapotban is". Jellemzően ezek nagyobbat ütnek, meg vmivel tartósabbak is. -
Jacob Gibbs
tag
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
DJosef
üzenetére
Nintendo hivatalos oldala szeirnt:
The following types of microSD cards are supported on Nintendo Switch:
microSD (up to 2 GB)
microSDHC (4 GB - 32 GB)
microSDXC (64 GB and above)In order to improve your gameplay experience, using a microSD card with a higher transfer speed is recommended.
High-speed microSD card guidelines:
UHS-I (Ultra High Speed Phase I) compatible
Transfer speed 60 - 95 MB/sec (the higher the transfer speed, the better gameplay experience on Nintendo Switch) -
Jacob Gibbs
tag
-
Jacob Gibbs
tag
A TOTK-ba belement egy laza 400 óra körül. (BOTW-ba ennyi volt a normál + master mód), bár elkezdtem egy pro módos - teleportálás mentes menetet is, ez utóbbit abbahagytam.
Kirby-t én is csak dícsérni tudom, Wild módon játszom, és komolyan néha meg tud lepni egy-egy game over képernyővel. Azután pedug a Portal 1-2 lesz a menü, 4,74€-ért kihagyhatatlan volt.
V1 HW-em van, az OLED elmaradt, upgrade majd switch2-re lesz. Ott majd újra végigjátszom a Zeldákat is az 100000%.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
néha eszembe jut hogy 2-t kellene venni az ilyenekből még amikor lehet. Aztán 1 kibont ,1 félrerak.
-
Jacob Gibbs
tag
Kollégák, emagon van Kirby "akcióba". Szerintem egy 1-est lehagytak az elejéről.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
igen, lesz 2025-ben, ha minden igaz: Legends Z-A . Új system seller-nek szánhatják?
Mondjuk ahhoz az is kell, hogy normálisan össze legyen rakva
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Majd pár szót mondj róla kérlek. Az online teszt eredmények elég megosztottak, ahogy Samu kollégával is beszéltük feljebb.
Nekem egy Zelda Echoes of Wisdom figyelt be a hétvégén
4-5 órát tettem bele nagyjából. Egész jó (tetszetős az art style meg a puzzle-k), bár a "harcrendszert" még szoknom kell.(impulzus vásárlás, hogy én?
) -
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
sok 60 cent azért nem olyan rossz, online store-ba akciós játékra ráteszed a félretett centeket, aztán máris szebb a végösszeg
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Engem eddig elkerültek a Mario Party-k. Viszont családdal meg barátokkal néha szoktunk ilyen "koppintással" játszani PS-en (Chimparty meg Frantics). Gondoltam már rá hogy kéne egy Mario Party egyszer, ha már a stílus bejött minenkinek, de a beruházás még várat magára.
-
Jacob Gibbs
tag
Tervezte valaki beszerezni az új Mario Party-t? Gamespot teszten nem szerepelt fényesen.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Vannak a "tank" karakterek, mint Bowser, King K Rool meg a nagy pingvin, azok kb elmennek 200%-ig mire repülnek.
A picik meg a "lightweight"-ek (mewtwo pl utóbbi) azoknak nem kell sok a repüléshez, cserébe gyorsabbak valamivel.#58726Rigormortiis
A fel+B vel lehet jobban visszakapaszkodni, a platformra. Rá kell érezni, hogy melyik karakter mekkorát tud így ugrani.Egy időben öcsémmel 2V2 online PVP-be játszottunk, ő tankosabb karakterrel én meg Soniccal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Olvastam én is valamit erről. Csak néztem, hogy "ok, mégegy nintendo per, lássuk mi van még.."
Amúgy a GameFreak/Nintendo helyében komolyan elgondolkodnék, hogy mit csinálok rosszul fejlesztőként. Magát a Pokémon IP-t egy BF/COD szintjére vitték azzal, hogy minden évben kiadtak egyet, semmi vagy csak minimális újdonsággal.
Pedig "csak" ki kellene húzniuk a fejüket a seggükből, és látniuk hogy fejlődnek akár a konkurensek, akár a piac.
Legends Arceus is egy üde fuvallat volt a szériában, és igaz ronda, de legalább élvezetesebb volt. Mertek újítani, és ez a visszajelzésekből, nekem azt mutatja/ná, hogy ez az irány amit kéne vinni.
A limitált meg régi HW
érveketkifogásokat meg ott lehet a kukába dobni, hogy technikailag sokkal összetetteb címek (Switcher3, BOTW, TOTK, stb..) is futnak viszonylag normálisan ugyan azon a konzolon. -
Jacob Gibbs
tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Én el-elgoondolkodtam rajta, de egy Luigi's Mansion 3 vagy akár Metroid Prime előbb jöhetne. Nincs bajom ezzel a "cuki" stílussal, de nem látom benne azt a wow faktort.
(főleg úgy hogy a bind képesség az ilyen szo-szo ultrahand, az echo-k meg olyanok mint a zonai cuccok a TOTK-ból).
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Én egy ackióban vettem meg a booster pack-et. Amit hozzáad a játékhoz az a plusz pályák (+48 track) meg karakterek, de új "kart" részek legnagyobb bánatomra nincsenek.
Ha most tervezitek megvenni a Mario Kartot, akkor én várnék a booster pack-el, mert az alap játékban elég sok feloldható dolog van, és mire ráuntok talán lesz rá egy -30%

Akcióban szerintem megéri, de szvsz a teljes ár picit sok érte -
Jacob Gibbs
tag
Link - Ha valakit érdekelnek a technikai részletek a TOTK-ból.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Origami King-et lejmoltam egyik ismerőstől, amit láttam belőle, az nagyon klassz volt. A szöveg, a karakter interakciók, meg a világ vett meg engem kilóra.
Bob-omb (Bobby) volt az egyik kedvencem. Meg minden második poén, hogy milyen vékony minden.
A körökre osztott "harcok" azok ilyen, jóvanessünkmá'túlrajtaoszthaddmenjekmá'tovább dolgok voltak. -
Jacob Gibbs
tag
Joycon drift témában, annyi plusz - lehet már volt róla szó, ha igen bocsesz - hogy GamePark a hazai hivatalos Ninendo partner, és ingyen javítja ezeket. Nagyon segítőkészek, ha valami broblémásat találnak, hívnak telefonon, hogy szeretnéd-e cserét az x,y alkatrésznek. Bátran ajánlom őket!
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Parson
üzenetére
Ismerős érzés... kezdeti nehézségeken ha már átlendülsz, utána már egész könnyen fog menni az építgetés. Meg kell szokni.
Nekem az első napok után, volt egy ilyen "megcsömörlésem", hogy most hova a toszba menjek...? és elkezdtem karikázni jobbra-balra nem haladtam semerre. Mindent is látni akartam hogy mi változott a BOTW-hoz képest. Aztán úgy voltam irány a fő sztori, aztán ami útbeesik azt csekkolom, meg majd visszamegyek később. - így sikerült rendet rakni a káoszba
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Parson
üzenetére
nekem TOTK-ban, ~225 órám van, az alatt befejeztem a sztorit, csináltam side questeket, meg felfedezgettem. Lehet még ennyi beleszaladna, és kb élvezném minden percét.

Összehasonlítás képpen: BOTW-ban van 400+ órám, de úgy hogy normal + master végigjátszás + DLC-k.
Appropó master mód.. TOTK-hoz az még jöhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A picik meg a "lightweight"-ek (mewtwo pl utóbbi) azoknak nem kell sok a repüléshez, cserébe gyorsabbak valamivel.
, Batman Arkham Trilógia bármelyik része.
Sirandrish