- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #61610 üzenetére
Emlékszem, anno nem jelent meg eu-ban az első xenosaga, viszont a másodikhoz adtak egy dvd-t, amin rajta voltak az első átvezetői. Ó, azok a boldog youtube előtti idők!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
TrishtanAG #61560 üzenetére
Köszi, de nem Android telefonhoz/tablethez/Switch-hez keresek kontrollert.
Várom a Switch 2-t (előrendelve), viszont a 1-es OLED-et még húsvét előtt eladtam mindennel együtt és már eléggé játékhiányom van. 3 hét van még a 2-ig, ezt már nem bírom ki minden nélkül
PC-m gyenge már a mai játékokhoz és megszoktam a kontrollert az elmúlt 2-2,5 hétben. Ezért gondoltam addig tolom a Geforce Now-al Chromecast with Google TV-n (Android) és és PC-n. Ehhez gondoltam (és kuponozva nagyon jó áron meg is rendeltem Aliról) a 8bitDo Ultimate 2 Wireless-t.
Viszont azt meg nem szeretném, hogy átszokom a másik gombkiosztáshoz, aztán meg vissza ezért is tettem fel kérdésként, hogy a multiplatform címeknél hogyan szokott működni ez. Egyébként közben rájöttem, hogy az 8bitDo szoftverében konfigurálhatóak a gombok, szóval át tudom állítani ha arról van szó.
-
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG #61254 üzenetére
Na, azt hittem hogy erre meg kell venni a 80e-es kézi tabletjét a Sonynak.
Mondjuk tablet nincs itthon, csak telók. Enyém ráadásul baromi kicsi kijelzős. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
TrishtanAG #61239 üzenetére
Kérdés, hogy visszafele is működik-e az új konzolra, ergo bedolgozza-e magába a Switch rendszere ha a megfelelő mappába vannak másolva.
-
l.skywalker
titán
válasz
TrishtanAG #61181 üzenetére
Nem kiadóként értettem. Hanem úgy en-bloc vannak a Netflixen mobiljátékok, nem csak a sajátjaik.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #61039 üzenetére
Most vettem meg a Nirvana Initiative-t ps5re
-
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG #61039 üzenetére
Ááá, közben találtam egy The Last campfire nevűt is 1,5 euróért, videót elnézve róla pont nekem való kis könnyed puzzle, szóval ezt kívánságlistára sem teszem hanem húzom is be egyből.
-
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG #60776 üzenetére
Utóbbira gondoltam, de sejtettem hogy le vannak ezek tiltva
@playmore: Elkezdtem tegnap este ezt a Monster Hunter Rise-t, ez elég jól néz ki a konzolon és ahogy elnézem óriási tartalom van benne, ez pl 10 euro-t vígan megért.
Remélem lesz még hasonló nem exkluzív de AAA játék leakciózva. -
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG #60773 üzenetére
Igen, gyakorlatilag a Questen is eleinte kizárólag Virtual Desktoppal játszottam PCVR játékokkal, aztán mikor elkezdett a Meta is agyba-főbe akciózni akkor álltam át szinte teljesen a natív játékokra.
A Switch-re gondolom nincs ilyen streamer app
@morfondőr: amilyen gyűjtögetős típus vagyok szerintem én is így járnék -
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG #60768 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Fizikai kártyánál meg egyrészt még 1,5x-áron van a játék, plusz ha kijön pár év múlva valami ingyenes frissített, felturbózott verzió akkor azt nem kapod meg alapból.
Miután elém került ma egy 256-os SteamDeck 90-ért eléggé elgondolkoztam a váltáson, de első körben maradnak akkor ezek az olcsósított cross platform címek. Fiam ARK-al elvan korlátlan ideig, én meg majd a Monster Hunterrel meg az egyéb kis gyöngyszemekkel.
Három PC, Quest 3, Playstation 5 mellett ez tényleg csak arra kell hogy egy egész napos kerti munka után mikor már ülni sincs kedve az embernek nyomogasson valamit az ember leheveredve -
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG #60732 üzenetére
Elmaradt a februári Direct!
-
Szabi®
addikt
válasz
TrishtanAG #60598 üzenetére
Az szép belemagyarázás hogy a nintendo is elismerte hogy nem tud tenni ellene, ezzel nem azt ismerte el, hogy a warez, nem warez, lári-fári.
Ha én készítek egy szoftvert annak megadjuk a hivatalos fogyasztói árát, és azt te bármilyen formában úgy használod, élvezed, hogy nekem mint szellemi tulajdonosnak nem fizettél, az warez. Ez a bíróságon is így állna meg. Maga az emulátor program, nem warez, csak épp amit futtatsz benne, az a warez. -
Szabi®
addikt
válasz
TrishtanAG #60589 üzenetére
Miért ? Van egy olyan egység a számítógépedre csatlakoztatva, amibe a gyári játékot belehelyezed és azzal játszol ? Mert ha nincs, akkor az.
Nagyon nem vagy képben a játékok szellemi tulajdonjogi törvényével.
még akkor is necces jogi értelemben, ha a játékot megvásárlás után használod olyan platfromon, amire ki sem adták. -
válasz
TrishtanAG #60589 üzenetére
(lsd. Téma tudnivalók)
-
a2d2
addikt
válasz
TrishtanAG #60583 üzenetére
Nem tudtam hogy az emuláció itt szabad téma-e, de akkor beszállok:
Használ itt valaki emulációhoz Joycon kontrollereket? Na mert én is az emuláció miatt kezdtem el összevásárolni Joyconokat, de sajnos eddig lyukra futottam.
Eddig sima xbox kontrollereket használtunk, teljesen stabilan kapcsolódik akár 3-4 darab is az Intel kártyákhoz 8260 (BT 4.3) és 9260 (BT 5+) van otthon. Ezek ugye class1-es BT eszközök, ráadásul elvezettem a gép mögül egy külön külső antennát is, a lényeg hogy eddig atomstabilak voltak.
De ugye az xbox kontrollerekben nincs mozgásérzékelő, meg a gombkiosztás is fel van cserélve.
Ezért gondoltam hogy nem olyan nagy beruházás, veszek két pár utángyártott Joycont és meg van oldva a probléma.
Viszont komplett estéket elszórakoztam de semmilyen módszerrel nem voltam képes stabil kapcsolatot fenntartani a PC és a joyconok között.
Próbáltam először a natív Citron-os támogatást (ez egyébként baromi jó Yuzu klón én ezt használom most), aztán a különböző alternatív megoldásokat: betterjoy, dswindows, a megfelelő kiegészítő driverekkel, stb. Sehogy nem volt jó.
Általában pár percen belül megszakad a kapcsolat és elveszik pár mp-re az irányítás.
Windows eseménynapló csak annyit ír hogy hatókörön kívül került vagy megszakadt a kapcsolat az eszközzel.
Na de gondoltam ha mégis tele van a youtube hogy márpedig ennek mennyire működnie kell, ráadásul a Steam is natívan támogatja ezeket a vezérlőket akkor ennek bizony tényleg működnie kell, és biztosan a fake joyconok a hibásak.
De sajnos nem így van, mert van otthon most 3 eredeti joycon pár is és ezek ugyanúgy eldobálják a kapcsolatot pár percenként mindkét intel kártyával!
Fontos hogy dual joyconként beállítva jön elő egyből a hiba, teszteltem 4db önálló joyconként is őket és úgy egész stabilak maradtak, de azért úgy is volt jelvesztés párszor.
Most ott tartok több órányi youtube videók alatti kommentolvasgatással előfordulhat hogy ez régen valóban ment, és talán windows update tette tönkre a dolgot (realtek chipseteknél mindenképpen), és hogy elvileg pl a broadcom-os 4.0-ás Asus BT400-al mennie kell most is. Én mindenesetre rendeltem hétvégén egyet, pár nap múlva fogok tudni ezzel kapcsolatban visszajelezni hogy megoldotta-e a problémát.
Akinél szuperül muzsikál a dolog megírná hogy pontosan milyen BT eszközzel használja a Joyconokat?
Köszönöm! -
taki01
őstag
válasz
TrishtanAG #60223 üzenetére
Érzetre hasonló súlyba van mint az eredeti joycon.
-
taki01
őstag
válasz
TrishtanAG #60218 üzenetére
Kb ugyan azt tudja, mert ezen is cserélhető az analog, a gombok, meg az előlap is
. Ja és van NFC benne az amibo figurákhoz. Van hozzá egy app, amin keresztül lehet programozni mindent rajta.
https://www.mobapad.com/products/mobapad-m6-hd -
válasz
TrishtanAG #60182 üzenetére
Akkor neked egy Steamdeck kellene, megfelelő emulátorokkal megy azon törés nélkül is minden
.(switch is) -
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #59935 üzenetére
+1 a másodikra. Játékmenet és kezelés tekintetében vannak furcsaságai, de a sztori és még inkább a karakterek zseniálisak!
-
válasz
TrishtanAG #59933 üzenetére
Itt van a harmadik rész a polcon (a második az itteni beszélgetések és review-ok alapján nemgyerebe), szimplán nem kapott még teret a többi játék mellett.
-
válasz
TrishtanAG #59895 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
TrishtanAG #59731 üzenetére
Thx! 28-án kipucoltam a csatlakozót, sűrített levegővel is szétfújtam, semmi baja azóta.
-
Narxis
nagyúr
válasz
TrishtanAG #59689 üzenetére
Az. Ezt nem tudtam, na ennek utána nézek. Azért nekem kicsit furcsa ez a dokkoló tervezés, nem sok hely marad a levegőáramlásnak alul.
-
válasz
TrishtanAG #59602 üzenetére
Abszolút. Gyönyörű minden szempontból, egyike az ez évben végigjátszott játékaimnak.
(a 4. - The World Before)
-
Okologicky
kezdő
válasz
TrishtanAG #59602 üzenetére
Nem csak 3 van?
-
hito
nagyúr
válasz
TrishtanAG #59578 üzenetére
Tökéletesen működik, köszönöm szépen!
Innentől mehet Switch Oled-en a Last of Us, meg RPCS3-on a Gran Turismo 5/6
Ez ám az igazi cross platform. Nintendo Switch-en futtatok androidot, amin tükrözök Win11-et, amin emulálok PS3 játékot
Asszem ezt kimaxoltam.
-
hito
nagyúr
válasz
TrishtanAG #59576 üzenetére
Köszi!
Ezt ugyanúgy android felület alól tudom működésre bírni?
-
markknight
veterán
válasz
TrishtanAG #59488 üzenetére
Arra még azt mondom okés, csak szegény Zeldának ne lenne ennyire karakteridegen/béna az angol szinkronja
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #59488 üzenetére
De annál azért igényesebb a sztori tálalása. Még inkább igaz ez a Fire Emblem Three Hopes-ra. Az omega force sokkal jobb játékokat csinál bérmunkában, mint saját kútfőből bár tény, hogy volt olyan korszak, amikor éltem a dinasty/samurai warriorsokat.
-
markknight
veterán
válasz
TrishtanAG #59472 üzenetére
Tudom, én úgy is végigjátszottam, az első pálya ahol még kísér téged Viola, na az elég ütősen néz ki.
-
gabor2777
újonc
válasz
TrishtanAG #59465 üzenetére
Köszi, ez jó hír
-
kr:sz
tag
válasz
TrishtanAG #59412 üzenetére
Igen agyalok rajta, de ez a színes sokkal inkább “fun”. A fehér letisztult. Nem tudom, hogy évek múltán a színe is mennyire marad fehér s nem kezd el sárgulni. A koszt is nehezebb eltüntetni róla.
-
penge111
addikt
válasz
TrishtanAG #59374 üzenetére
Trails of Cold Steel 1-2 létezik Switchre, csak Koreai, Kínai nyelven, angol lokalizáció nincs legálisan...
-
Norb79
őstag
válasz
TrishtanAG #59341 üzenetére
Van ahol ők fizettek, hogy hozzam el, csak náluk ne legyen láb alatt!
A boltban, első nap...
-
Brandon182
újonc
válasz
TrishtanAG #59311 üzenetére
Csak az a baj hogy az összes adat a pc n van lementve onnan kellene visszarakni
-
Brandon182
újonc
válasz
TrishtanAG #59309 üzenetére
Mókolt a switch 😅, én is olvastam ezt a chipes dolgot de az csak feltételezés és az új rendszer működik hibátlanul.
-
válasz
TrishtanAG #59268 üzenetére
nxyi is az sztem, hori is
-
Okologicky
kezdő
válasz
TrishtanAG #59235 üzenetére
Úgy a játék feelingjét keresném.
-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG #59141 üzenetére
Első kézből nem tudom, mert nem volt még chippelt gépem, de itt olvastam már olyat, hogy egyszer csak megállt működni! Ugye garantálni senki nem tudja, hogy és a garancia is ugrik egyből, ezért sem értem azokat, akik egy ilyen gépet vesznek újként még valamivel drágábban, mint a gyárit a boltból!
-
válasz
TrishtanAG #59081 üzenetére
Én a Horival vagyok így. Mióta megvettem nem jatszottam gyari joyconnal.
-
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #59078 üzenetére
Nekem a baloldali Joy-Con kezdett el drift-elni, de azt megcsinálták "gariba".
-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG #58945 üzenetére
A második játék a frenchise életében, kipróbáltak mást, aztán vissza tértek a gyökerekhez szvsz. Nekem még nem volt hozzá szerencsém, de mivel mindhárom XC-t imádom, remélhetőleg ez is tetszeni fog attól függetlenül, hogy egy kicsit más irányba mentek el!
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #58945 üzenetére
20 óránál még nem adta meg
, ugye? Nekem úgy rémlik, hogy az ilyen 30+ óra volt minimum.a mecha pilóta lehetőséget -
Persie12
aktív tag
válasz
TrishtanAG #58900 üzenetére
Hát nem tudom, mikortól datálható, de van például olyan pokémon játék, asszem a Crystal, ami bontatlan doboz formában 3,8 millió forintért van fent eBay-en.
-
Szabi®
addikt
válasz
TrishtanAG #58877 üzenetére
Pedig sok esetben más a reszponzivitás. Redditen is visszatérő téma volt.
-
Szabi®
addikt
válasz
TrishtanAG #58874 üzenetére
Tudom, ismerem a mai featureöket is. Nekem nem jön be az opengl által "lesimított" textúrák. Szeretem a régi miliőjét a régi gameknek. A quake 2 remastered része sem jött be, pedig az natív volt. Egyébként más mechanizmusban is futnak a játékok emulált környezetben, mint anno a saját vasán. Nekem ez sem jött be. Pl. Warioland 4, teljesen másképp reagál a vezérlésre, mintha natívan gba-n futtatnád. Ps1 ugyan ez. Toltam Tenchu-t emulálva is, meg a saját vason, jobb a saját vas. Tony Hawk ugyan ez, játszhatatlan emuval a ps1 verzió. De kinek mi ugye. Nálam elvárás, ha visszavágyom valamelyik gamre, akkor azt a saját hardverén tolom.
-
Szabi®
addikt
válasz
TrishtanAG #58866 üzenetére
Én anno rengeteget kínlódtam mindenféle emu-val. Nem szabad, nem azt az élményt adják vissza, mint ami volt a fejedben egy-egy gamingről. A kijelzőn való "tapicskolás" nekem eleve nem egy natív irányítással ér fel, és akkor még ott van az erőforrás elszivárgás, rossz futtatási teljesítmény, rosszul kiosztott gombok, amit vagy tudsz változtatni, vagy nem, vagy futtatja rom-ot, vagy nem. Egyszerűen nem pótolja az eredeti élményt.
Psp 20 ezer forintért számtalan helyen van, 900 forint hozzá a minidisc, és azon natív a gaming. Gameboyok szintén. Ps1 es konzolok 15 ezerért vehetőek . . . Sztem ezek nem olyan összegek, hogy emun keljen "szülni" és még az élményt is tönkrevágják, ami az ember emlékezetében volt. -
válasz
TrishtanAG #58866 üzenetére
Ios-re is van?
-
Szabi®
addikt
válasz
TrishtanAG #58845 üzenetére
Pedig nem is kevés a vas
-
Szabi®
addikt
válasz
TrishtanAG #58842 üzenetére
Sztem Switchből pro soha nem volt tervezőasztalon, a tv-re köthető gépekből soha nem készült pro modell. Game Boy/Ds vonal volt, ami sok ráncfelvarrást élt meg.
-
válasz
TrishtanAG #58714 üzenetére
Ez a back button amugy szerintem rohadt nagy segitseg, pl platformereknel, illetve multi jatekoknal. Nagyon gyorsan hozza lehet szokni. Fokepp switchezek most, de hetente 1x kozos coop jatek miatt elokerul a ps5 is es kell egy 10 perc mire megszokom, hogy a dualsensen nincs back button. Addig szabalyosan hianyerzetem van es tapogatom hatul
Edge controllert meg nem tervezek venni egy konzol araert...
-
Petreszku
senior tag
válasz
TrishtanAG #58672 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #58629 üzenetére
Mondjuk a Luigis Mansion 3 irányítása is megér egy misét. Tovább vittem, de mocsok kényelmetlen a porszívóval célozni. Mehetett volna bele egy auto lock on.
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #58608 üzenetére
A második rész igazából az előzmény, nem?
-
válasz
TrishtanAG #58587 üzenetére
Egy BOTW/TOTK-ot lehet elővennék újra pár órára én is, befejezni ezt azt, normális minőségben játszva
Na meg az Astral Chaint! Fúúú, azt nagyon szerettem.
Xeno1-nek sem ártana, handheld néhol kb ilyen 360p felbontáson futhatott a nyitottabb részeken.
-
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #58585 üzenetére
Engem igazából nem érint, mert itt a Switch, csak tényleg fura hogy pont most szálltak rá a fejlesztőkre.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #58487 üzenetére
A Falcon azért eléggé a másodosztályban alkot. PSP-n és Vitán játszottam még több alkotásukkal, de ma már nem pazarolnám rájuk az időmet. Mondjuk az új Atlus jrpg sem győzött meg, hiába promózzák Yoko Taroval
Más: el is ment 1 millió az Unicorn Overlord-ból
Ami jó hír, mivel túl nagy akció még nem volt rá. Kár, hogy elég nehéz fizikai kópiához jutni...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #58478 üzenetére
Amúgy az egyik kedvenc címem az xc 2-3 mellett pont egy port, ami Switchen sem ment nagyot a Tokyo Mirage #FE. Nekem annyira bejött az egész megaten rendszer a FE ihlette karakterekkel és a nagyon japán jpop idol sztorival. Plusz nagyon fluidul is futott. Imádom!
Igazán adhatna a N még munkát az Atlusnak!
-
consono
nagyúr
válasz
TrishtanAG #58475 üzenetére
De most ezen pont egy Nintendo topicban lepődünk meg??? A Switch játékok nagy része is WiiU remake?
-
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #58443 üzenetére
Az biztos, hogy akkor megtudunk mindent, csak jöhetne már az a pillanat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #58437 üzenetére
Jó lenne erről valami infót kapni, mert ennek fényében vásárolnék Switch-re.
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #58435 üzenetére
8Bitdo-nak van most egy új Ultimate kontrollere, én azzal szemezek már egy ideje. Annyi, hogy jelenleg csak nagyon világos színekben kapható, kontrollerből én viszont jobban kedvelem a sötétebb árnyalatúakat.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
TrishtanAG #58437 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #58435 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi hogy a következő Nintendo kompatibilis lesz-e visszafele. Ha igen, csak digitális játékokkal vagy megmarad ez a kártya foglalat.
-
válasz
TrishtanAG #58403 üzenetére
Az a baj a gyari joyconnal is, hogy megforditja aztan a vegen mar fejjel lefele van a kezeben. Vannak ilyen joycon gripek amik a fel joyconbol rendes controller szerű dolgot gyartanak, olyasmiben gondolkodom.
-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG #58371 üzenetére
3-5 éves lányaim nyomják a Kirby Star Allies-t és a Return to Dreamland-et. Valamiért a Star Allies sokkal jobban bejön nekik, pedig a kritikusoknak nem igazán tetszett. Viszont a Dreamland-ben még a "könnyű" mellett van egy még könnyebb mód, ahol leesni sem lehet. A Forgotten Land már 3D-s, ott jobban kell kezelni a controllert, hogy el tudjon navigálni, az előbbi kettő meg 2D sidescrolling.
A Yoshi-ban van könnyű mód, rengeteg szivecskével (élettel) és leesni sem lehet, valamint gyakorlatilag végtelen a repülés és akár végig is repülhet a pályán kis túlzással. -
válasz
TrishtanAG #58341 üzenetére
Furak ezek a szethuzos controllerek kicsit
A masodik mondjuk nem tunik rossznak.
-
Freezee
senior tag
válasz
TrishtanAG #58302 üzenetére
Garanciáslisnak kell lennie, 1 éves kb. A gamepark a hivataslos szervíz?
-
Freezee
senior tag
válasz
TrishtanAG #58292 üzenetére
Hmmm nem látja a bluetooth dolgokat tényleg. Számít melyik szervízbe viszi az ember? Kell vini hozzá a számlát is, mert a Telekomtól lett véve, ilyenkor nekik kellene visszavinni, nem tudja valaki esetleg?
-
Freezee
senior tag
válasz
TrishtanAG #58292 üzenetére
Hát azt nem próbáltam. Megnézem.
-
Petreszku
senior tag
válasz
TrishtanAG #58247 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, de ezzel nem vagyok sokkal előrébb.
-
lanszelot
addikt
válasz
TrishtanAG #57725 üzenetére
25e sok? Az egy alaplap csere. Ha az a baja.
Ha nem akkor át akartak verni.
Akkor add el míg ki nem jön a NS2.
Utána nagyon lemegy az ára. -
lanszelot
addikt
válasz
TrishtanAG #57715 üzenetére
Mi romlott el azt tudod?
Ha csak a charging port, az pár ezer HUF csak.
Nem nehéz kicserélni.Ha komolyabb
Ez a srác jól és olcsón dolgozik: [link] -
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #57715 üzenetére
Én egyszerűen oldom meg az ilyet, megtartom a dobozàt a kütyüknek és bennük van a számla is. Így simán elő tudtam kotorni a 2018-ban vásárolt gép számláját, amikor leadtam a Joy-Cont és keresték rajtam a számlát.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
TrishtanAG #57682 üzenetére
20 év alatt tupírozhattak volna rajta kicsit többet is
-
Rage47
veterán
válasz
TrishtanAG #57682 üzenetére
egyik legjobb game ever
-
válasz
TrishtanAG #57538 üzenetére
Igen, így van, csak a nagy konzolos játékokat írtam le.
De már a GZ és PP se jelent meg switchre, szóval ha időrendben szeretné játszani a játékokat, akkor se lesz kerek a történet (mondjuk akkor se egyszerű megérteni a sztorit, ha valaki végigtolta az összes részt)
-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG #57376 üzenetére
Tudom mi a shield, van itthon kettő is (egy pro és egy tube)
És a moonlight is ismerős, de azt még nem próbáltam, nem volt rá igény, nálam média lejátszóként működnek.
Amúgy vicces mert ugyanaz az SOC van a swich-ben is és a shield-ben is. Van egy OLED és egy Light switch, meg a két shield, azt hiszem hivatalosan is Tegra X1 gyűjtőnek mondhatom magam!
-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG #57373 üzenetére
Igen, a Shield jó is erre, csak az egy fél VGA ára! Meg lassan már nem is nagyon lehet beszerezni.
consono: régebben utána jártam, létezik optikai hdmi kábel, ami elvileg 30m-ig egész jó, minimális késleltetéssel. Csak ugye azt is el kell valahol vezetni.
-
consono
nagyúr
válasz
TrishtanAG #57373 üzenetére
A másik megoldás meg a hosszú HDMI kábel
-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG #57371 üzenetére
Meg azért meg kell szokni, hogy minden gombnyomás 1mp múlva jelenik meg a képernyőn!
-
Guitar14
senior tag
válasz
TrishtanAG #57304 üzenetére
Másolás helyett inkább a Macrium Reflect - Clone funckióját ajánlom, míg a Windows csak fájlokat másol át, a klónozás 1/1 létrehozza az új SD kártyán a régi tartalmát, formázását, partícióit stb...
-
30z.Samu
félisten
válasz
TrishtanAG #57273 üzenetére
Már időszerű a bejelentés. Remélem lesznek specifikációk is és konkrét megjelenési dátum is. Továbbá arra is kíváncsi leszek hogy maradnak-e a hibrid vonalon vagy csak az kézi\asztali gép lesz.
-
lanszelot
addikt
válasz
TrishtanAG #57250 üzenetére
Hello,
A demo szerintem nagyon fontos, mert nem zsákba macskát veszel. Tele a játék könyvtáram szeméttel, mert nincs demo.
Kötelezővé tenném.
És azt is, ha bugos akkor vissza kell adniuk az árát. -
válasz
TrishtanAG #56988 üzenetére
Köszi szépen!
Végül az akció már véget ért, én meg nem mertem megvenni az ilyen technikai dolgok miatt. -
lanszelot
addikt
válasz
TrishtanAG #57059 üzenetére
Nekem ilyet nem mutatott a játék
Milyen gombot kell nyomni, és mikor?Amikor megjelenik a kör harc, és te vagy soros, választanod kell támadsz vagy védekezel. Ha támadsz azt is hogy kit támadsz.
-
mark!
őstag
válasz
TrishtanAG #56760 üzenetére
én a nintendo switch tablet részére gondolok
ami lényegében csak a "kijelző", joyconok meg minden nélkül.
most hogy újra elolvastam amit írtam, tényleg könnyen félreérthető -
válasz
TrishtanAG #56739 üzenetére
Köszi neked is
Azért rajta van az N felár, PS-re pont fele ennyibe kerül
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TrishtanAG #56554 üzenetére
OpenSource license esetén a license tulajdonosa vállalja a felelősséget, a közösségi fejlesztés keretein belül pedig csak hozzájárulási jogot kaptak itt pl a modderek.
Nem véletlen kapituláltak. Az OpenSource license közel sem annyira vadnyugati mindent is lehet / szabad mint azt sokak gondolják... az sem mindegy, hogy Apache2 vagy MIT alatt futott a projekt.
Hidd el oka volt annak a gyors megadásnak...
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #56554 üzenetére
Nézd, a Yuzu felkért egy ügyvédet, átnézte nekik az ügyet és egyből kapituláltak. Ha minden rendben lett volna az ő oldalukról, akkor nem álltak volna fel ilyen gyorsan.
-
David888
tag
válasz
TrishtanAG #56385 üzenetére
Arról a saját engine-jükről írsz, ami a Quake motorján alapszik? Nem hiába írtam azt, hogy csak egy kis élsimítás. Másrészről megértem, hogy a jogdíjak miatt ennyi az ára. Na de nem baj, lesz ez még 5€ meg 2€ is
#56389 tboy93: Így van
-
törölt tag
válasz
TrishtanAG #56343 üzenetére
"az átlag ember könnyebben és gyorsabban tud letölteni, mint a kártyákat rippelni"
Még március/áprilisig. Onnantól meg Ödönke majd migswitchel. -
zombei
aktív tag
válasz
TrishtanAG #56348 üzenetére
Nem a legtöbbet, hanem mindet.
Day one patch-el együtt sokszor 1-2 nappal előtte fent volt helyi megjelenéshez képest. (Gondolom az időbeni eltérés/régiónként más megjelenési dátumok miatt.)
-
Dreimus
senior tag
válasz
TrishtanAG #56343 üzenetére
Csak nem tudod lemásolni a kártyát annak védelme miatt tehát maga a backup legális, de az már illegális hogy ha a védelmét feltöröd. Ki van ez találva
kis emberekre emiatt ritkán is vadásznak, abból nincs "bevétel", inkább a nagyobbakra mennek mint pl most a Yuzu alkotói.
-
tl-x
addikt
válasz
TrishtanAG #56344 üzenetére
Ez tetszik
-
jcrk
tag
válasz
TrishtanAG #56326 üzenetére
Switch, Switch Lite és Switch OLED
-
válasz
TrishtanAG #56021 üzenetére
Xeno 3 alatt kíváncsi vagyok mit produkál majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest