Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
djozsi
senior tag
Ha azt kéne megmondanom, hogy melyik a jobb játék, akkor egyértelműen a DK, sokkal kreatívabb és változatosabb.
A Marioban viszont elképesztő sok a tartalom és mi főleg ketten játsszuk coopban, úgy brutál jól működik, jobban, mint a DK coop.Szóval ha single playerre veszed és kihívást keresel, akkor a DK jobb választás, ha fun játékot keresel és szoktál coopban is játszani, akkor a Mario.
De igazából szerintem mindkét játék simán megéri az árát, ha érdekelnek a 2D platformerek.
-
ayo
veterán
válasz petymek #16956 üzenetére
nincs ilyen infó és eléggé kicsi rá az esély sajnos. amúgy itt a hivatalos topikja, ahol próbálunk minden fontosabb dolgot kibeszélni: Mortal Kombat 11
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
Kedves Topiklakók, ismét törlésre kerültek a cfw/hirdetés hozzászólások.
Szeretném leszögezni, hogy ameddig én veszem észre ezeket, csak törlöm, a visszaesőknek már nem írok újra és újra privátot.
Ha nem tetszik ez a szabály (aminek jogosságát kéretik nem itt megvitatni) valakinek, jelezheti a gondját a moderátotoknak a megfelelő topikban, nem biztos, hogy túl jól fog járni. Nem fenyegetés ez, inkább jóindulatú tanács.
Köszönöm a megértést és az együttműködést.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #16963 üzenetére
Nem épp érv, de engem kifejezetten zavar is. Úgy gondolom hogy itt mindenki kereső ember.
Bevallom, kölyökgólya koromban én is el-el csábultam, és ki nem? Senki se szent, de ha már keresek, akkor csak megtisztelem a fejlesztőket azzal hogy fizetek a termékükért....Szerintem senki sem örülne ha nem kapna fizetést a munkájáért, mert könnyebb nem fizetni alapon a főnök beintene.Az olyat meg hanyagoljuk már hogy újra kiadás, meg hogy ezért vagy azért...ha úgy véli valaki hogy nem éri meg az árát, akkor nem kell megvenni...de akkor sem kell ellopni...és főleg nem kell rá büszkének lenni!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #16965 üzenetére
Előbb talán meg kéne jelennie, amire Ayo szerint elég kicsi az esély, márpedig ő nagy MK fan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #16966 üzenetére
Miért ne jelenne meg? Anno PS Vitára is kijött a 9. és nagyon jó grafikája volt, a Switchnek meg sokkal erősebb a hardvere.
#30z.Samu Majd kap egy 18-as karikát a dobozra mint a Wolfeinstein 2, abban is van elég fürdő.
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
válasz Sirandrish #16964 üzenetére
Ez ennel sokkal de sokkal bonyolultabb kerdes. Engem pl az zavar, h valaki mindig elharcos az ilyen dolgok ellen, mindenki had dontse mar el, h mire kolt es mire nem, tema lazart reszemrol, csak nem ertem, ha valaki telleg ennyire warez ellenes.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz szubrutin #16970 üzenetére
Ugye azt azért érted hogy büncselekményt követnek el? Ergo ne, ne döntse el! Ha nincs pénzem benzinre, nem veszek kocsit. De ha már lopnám a benzint, legalább nem a főtéren beszélnék róla...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
A hivatalos bejelentés szerint jön Switch-re is, minden más spekulációt, találgatás. (A késésre vonatkozó hírek mondjuk valszeg igazak lesznek)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ayo
veterán
a kicsi az esély a cross play témához ment, nem a megjelenéshez.
egyelőre csak késik és reméljük nem lesz elkaszálva
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
Akkor én értettem félre, elnézést. Mondjuk engem igazából nem is érint, de azért nyilván örülök ha jön Switchre
-
djozsi
senior tag
Szerintetek lesz januári direct? Nagyon sokan jósolták, de valahogy most nincs bennem hiányérzet, hogy be kéne jelenteni még egy adag játékot.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz ViharVadász #16980 üzenetére
Ja és bejelentik hogy jönnek SNES játékok is a Nintendo Online csomagba.
Sic Parvis Magna
-
djozsi
senior tag
válasz 30z.Samu #16983 üzenetére
Mondjuk függetlenül a dataminingtől én úgy tippelném, hogy picivel az első körös 1 éves befizetések lejárta után fogják kihozni, hogy újabb okot adjanak az 1 éves befizetésre, az pedig azért még odébb van.
Esetleg egy magasabb díjazású csomag mellé.
Nekem teljesen valószínűtlennek hangzik az, hogy évi 20 dollárért elkezdjenek több tucat retro játékot adni több platformról. Virtual Console-ra 20 dollárért 2-4 játékot lehetett venni összesen alapesetben -
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #16972 üzenetére
11-ről persze. Csak példának írtam, hogy a korábbi verzió gyengébb hardveren is ment akkor a Switchen az új is menni fog.
-
Edge
veterán
válasz maximilian4 #16880 üzenetére
Már megelégedve használom én is van még ~ 250gb szabad helyem rajta egy ideig elég lesz
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mike1334
veterán
válasz Sirandrish #16971 üzenetére
Attól függetlenül, hogy mi a véleményem a warezről, azért azt megjegyezném, hogy a magáncélú warez nem bűncselekmény.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
djozsi
senior tag
válasz mike1334 #16990 üzenetére
Szerintem túljogászkodod (szakmai ártalom esetleg? már az aláírásod miatt korábban is eszembe jutott a kérdés ), Sirandrishnak aligha volt célja a bűncselekmény szót precíz büntetőjogi értelmezés szerint használni, egyszerű emberi/erkölcsi iránytű alapján írta a fentebbi véleményét. De majd rámcáfol, ha úgy látja jónak.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz djozsi #16991 üzenetére
A bűncselekmény jogi fogalom, azt nem lehet "túljogászkodni". Mindenki erre gondol szvsz, valakinek meg azt mondani, hogy amit csinál/csinálni akar/támogat vagy legalábbis nem ítél el, bűncselekmény, az félrevezető, én csak erre hívtam fel a figyelmet.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
tl-x
őstag
Még nagyon a Zelda elején járok ( megvan a 4 orb és kaptam egy új szívet). Érdemes megvenni a DLC-t vagy semmi újat nem fogok tapasztalni csak a vége felé?
-
30z.Samu
félisten
Hű, én úgy el vagyok maradva, mint a borravaló. Switch-en most tolom a Mario-t, a Mario+Rabbids-et félbehagytam miatta, be kéne fejezni. A Zeldát még mindig nem sikerült elkezdeni, holott kb azóta van meg, amióta a Switch. Ahogy befejezem a két Mario játékot most már belekezdek. PS-en ott a Spider Man, ami elég jó játék de azt is méltatlanul hanyagolom. Ráadásul jön pénteken a Resident Evil 2... Még szerencse, hogy PC-n nincs story game elkezdve/félbehagyva.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest