Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz ViharVadász #16850 üzenetére
Mondjuk ezen lista alapján felvetlik bennem, h ha csak nontendos címeknél lesz megoldva, akkor baj lesz késöbb
-
Bazsi1987
őstag
Nem tudja valaki hogy fornite-ba össze tudom kapcsolni a ps4-es meg a switches fiókomat?😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz maximilian4 #16853 üzenetére
Egy alis samsung memoria kártyara szedtem le a játékot befolyásolhatja a futási teljesítményt? Picit úgy érzem mintha akadna
-
maximilian4
addikt
válasz Bazsi1987 #16854 üzenetére
Nem hinném. Nekem is memória kártyám van és ugyanúgy fut mint amikor a gépen volt. Mondjuk az én sd karim nem aliról van. De a játék szokott akadni, sajnos még nem túl stabil. Persze ha állandóan akad, ott már valami más baj van. Amúgy igen, az sd kártya is befolyásolhatja. Minimum egy class 10-es kell bele. Ez a minimum és a szakik szerint ennél gyorsabb felesleges is.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Bazsi1987
őstag
válasz maximilian4 #16855 üzenetére
Class 10-esem van , nem mindig akad néha csak😊 valahogy át tudom másolni a gép memoriájára hogy ki tudjam próbálni ott milyen?
-
maximilian4
addikt
válasz Bazsi1987 #16856 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert nekem kezdetektől sd kártya van benne, így automatikusan arra rakja a játékokat (kivéve update, patch, dlc). Nekem egy megoldás jut az eszembe. Töröld le a játékot, vedd ki az sd kártyát, majd töltsd le a játékot újra. Akkor biztos a gépre fogja letölteni és telepíteni. Aztán miután feltelepítette, csak utána rakd vissza az sd kártyát. Ha van valakinek jobb ötlete ne tartsa magában.
Maxi
-
Bazsi1987
őstag
válasz maximilian4 #16857 üzenetére
Jaja erre gondoltamén is 👍😁 köszönöm 😊
-
30z.Samu
félisten
Szombaton picit többet toltam a Mario-t, tegnapi nap kimaradt. De ez a játék zseniális, mint a Mario játékok többsége. Egyszerűen gyönyörű ez a játék, pláne 1080p-ben. Most a havas résznél járok, de előtte is pislogtam több pályánál hogy bki de jól néz ki. Az irányítással még mindig nincs bajom.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Igen, sajnos drága hobbi ez is. Ha nem volt Wii U-d, akkor szerintem megéri megvenni, mert nagyon jó. Ha volt Wii U-d, akkor elméletileg sok újat nem tud mutatni Neked a game. Annyi, hogy ebben benne van a Luigi U is, tehát ha azt veszed két játékot kapsz ennyiért. Azt mondjuk nem tudom, hogy Wii U-n volt-e ilyen duo pakk anno.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Lényegében ugyanaz a feeling. Legalábbis nekem még mindig tök olyan Nintendo-val játszani, mintha gyerekkoromban tolnám a NES-t / SNES-t. Nyilván azóta fejlődött a technika minden téren, de a feeling megvan, ha leülök a Nintendo elé újra gyerek lehetek. Ráadásul hordozhatósága miatt simán tudom tolni az ágyból is ha nincs kedvem a TV előtt ülni. Tudom, az is megoldás lehetne ha odaforgatom az ágyat és fekszem a TV előtt...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Baltazár123
senior tag
válasz Bazsi1987 #16856 üzenetére
Másolni nem lehet a belső tárhelyre, csak külső SD-ről külsőre és azt is számítógépen csak. Marad az, hogy kiveszed a külső SD-t és újra installálod. Arról olvastam, hogy ilyenkor is van valami trükk, a plusz gombot kell nyomni, de már nem emlékszem pontosan, hogy mi volt a gyerek gondja, aki kipróbálta ezt, de a lényeg a plusz gombot kellett nyomnia a megoldáshoz.
Van YT-on rengeteg sebességteszt, például ez és a belső tárhely a leggyorsabb, még az extreme SD-knél is gyorsabb. Azt feltételezik, hogy 95mbit/sec nél lekorlátozza a Switch az olvasást a külső SD-ről, amíg a belső tárhelynél nincs ilyen korlát. Az meg külön érdekes, hogy az extreme SD kártya lassabb, mint a normál, de lehet, hogy átverték a tesztert egy hamis kártyával. Sajnos rengeteg a hamis SD kártya.
Ha Aliról vetted az SD kártyát, akkor szinte biztosan hamis, de ha vennél egy extreme sebességű eredeti kártyát, akkor valószínűleg az se lenne gyorsabb a Switchben a korlátozás miatt. Szerencsére most már a minőségi hamisítványok tudják hozni ezt a sebességküszöböt szóval no para.
A belső tárhelyről meg mindenképpen gyorsabb lesz, az akadás már más kérdés, hogy megszűnik-e, mert lehet szoftveres gond is.
Vicces amúgy ez, mert a fizikai példányok a leglassabbak, még a régebbi SD kártyáról is gyorsabban betöltött a progi a teszten.
Lenne értelem a teszt alapján a fizikai Zeldát mondjuk a belső tárhelyre felrakni és onnan játszani inkább. Kár, hogy erre nincs lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz Baltazár123 #16864 üzenetére
Köszönöm 😉 kipróbáltam a fornite-t a belső memórián ugyan olyan mint a sd kártyán szóval a játék a bibis picit 😊
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #16866 üzenetére
Ha már Forntite: handheld módban nálatok is laggol ha nagyobb akció van? A fiam szerint játszhatatlanul lelassul, de pont nem láttam, hogy mit csinál...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #16868 üzenetére
Amennyit én láttam belőle az teljesen jó volt, csak a kölök mondta, hogy ha 4-5 játékos van a képernyőn és épít, lő, stb. akkor beesik az fps. Mondjuk ő a PC-s Fortnite-hoz van szokva
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Edge
veterán
válasz ViharVadász #16850 üzenetére
Ahaaa és ez kellene a sima chathez is gondolom, ahh értem, thx, igen nem lenne amúgy rossz tök szar hogy ingame nemtudok beszélgetni azokkal akik partiban vannak, vagy egyáltalán így a community eléggé halott.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz Baltazár123 #16864 üzenetére
Írás mennyire fontos? pl UHS-I vagy UHS-III, nekem most az utóbbi van és cserélném nagyobbra mert kezdem kinőni, de befigyelhet egy 400gbos UHS-I-es is viszont nemtudom hogy szopi lesz-e a gyengébb írás miatt.
Logikusan nem mert az esetek 99%-ában olvas, írni csak mentéskor ír, itt nincs swappelés az SD-re az tuti.
Asszem maximilian4, neked van 400gb-os sandisk-ed ami UHS-I-es ugye? van vele performancia gond?[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
ja ah ok semmi, nintendo oldalán az uhs-I a javasolt:
https://www.nintendo.co.uk/Support/Nintendo-Switch/Storage/microSD-Cards/Supported-microSD-cards/Supported-microSD-cards-1200156.html[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
a mostani FB posztokból olvasva az jött le, hogy most sokaknak 1-2 hét alatt megcsináltak, szóval lehet végre van elég alkatrészük. akinek joy-con stick gondja van, az szerintem most érdeklődjön, amíg van
http://jateknaplo.blog.hu
-
SityiSXT
őstag
válasz Norb79 #16877 üzenetére
Van más mérés is:
- Digital Foundry
- Linus Tech Tips -
petymek
senior tag
válasz hszilard666 #16846 üzenetére
Köszi. A vanilia az erdeti alap játékot jelenti?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz petymek #16833 üzenetére
Bocsánat, de alap pakkokról beszélünk...299 dodó ennek a gépben az alapára. Ahogy a Basic pakké is annyi volt. Akkor légyszíves nekem ne ilyen-olyan prémium pakkot mutogass, mert akkor én meg azt mondom, hogy miért nem vettél mellé pro kontrollert? Mert akkor már 3-an tudtatok volna játszani? (Vagy ketten két teljes értékű kontrollerrel?)
Tehát megint visszakanyarodtunk oda, hogy répát a borsóval...Vettél egy nem alap pakk Wii U-t, amiben volt +1 db kontroller, és nem érted, hogy az alap Switch-et egy fél kontrollerrel használva, miért nem tudod ugyan azt elérni...elég gyenge lábakon áll az érvelésed továbbra is. Tehát a Switch-es alap pakkból elveszel és azt hasonlítod a Wii U olyan pakkjához, amihez extra kontroller járt. Ennyi erővel sz@rozd le az irányítást, mert kontroller nélkül még rosszabb.
1. Vagy használd a teljes kontrollert a grip-el, és ezt hasonlítsd a Wii U Basic pakkjához.
2. Vagy használd a pro kontrollert és ezt hasonlítsd a Wii U Motion kontrolleréhez.Így már lehet szó összehasonlításról. Persze akkor nem az általad kívánt eredmény fog kijönni, de legalább korrekt lesz.
De az, hogy csak a fél kontrollert használod (hogy miért, azt továbbra sem értem), és lesz@rozod, az nem megy. Hozzátenném, hogy a hétvégén beleraktam 4 órát a játékba úgy, hogy 4-en játszottunk, mindenkinél fél kontroller volt, és érdekes módon semmi probléma nem akadt...
-
MODERÁTOR
-
petymek
senior tag
Nintendo által kiadott, tavalyi évi top lista.
Érdekesen alakult. Az első helyen egy külsős cím, ami fél éve jelent csak meg.
Első 20-ban nincs benne a WiiU Toad, és Donkey, de a Tenis sem fért bele.
Forrás.1. Fortnite
2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
3. Super Mario Odyssey
4. Splatoon 2
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. FIFA 19
7. Minecraft
8. Pokemon: Let’s Go, Pikachu!
9. Pokemon: Let’s Go, Eevee!
10. Xenoblade Chronicles 2
11. The Elder Scrolls V: Skyrim
12. Rocket League
13. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
14. Pokemon Quest
15. Stardew Valley
16. Dragon Ball Xenoverse 2
17. Octopath Traveler
18. Super Smash Bros. Ultimate
19. Paladins
20. Super Mario Party
21. Mario Tennis AcesNe dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz hszilard666 #16886 üzenetére
Majd el felejtettem... Szemtelenül fiatal vagy
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
hszilard666
veterán
Jesszusom mekkora mák hogy nem jött ki a steep a switchre. Megvettem PC re és 1.5 óra alatt annyira meguntam hogy arra nincsenek szavak! Tele mikrotranzakciókkal egy olyan játék ami fullprice vicc a ubi...
petymek:
Nagyobb bajom sose legyen![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Baltazár123
senior tag
Mindenre van már YT videó, a Mario Bros Wii U Switch összehasonlításra is
Azt még most sem értem, hogyan tudta a srác még decemberben tesztelni, de megcsinálta. Megnéztem korábban ezt a videót, de én nagy eltéréseket nem találtam. Pár minta, kövek erezete, ilyesmi, ami különbözik, de van hogy a wii u a részletesebb, van, hogy a Switch. Tény, hogy nem sokat faragtak a kinézeten, fogták az eredeti textúrákat és kicsit nagyítottak rajtuk a nagyobb felbontás miatt és csókolom.
Ami szintén érdekes, hogy a Switchen körben van egy vékony fekete csík és emiatt nem használja ki a teljesen az 1080p-t, de csak találgatni tudok, hogy miért van ez így. Talán a textúra arányok megtartása miatt kellett ez.
A Wii U-n is volt körben vékony fekete csík? -
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #16895 üzenetére
Nekem nincsen vékony csík körben a Switch képén...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Nimda
addikt
válasz Baltazár123 #16895 üzenetére
Mintha a switch verzió egy kicsit darabosabb lenne, mármint a táj haladása tűnik annak.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz hszilard666 #16890 üzenetére
Én is sokáig szemeztem vele, most ingyenes havi volt ps+ mellé, ráadásul epekedve várom h menjek már boardozni, rá is érek: minden adott volt ahhoz h rácsússzak ( a lejtőkre, hahaha) de én is csalódtam nagyot... majd még haverokkal ránézek milyen multiban, de elég siralmas, gagyi... olyan tipikus ubisoft termék, na
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest