Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Nálatok a fuvar cégek nem alszanak?😁
-
30z.Samu
félisten
válasz Bazsi1987 #16752 üzenetére
Én is meglepődtem hogy ilyen korán hozta, se SMS, se semmi. Csak jött, bár nekem tetszik. Viszont üröm az örömben, hogy dolgozom estig, tehát nem tudom kipróbálni. Este nem biztos, hogy lesz hozzá "lelki erőm". Bár ahogy ismerem magam, úgy is bele fogok kukkantani.
Sic Parvis Magna
-
tl-x
őstag
Jól értelmezem, hogy a Mario vásárlás után kapok 6 Euro értékű jóváírást az eShopban?
-
Norb79
őstag
Nekem is ideért a futár, de kifogyott raktárról a sonic mánia, az nem volt hozzá. Na majd második körben.
-
Norb79
őstag
Mondjuk úgy, hogy minimálisát. Ebbe meg DK-ba bekerült "easymode" a kicsiknek, a CPT-ben meg van pár új SMO témájú pálya. De valóban ezek inkább nekem meg a gyerekeimnek szól, akik újak vagyunk a nintendo univerzumban, és a switch eladási számai alapján ez a réteg azért elég széles, aki újként érkezik.
-
Baltazár123
senior tag
Jogos a háborgás egyébként. Annál is inkább mert pont a Nintendo vezír volt az, aki tavaly nyáron a többi SW készítő céget figyelmeztette, hogy ne legyenek kapzsiak. Na persze ő arra gondolt, hogy a Switchen és a Nintendo környezetben még nem divat a mikrotranzakciós pénztárca csapolás és emiatt ő érzett egy erkölcsi fölényt és beszólt a többieknek.
Közben meg hát, na igen, azt nem veszi észre, hogy árazásuk akár kapzsinak is nevezhető, ha azt nézem, hogyan mennek le a játékok árai egy XO környezetben mondjuk és milyen komoly akciók vannak, amikor a vevőknek van lehetősége olcsóbban is beszerezni. Mondjuk most év végén egészen korrekt akciózást hajtott végre a Nintendo, lehet, hogy visszajeleztek a vezírnek, hogy kb menjen a p.csába a beszólásával, amikor meg a Nintendo aranyárban akar mindent eladni.
Nekem szerencsére kimaradt a Wii U, úgyhogy ebbe a kérdésbe nem is gondolok bele jobban, de talán egy állítólag nem kapzsi cég adhatna árengedményt azoknak, akik megvették Wii U-ra is
Szerintem ilyen esetekben, amikor gyakorlatilag fogják a Wii U programot és minimális módosítás mellett átportolják, akkor a korábbi vásárlóknak kéne biztosítani kedvezményt. Azt nem tudom, hogy Wii U-n a fizikai példányoknak van-e egyedi azonosítója, mert ha nincs, akkor ugye ők kiesnek, de legalább akik online megvették tőlük, azoknak adhatnának kedvezményt.
Ezt most úgy mondom, hogy nem vagyok benne érintett. Én most veszem meg először ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz ViharVadász #16726 üzenetére
Én egy csomó hűtőmágnest kaptam hozzá, meg egy nyakbaakasztót (ilyen izét, amire a céges kártyát lehet rárakni és a nyakamba lógatni). Az ami a képen van nálad az meg egy poszter, nem?
-
tl-x
őstag
Metroid Prime 4 soha nem fog megjelenni? Elakadt a fejlesztés?
-
Ferelson
tag
Sziasztok!
Nemrég lettem Nintendo Switch tulaj, és nem bántam meg. Nagyon imádom. Van már rá pár játékom, viszont egy konkrét játékkal kapcsolatban lenne kérdésem, hátha másnak is megvan (és hasonlóan szarul járt).
Szóval a WWE 2k18-ról lenne szó. Nagy pankráció rajongó vagyok így mikor megláttam, hogy Switch-re is elérhető megvettem rögvest....már bánom. Szóval ez az eszméletlen laggolás illetve lassúság tényleg rengeteget ront a játékélményen. Sajnos utólag néztem utána és sok oldalon bélyegzik meg a "legrosszabb switch játéknak"....lehet számítani valami frissítésre vagy ilyesmi? Vagy semmi esély? Ez már ilyen és kész?Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
Scholes9
nagyúr
Nem rossz a Mario, de annyira nem kapott el...
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
petymek
senior tag
válasz Sirandrish #16739 üzenetére
Akkor mégis mire találták ki. Minden szempontból silány.
4-en akarnak játszani, vegyenek belőle 8-at, meg 4 középső elemet, vagy 4 pro kontrollert?
A pro kontroller nehéz, egy kis gyerek közel sem tudja úgy használni, mint a wiimotion kontrollert. De felnőttnek is sokkal rosszabb. Kézi módban, meg ahogy rázza az egész konzolt, mindig azt figyelem, mikor törnek le a joyok.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz Baltazár123 #16761 üzenetére
Vagy ha már undorító módon, még drágábban megveteti, mint az eredeti játékot, akkor legalább támogatást nyújtana a wii motion kontrollerhez, ahelyett, hogy ott is egy századik irányítóval áll elő, jó drágán.
Ennek a Marionak egy előnye van a Wii U-val szemben. Remélhetőleg, a lelkes felhasználók mihamarabb új résszel örvendeztetik meg a tulajokat, már ha a nintendo nem volt rá képes, mivel a switch okosítás sokkal előrébb jutott mint a WiiU.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
MODERÁTOR
válasz djozsi #16781 üzenetére
Még mindig, én tisztelem, aki kitart valami mellett, ezt nem gúnyosan mondom. Amíg nem égetjük meg magunkat, mindent lehet. Köszi az óvatosságot mindenkinek. (Persze ez nem neked szól, djozsi)
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
djozsi
senior tag
Utazásom alatt egyébként egyrészt befejeztem az Octopath Travelert és hirtelen ötlettől vezérelve megvettem és végig is játszottam a Valkyria Chronicles 4-et.
Ez utóbbi játék sokkal, sokkal jobb volt, mint amire számítottam, nagyon bátran ajánlom mindenkinek, hogy ha mást nem is, próbálja ki a demót az eshopban, mert igazán egyedi, érdekes játék. Olyan 70 óra volt többé-kevésbé maxolni. Talán az egyetlen panaszom rá, hogy nagyon hirtelen lesz nagyon komplex, 1-2 mechanikát bevallom el is engedtem, nem figyeltem rájuk, mert így is nagyon sok dologra kellett figyelni.
-
djozsi
senior tag
válasz maximilian4 #16785 üzenetére
Valahogy úgy, csak lemezek helyett főleg szerződésekkel zsonglőrködöm.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz petymek #16778 üzenetére
Arra való hogy ha 4en akartok játszani, akkor elég legyen 2 controller.
Ugye nem várod el hogy egy controller áráért nem csak hogy tudjatok 2en játszani, de tegyétek azt Pro controller szinten? Kicsit unfairek az elvárásaid szerintem...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szildavid90
aktív tag
Mennyire nehez ez az uj super mario? Videok alapjan nekem nagyon konnyunek tunik. Nem akarom ugy megvenni, hogy nincs benne kihivas.
-
törölt tag
válasz szildavid90 #16791 üzenetére
Szerintem jól be van lőve a nehézség, kihívást ad pár pályaszakasz. Mondjuk én béna vagyok a platformerekben
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Sirandrish #16789 üzenetére
Nem tudom, én még 1 percet nem játszottam vele (de játszottam már 1 db joy-con-al mást), mert eljöttem melózni, de a 3 gyerekem reggel kipróbálta (valószínűleg most is nyomják), és tökéletes volt 3 db joy-con-al. Pont erre lett kitalálva, ahogy írtad. Vettünk +1 kontrollert, mégis tudnak 3-an vagy adott esetben 4-en játszani. Nálunk ez nagyon nagy érv volt a mellett, hogy vettünk egy ilyen gépet (meg persze a casual játékfelhozatal). Én még NES-en, meg ilyen kínai csodákon nevelkedtem, egy darab bottal is eljátszom, ha van rajta gomb.
-
30z.Samu
félisten
Este csak nem bírtam ki, én is ránéztem a Mario-ra. Ugyanaz a feeling volt meg, mint amikor játszottam a Mario Wii-vel, csak ugye lényegesen jobb a felbontás. Szóval nekem kvázi Mario Wii DLC Gigapack ez a játék. De nagyon tetszik, láttam hogy vannak benne Challenge-ek, szóval ezt tuti nem fogom egy hamar letenni. Bár az Odyssey-ben is volt, mégis eladtam, kicsit bánom is. Majd beszerzem azt is újra és megpróbálom kimaxolni.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz TazLeacher #16793 üzenetére
Én még az elején próbáltam a Snipperclipshez, vagy nemrég a Toadhoz, és nekem sem volt vele semmi bajom.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ViharVadász
őstag
válasz 30z.Samu #16794 üzenetére
És szerinted milyen az irányítás, illetve ha szabad azt is kérdeznem, milyen kontrollerrel játszod? Én is próbálom kimaxolni a játékot. Csak egy baj van vele (de ez az én gondom csak), mégpedig, hogy az Odyssey játékban hozzászoktam ahhoz, hogy nincs időlimit így elvoltam simán egy pályán időkig. De az "új" Super Mario-bán van, én meg nem értettem most, hogy miért szól gyorsabban a zene hirtelen. Úgyhogy ez keményebb dió lesz, de meglesz. Én imádom minden porcikáját a játéknak.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
30z.Samu
félisten
válasz ViharVadász #16796 üzenetére
Joy-con-al nyomom, nekem nincs bajom az irányítással. A Classic Mario-kban is időre kellett teljesíteni a pályákat.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
HUmenetke
tag
Szerintetek mennyi a csere ára egy Super Smash Brosnak? Egyáltalán nem fogott meg, reménykedem, hogy kapok cserébe egy Mario Odysseyt...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Formula-1
- Politika
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest