Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #8403 üzenetére
Nekem nem jönnek be...
Mondjuk a vidihez elmegy, de úgy külön sose hallgattam.
-
feka007
veterán
válasz
//Crouch// #8347 üzenetére
Jó kis videó, csak ne Rammstein menne alatta...
-
feka007
veterán
Azt tanácsolom, hogy ti is szerezzetek be egy dobozt, és nyomjátok azon, összehasonlíthatatlan a PC-ssel.
-
feka007
veterán
Egészen megváltozott a véleményem a játékról, miután kipróbáltam X360-on a demót, meg kellett állapítanom, hogy egy újabb játék, ami csak PC-n ilyen szar... Első ránézésre sokkal szebb, semmi agyonblőrözés, vagy vakító HDR, csak a természetes szépség végre. De a törésmodell is reálisabb, irányítani pedig értelemszerűen szintén százszor jobb kontrolleren.
Már jön is a teljes. -
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #6899 üzenetére
"Hiába szép"
Hát én a legkevésbé sem találtam szépet a PC-s verzióban, inkább olyan hányás feelingje van annak a sivatagnak szánt táj kidolgozásának... Ha boxon tolod, akkor kíváncsi lennék egy-két képre...
Mod: CMR: Dirt, Gran Turismo
NFS
-
feka007
veterán
válasz
South Velen #6895 üzenetére
Tuti nem...
-
feka007
veterán
válasz
Mókusnyuszi #6699 üzenetére
Azt nem mondom, hogy vedd meg, mert szerintem egy fillért sem ér a játék, de azt sem fogom megmondani, hogy honnan lehet leszedni...
-
-
feka007
veterán
válasz
farkasember #6641 üzenetére
Minden 11 évesnek hülyének kell lennie?
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4761 üzenetére
Jah, kb, már nevet se tudnak nekik mit adni...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4757 üzenetére
Még szerencse, hogy a BF-ből nem csináltak még Sims-et, mert már a 2-höz is nagyon nyomatták a mini kiegeket, de a 2142-höz csak egy jött szerencsére.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4749 üzenetére
Ezért nem is veszek játékkal foglalkozó lapokat, mert sokkal jobb magamban alkotni egy véleményt a játékról, mintha elolvasok egy rossz kritikát a játékról, ami amúgy tetszene.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4673 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ezt meddig tudják büntetlenül csinálni, mert az egy dolog, hogy egyelőre még a neve elviszi, és ezt ők is tudják, de lassan csak elkopik már az imidzsük, és akkor megint kénytelenek lesznek normális játékot alkotni... Ehhez az kéne, hogy ezeket a szar részeket ne vegyék meg a nagypapik az unokájuknak...
-
feka007
veterán
Jobb lett volna inkább egy negyedik Undeground, ennél még a Carbon is sokkal jobb volt... Az még nem is a legnagyobb gond, hogy a grafika úgy a négy évvel ezelőtti szintnek felel meg, de hogy hogy sikerült így elk*rni a kocsik irányítását, mikor már nem egy NFS-ben sikerült jól megoldani, azt nem tudom... A zene eddig legalább jó volt, de ezektől a noname előadóktól hányok...
R.I.P. NFS -
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #3850 üzenetére
Ilyen gyenge érvet rég hallottam... Mi az, hogy nem lehet megoldani? Crysisben hogy tudták megoldani a teljesen rombolható környezetet normális sebességgel? A grafika megint csak érthetetlenül szarabb mint ahogy fut... Legyen, de ez miatt én tutira nem fogok Xboxot venni...
-
feka007
veterán
válasz
raskolnikoff #3391 üzenetére
Szerintem meg azért, mert az NV kérése miatt csúszott 1 hónapot a 8800Gt megjelenéséig (ez egy EA mellett nagyon is elképzelhető), egy hónap alatt szarból nem lehet várat építeni.
-
feka007
veterán
Szerintem jót tett a játéknak, hogy kissé eltotlák a Gran Turismo irányába és nem lehet bevenni a hajtűkanyart 500-zal, nitrózva, meg nincsen buillet-time marhaság. A fénysebesség viszont továbbra is megvan, ezt nem tudom mikorra fogja kinőni, de jó lenne.
Nekem a füst tetszik, ahogy gomolyog a gumi és a kocsi között. [link] [link] -
feka007
veterán
A másik pályát még nem tudtam kipróbálni mert közben le kellett lépenm otthonról, de ez miatt siettem haza, úgyhogy neki is esek.
-
feka007
veterán
Kiprószáltam. Grafika nem egy csúcskategória, de az előző részekhez képest sokkal jobb, a valósághoz hasonlít, nem csak nyomatják a sédereket, hdr-t. Amúgy nem rossz, Carbonnál sokkal jobb.
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #3277 üzenetére
Az autós játékok tényleg sokkal élvezetesebbek konzolon, de amíg az fps-ek enyhén szólva népszerűbbek, és amíg ebben a pc bill+egér kombója verhetetlen, addig a pc nincs elásva. Neked a Pro Street, nekem a Crysis, UT3, CoD4.
-
feka007
veterán
válasz
fpeter07 #3240 üzenetére
Szolgáltató: Dunaweb mikrohullámú internetszolgáltatás (kerülendő). Amúgy papíron 4mbit, de használhatatlan, mivel állandóan szarakszik, az már egy jó arány, ha egy nap van két órát folyamatosan net. Mindez 9 ezerért... Vmi Invitel 8 mbit lesz egyébként. Csak jobb ennél (rosszabb már nem lehet)
-
feka007
veterán
Marha jó, mindenki kidemózza magát mire nekem visszajön ez a rohadt net, nem hiszem el, dögölnének meg.
Nem baj, már csak 10 nap az új netig...
-
feka007
veterán
Sajnos délután nem tudtam figyelni az eseményeket, mert el kellett mennem.
Szóval van már demó?
Mod: látom nincs. ;-) -
feka007
veterán
De jó, hogy órákra elmegy a net, sztrájk van a szolgáltatónál?
Ne engem szívassanak...
-
feka007
veterán
De szar, aludtam 7 órát, olyan vagyok mint a mosott szar, ráadásul demó nuku...
-
feka007
veterán
Én 3 előtt el se tudok aludni...
-
feka007
veterán
válasz
Buldozer99 #2170 üzenetére
Még mindig X800-zal nyomul?
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #2052 üzenetére
Ja, Crysist is a legjobb résznél kellett abbahagynom. De legalább tudom, hogy a full is tartogat még izgalmakat.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #2024 üzenetére
Töröld le a Strangleholdot és lesz.
-
feka007
veterán
Holnap mely tájban várható a demó?
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #1024 üzenetére
Kikötöttem magmnak, hogy csak olyan kocsit vezetek majd, amiben metál szól.
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #1004 üzenetére
Egyikről se hallottam még, pedig képben vagyok zeneileg (legalábbis a metálban
), bár lehet, hogy csak azt hiszem... Mindenestre a Carbonban jócskán alábbadták a szintet az előző részekhez képest zeneileg...
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #960 üzenetére
Csak csinálnak addig azért vmit...
Gondolom ilyen grafika mellett ezerrel folyik az optimalizálás.
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #958 üzenetére
Hajlandó lett az EA rááldozni a bevétel megszerzésére 3 hetet egy játékuk minősége érdekében?
Fejlődnek kéremszépen!
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #798 üzenetére
Remélem egy jó két héttel előtte jön, mint a MW-nél is.
-
feka007
veterán
Mostmár akár lehetne az NFS is a téma...
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #791 üzenetére
Én Mick Thomsonos arcképet akarok.[link]
Na go back to nídforszpíd... -
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #787 üzenetére
Rosszul emlékeztem.
Fáradt vagyok a sok alvástól.
-
feka007
veterán
válasz
combustion #776 üzenetére
Még egy hsz-szel több, mi?
(nekem is, hehe
)
-
feka007
veterán
Mostmár rend van a fejemben, kösz!
Mindenesetre amikor 150-nél járt a sebességmérő mutatója, már akkor is rég meghazudtolta a Boeing felszállási sebességét.
A rossz az lenne, ha relatíve lassabbnak éreznénk, mint amennyit mutat a számláló, utálom amikor 250-nél vánszorog a kocsi. Ezzel az irammal csak annyi a bajom, hogy ettől megint fejfájást fogok kapni, mint az U1-nél, majd mindig lesz nálam Quarelin.
-
feka007
veterán
Szívesen kipróbálom azt a 300km/órát, csak dobjál meg légyszi egy csútkáig tekert Carrera GT-vel.
Ja, meg jöhet 2-3 milla is az óvadék gyanánt.
A sebességérzettel nincs gond, sőt, nagyon jó, de azért nézd már meg, hogy amikor 150mph-t mutatott a kijelző, mennyivel tépett el a kocsi az oszlopok mellett, az relatíve nem 150 mph-val mentA repülőgép nem haladt ennyivel leszállás előtt, amikor épphogy a föld fölött volt, az kicsit azért gyorsabb, ergo kicsit fel van benne turbózva a kocsi sebessége a játékban, hogy jobban érződjék a sebesség. Ez volt az U1-ben is, ahol majd kigubadt a szemem,annyival cikázott el a kocsi a házak között. Ehhez képest a MW-ben érezhetően visszavettek a kocsi sebességéből, most kicsit megint rágyorsítottak, nyilván azért, hogy jobb legyen a sebességérzet a tágasabb terepen, ahol kevésbé érződik a sebesség, mint a szűk utcákban.
-
feka007
veterán
NFS teamre kevésbé.
Lásd: a Carbon rendesen kifogott a GF7-tel, és azt sem lehetett elmondani róla, hogy kicsi lett volna az előző részekhez képest a minimum gépigénye, a Most Wanted elfutott mx400-on, ehhez képest azért rendesen megugrott a gépigénye, mert alapból shadereket használt a játék (de hogy minek...)
-
feka007
veterán
válasz
soulcube #728 üzenetére
Lehetne mindig jó rész, csak akkor nem jönne minden évben, de kit érdekelne, ha nem követnék egymást olyan gyorsan, és másfél-két évente jönne egy tényleg jó rész, a hulladékoktól úgyis csak elmegy az ember kedve az egész büdzsétől... Csakhát ugye az EA-nek ez az elve: pénzért a lelkünket is...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
A Carbonról szerintem ők is tudták, hogy szar, azért volt eléggé visszafogott az előzetes kép és videóanyag róla (emlékezetem szerint). Mondjuk a marketing az ment nekik, még a TV-ben is azt reklámozták. Ez a rész pedig valóban ígéretesnek tűnik, most nem a (eladásokat tekintve) jól bevált receptet polírozzák, hanem kezd normális lenni a játék.
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Lehet, hogy kormánnyal már jó az irányítás (bill-el is tudtam menni benne, mert azért nem vagyok béna a GT-vel eltöltött sokévnyi szimulátorozás után), de attól még tény marad a szar fizika...
Amúgy tényleg meglehet szokni, de először nem tudtam elképzelni, hogy egy Roadstert vezetek és nem egy kartondobozt...
U1-be is szar volt a fizika, csak a Carbonba kezdett szimulátorosodni... -
feka007
veterán
Azért bizonyos szempontból az is fejlődés volt az előző részekhez képest, reálisabban vette a kocsi a kanyarokat, jóval korrektebb lett az irányítás, viszont remélem megoldják a Pro Streetben a kocsi tankszerű mozgását araszolásnál...
Mondjuk az egy vicc volt, hogy nem lehetett letúrni az ellenfelet a Carbonban, szerintem az MI-vel függhetett össze, biztosan fenn akadt volna egy fán az MI, ha nekisodorjuk, máskülönben miért csinálták volna ilyen nevetségesre?
Az új Test Drive szép és jó, de számomra játszhatatlanná tette a kocsi fizikája a sok Gran Turismozás után, a másféltonnás járgányok úgy pörögtek ha a padka megdobott a kanyarban, mintha papírból lenne a karosszériájuk, ezt nem arcade fizikának nevezik, hanem fos fizikának... A Carbon ebből a szempontból játszhatóbb volt.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
De volt garázsunk, oda azért beugortunk alkalomadtán kocsit cserélni a drag vagy drift versenyekre (utóbbiért a Carbonban -félreértések elkerülése végett...). Szval megoldható lehetett volna, hogy kirámolják a zsaruk a kocsijainkat, és akkor jött volna a pofáraesés, mikor nagy megelégedve mennénk kocsit cserélni egy sikeres üldözés után, és nincs ott a Murcielago...
Na tényleg hagyjuk már a hülyeséget.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
Armando_19 #687 üzenetére
A zsarus üldözés sem volt valami jó, nagyon lineáris volt, a szénnétuningolt Carrera GT-met beérték az egyszerű járőrkocsik, meg a zsaruk kamikaze stílusa sem tetszett...
-
feka007
veterán
válasz
Bagira01 #681 üzenetére
Nem lenne sok értelme zsaruk nélkül a szabadon bejárható területnek, persze néha jólesett az U2-ben keresztülfurikázni a városon, vagy néha kihívni valakit, de ez már eléggé fárasztó meg rettentő unalmas lenne a negyedik ilyen résznél... Úgyhogy így már nem is sajnálom.
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #677 üzenetére
Azért kicsit sajnálom, hogy vége a szabad kóborlásnak, dehát valahova fejlődni kell végülis...
-
feka007
veterán
válasz
.:Kristian:. #677 üzenetére
Emlékszem, hogy a Carbon előzetes cikkük végén is bombasikert jósoltak neki tavaly ilyen tájban... Hát esetleg az eladásokban lett bombasikere, de egy játékokat minősítő lapnak nem ez alapján kéne előre ítélnie. Persze ők sem így csinálják, mindenesetre nem jött be a jóslat... Majd idén.
-
feka007
veterán
De azért ennyi kocsinak megcsinálni a törésmodellét kicsit több ideig tart, mint a Dirtben, mert itt variálhatjuk is a külső formáját, szval azoknak az elemeknek is külön meg kell csinálni a törését, nem csak 20 előre megcsinált autónak. És amúgy sem lenne jó, ha Burnout lenne az NFS-ből, szerintem már ez is elég lesz. Belső nézet sem hiányzik nekem, TDU-ban is mindig kívülről néztem a kocsit, belülről nem lehetett látni semmit, meg a belső térnek is elég gagyi kidolgozása volt, elég illúzióromboló lenne, ha nem csinálnák meg tökéletesre.
-
feka007
veterán
Hatalmas a Black Box Games, ha jól tudom, majdnem ezer embert foglalkoztatnak az NFS fejlesztésével, ekkora gárdával nem meglepő, hogy két év alatt elkészülnek minden résszel (ketté van osztva a gárda, mindkettő egy-egy NFS-en dolgozik, így midnen évben jön egy)), szerintem ezeket is megcsinálják két hónap alatt.
-
feka007
veterán
válasz
Bagira01 #598 üzenetére
Kár is lenne érte, ha ilyenkor vennék ki a szabad kóborlást, amikor végre megint nappal furikázhatunk át a városokon. Carbonból akár ki is hagyhatták volna, remélem itt igényesebben meg fogják csinálni a bejárható területet, és nem lesznek 2d-s hegyek a háttérben...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Érdekes, nem láttam volna, hogy lenne szabad furikázásra lehetőség, ebben a részben ezt kihagyják?
-
feka007
veterán
Mivel repültél te, hogy a hangsebesség kétszeresével ment?
Concorde-dal?
Mert a többi utasszállítógép csak 800-900km/h-val repül, én most repültem először három hete, és végig követtem a GPS-szel a sebsséget, magasságot, koordinátákat, és átlagban 870-nel ment a gép ha jól emlékszem...
De amúgy ha a földtől ötven méterre repültél volna el a hangsebesség kétszeresével, akkor biztos, hogy csak egy összemosódott masszát láttál volna az ablakból, de több km magasan, jó hogy nem észleled a sebességet...
mentem én már kocsival 300 körüli sebességgel
Milyen kocsid van neked wazz? -
feka007
veterán
Tényleg nem lett volna rossz a Carbon, nekem pl. az fogott meg benne a demónál, hogy végre nem fordult be lazán a tűkanyarban a kocsi kétszázza, meghazudtolva a fizika törvényeit, tehát tetszett, hogy kicsit kevésbé sikerült árkádosra az irányítás, de olyannal szúrták el, mint a nullhangulatú város, az se tett túl jót, hogy megint only éjszaka volt, vagy az unalmas zsaru üldözések. Míg az U2-ben és a MW-ban szívesen átfurikáztam a városon egy versenyért, addig a Carbonban mindig egyből a versenyre ugrottam.
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #576 üzenetére
Többek között nekem pont az nem tetszik, hogy egy repülőgép sebességével megyünk 200mph-nál, tudom, hogy még mingig árkád, de ebbe már attól megfájdul a szemem, ha csak a videóban nézem ahogy megy.
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #569 üzenetére
Jaja, ahogy mondod
-
feka007
veterán
A soundtrackről lehet már valamit tudni? Jó lenne ha újra az Underground és Most Wanted stílusú metalzene menne játék közben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest