- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
casillas28 #6608 üzenetére
Remélem emlékszel még az előző moderátori figyelmeztetésedre: [link]. Ez a második. A következőnek már következményei lesznek.
p
-
parandroid
félisten
válasz
farkasember #6560 üzenetére
Valóban kcisit sok az értelmetlen hozzászólásod. Tartsd szem előtt légy szíves, hogy ez nem cset, és csak akkor posztolj, ha tényleg van valami mondanivalód.
p
-
parandroid
félisten
Más: most néztem, az U2 2e pénz a Galaxisneten. Meg a HP2 is. Eddig az EA egyetlen játékának sem nagyon volt hajlandó 4e alá menni. Örvendetes trend, kár hogy a PU most éppen nem kapható náluk.
p -
parandroid
félisten
válasz
Lev Andropov #215 üzenetére
Az a vonalvezetés, a színvilág, egy az egyben a PU-ból átvett pálya... [:sóhajt:]
p -
parandroid
félisten
válasz
trassher #194 üzenetére
A kedvec feladataim azok voltak, amikor karcolás nélkül kellett megcsinálni egy-egy pályát.
Meg a reklámfelvétel forgatása, amikor 180 fokos fordulat után tolatva kellett továbbmenni, utána megint 180 fok, és visszaállni előre. Persze szigorúan manuál váltóval, ennél nem engedte az autómatát. Huh, ezzel a feladattal mennyit szívtam.
Valahogy ilyen játékélménybeli kihívások hiányoznak az új részekből. Semmi baj a gázt-neki versenyzéssel, de nem árt mellette valami sztorimód sem.
Egyébként ha jól értettem az nfsportál cikkét ezekkel a versenysorozatokkal, egy kicsit a Toca Race Driver sztorimódja ugrott be róla. Remélem normálisan megcsinálják a bajnokságot is - valami extrém túraautóbajnokság-szerű köntösbe bújtatott NFS-t szívesen látnék. Még a tuningolgatást is elnézném neki.
p -
parandroid
félisten
válasz
Lev Andropov #192 üzenetére
Az NFSU2-t olyan VGA-val toltam végig, hogy semmi csillogás nem volt az aszfaltban. Na jó, a színe tényleg kicsit barnás volt. Viszont elment egy Gef4MX 420 Go-val szerelt notin is, bár ott már aztán tényleg szigorúan geometriai formákra korlátozódott a grafika. Általában nem szoktam csili-vilire állítani amúgy sem, nekem még a Porsche Unleashed is szép. Nem a grafika, hanem a játékélmény kedvéért játszom. És ebben megintcsak a PU tudott a legtöbbet felmutatni. Tiszta gyerekkori C64-es Street Rod feeling volt venni a lepukkant autókat és kipofozni őket.
Ezt kéne visszahozni, nem a csillogást, meg a mósönblört, meg a sédereket hajszolni.
p -
parandroid
félisten
Na kezeket fel, ki emlékszik még a NFS Porsche Unleashed törésmodelljére? És a Factory driver módra? És a pályákra? Na, EZEKET nem tudták űberelni azóta.
Egyébként az NFSU jópofa volt, de semmi több, az NFSU2 gyakorlatilag ennek egy v1.1 verziója, gyakorlatilag ennek kellett volna rögtön kijönnie, kicsit olyan érzésem volt, hogy az NFSU-t csak azért adták ki, hogy legyen, és az NFSU2 volt a valódi Underground. Ha ebből a szempontból nézitek, akkor megint kicsit más a leányzó fekvése.
Az MW-t már úgy toltam végig, mintha muszáj lenne, a Carbonnak meg neki sem álltam.
Ha az nfsportal cikkében írtak valóban megvalósulnak, akkor a Pro Street egy nagyon jó játék lehet. De az a 'ha' nagyon csúnyán néz ki a mondat elején.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest