- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
csúcssebességes futamon énis sok totálkárt összeszedtem már, még szerencse hogy vannak a zsetonok. Amúgy a zondán pl egy karcolás 20 000, egy komolyabb sérülés 60-80 ezerbe kerül, úgyhogy óvatosan kell bánni vele
általába hagyom had menjen a mezöny és amikor kiirja hogy 500 méter múlva mérnek akkor padló gáz, amint mértek megint fék és araszolás, 500asnál megint bő gáz, nekem bejött
-
darnellsmith
senior tag
én a zondát csak csúcssebességre meg sprint-re használom. driftre volt egy 650 lovas mustang de szar volt így vettem egy full gyári (!!!) suprát és azzal tolom, sokkal jobb. Dragra 700 ló körüli chevelle volt de gyengusz volt így vettem a ford gt-t, kétkerekezéssel 1x sikerült 400 métert csinálnom (a motor majdnem elfüstölt
), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó
-
Makaveli
senior tag
Igaz, azok közül csak 1-et.
Amelyiket kiválasztod.
N4r4ncs: Vannak kihívásos versenynapok ahol adnak neked két autót és azzal versenyezhetsz. Ennek a versenynapnak ha vége van kérheted az egyik autót jutalomként. Ezeken a versenynapokon nem mehetsz saját autóval, a többiekben igen. Remélem tudtam segíteni Veg1ta kollegával együtt!
-
South Velen
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest