- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nat
senior tag
-
iwu
addikt
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
csúcssebességes futamon énis sok totálkárt összeszedtem már, még szerencse hogy vannak a zsetonok. Amúgy a zondán pl egy karcolás 20 000, egy komolyabb sérülés 60-80 ezerbe kerül, úgyhogy óvatosan kell bánni vele
általába hagyom had menjen a mezöny és amikor kiirja hogy 500 méter múlva mérnek akkor padló gáz, amint mértek megint fék és araszolás, 500asnál megint bő gáz, nekem bejött 
-
ádyz
addikt
-
darnellsmith
senior tag
én a zondát csak csúcssebességre meg sprint-re használom. driftre volt egy 650 lovas mustang de szar volt így vettem egy full gyári (!!!) suprát és azzal tolom, sokkal jobb. Dragra 700 ló körüli chevelle volt de gyengusz volt így vettem a ford gt-t, kétkerekezéssel 1x sikerült 400 métert csinálnom (a motor majdnem elfüstölt
), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó 
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
-
Amur
addikt
-
icons
addikt
-
Makaveli
senior tag
Igaz, azok közül csak 1-et.
Amelyiket kiválasztod.N4r4ncs: Vannak kihívásos versenynapok ahol adnak neked két autót és azzal versenyezhetsz. Ennek a versenynapnak ha vége van kérheted az egyik autót jutalomként. Ezeken a versenynapokon nem mehetsz saját autóval, a többiekben igen. Remélem tudtam segíteni Veg1ta kollegával együtt!

-
jhos910
senior tag
-
Mazka05
őstag
-
South Velen
addikt
-
Alg
veterán
-
Z.m.Z
aktív tag
-
jhos910
senior tag
-
Probiker
aktív tag
-
Mazka05
őstag
-
Frenky89
addikt
-
Leonyid84
tag
-
Frenky89
addikt
-
Bellon_18
csendes tag
-
ádyz
addikt
-
Pocak89
senior tag
-
Amur
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
Reaper
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
raskolnikoff
őstag
-
Pukkancs
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
nat
senior tag
-
ádyz
addikt
-
Babetta-X
senior tag
-
Bellon_18
csendes tag
-
hector faub
csendes tag
-
hector faub
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000 - 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5044
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

asszonnyal szoktunk colinozni egymás ellen

), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó 

Amelyiket kiválasztod.
nemakartalak megbántani, amúgy énis ps2 fan vagyok ........ tekken pl