Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazso29
aktív tag
Szerintem a Porscheval bezárólag utánozhatatlan és felejthetetlen a NFS hangulat, azokat nem lehetett megunni akármennyit játszott vele az ember. Szeretném ha visszahoznák végre a régi érzést, de másrészt igazad van, tényleg jó lenne valami új saját hangulat (úgy tűnik lesz is), csak erre nem képes mostanában az EA. Egyenlőre bizakodva várom a Pro Street-et, mert jónak tűnik, remélem pozitív csalódás lesz.
-
horvathkrisz
addikt
ne hagyjuk mert akkor meg elkezdenek ismét jönni a nagy programozó arcok hogy
''dehát a törés így meg a törés úgy meg mér nem így törik mikor énmeg úgymegyek meghát ismét elb@szták az EA-s fiúk, megha én csinálnám a játékot akkor ijjjen ötletem lenne hogy csak na!''
szóval inkább maradjunk csak a hangulat dolognál.
nekem tudjátok mi fog benne kurvára tetszeni?
1. mész tizmillióhatszáznyolcvannégyezerötszázhuszonkettő km/h -val
2. kurvára árkád és kurvára az árkád könnyedségel fogom tolni lazán, egy olyan cigivel a számban
3.akinek nem tetszik a törésmodell, az üljön be a kis varburgjába, aztán hajtson le a lágymányosiról, ott majd élvezkedhet a ríltájm törésmodellen (ott gari van rá hogy lesz benne része), én megmaradok a kis árkád felhőtlen gagyi kis szórakozásomnál, ahogy eddig is tettem, és ahogy eddig sem találtam rosszat a sorozat eddigi darabjaiban.
tudni akarjátok miért nem?
mert ez egy JÁTÉK!
kemény NFS kritikusoknak pedig ajánlom: [link] -
joshua7
veterán
B+, ne légy már ennyire szemellenzős.
Az összes értelemes hd2600xt 256-os. Dx10-ben meg ennyivel jobb a felépítése miatt. Valamilyen szinten ezeket nem is a mostani dx9-re csinálták, hanem a jövőben megjelenő dx10 cuccokra. Hd2900xt dettó uaz a kategória. Csak tipp, de ha a Pro Street kijön dx10-re, az is jobban megy az azonos kategóriás Ati-n majd. -
-
joshua7
veterán
Kivan zárva, h csak dx10-es lesz.
Ant@: de fura, h most meg az összes gyártó beleegyezett, nem? Egyébként meg pl. a 4. résznél elég jól megoldották a törést és az akkori gépek se haltak bele. Szóval kicsit vicces, h most ez megint a téma majd' 10 évvel később egy NfS játéknál... -
Dj Sügi
őstag
Szóval neketek az nem tetszik, hogy szétvered a kocsit és még mindig tovább megy...?
Gondoljatok bele ,hogy a 8 éves gyereknek jó volt a 400on bekanyarodós falas téma is most ha egy versenyt nem tud végigvinni egy nap alatt szétveri a gépet!Aztán meg egyből lenne a nagy reklamállás, hogy minek kelett ilyen törés ahol az autónak a motorja is szépen folymatosan megy tönkre a töréssel!Egyenlőre még csak találgatunk és majd meglátjuk az EA mit hoz ki belőlle!
-
ChromeX
addikt
hát igen, a carbon topic ilyenkor már félig meg volt töltve hszekkel.
ha valaki a videok után sem akarja kipróbálni akkor az szerintem nem is szereti igazán az nsfeket, attól hogy az elöző rész(ek) nem voltak olyan jók, szerintem nem kellene egyből föladni a reményt. és közülünk még senki sem játszott vele tehát nem tudhatjuk hogy milyen élmény lesz ezzel játszani, tehát csak pozitívan.
az meg hogy nem nyújta már a régi nfs hangultatot, tudotok mondani olyan játékot aminek már a 11. (vagy hanyadik rész ez) részénél is tudja a játék az eredeti alap hangulatot nyújtani? szerintem ez lehetetlen -
uratti
tag
elvileg ha pöörgeted a hátsó kereket és füstöla gumi akkor a kocsi élőben is nem mozdulatlan mint amit oda ragasztottak, egy kicsi mozgást ad neki az az erő kifejtés amit a kerekek és az aszfalt között történik szerintem
az már elég fura lenne ha mennél az utcán és csak ugy elkezdenéd kipörgetni a verdát hogy meg füstöltesd a gumit és a kocsi alattad meg se moccana semmilyen irányba még ha nem csak előre hátra , de jobbra balra is billegni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest