- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orc
senior tag
válasz
darnellsmith #8380 üzenetére
Szarabb pontokat érek úgy el, nem szeretem.
Már vagy 30-szor próbáltam meg, de az istennek sem tudok túljutni ezen a kurv@ pályán. Van valamilyen csalás, hogy ne kelljen órákig ezzel pöcsölnöm? Köszi.
-
Orc
senior tag
[link]Ezt nézzétek meg. Kicsit bénázok, de most nem ez a lényeg. Hogy az istenbe lehet ezen a pályán megverni az ellenfelet? Egyszerüen nem megy, ha hibátlanul is nyomom végig, akkor sem tudom megverni, 3000 fölé nem tudok menni sohasem.
-
Orc
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Vettem egy evot, maxra feltuningoltam és tényleg alázni lehet a népet vele a körversenyeken. Egy porsche gt2 a drag autóm, csak vigyázni kell vele, mert 5-ös fogozat alatt hajlamos az elejét égig emelni. Egyébként megint találkoztam egy király csalással a játékban. Top speed verseny egy viperel mentem, 3 sebbeségmérő pont után nekem 1150 volt az össz sebességem és negyedik voltam ezzel. A 2. és a 3. 50-en beül voltak tőlem, de az első 1580 !!!
Ami azt jelentené, hogy mind a három pontnál bőven 500 felett kellett volna mennie. Nem ment át több ellenőrzőponton mind én, a végén vagy 800-at vert rám. Ha csal a köcsög, akkor legalább maradjon a hihető kategóriában...
-
Orc
senior tag
Kikészít ez a kiba.... játék. Olyan szinten csal, hogy az hihetetlen.
Sector verseny, egy pagani zondaval megyek. 4-nek indulok és megelözöm az összes ellenfelemet, gyorsabb vagyok náluk és én hány pontot kapok 0-át és ők 2000-et, nem számít hogy az összes szektorban gyorsabb vagyok, nem bazzeg ők mögöttem sem bírnak jönni, de azért mindig megfutják a szektor rekordot.
A másik, drag: egy 500lovas szarral lenyomják a 800 lovas subarum, nagyon reális. Pedig egyet sem hibázok.
Már azon gondolkodtam, hogy letöltök valami cheatet, hogy kompenzáljam ezt a szemetet, de még életemben nem csaltam... -
Orc
senior tag
Háát, az elöbb töröltem le a játékot a gépemről. Olyan szinten el lett rontva, pedig adtam neki sok esélyt, hogy megkedvelhessem. A menü átláthatatlan igénytelen fos. Az ellenfelek nyomik, az játékélmény egyik eddigi nfs szintjét sem éri el. Az nfs2-től kezdve mindet végigjátszottam, sőt van amelyikkel évekig lanon is nyomtam(high stakes,porsche unleashead). A Carbonnál már húztam a fogam, de reméltem, hogy majd ez jobb lesz, hát nem... A TDU például egy 3 generációval jobb játék(grafikát leszámítva) szerintem.
ui.: amitől falra másztam: kormánnyal drag előtti gumimelegítés, ekkor a pedál csak hátrány,
nem úgy reagál, mint minden más versenyen, a valóságról meg ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest