- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Sirandrish #5127 üzenetére
Nem vettem meg és nem is fogom, mert sikerült megcsinálni, h. menjen.
De egy fos ez a játék, törlöm is le! -
Joe bácsi
őstag
Nem igaz, h. senkinek semmi ötlete nincs!
Mindegyikőtök nagy játék mániás és szgép bújós és semmi használhatód nem tudtok mondani!? -
Joe bácsi
őstag
Miért van az, h. nem tudom a Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni oda ahova a gépre telepítette a játékot? És onnan nem is lehet törölni semmit, csak a Vezérlőpult/Programok eltávolításával. Azt írja ki amúgy, h. azért nem lehet másolni, mert vagy írásvédett vagy egy másik progi használja vagy vhol fut.
De NEM fut sehol a háttérben és nem használja semelyik progi.
Vírus nincs a gépen, mert 4 víruskeresőt lefutattam és van egy állandó is és persze tűzfal.
HELP!!!!
Még mindig senki??
Semmi ötlet? -
Joe bácsi
őstag
válasz
Manitou #5097 üzenetére
Miért van az, h. nem tudom a Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni oda ahova a gépre telepítette a játékot? És onnan nem is lehet törölni semmit, csak a Vezérlőpult/Programok eltávolításával. Azt írja ki amúgy, h. azért nem lehet másolni, mert vagy írásvédett vagy egy másik progi használja vagy vhol fut.
Vírus nincs a gépen, mert 4 víruskeresőt lefutattam és van egy állandó is és persze tűzfal.
HELP!!!! -
Joe bácsi
őstag
SENKI nem tud segíteni????
-
Joe bácsi
őstag
HELP!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest