- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Üdvözletem!
Rendelkezem egy ilyen telóva, be is regisztráltam az ajándékokért, de eddig csak egy mail jött hogy fogadták a kérelmet. Valakinek sikerült már intéznie valamit? Mennyi idő volt?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Alarikman
senior tag
válasz
nightshadow #102 üzenetére
2-3 évig elég lesz a 8gb Ram. Majd bekapcsolod a memória kiterjesztést(ami alapból be van
). A Hyperos sokkal jobb ram kezelésben mint a miui volt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
nightshadow #100 üzenetére
Pl. ha rengeteg alkalmazást tartasz a háttérben, sok lapot nyitsz meg böngészőben. Sok felhasználó sosem zárja be az alkalmazásokat, olyankor nagyon gyorsan el tud fogyni MIUI alatt a RAM. 6GB eltüntetéséhez még meg se kell magad eröltetni.
Üdv, pengwin
-
Anubis_9
őstag
válasz
nightshadow #98 üzenetére
Ha valóban teljesen átlagos felhasználó vagy, ahogy én is, elég lesz a 8GB RAM.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, kinéztem ezt a telót. Elég nagy árkülönbség van a 8GB és a 12GB-s változat között. Teljesen átlagos user vagyok. Mihez nem elég a 8GB?
-
atosan
veterán
válasz
giroud199 #92 üzenetére
Szia,
Telekom oldalon kikeresed azt a telefont amit vettél. Ott van, hogy mi jár hozzá, azt lenyitod és ott a link a regisztrációhoz. Ma éjfélig van időd. Reklám blokkoló ne legyen bekapcsolva, akkor nem látszik a Xiaomi Magyarország oldalán a kitöltendő mezők.Maine Coon
-
giroud199
senior tag
Sziasztok aki a napokban vásárolt a telekomnál ő megkapta a promóciós ajándékokat? Hol lehet látni egyáltalán ,hogy elérhetőek e még? Köszönöm
>>iPhone16&SamsungS24Ultra<<
-
Anubis_9
őstag
Páromnak Redmi Note 13 Pro 5G van. Nekem Redmi Note 10S. 14 Pro 5G-t terveztem venni, de az olvasottak alapján lemondtam róla. Egyrészt nincs bent adapter. Jó, tudom, hogy egyik újhoz sincs. De hogy töltésben visszalépés legyen az elődmodellhez képest... Ráadásul ívelt lett a kijelző széle, ami nem tetszik, erre nehezebb lesz egyszer üvegfóliát találni.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Joe.36
addikt
Nekem 13 pro van, nagyon meg vagyok vele elégedve, nincs semmi reklám sehol !
Nem éri meg váltanom erre.
Kár a töltő hiányáért.
Megvárom a 15 öst.
De aki régebbi telefonról váltani akar a hozzá adott + ajándékok miatt jó vétel lehet.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Sirus86
aktív tag
Amit SMS-ben kuldenek ki biztonsagi koddal a jelszo beadasa utan. Ugy nez ki,hogy explit erre megy ra, mert nem csak rokonom az elso. De a bank mossa kezeit, holott mar van par ilyen karosult, a magyar rendorseg meg semmit sem csinal kb.
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
Milyen a telefon kamerája? Aki használja, írhatna pár szót a képek minőségéről.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Sirus86
aktív tag
Csaladon belul tegnap loptak el kb. 20k eurot egy meghekkelt, Xiaomi Redmi 13 -rol, phising sms olvasasa vegett (nem link megnyitasa volt!), MHB bank alkalmazast exploitolva, osszes penz kriptoba bekuldve Oroszorszagba. A telefonon utolso security patch volt (2024 december). es megis megtortent, nameg Norton 360 AV is volt. Szoval hiaba van support, ezeket a Xiaomi telefonokat innentol kezdve nem fogom javasolni senkinek sem. Szerintem marad egy iOS vagy Samsung vonal, ahol tobb es surubb, nomeg reklamentas bloatware lesz.
-
Farcsl2
friss újonc
Sziasztok
Köszi a tesztet, olvasgatom a hozzászólásokat. Terv volt, hogy Redmi 14Pro+ lesz az új. Most már kissé elbizonytalanodtam.A mostani Mi 10T Pro nagy szerelem, akkor marad még, amíg bírja.
-
lucifer15
tag
Üdv.
Akinek nincs Redmi telefonja, csak tabletje van az akkor most melyik telót válassza?
Redmi 12 pro vagy Redmi 13 Pro 5G vagy Redmi 14 Pro 5G ?
Gondolom a 14 es támogatása a leghosszabb, wifi már ax 6 os ami itthon fontos. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
válasz
janeszgol #78 üzenetére
A mobilon, weblapokon felugró reklámoknak szerintem semmi értelme. Ha egy weblapon felugrik egy reklám, akkor sosem nézem a reklám tartalmát, hanem rögtön azt keresem, hogy melyik sarokba rejtették el a kicsi x jelet, amivel be lehet zárni
-
janeszgol
félisten
válasz
WhiteWalker #56 üzenetére
Ha kikapcsolható, akkor van reklám. Amúgy már nem elég a kezdeti beállításoknál kikapcsolni, egyes gyári alkalmazásokban külön ki kell. Ilyen pl a Témákban az ajánló.
-
ricsi0307
senior tag
Tinédzser koromba szerelmes voltam a márkába. Ár-érték bajnok telefonokat raktak le az asztalra, egy akkoriban relatív stabilnak mondható pofás rendszerrel. Annak idején itthon senki nem tudta kik ők, szívtunk a B20 hiánya miatt de szerettük ennek ellenére is mert nem volt jobb árú és tudású készülék a piacon. Én nagyon sokat romoltam, imádtam ezt a korszakot. És eljutottunk a mához, amikor letudnak rakni egy csúcskategóriás készüléket az asztalra, sőt sokszor a piacra is rátudnak licitálni, akár a Mix Folddal. Ezzel párhuzamosan az a bizonyos ceruza is a konkurenciához mérten fog, pedig a hardver nem minden. Tavaly vettem egy Note 12 Pro-t melós telefonnak, kocsiban van fut rajta a navi és pár app, amire vettem tökéletes. Viszont kiöregedtem a mókolásból, már nem romolgatok, nem megy fel az EU rom, nem nyitom a bootloadert, kiveszem a dobozból és használom, többek közt ezért váltottam 4 éve iPhonra. És bizony azt a sok szemetet lekellett töröljem róla ami rajta volt, a reklámokat pedig egy YouTube videó segítségével tudtam csak teljesen kikapcsolni. Emellett ott van a a gyári launcher ahol a widget menü el van dugva, a háttérkép szintén ugyan ez, mindenhol tolják az idióta témáikat, ezt töltsd le azt töltsd mindenhova is kattints be és nézd meg, mielőtt ott lennél ahova menni akarnál a menüben. Ha ez nekem aki rendelkezik egy erős androidos múlttal, gondot és nehézséget okoz, ha még nekem is youtube videó kell ezek eltávolításához, akkor egy átlag felhasználó mit fog tapasztalni? 120000-ért amennyiért azt vettem még csak-csak kibékülök ezzel, de az idei széria már átlépi ezt a határt. Ennyi pénzért nem lehet ezt is benyelni. Az biztos hogy nagy Xiaomis múltam van de ez volt az utolsó készülék tőluk, ha ez megadja magát a következő a konkurenciától lesz. Szomorú látni hogy a felnőtté válás során nem tudta levetkőzni ezeket a cég, de ez már nem az Xiaomi ami régen volt.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Rettenetesen gáz ez a széria már ilyen formában. Csak egyet emelek ki, de tudnám folytatni:
"Tavaly LPDDR5 memória és UFS 3.1-es tárhely volt, idén LPDDR4x-et és UFS 2.2-t kapunk egy kicsit dizájnosabb házban."A Xiaomi dugja fel magának ezeket a vackokat!
-
dave_gahan
aktív tag
Csalódás ez a széria, gyakorlatilag semmi előrelépés nem történt a Note 13 Pro-hoz képest. 20%-kal erősebb a proci, amit nem fogunk észrevenni, cserébe nincs jack. Minden más szinte uaz.
De legfőképpen a design katasztrófa, kiborulok ezektől a lekerekített kijelzőktől, borzasztó fogása van az ilyen telóknak...[ Szerkesztve ]
-
KIFLEE
csendes tag
válasz
Donki Hóte #67 üzenetére
Sosem értettem ezt a baromságot én se. Qr kódot le lehet főkamerával is olvasni, sőt az még jobb is erre a feladatra.
Ráadásul sok esetben ezek a 2mp-es szarok nem makrokamerák hanem mélységérzékelő segédkamerák amik pláne nem jobbak qr kód olvasásra. -
Zoltan84
csendes tag
válasz
viragdani01 #51 üzenetére
Hát akkor ez részemről csalódás, hogy ide nem azzal az akkuval jön. Pedig pont a nagyobb és jobb aksi miatt terveztem cserélni, a redmi note 12 pro+ 5g-t meg megkapta volna az asszony. De akkor így értelmetlen egyelőre a váltás.
-
Szena67
tag
válasz
Donki Hóte #67 üzenetére
Hogy leolvassa a kínai QR kódot fizetésnél, ha esetleg oda tévednél vele?
-
Évek óta azt olvashatjuk a tesztekben (ebben is
), hogy azért van a gagyi 2 megapixeles kamera a mobilokban, mert Kínában az elengedhetetlen, azzal olvassák le a mobilfizetéshez szükséges QR kódot.
Erre jön egy olyan mobil, amelynek a kínai verziójában nincs 2 megapixeles kamera (hanem 8 megapixeles a legkisebb benne), viszont az Európába szánt verzióban meg benne van
Ennek fényében elmagyarázná valaki, hogy miért van 2025-ben egy 200 eft-os telefonban egy übergagyi 2 megapixeles kamera
-
Szena67
tag
Egyetértek abban, hogy a márkának, ami a csúcsra akar törni el kell hagynia ezt a baromságot. Sony, Samsung, Iphone olcsóbb belépő/középkategóriában sincs reklám. Lokál piacon azt csinálnak, amit akarnak, de a fejlettebb piacokon ideje lenne már ezt elhagyni és rögtön nagyot ugranának a vezető gyártók felé vagy akár fölé.
-
-
Ricardo
titán
1. Én végig csináltam . Nem tűnt el az összes.
2. Más márkát vettem.
3. A beállítás nem egyenlő a gyártó által odahányt szemét eltakarításával. A saját dolgaid beállítása az alap, a szemét tiltogatása nem kellene hogy az legyen.
Veszel egy telefont 100 ezerért vagy picit többért, és tele van szemetelve reklámmal, és mindenféle kéretlen értesítéssel.
Komolyan itt tartunk 2024-ben??Ha tartasz egy bulit, és utána elmosogatsz, felporszívózol és elpakolsz az normális. Ha a lehányt falat kell lepucolni az már nem az.
De gondold el.
Lehányják a falat bevizelnek a szoba egyik sarkába, és amikor szóvá teszed, akkor nem értik miért háborogsz, hiszen úgyis kitakarítanál a buli után.[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
De hahó, nem is kell mindenkinek vennie a Xiaomit, ne csináljunk már úgy, mintha ez lenne az egyetlen telefon a piacon. Átagembernek teljesen mindegy, hogy Xiaomit vesz vagy valamilyen Motorolát vagy Samsungot vagy Realme-t vagy egyebet. Ki várja el tőlük, hogy "ilyesmivel szarakodjanak"?
A reklámok opcionálisak, ki lehet kapcsolni, ez a lényeg! Könnyebb, és gyorsabb, mint feltenni egy appot a storeból, vagy egyenként leirtani az előtelepített junk appokat. Ahogy beállítgatod a laptopod, az autóban az ülést, a tükröt vagy az éjjelilámpa ernyőjét. Ezek problémák?? Ugyanígy, a telefonod beállítása is egy banális, könnyű és adott esetben egyszer megteendő lépés. Igen, ezt az ember vagy megtanulja, vagy megkér valakit a környezetéből, hogy állítsa be neki, ez így megy.
Ehelyett az van, hogy sokan jajonganak (nem mellesleg egy techfórumon), hogy nekik nincs kedvük kikapcsolni, tehát mocskosxiaomi meg szar a telefon. Miért nem vásárolnak akkor más márkát? Komolyan itt tartunk 2024-ben??[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
Ne haragudjatok de reklámkérdésben nincs igazatok!
Ahogy korábban is írtam már piszok sokadik Xiaomit gyűröm.Amig valóban jó ár-érték arányú vasak voltak csak legyintettem rá.Természetesen én is azzal indítok,hogy lövöm ki a reklámokat.Vagy korábban egyből ment fel a mókolt Rom ha nyílt a Bootloader.
De már elszálltak az árak.Semmi sem indokolja ezt pofátlanságot amit eszük ágában sincs végre elfelejteni!Éppen elég baj enélkül is,hogy a rohadt Eu-s szabályozások miatt szopunk.Vehetjük külön a töltőt(persze ez a gyártók sara is).Ide sok esetben a butított hardver jut el a szintén butított erősen kigyomlált rommal.A kisebb akkuval stb.
Ennyi év távlatából már egész egyszerűen engem is felba** de nagyon!Egy csomó laikus rühelli a Xiaomit és nem is veszi őket.Pontosan az ilyen kis szösszenetek miatt!Egy átlag embertől(és a többség ilyen)aki nem ért a telefonokhoz egyszerűen nem várható el,hogy ilyesmivel szarakodjon!
És mondom ezt még mindig Xiaomi fanként! -
movax
őstag
" jelenleg úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem azzal foglalkozni hogy egy null perces telefonon első bekapcsolás után azzal foglalkozzak, hogy használhatóvá tegyem annyira, hogy nem menjen egy óra múlva az agyamra"
De most komolyan, amikor először elindítod a telefont és végigmész a beállításokon és a testreszabáson, átbillenteni pár kapcsolót, ebben mi olyan nehéz? Nem kell semmi különöset tenni, csak 10-15 perc alatt végigmenni rajta és ennyi. És nincs reklám, csá. Ez nem "mókolás".
-
troller
senior tag
"A telefon egyébként 120 wattot képes felvenni a márka saját Hypercharge adapterén keresztül, és az EU-n kívül forgalmazott modellekben a GSMArena korábbi cikke szerint mellékelik is ezt a telefonhoz."
Mert nem érdemeljük meg, köszi EU!Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Nem lett valami kiemelkedő . Köszi a tesztet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Csúnya mint a bűn
A hardveres visszalépés meg hatalmas lépés voltA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az a kínai verzió, az itt kapható lítium-polimer telepes és 120 wattot vesz fel a Xiaomi saját Hypercharge töltőjével, tapasztalataink szerint 50 W körül PD és QC töltőkkel.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Ricardo
titán
"Soha, egyetlen xiaomi telefonomban nem láttam egyetlen reklámot sem, miután a kezdeti beállítás után végigmentem mindenen és kikapcsoltam."
Jó neked. Én nem voltam ilyen szerencsés.
Én végigmentem mégis maradt.
De most már végigmenni sem akarok. Nem azért fizetek valamiért, hogy nekem kelljen utána még kigyomlálni és tiltogatni hogy használható legyen. Még eljöhet a nap hogy veszek tőlük telefont ha elengedik ezt a reklám eröltetés dolgot, vagy visszajön a mókolós hangulatom, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem azzal foglalkozni hogy egy null perces telefonon első bekapcsolás után azzal foglalkozzak, hogy használhatóvá tegyem annyira, hogy nem menjen egy óra múlva az agyamra"Ja, és lesz@rom, hogy milyen márkanevet ír a telefonon, de valahogy mindig a xiaomik meg pocót vannak a legjobb ár/kínálat arányban a piacon, amikor újat kell vennem.)"
Nem vélelen. Máshol fizeted meg. Ingyenebéd nincs. Neked kell kigyomlálni, és rendbetenni beköltözéskor. Vagy nézed a reklámokat.
Házaknál is olcsóbb az amelyiket beköltözés előtt rendbe kell tenni, mint az amelyik kulcsrakész és simán költözhető.[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
Soha, egyetlen xiaomi telefonomban nem láttam egyetlen reklámot sem, miután a kezdeti beállítás után végigmentem mindenen és kikapcsoltam. A jelenlegi Note 13 a harmadik xiaomim kb. tíz év alatt. A családban még két embernek ugyanígy, az összesen kilenc darab telefon. Nem tudom, hogy terjed folyton ez a reklámos hülyeség.
A privát dns pedig igen hasznos a reklámszűrésnél, a böngészőben, ez nem xiaomi-függő, minden telón hasznos.
(Ja, és lesz@rom, hogy milyen márkanevet ír a telefonon, de valahogy mindig a xiaomik meg pocót vannak a legjobb ár/kínálat arányban a piacon, amikor újat kell vennem.)[ Szerkesztve ]
-
-
Sirus86
aktív tag
Ameedig infra lesz, addig Xiaomi lesz nekem is. Sajnos mas gyarto nem nagyon rakja bele, pedig sokszor volt eletmento (pl klima taviranyitoja bedoglott, valaki meg rosszul lett a melegben). Pedig valtanek szivesen masra is. Pl CMF vagy FairPhone-ra.
-
Zoltan84
csendes tag
Eléggé pontatlan a teszt, tudomásom szerint Szilícium Carbon az akku nem pedig lítium polimer, és csak 90 wattal tölthető. Egyébként kb 10 éve csak redmi telefonokat használok, sosem találkoztam a felugró reklámokkal.
-
Szena67
tag
Ezt már 20-adszor adod elő az iphone-al.
Sony 5V egy 2 évvel ezelőtti modell nem 2024-es, mint az iphone 16, de huawei még előbb dobott ki hasonló telefont. Szóval nem minden út Cupertinoba vezet, hanem Rómába és ha már termék design ebben az olaszok szinte a legjobbak. Sokan alkalmaztak hasonló design-t mivel nincsenek új formák, itt nem az volt a lényeg, hogy az elődök közül pontosan melyikről koppintották. Hanem, hogy itt miért nem sikerült másoktól jobb formát "köcsönözni"? Nyilván azt is tudja mindenki, hogy az Európába hozott pocok szinte egy az egyben egy kínai redmi.
-
mhydas99
aktív tag
Nem lenne baj a reklamokkal csak sajnos mar olyan aron vesztegetik a redmiket hogy a reklamok elfogadhatatlanok. Amerikaban ingyen adnak tevet, cserebe a masodlagos kikapcsolhatatlan kijelzojen folyamatosan futnak reklamok. Ugy megertem. De hogy meg egy valag penzt kelljen fizetni a telwfonert, ami mindenben kozepszeru, csereben meg reklamoz is az durva. Nem beszelve a konkurenciarol amik reklamoktol mentesek es bizony jobbak ennel a telefonnal...
De mindenki azt vesz amit akar. -
Szena67
tag
Nekem a design nem tetszik. Rendben van, hogy néptelefon széles tömegeknek meg legyen elérhető ára, ezért tolják a reklám dolgot. De mi akadályozza meg abban, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy tucattermék. Rendben van nem költenek designer csapatra mert drága, nem fér a keretbe, de ahogy a pockoknál (x7 pro) tudtak lopni másoktól (sony, huawei) szebb formát itt miért nem tudtak? Vagy akkor a fröccsöntő szerszámot is cserélni kéne, ami megint drágít?
[ Szerkesztve ]
-
Ez viszont a Xiaomi döntése, hogy ezzel brandelik magukat. (Mint anno a lekerekített sarkú téglalapot levédető iPhone-ok.) Az ő döntésük, hogy kb. ez az a feature, amivel kiemelkednek a mezőnyből. Választhatták volna, hogy a középszerű telóba beleraknak egy csúcs kamerát. Vagy legalább világbajnok akkut. Vagy totálbrutál tokozást. Vagy készítenek hozzá egy kiemelkedő szoftveres hátteret.
A tej élet, erő, egészség.
-
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
3. oldal, hardver leírás:
Kyro Prime
Kryo az, nem?
Köszönjük a tesztet - jól néz ki a készülék, de szerintem:
1. túl nagy
2. túl drága ahhoz képest, hogy ez "csak" egy Redmi Note
3. nincs rajta jack
4. HyperOS /újabb MIUI sosem kéne a rendszerbe rakott reklámok miatt. Van aki akkor is kapja őket, ha kikapcsolja, és gyanítom még ha sikerül is kikapcsolni a láthatóságot, a platform akkor is gyűjti szépen az adatokat a háttérben.#13 novinyul
Ez tök jó, csak az olcsóbb szériákban máshogy működik a dolog a visszajelzések szerint, meg vannak dolgok, amiket nem is lehet kiírtani ebből a nyomorult rendszerből (pl. MIUI 12 Wallpaper Carousel-je, ami folyton adatot akarna gyűjteni ha véletlen "megnyitod")Üdv, pengwin
-
Az talán a legnagyobb baj,hogy azért nem tud újat mutatni a márka,mert a vásárló minden évben várja az új készülékeket. Valószínűleg a gyártó is tisztában van azzal, hogy nem minden készülékük lesz tökéletes,de ha a piacon akarnak maradni, akkor muszáj többfajta készüléket gyártani,amik között van kevésbé jól sikerült széria is. Csak hogyha így van, akkor kicsit feleslegesnek tűnik a 2-3-4 évig történő szoftvertámogatás,meg Android frissítés.
A konkurencia felsorolásakor jó lenne feltüntetni,hogy melyek azok a készülékek,amik ugyanúgy kaphatóak a szolgáltatóknál,mert nem biztos hogy a magyar árérzékeny piacon a vásárló kifizet egyszerre 200 ezer forintot egy jobb hardveres készülékért,vagy a szolgáltatótól vásárol részletre,és elfogadja a kompromisszumot.
Minden tesztben fel van tüntetve,hogy nincs barométer a készülékben,van olyan készülék amiben van?
Végre eljutottunk odáig, hogy elfogadottnak tűnik a töltő hiánya,nem feltétlenül a készülék hibájának van felróva. Ez üdvözölendő. Köszönöm!Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Fulár
senior tag
Áh gyerekek.....Fos a forint az tény.De nem ennyire.Az árai mennek fölfelé és egy-egy újabb középkategóriás Xiaomi már többet vesz el mint amit ad.Xiaomi fan vagyok mert már ledaráltam párat.Note-4-5.Mi9t.Note 10 pro.12 pro és jelenleg Poco x6 pro.De már engem is felcsesz egy csomó minden.A kamerák már bántóan középszerűek.Makró széleslátó mindig ugyanaz a trágya.Reklám kikapcsolgatás.Frissítési metódusok.És még sorolhatnám.Az ár-érték arány már lassan nem játszik a Redminél sem.Már inkább csak a Pocóknál.
-
kromatika
veterán
Ez így,ezen az áron felejtős.
-
Ricardo
titán
Azért az több mint vicces, hogy az ember vesz egy telefont, aztán ha nem akar reklamokba futni a menüjében,egy csomó almenüben egyesével tiltsa le a reklámokat, állítson be privát dns-t , és ki tudja mèg mit tegyen, aztán bízzon benne, hogy mind eltűnik, és később sem jönnek vissza.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Garzonrobot #25 üzenetére
Poco telefonom van 4 éve (3 évig X3 Pro (EEA), most F6 (Global). Ezt [link] a leírást használtam, nincs egyiken sem megjelenő reklám. Az X3 Pro idején a Tisztítóban néha volt reklám, de nem használom amúgy se és a privát DNS lehet hogy megoldotta. F6-on mai napig semmi.
Poco F6
-
-
Ricardo
titán
Akkor nem tudom mitől függ. Nekem volt. Pipát a belakásnál kivettem, miui kanoaszát végigcsináltam, a linkelt videóban említett összes eldugott almenüben kikapcsoltam a reklámok fogadását mégis voltak reklámok. Nekem rossz tapasztalaom van ezzel kapcsolatban. Azóta több teszt us említést tesz a kéretlen rekámok jelenlétéről a redmi , poco telefonok esetében. Majd ha ezt kevetkőzik ( vár nem látom ennek halvány jelét sem), visszanézek rájuk.
-
clark68
tag
Én nem vagyok szakértő kb három hónapja használom a kínai változatot,teljesen rendben van.
Igaz csak 125 be került
12Tpro-t cseréltem erre sebessége rendben van kijelzője ugyanakkora de ez sokkal kezelhetőbb és vékonyabb jobb a fényerő.
A régiben ugyanaz a kamera vàltozat volt mint a mostani globalba
A kínai vàltozat 50+50+8 elöl 20 mpixel. -
szkaroly
senior tag
1. 2 perc alatt minden Xiaomi telefonban ki lehet kapcsolni a reklámokat. Ez így van már évek óta, senkit sem ért meglepetés. Ha ez valakinek ez nem jó, akkor vegyen mást, nem orosz rulett ez.
2. Sorold már fel légyszi kinek adják el az adataimat és mit tartalmaznak azok az adatok? De részletesen ha lehet.Poco F6
-
Alarikman
senior tag
Hát ez vérszegény lett. Jól döntöttem, hogy az asszonynak a note 13pro 5g-t vettem nemrég(majdnem fele ennyiért). Főleg a Jack és a sík képernyő miatt. Sebesség neki annyira nem fontos. A 13-as széria jobb vétel. A 14 pro 5g sem lesz egy nagy eresztés, ahogy láttam tesztekben.
Egyedül a Poco x7 pro tűnik ismét jó vételnek az x6 pro után. -
válasz
WhiteWalker #11 üzenetére
1. Itt explicit írják, hogy van. Ezért feltételezem, hogy van. A ti telefonjaitok irrelevánsak a Redmi Note 14 Pro szempontjából.
2. Addig nincsen reklám, amíg hálózatra nem csatlakozol. Különben csak azt tudod beállítani, hogy mindenkinek eladják az adataid, vagy csak "Jogos érdek" címén kb. 200 cégnek. Még akkor is, ha az MSA le van tiltva.
-
macikos
addikt
A tömegek számítanak, most már jól cseng a brand.
10 évvel ezelőtthöz képest egyből megveszik a népek, ha lemegy egy reklám a TV-ben... "200MP", "AI" ennyi kell és kész.
Tavaly a bemutatókor nagyon jónak tűnt ez a telefon, de mire ideért ez a lebutított változat, így már nem lehet rá őszintén azt mondani, hogy jó telefon lett... -
moma
őstag
Utoljára, Redmi Note 7-em volt. Akkor még nagyon best buy volt. Most nagyon agyalni kellene, hogy ez így mire elég.
Amúgy lehet azért is bátrabb a Xiaomi az árakkal, mert mostanra neki is lehet egy olyan felhasználó bázisa, aki megszokta az OS-t és nem szívesen tanulna újra egy másikat. Nyilván nem az itteni olvasókra gondolok, hanem akiket kevésbé érdekelnek részletek és minél zökkenőmentesebben akarnak váltani.
we all deserve a bit of luck.
-
Permet Elek
senior tag
Nagyon vérszegény lett ez a Redmi sorozat.
-
Kinek gurult ott el a gyógyszere, aki komolyan gondolta, hogy egy 200ezres telefonban még reklámokat is akar nézegetni az ember a rendszeralkalmazásokban is?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Jó ötlet, de nem minden esetben tudjuk kivitelezni, mert van márka, akitől doboz nélkül kapjuk kölcsön a teszt készüléket, más egyszerű fehér vagy fekete dobozt küld, megint más olyat, amin rajta van a kiskereskedelmi minta, de az adatok és információk jellemzően már nem. Ahol lehet, ott azért majd megpróbálom feldobni a doboz tartalma mellé a töltős részt is.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
bollokcs80
Korrektor
"A kameraszett inkább ciki, mint rossz… ennyi pénzért egy rendbes AF székeslátó dukálna, aztán a 2MP vacak se kellene már, ez a kombó 5 éve is gáz volt." - Nekem is ez a legnagyobb bajom vele, a legnagyobb Pro-nál is inkább lenne csak 50-es főkamera és mellé mondjuk egy 13-ad ultra. Ebben az ársávban egy Honor 200-as sokkal kiegyensúlyozottabb.
B.Cs.
-
cs.zs.
veterán
Dani,
innentől érdemes lenne fotóznotok a doboz alját is, amin fel van tüntetve, hogy ugye nincs benne töltő, és hogy a gyártó mit javasol.
pl egy átlagos Samsung-dobozon: [kép] -
F.B.I.
veterán
Ilyen árak mellett, most már ott tartunk android fronton, hogy vagy Samsung vagy Pixel, mert itt is fontos most már a nem kevés pénzért a szoftver frissítés hossza….és abban a XIAOMI az előző két márka mellett lemarad de árban meg már ott van. Kösz a tesztet!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
roli543
őstag
Valahogy az idei Redmi széria nem sikerúlt olyan jól sem
fejlődésben, sem árban.
A kameraszett inkább ciki, mint rossz… ennyi pénzért egy rendbes AF székeslátó dukálna, aztán a 2MP vacak se kellene már, ez a kombó 5 éve is gáz volt.
A töltőért kár, mert így külön kell venni…
Viszont az ajándékokkal így most megéri. Talán a 15-ös széria visszatalál az igazi Redmi szellemiséghez, és sikerül egy jó szériát kiadni.
(Én ma már azt a 4g/5g külön verziót se ertem).Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
ParmaBoy
junior tag
Érdekes, hogy amennyire beleállt a megapixel háborúba a Redmi, annyira nem a szoftverfrissítésbe.
Ebben az árkategóriában mondjuk még szódával elmegy a 3 főverzió (A14-ről indulva...), de itt érzek némi lemaradást a többiekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan jól sikerült a széria tavalyi csúcskiadása, hogy amíg piacon van, borsot törhet utódja orra alá.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Avowed teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest