- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
btraven #21279 üzenetére
Reggel szét néztem , elkönyveltem , hogy minden fasza és jó , és kimentem a földekre , na ott a repcétől majdnem dobtam egy hatást
ez tegnap derékon felül ért és most térdig ér , kezdett virágozni
, 35 hektár repce kifeküdt , még ezt egy kisebb nagyobb termés kieséssel és plusz költséggel hejre lehet hozni ( amalgeror , kelpak stb szerekkel ) , de további két nap kemény fagyok jönnek !! Így is haldoklik a mezőgazdaság , még egy aszajos kukorica termés és ebbe az évben semmi haszon , csak a sok munka ( és még gyümölcs se lessz ) !!
-
-
Csabroncka
addikt
válasz
Mika1227 #21292 üzenetére
Szinte biztosan. Sajnos ez nem talaj menti fagy, 2 méter felett is bőven fagypont alatt volt a levegő sok helyen.
Az egyedüli mentsvár néhány kertvárosi kiskert lehet, ahol a városi környezet nem engedte fagypont alá a levegőt.
-2 ig nincs gond, ahol alatta vagyunk ott fagykár van, -4 alatt 100%-os. (2 méteres magasságból jönnek ezek az adatok) -
Mika1227
őstag
Nálunk -7, -8 volt, van egy nagy cseresznye fánk virágzik. Nagy az esély, hogy annyi a termésnek igaz?
-
btraven
őstag
válasz
soldi3r #21283 üzenetére
Nekem már most olyan halovány barnás a többség. Nem figyeltem tegnap még milyen volt. Csak ma reggel fagyott. Az bosszant hogy egyik egy ilyen magától kikelt szilva vagy alma, most megint nem tudom melyik az ha nem lesz rajta termés. 2 éve találtam rajta pár nagy darab finom szilvát, de már nem tudom melyik fa volt az akkori dzsumbujban.
-
ncc1701
veterán
válasz
Stylewars_kp #21287 üzenetére
Én sem locsolom télen.
És most jó száraz tél volt, de így is lett kb 2 köbméter komposztom, amit már széjjel is hordtam. Még 1m3 alakul, az valamikor ősszel lesz kész.
-
ncc1701
veterán
válasz
Stylewars_kp #21285 üzenetére
Nem hibáztál semmit, csak később készül el.
Az is működik, h jól belocsolod, majd letakarod sima karton papírral, amin nincs nyomtatás. A karton is elkomposztálódik majd jól.
-
Dorian
félisten
Csütörtökig folyamatosan ilyen idő lesz hajnalonként, úgyh ha ma nem fagyott el, majd holnap.
-
v-man
őstag
válasz
Stylewars_kp #21276 üzenetére
Lehet kéne kis nedvesség, azt nem szereti a hangya.
Nálunk sajnos -5 volt az időkép -1-e helyett -
Rive
veterán
válasz
Valszeg hagytad télen kiszáradni.
-
ncc1701
veterán
válasz
Semennyire. Dobálj a halomra gilisztát, ha találsz.
-
Dorian
félisten
válasz
Sztem semekkora
-
Stylewars_kp
őstag
Rengeteg hangya hemzseg a komposztomban. Ez mekkora gond?
-
ncc1701
veterán
-1, jók vagyunk.
Tegnap volt 6-8 fok nap közben, de sütött a nap. Meg kellett nyitni a fóliát, mert 32 fok volt bent.
-
H-Zol
senior tag
válasz
eldoble #21269 üzenetére
Egy akaraton vagyunk
, de attól még simán maradhat a jobb oldali is , csak az a csúnya beszáradás alatt le kell vágni , sebkezelni és újraindítani a fát ! Én ma azt csináltam egy 20+ éves öreg kajszi féloldalán már két éve fehérek a levelek , kicsi a gyümölcs , ami létezett mindent ráfujtam és a földbe is adtam magnézium , kén , vas , nitrogén stb de nem javult , most 100% elfagyott a virág , a levelek csak fehérek , de már egy másik oldali ágán is , úgyhogy ma a koronája 85% levágtam a maradék 15% holnap segítséggel levágom és újraindítom , ha csak nem jön össze akkor másik álja a hejét , holnap lefotozom !!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dorian #21266 üzenetére
Tudom, hogy van telekhatártól (kerítésről ill. saját ingatlantól) előírt távolság, de most őszintén, ezt szerintem senki nem fogja ellenőrizni. Úgy 2 éve kivágattunk hivatalosan, engedéllyel egy nagy fenyőt, ami jó ferdén nőtt. A pótlás díját kifiizettük, tekintve, hogy új fát szabályosan nem igazán tudtunk volna sehová ültetni, ami megfelel a távolságoknak, kivéve talán egy ponton, a nem túl nagy füves területünk közepén. Nyilván szóba sem jött, úgyhogy tejeltünk. Szomszédot meg max megkérdezem, hogy nem zavarná-e. Meg nyilván direkt olyat keresek, ami nem okoz neki sem bosszúságot. Magasságra nem tudom, van-e korlát, de nyilván nem akarok olyan magasat, ami a ház tetején is túlnő. A hátsó, közvetlen szomszédunk (kép jobb oldalán lévő épület) házának tetején napelem van, úgyhogy nem szeretném neki leárnyékolni. Ezért is írtam, hogy egy max. 4m-es növény elég volna. Feleségem odavan a magnoliáért, ezt néztük ki: [link] Ha ez ilyen tuja formájúra nő/formálható, akkor ez szerintem teljesen megfelelne. Megnéztem közben a rendeletet is, ezt írja:
A lakóépülettől vagy ingatlan határától
a) a 2 méternél alacsonyabbra megnövő cserjét, illetve sövényt legalább 1 méterre,
b) a fa termetű örökzöldeket, a 2 méternél magasabbra megnövő cserjét, illetve sövényt legalább 1,5 méterre,
c) fát legalább 3 méterre
A fenti magnolia talán a b) állításnak felel meg, így talán még a 1,5m kivitelezhető is, és akkor szabályos lesz.#21267 Chris0321:
Szerintem de. Jobb oldalon ott a hátsó szomszéd háza, bal oldalon meg az oldalsó szomszédunk kertjében a tuja sor, ami látszik a képen, baromi magas! Úgyhogy igazából csak a tuja és a ház sarka közti rést kell árnyékolni, erre meg egy tömörebb, de nem terebélyes lombú növény szerintem megfelelő. -
H-Zol
senior tag
válasz
btraven #21264 üzenetére
Gondolom , hogy milyen alma , ősrégi nyári alma , június elején érik el húzódva két három hétig , édes vékony héjú, éretten ha megrazod csörög benne a mag ( itt csörgő almának nevezik ) , körülötte sarjak nőnek ki , és ha elülteted ugyan olyan almát terem , tehát ez fajta , nem oltvány !!
Vágd akkor ki a jobb oldalit ( azon az a csúnya beszáradás se jó, vegyél fa gélt [link] nem muszáj a neten , egy gazda boltba , és ahol egymás mellett van a két fa , ott meg kell tisztítani , kaparni és kezelni , és úgy nem szárad be , hanem begyógyul ) !!
-
Gabesz87
veterán
Kíváncsi volnék a véleményetekre, ill. ajánlásaitokra. Kertünkben a sarokban van egy magaságyás, de igazából teljesen fölösleges, málnát próbáltunk egyszer benne termelni, de 4-5 tőből egy sem maradt meg. Feleségem fűszernövényeket tart most ott, az még nagyjából tartja magát, de tele is van hangyával az egész. Ill. a másik, hogy a túloldalon a szomszéd háza van, ott van neki a bejárati ajtó is, úgyhogy gondolkodunk valami "árnyékoláson". Mert kb. onnan rálát az egész kertre. Ahogy szokás mondani, nincs meg az intimitás
Elbontanánk a magaságyást, és odatennénk valami fát/cserjét. Jobbra babérmeggy sor van (4 tő amit tavaly előtt ültettünk az előtte itt lévő, kiszáradó tuják helyett, utána meg már a régi nagyobb babérmeggyek). Én arra gondoltam, hogy valami oszlopos, semmiképp sem terebélyesedő, örökzöld, gyorsan és nem túl magasra növő fát ültetnék oda (olyan 4m-nél nem kéne magasabb), ami lehetőleg nem hullajt semmit (termést). Nehogy később problémázzon a szomszéd, hogy ez meg az odahullik neki. Van esetleg valami ötletetek?
Csepegtető cső van itt, úgyhogy a vízellátás is megoldott. A nap pedig néhány órát süt ide, leginkább amikor magasan van ill. késő du-i órákban. Szóval inkább árnyékosnak mondanám a helyet, mint egész nap napfényben úszónak. -
btraven
őstag
Ez magától kinőtt, a 2 szomszédos almafa keveréke. Jóízű alma volt rajta tavaly, azért akarom meghagyni. Nyáron terem.
Itt egy teljes kép. Az a baj hogy a jobb oldali csak jobb oldalra nőtt ágai vannak. Van egy kalluszosodó seb rajta ahol vissza lett vágva 1 méteresre. A bal oldalinak minden irányba vannak ágai, de az 1 méteres visszavágásnál én nem látok kalluszt.
-
-igu-
veterán
válasz
Dorian #21259 üzenetére
Sajnos en a nedvesseget nem tudom kikerulni - az udvar 2/3-a folyamatos arnyekban van, mohas is rendesen.
Nagyon surun kene ahhoz vagnom (hetente 2x szerintem), hogy ne okozzon gondot.
Most egy hasonlo meretu, de akksis makita-t hasznalok, nagyjabol ugyanazt tudja, csak epp a zsinorral nem kell bohockodnom.
Neha en is gyujto nelkul hasznalom, de iden akkor surubben teszek igy. -
ncc1701
veterán
válasz
Victoryus #21257 üzenetére
Ne dőlj be a márkának, keresd azt, ami direkt hajtású. Makitából is van 70-80eft magasságában porszívó motoros, ahol szíj hajta a kést, az ilyeneket messziről kerüld, mindenképp direkt hajtású legyen.
Onnantól meg a legegyszerűbb vacak is megfelel, ha kihullik a kereke, megtákolod. Évente át kell nézni, amikor szorul a csapágy, akkor cserélni. Teljesítménye meglegyen. -
Nem szoktam használni fűgyűjtőt, ott bomlik le, ahová kiköpi. A régi az csak 1000W-os volt. Kiolvadt a tartóból, mert elég nedves volt a fű, pedig déliután ötkor vágtam. Nem is gondoltam.
Egy időben összegyűjtottem a nyesedéket, aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges, úgy is pár hét alatt eltűnik. Már csak annyit szedek össze, amennyi a paradicsom, szőlő, málna alá jó mulcsnak. -
-igu-
veterán
válasz
Victoryus #21257 üzenetére
Nekem egy kis elektromos Makita volt, 37 centis vagasi szelesseggel, 1400W-os motorral. Nem volt vele gond, amig szaraz volt a fu (es nem tul magas). Abban a pillanatban, hogy kicsit nedves volt a fu, a gyujto fele vezeto nyilas nagyjabol 2 perc alatt eltomodott, es a kes korul gyult fel a levagott fu (aztan persze alul dobta is ki magabol, amikor mar nem fert el).
Akarmit is valasztasz, a teljesitmeny szerintem ennel nagyobb legyen, es a gyujtotartaly(zsak) fele vezeto csatorna legyen eleg nagy ateresztokepessegu. Vagy csak ne reggel nyird a fuvet, amig harmatos. -
50e forintért tudtok ajánlani elektromos fűnyírót 38-40cm vágás szélességgel? kb.450m² kert, göröngyös. Kimondottan gyep nincs, de jó sűrű a fű. Fűnyiros topic elég kihalt.
-
-igu-
veterán
válasz
OPiiPO #21250 üzenetére
+H-Zol:
Finnorszag deli resze.
Ez a tel most gyenge es rovid volt, az utobbi 2-3 hetben mar jo nehanyszor elofordult 10+ fok is napkozben. Szerdan meg +18 fok volt sok napsutessel, hirtelen jott a lehules. A hidegfront viszont eler idaig is, csutortoktol szamitva a 10 napos elorejelzes ejszakai fagyokat josolt. Eddig bejott. Tegnap volt hoeses/hodara jo kis szellel, izgalmas volt a strandon.Aprilis eleg vegyes szokott lenni, altalaban visszater a tel, de ugy igazan. Tavaly ket "takatalvi", masodik tel is jutott, akkora hoesessel, hogy aprilis 23-an nem tudtam meloba menni autoval, mert mar fent voltak a nyari gumik, masnap meg a kollegam szedett fel, aki lusta volt kereket cserelni.
Majus elsejen meg szokott ho lenni a haz elotti arokban, az a bokrok takarasaban folyamatosan arnyekban van, raadasul oda szoktam tolni a havat a kocsibejarorol. Ott is elolvadt mostanra. -
-
Rive
veterán
Itt úgy -2 körül lehetett az alja. Erre elvileg elég kell legyen a permetezés. Kiderül.
Cseresznye van virágban csak, meg néhány dísznövény. Alma szerencsére még nem. -
H-Zol
senior tag
válasz
soldi3r #21246 üzenetére
Egy próbát megér , habár nem kimondottan látod a hatást , mert csak gyériti a levél terveket nem úgy mint mondjuk a Teppeki , Mospilan amelyik után senki nem éli túl ! Egy picit deres lett a kocsi , 0 fok volt kint , de az éjszaka már egy órára 0 fokot mutat és szépen hajnalra -3 fokra lemegy , nem tudom , elvirágzott cseresznye , szilva , és a javában virágzó körték , szilvák , almák, őszibarackok mit fognak szólni hozzá
-
Balázs Z.
tag
Tegnap délutáni kép: a szilva még el sem kezdett szinte hajtani, bimbók ezen még sehol, de a tetvek már megjelentek...
-
ncc1701
veterán
Ja. Ablak hőmérő szerint 1,8 fok van. Azért a fóliában levő kis keltető sátorba kivittem a fűtést, 15 fokra van belőve.
-
H-Zol
senior tag
válasz
eldoble #21243 üzenetére
Ahogy írtad én is rá lestem még egyszer , tényleg a bal oldalt kell kivágni , meg egy raszaradt ág is van rajta , de a jobb oldalin is van egy galy amit le kell vágni , csonk is van azt is le vágni , és a két fa között biztos bevan feketedve , penészedve , ott ki kell takarítani és sebkezelni !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
eldoble #21242 üzenetére
Ilyen [link] piros levelekre lettem figyelmes több alma fán , a körtéken meg a hangyák hordják a terveket , egy egy tetűt láttam , de ezek gyorsan felszaporodnak , Teppekit használtam mert ő kíméli a hasznos rovarokat és a méheket ( jól indul az idei tavasz , a kajszi mind lefagyott , esetleg enni maradt egy egy szem , támadnak a tervek , lehet elfagy a többi gyümölcs is , és még a repce is elkezdett virágozni , és viragzasban nagyon nem szereti a fagyot
, na de kapott ő is Bórt ) !
-
H-Zol
senior tag
Akkor van esély ,hogy ki hajtanak , mert néztem őket ma , talán egy jó vastagnál mintha duzzadna egy rügy , de a többin semmi !!
Na megvolt a permetezés , minden fát , szöllőt és még a futó rózsát is lefujtam , kiváncsi leszek mert ide vasárnap éjfélre már 0 fokot mutat és hétfő hajnalban -4 et!
-
6030D
addikt
Johnson szárazságtűrő fűmag, májusi vetés, öntözőrendszer nélkül. Utoljára slaggal talán szeptemberben volt locsolva. 20 centi mélyen a gyökerek. Részemről ajánlott.
-
btraven
őstag
Ti levágnátok ennek az almafának az egyik "törzsét" ? Én a jobb oldali vékonyabbat vágnám tőből. Egy kisebb "törzset" már levágtam jobb oldalt a képen. Ráadásul az alma ága ha leér a földre akkor legyökerezik, az is most derült ki.
-
Dorian
félisten
Most frissült az elorejelzes, nalunk mar csak nullákat mutat, igaz azt egesz heten.
-
soldi3r
veterán
válasz
Viperator #21223 üzenetére
Ha ilyen magasan van vizado reteg es van talajviz is, akkor nem megoldhatatlan. 40-es csovet szuroznek be es ragasztanam.
-
Chris0321
veterán
válasz
Viperator #21225 üzenetére
Nem tudom, hogy ez otthon mennyire megoldható mert nem mindegy meddig fúrsz le. Mesélte kollegám, hogy voltak kinn ismerősénél fúrni és nem találtak vizet. Kijött más és simán megfúrta. Én is csináltattam kutat, nem csak lefúrtak hanem letettek egy csövet is, hogy ne tudjon beomolni az egész. A csőbe került egy rövidebb cső lábszeleppel az alján.
-
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Közületek használt már valaki ilyen föld fúrót? (Többféle méretben van, győri cég árul) Talajvíz.
-
v-man
őstag
"Remek" időzítés, mára beindult az egyik füge. Reméltem hogy a következő napokban érkező fagyokat még átalusszák.
-
Be lett kenve, irtam is a hsz vegen.
A ket "ilyen lett" kep azert kulonbozik, a masodikon sotetek a sebek, mert mar rajta van valami sotet barnas sebkezelo gel.
Mondjuk az nem segit, hogy ket kulon napon lett fenykepezve es a masodiknal elegge be is van borulva, igy nem egyertelmu, azt alairom.
Foleg, hogy van amelyik sebkezelt tukrozodik is es olyan mintha nem lenne lekenve.Koszonom a megerositest mindenkinek, akkor talan nem lett tonkre teve a fa, hanem tenyleg ez kellett neki.
-
H-Zol
senior tag
Az előbb kimentem a kertbe és látom , hogy egyik másik virágzó körtefán jernak a hangyák , majd jobban megnéztem és már az a pici levelei levél tetvesek
, majd nézem az almákat is ( mert ők fogékonyabbak a tetűre ) hát azon is van , két fajta is , az egyik a levél pirositó tetű , ilyen piros torzulások láthatóak a leveleken , de itt [link] már Március 17-edikén írták rolla !
-
H-Zol
senior tag
Vajon ha holnap lefújom a fákat Score permetrel ( 12 fok felett szívódik fel , holnap közel 20 fok lessz ) , és ha hétfőn jön a -3 fok akkor hatását veszti a szer
-
válasz
Chris0321 #21213 üzenetére
Baromi forró volt, nem bírtam megfogni a motort. Most nem mentem rá semmire.
Nedves volt a fű, meg nagy. De vágtam már vele ennél nagyobb füvet is.
Szerintem simán túlmelegedett. 10+ éves a masina, még az előző tulajé volt. Pótoltam már kereket, kapcsolót, kést, ezek nem drágák hozzá. Most is 3000 egy kés, szinte olcsóbb, mint éleztetni.
Azt nézem, hogy az Agrimotor fűnyírókhoz, mármint az újabbakhoz minden van, ház is. Ránézésre a motor ugyanúgy néz ki. Holnap szétkapom mindenesetre, megnézem vissza lehet-e tenni a helyére. Ha nem, akkor körbe fotózom, írok az Agrinak, jó-e hozzá az újabb ház.
Egy ház 6000 körül van, +felső burkolat. Akkor is 20e alatt marad.
Nézem az új fűnyírókat, hát... kisebb teljesítmény, 40-50e az alja. Akkor inkább megmentem az öreget. Szerintem ezek a régi villanymotorok elpusztíthatatlanok. -
Elkezdtem ma füvet vágni, ezer éves Agrimotor villanymotoros fűnyíróval. Úgy néz ki túlhevült, és most féloldalasan áll benne motor. Baromi forró volt, de indul, csak belever a kaszniba. Ez így totálkár gondolom, vagy menthető valahogy? Szeretem, mert minden szirszart összevágott eddig, 4 éve használom. Egyenetlen a talaj is, meg ha nagy a fű akkor nem látom a gallyakat se. Letakarítani le szoktam, de elvileg kellett volna a csapágyat olajozni YT szerint, na arről meg nem tudtam. Tényleg nem volt annyira egészséges hangja most, mint tavaly, de fene gondolta.
-
Sziasztok,
Csak velemenyt szeretnek kerni.
Nemreg koltoztem a mostani helyemre es van egy nagy korte fa az udvarban.
Szegeny elegge el volt hanyagolva, hozzanemertokent meg en is lattam, hogy elegge el van korhadva meg szaradva sok aga.
Ennek ellenere iszonyat mennyisegu termese volt tavaly is rajta amugy.Iden megnezettem 2 kertesszel is, mindketto elmondta, hogy elhanyagolt, vissza kell vagni a magassagabol mindenkepp, meg kiritkitani.
Vegul az egyiket megbiztam vele, amikor elkezdte megcsinalni jelezte, hogy jobban el van korhadva mint gondolta es vissza kellene jobban vagni, hogy megfiatalodhasson es ujra ki tudjon hajtani az elkovetkezendo evekben.
Ilyen volt: [kép] [kép]
Ilyen lett: [kép] [kép]A kerdesem, hogy amennyire ki tudjatok venni a kepekbol, valoban indokolt volt ennyire visszavagni?
Es egyaltalan szakszeruen lett szerintetek megcsinalva?
A vegen le lett permetezve es sebkezelve, azert mas egy kicsit a ket utana kep. -
btraven
őstag
válasz
modflow #21206 üzenetére
Kihajt az, ha egészséges. Nekem almafáim vannak amik a földfelszínnel egy síkban lettek levágva. Ki akartam vágni teljesen, de aztán nem jutott rá idő. Kihajtott, lett 2 törzse. Most az egyik törzsét le kellene vágni, azon fő a fejem. Illetve ágak ezek csak a földnél ágaznak el. Már elég nagy, mint kiderült finom almája van, szóval marad.
-
ncc1701
veterán
válasz
Stylewars_kp #21202 üzenetére
Nem, mert rozsdamentest használok. A horganyzott nálam elrozsdásodik idővel.
Tudom, nem lenne szabad neki, de tényleg tönkremegy.
-
ncc1701
veterán
válasz
Chris0321 #21198 üzenetére
Ez nálam elv kérdése. Nyilván teljesen nem lehet kizárni, de amennyire tudom, elkerülöm. Ha valami kaja műanyag csomagolásban jön, otthon kikerül belőle. Kaját üvegbe teszünk, szűröm a vizet, ha minden jól megy, jövőre lesz hepa filteres központi légtisztítóm is. Ami műanyagot lehet, azt paterolom a környezetemből elfele. Laminált helyett valódi tölgy parketta, az is csak olajozva, plö.
Hogy ez mennyit számít, azt nem tudom. De az ilyen agyi dolgokat megpróbálom vele elkerülni, amennyire csak a képességeimből tellik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest