- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
azok nem, de az ozek eleg csunyan elinteztek egy-ket fa torzset
kimentem a havazas elott terepszemlere, hat csunyan hullamzik a talaj, meg mindig nem szivargott le az osszes hole
a mohak viszont latvanyosan jol erzik magukat (nagyjabol a fuves resz egyharmada)mindekozben osszeallt a csepegtetos locsolo rendszer az uveghazhoz, egy 200 literes, allo muanyag hordo az alap, hozza egy napelemes, programozhato dual szivattyu meg egyesevel szabalyozhato fejek
[link] (a 20/30-as csomag)
ha van valami, amire kulonosen oda kell figyeljek telepiteskor, osszatok meg, ne a magam karan tanuljak
-
Rive
veterán
Igazából, ha valakinek olyan a kútja és nem gond a magasabb ár, akkor egy rendes búvár nagyon kényelmes tud lenni.
Kevesebb és kevésbé kényes szerelék, kevesebb helyet igényel a kertből, stabilabb a vízszállítás, rögtön felveszi a vizet, nincs az a macera a fagymentesítéssel...
-
H-Zol
senior tag
Ez nagyon szépen megújult
, én most egy öreg 20+ éves kajszit vágtam így vissza , de annak valami baja van , fehérek ( sárgásak ) voltak a levelei két éven keresztül amit lehet mindent kipróbáltam ( nitrogén , magnézium , vas stb , a talajba is raktam , permeteztem is de semmi javulás , most vissza vágtam ) ! Három ilyen kajszi fám volt , de az egyik kiszáradt 19 évesen a második rá egy évre , és ez meg két évig beteges volt , most majd meglátom , hogy milessz vele !
-
btraven
őstag
Tényleg, ezt jó hogy írtátok, nekem van egy nagyon öreg körtefám, ami most már végképp tönkrement. De alul kihajtott. Tényleg, az alany lesz.
Én hagyom, meglátjuk milyen vadkörte lesz.
17 fát kell fenntartanom, jöhet minden.
Egyébként ilyen 50 éves fákkal érdemes még küzdeni, vagy kivágás és ültessen az ember inkább újat? -
H-Zol
senior tag
-
6030D
őstag
Ezeknek pont az a lényege, hogy nem kell bolygatnod a gyökereket azzal, hogy kiborítod belőle, csak végigvágod szikével és berakod. Nem hiszem, hogy sokszor fel lehet használni ezeket, mert valami természetes enyvvel van keverve a papírhulladék, amit utána présben formáznak, majd kiszárítanak. Bizonyos mennyiségű víz (és idő) hatására szétesik.
-
ncc1701
veterán
-
H-Zol
senior tag
Csak kimondottan a kajszit és az őszi barackot vágom így vissza , az őszi az lent is marad , mert innen egy nyitott szétterűlő koronát nevelek nekik , de ők még soha nem fagyot el
, a kajszit meg újabban 8-10 karágra nevelem erősen feltörő korona formára , 4-5 méteres karágakra , ami a termés alatt egy kicsit szét terül !
Az őszi barackjaim mind így vannak metszve , az öregebb kajszijaim metszési tapasztalat hiánya miatt össze vissza vannak , két három váz ágak , rá erősödött karágak és hatalmasak , és most mégis minden elfagyott, ennyire nekem még soha nem fagytak el mint most !!
-
H-Zol
senior tag
Én tavaly vettem Coragent akkor még lehetett szabadon venni , de itt nállunk Romániában több minden szabadon kapható , hozzátok képest !
Az baj , hogy ennyi mindent szigoritanak és meghagynak egy két jó szert a kis embernek és akkor azzal fújja , és nem az ajánlott kétszeri jújás szerint , hanem ahányszor szükséges mert nincs más, és akkor előbb utóbb kialakul a rezisztencia a rovaroknál ! -
H-Zol
senior tag
Ha erre [link] Alexander Lucas , egy ilyen fát ultattem tavaly , és még az idén is Kilós, Dr Guyot Gyula , Kedves , Kifer , Mézes, Zöld Magdolna , Parizs Grófnője körte , ezekről még nem tudok nyilatkozni amik vannak és teremnek , azokkal nem volt gond , ! Packhams, Vilmos , Arabitka , Kalap kedveltje , és két ismeretlen fajta akik öreg faim !! De ősz visz 100 + gyümölcs fám van !!
-
H-Zol
senior tag
Viragzasban minden fa kap nállam egy gombaölő permetet ( monilia ellen ) Topas, vagy Score és egy rovarölőt, Mospilan , vagy Coragen ! Ezek a permetel mind este mennek ki , miután a méhek el ülnek ( a szomszédba vannak méhek, soha nem szokott probléma lenni ) , utánna általában jön a levél terű , akkor megint a fentebb említett rovarölők valameikéből megy egy permet és nagyjából ennyi , ezek rendezik a körte bolhát , varázsát is , esetleg ha még jelenik meg levél terű akkor kap egy Tepeki permetet az direkt levél terű ellen van kifejlesztve !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest