Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1032) Mosómedve válasza #00809728 (#1029) üzenetére


Mosómedve
tag

Dodi barátom, szép kis lista, te valahol a Bermuda-háromszög környékén laksz, ugye? :DDD Jó, bocs, ez csúny vicc volt...visszavonom. Na, emberek, nyugodtság, békesség van...ne húzzátok fel egymást, Dodi, csak azért jött, hogy elmondja, hogy ilyen típust NE vegyünk, Bwoay pedig próbált tanácsokat adni...mindketten jó szándékkal írtak, csak bizonyos dolgokat félreértelmeztetek, máshogy reagáltatok le...szerintem hagyjuk a vérontást.
Más. Ha tőlem kérdezik, hogy mi az a nagy b@szom cucc a kezemben (Iriver H320), énáltalában azt mondom, hogy ''Jukebox'', mert én sem szeretem az ''MP4'' kifejezést, erre megnézik, látják, hogy pont vmi bringás video megy rajta: ''Jé, ez MP4 lejátszó?''. Mondom: ''Úgy is mondhatnánk, de ez annál kicsit több.'' ''De miért ilyen nagy?''-''Mer' húszgigás''...próbálom a beszélgetést rövidrezárni...
Nyílván nem kezdem el magyarázni nekik, hogy millió formátumot le tud játszani, meg USB Host, meg Line-In, rádió, ditafon felvétel, stb....Egyszerűen a köznyelvben rögződött az ''MP4'' kifejezés, és mi már ez ellen semmit nem tehetünk. Egy fecske nem fog nyarat csinálni, én is kijavítom a szűk közelemben lévő baráti társaságomba a fogalomzavart, de nem fogom minden jöttmentnek elkezdeni magyarázni, hogy egyik sem tudja lejtszani az MPEG Layer 4-et, stb.

Szóval szerintem ezért főleg nem kell leoltani senkit, mert a nagyközönség számára ez ''MP4'' marad, ha cigánygyerekek potyognak is az égből...Ennyi! Béke! :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.