Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) AmPeX válasza Mosómedve (#1300) üzenetére


AmPeX
aktív tag

Azért jól bírja az a lejáttszó, alig akart szétesni... a gyenge pont itt is a kijelző, az azonnal betört. Nemértem miért nem lehet műanyag alapú lcd paneleket használni...
azért egy gratulációt megérdemel a lejáttszó h 1 perc kemény meló árán lehet csak szétgyilkolni. :DDD

(#1302) Mosómedve válasza AmPeX (#1301) üzenetére


Mosómedve
tag

Nekem is mindenki azt mondja, mikor meglátja a H320-ast, hogy ''Hűűű, mekorra batár kocka, és milyen nehéz! Ezzel ölni is lehet!''
Most bebizonyosodott, hogy fizikailag is képes emberi életet kioltani... :DDD

OFF! Nem tudtam, hogy itt ennyi a bringás...ha minden jól megy, nekem is meglesz az új bringám a hónapban: Egy Planet-X Pitbull... :C
ON

Ez az empénégy topic még sok fejfájást fog okozni nekünk...lesz itt keresztesháború...az MP3 és MP4-ek között!!! Eddig még hatalmon voltunk, de a saját topic-kal ők is jogokat kaptak...cö-cö! :D

(#1303) ponti_ak


ponti_ak
addikt

--

[Szerkesztve]

(#1304) ponti_ak


ponti_ak
addikt

Heló mindenki, látom átalakultunk mp3-lejátszó & drótszamár (illetve öszvér..) topikká.. ;] :D

bwoay: ugrálni nem akarok, inkább haladni. Arra meg nekem talán túl jó is lesz.. :) További részletek itten.. [link] majd..

[Szerkesztve]

(#1305) majom2


majom2
senior tag

ja, a bringázás szuper dolog :) már alig várom h tavasz legyen és újra előszedjem a télre lezsírozott bringát :) kár h a hideg miatt kocsit is kell tartani...

(#1306) Attila79


Attila79
tag

Hali!

Sajnos halvány lila gőzöm nincs az mp3 lejátszókról, viszont barátnőm szeretne venni egyet. Mit tudnátok ajánlani, ami nem gagyi úgy kb 15k-ig? Ami fontos, hogy legyen benne min. 512mb memória és rádió.

Köszi!

(#1307) rumos14 válasza Attila79 (#1306) üzenetére


rumos14
nagyúr

végre egy ontopik kérdés, nem mp4 és bringa témában :R
én a Meizu X3/E3 lejátszóit ajánlom figyelmedbe, esetleg a Sony NW-002F-et.

(#1308) VVoid


VVoid
aktív tag

Valakinek vettem egy Meizu E3-at (megkért, hogy segítsek, mert nem ért a lejátszókhoz), 3 napig nálam volt és tesztelgettem egy kicsit (iAudio X5 az összehasonlítási alap). Teljesen korrekt lejátszó, fém, jól össze van rakva, korrekt működés, nagyon kicsi és könnyű, gyors USB, jó hangzás (bár egy nagy fejhallgatóval néha kevésnek tűnik a hangerő), kellemes meglepetés volt, semmibe sem tudtam igazán belekötni.
Talán az üzemideje lehetne több (16 óra gyári adat szerint), de tudok nem egy lejátszót, amelyiknek kevesebb. Mindent összevetve csak ajánlani tudom, 1 Gb 22e pénzért szvsz nagyon megéri.

(#1309) Sátán44


Sátán44
addikt

Meizu M6 [link]
Erről mi a véleményetek,esetleg személyes tapasztalat!Hamarosan itt a szülinapom és szeretném magam megajándékozni egy mp3/mp4 lejátszóval.
Mondjatok nekem max 35.000 ft-ig milyet érdemes venni?

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#1310) <Adamsky> válasza Sátán44 (#1309) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Rengeteg véleményt/tapasztalatot olvashatsz itt [link] és itt [link] Ha fontos a ''videózás'', akkor szvsz. maradhat ez. Ha nem, akkor nézz meg valamilyen kisebb/olcsóbb/praktikusabb Meizu vagy iAudio player-t.

(#1311) Attila79


Attila79
tag

Erről mi a véleményetek?

[link]

(#1312) Mosómedve válasza Attila79 (#1311) üzenetére


Mosómedve
tag

Vigyázz, vele nehogy el hagyd, nagyon pici :D Bocsi, de nem ismerem a márkát...se í típust...
Más. Úgy néz ki, hogy a héten be újítok egy USB Host kábelt, csak 1-2 dolgot kéne tisztába rakni, ugyebár a mini USB 1.1-ben és a mini USB 2.0-ában fizikai eltérés is van, más a csatlakozó feje, egyébiránt ha én akármilyen gyártmányú 1.1-es (mert az enyém Host funkciója azzal megy még... :U )mini USB-s Host kábelt veszek, akkor az jó lesz ugyebár?
Ez a Host funkció minden plug and play termékkel műxik, ugye? Szal ha én egy szimpla 512 MB-os pendrive-ot dugok rá, azt is látni fogja...

(#1313) <Adamsky> válasza Attila79 (#1311) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

A készüléket én sem ismerem, de ez szvsz, már a használhatatlanul kicsi méretű kategória ''mikro kijelzővel''. Nagyon cuki, meg trendi, de nekem nem tetszik. Az EZ-AV-ról mint márkáról egyébként korábban jókat hallottam. Talán van is ilyen topic...

(#1314) rumos14 válasza Attila79 (#1311) üzenetére


rumos14
nagyúr

itt [link] olvashatsz egy kimerítő, bár sztem kicsit elfogult tesztet. ne tévesszen meg, hogy nem ezav a márkajelzés, ez ugyanis egy ilyen lejátszó: vhol belső kínában legyártják a noname változatot, aztán amelyik cég akarja, a saját márkajelzése alatt, minimális beavatkozással kiadja. ha elég gazdasg vagy, rendelhetsz belőle mondjuk Attila79 SuperGigaPlayer márkajelzéssel is, tízezres tételben :DDD

(#1315) rumos14 válasza Mosómedve (#1312) üzenetére


rumos14
nagyúr

generikus usb host kábel csak egyféle létezik. kerestem korábban, de nem találtam róla képet a neten (elég béna lehettem...).
usb 1.1 és usb 2.0 kábelek közt nincs eltérés! eltérés csak abban lehet, hogy a kábel nem pc felőli vége milyen csatlakozóval rendelkezik, de ez nem a sebesség függvénye.
elvileg minden p&p, azaz külső meghajtóként csatlakozó cuccal működik, de a gyakorlatban azért nem ilyen egyértelmű a helyzet. Cowon/iAudio-ék is kiadtak egy listát, hogy mi az ami tutira működik az A2/X5-tel. gondolom iRiver-ék is összeírták, illetve a misticriver.net-en biztos találsz felhasználói tapasztalatokat az ügyben. jó keresést!

(#1316) <Adamsky> válasza Mosómedve (#1312) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Szerintem legelső körben vedd fel a kapcsolatot vagy az iRiver szervízzel (Fast Hungary) vagy az Infopatika-val. Esetleg dobj egy levelet az iRiver support-ra is.
Az USB 1.1 és 2.0 között nincs ''fizikai'' különbség, de hogy a host kábelek milyen lábkiosztásúak, azt sajna nem tudom. Egyébként, igen, ha valamilyen UMS kompatibilis kütyüt dugsz rá, akkor annak mennie kell. Mondjuk egy nagy vinyónál nem árt a tápellátásról külön gondoskodni.

(#1317) Mosómedve válasza <Adamsky> (#1316) üzenetére


Mosómedve
tag

[link]
Szerintem ezen a képen egyértelműen látszik a különbség az USB 2.0 és 1.1 között. A jobb oldali a 2.0. Szóval ez inkább költői kérdés volt, nekem a bal oldali csatlakozóhoz kéne (1.1) átalakító Host-ra... :U

(#1318) rumos14 válasza Mosómedve (#1317) üzenetére


rumos14
nagyúr

ez a kép a H300-at ábrázolja alulnézetből? ha jól értem, a jobb oldalit kötöd a pc-re, a bal oldali pedig a host kábel helye.
nos ezesetben azt tudom mondani, hogy a H300 nem ''szabvány'' usb host kábelt használ (aminek az egyik fele mini usb, a másik pedig a bemeneti oldal). a sebességnek ehhez semmi köze! usb host-ot sztem szinte minden eszköz csak usb 1.1 sebességgel tud.
amúgy neked ilyen kell elvileg: [link] [link]

ui. bár a képeket elnézve ennek az egyik fele mégiscsak mini usb :F a host helyére be tudod dugni azt a kábelt amivel a pc-re kötöd?

(#1319) becso13


becso13
aktív tag

Megvettem a cx300-ast a Meizu M6 melle. Tapasztalatokrol annyit lehet elmondani, hogy vmi feherzaj hallhato zene mellett, zene alatt nem zavaro. A hangzas pedig nagyon jo! A basszusok nagyon utnek. Vmint hallani nehany zeneben olyan hangokat, amiket az eredeti meizu fulessel egyaltalan nem is lehetett hallani :). Szerintem jo vetel volt.

(#1320) <Adamsky> válasza Mosómedve (#1317) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

De az egyik azért másabb, mint a másik -- szerintem -- hogy ne lehessen összekeverni, nem pedig azért mert az egyik USB 1.1 a másik meg 2.0

(#1321) <Adamsky> válasza becso13 (#1319) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

''...vmi feherzaj hallhato zene mellett...''

Ezt sajnos szinte minden készülékből kihozza. Gáz akkor van, ha ez a ''zaj'' már gyári fülessel is hallható, mert akkor CX-el már olyan erejű lesz, hogy az már szvsz. kibírhatatlan.

''...Vmint hallani nehany zeneben olyan hangokat, amiket az eredeti meizu fulessel egyaltalan nem...''

Szerencsére nem csak az előbb említett fehérzaj, hanem a zenei részletek is előjönnek. Persze ez fordítva is igaz. Tehát a rossz minőségű zene sokkal rosszabbnak is hallatszik.

(#1322) Mosómedve válasza <Adamsky> (#1320) üzenetére


Mosómedve
tag

Aham, ez is logikusnak tűnik. Akkor gyakorlatilag, azt, hogy az USB most 2.0-ás v. 1.1.-es maga a lejátszó határozza meg (hogy milyenbe dugom), amúgy tök ugyanazok...akkor asszem elmegyek és kipróbálom, ha látja a félgigás pendrive-ot, akkor valszeg jó lesz. A pendrive Verbatim, nem vmi szar, tehát elméletileg ezt látnia kell... :U
Majd meglátom...

(#1323) Mosómedve


Mosómedve
tag

Szal lehet, hogy az előző félreérthető volt...
Tehát találtam az egyik boltban egy olyan készletet, amiben 4 átalakító van (mindegyik normál méretű USB Host-ra alakít): az egyik szimpla mini USB, a másik olyan mini USB, amit a képen láttok (ez a fura szabvány), 1 vmi nyomtatós, a 4.-re nem emlékszem. Szó-mi-szó kénytelen leszek ezt a készletet megvenni, mert külön nem lehet kapni (pontosabban, lehet de csak 2000 HUF-körül, mellesleg itt a készlet kerül ennyibe... ;) )...úgyhogy a héten megyek és kipróbálom, ha jó, akkor megveszem.
Másrészt, azért köszi a tippeket!

(#1324) Grass


Grass
aktív tag

Hi!
Én annyira nem értek ezekhez a lejátszókhoz, és nincs is kevdem hónapokig kutatni, ezér csak egyszerűen szimplán :)
Nem is tudom pontosan milyne adatokat érdemes nézni, ezért első körben leírnám hogy nekem mi fontos így.
Olyan 4 giga memória elég lenne, legyen rádió ha lehet, sokáig bírja az aksi (legalább 15 óra) és olyan 40k-s árkategóriában. Nem vagyok márkafüggő, szóval mindenféle jöhet. Még milyen egyéb fontos tulajdonságokat érdemes nézni?
Előre is köszönöm a segítséget. :))

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#1325) Mosómedve válasza Grass (#1324) üzenetére


Mosómedve
tag

Hát első körben azt kéne tisztázni, hogy milyen MP3-at szeretnél. HDD-set v. Flash-eset?

(#1326) djtoomi válasza Mosómedve (#1325) üzenetére


djtoomi
addikt

Szerintem flash-est mint minden normális ember.aki nem arról meg van a véleméyem... :)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1327) Grass válasza Mosómedve (#1325) üzenetére


Grass
aktív tag

Flash-eset inkább. Az kevésbé sérülékeny. Esetleg kocogás közben is használhatnám.

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#1328) djtoomi válasza Grass (#1327) üzenetére


djtoomi
addikt

Hogy tudtam :) Jó ember flash-est vesz.Nézz körül infopatika.hu -n hátha találsz valami jót és majd véleményt nyilvánitunk.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1329) Grass válasza djtoomi (#1328) üzenetére


Grass
aktív tag

[link] Ezt nézegettem eddig.
Végülis az Ipod Nano-val mi baja van mindenkinek? mer 50k-t még talán rá áldoznék, ha mindenkinek az lenn az atyaúristen, de úgy vettem észre sokaknak nagyon nem tetszik, csak nem tudom mi vele a gond? :F

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#1330) djtoomi válasza Grass (#1329) üzenetére


djtoomi
addikt

Nekem semmi bajo nincs volt egy ideig és nagyon jó hangzása van,én csak ajánlani tudom.Ez a ZEN sem rossz elég jók a creative zen-ek szal nem lehet rossz de én ebbe az árba az iPod-ot mindeképp ajánlom illetve picit többért a Meizu M6 ami még talán jobbat is nyújt nála. :)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1331) Grass válasza djtoomi (#1330) üzenetére


Grass
aktív tag

Köszi, ez a Meizu tetszik.
De ez a Pixmania.com mitől ilyen olcsó, hogy átlagba 10k-val minden helyet ver?

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#1332) bwoay válasza Grass (#1331) üzenetére


bwoay
nagyúr

azt visszahozza a postaköltségen, meg azon,
hogy a garancia gyakorlatilag érvényesíthetetlen.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#1333) rumos14 válasza Grass (#1324) üzenetére


rumos14
nagyúr

először is: a flash memósok gyakorlati előnye inkább az, hogy könnyebbek, futásnál kevésbé érzed a súlyát.
az elvárásaidnak megfelelhet ez is: [link] azt nem tudom hogy rádió van-e benne, a típusjelzésben lévő F szerint elvileg lehetne...
olvashatsz egy kimerítő tesztet itt: [link]
felhívom a figyelmed a lehetséges hátulütőkre:
-nem tiszta, hogy saját szoftvert igényel-e zeneáttöltéshez (vszleg nem, de nem 100%)
-tapigombok, ízlés kérdése
-nincs user eq (ez érthetetlen számomra)

(#1334) Grass válasza rumos14 (#1333) üzenetére


Grass
aktív tag

Köszi. Eddig ez tetszik a legjobban. Viszont a rádiót tekintve ellentmondásos. Az egyik linkeden azt írja nincs, a másikon meg hogy van. Na ennek még utánna nézek. De ez nagyon pöpec. Kösz. :R

Úgy látom a leírás még a sima z5-ről készült, aztán kiadták ezt a z5fab-t amiben már van rádió.

[Szerkesztve]

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#1335) roonie


roonie
csendes tag

Na szóval az lenne a kérdésem, hogy melyik mp3 lejátszót vegyem? :DD :F
-Video lejátszás
-minőség fontos
-rádió mindegy
-nagy tárhely

namost amiket én néztem, hát 80 gigás ipod video, vagy Zune, vagy Creative, vagy nemtudom.
nemtudok dönteni, bár valószínű, ígyis-úgyis Ipodnál maradok, de nemtudom. :F

(#1336) rumos14 válasza roonie (#1335) üzenetére


rumos14
nagyúr

ha nem zavar hogy minden videódat át kell kódolni, akkor biztos be fog jönni az iPod.

(#1337) roonie válasza rumos14 (#1336) üzenetére


roonie
csendes tag

Az nemigazán zavarna, meghát énis Ipod mellett vagyok, mert hát van egy jó kis apple-s életérzés benne, meg annyira profi, hogy azt jó nézni! Remélem jólesz, még egyel parázok, hogy a HDD-s Mp3-ak, ugye nem annyira bírják a rázkódást..szóval a jó kis hazai utakon ez mennyire para?sokat buszozok, bár az az útvonal most lett építve és sima, de attól még :F

(#1338) Mosómedve


Mosómedve
tag

Én HDD-set is használok, rólam mi a véleményed DjToomi? :DDD
Mondjuk sztem az Iaudio X5-ös jobb, mint az IPod, de ha neked az Apple-érzés kell, akkor szvsz...
Más. Emberek, ilyen egy szökőévben egyszer van és most pont velem...a történet ott kezdődött, hogy közel 2 éve vettem egy MPIO FG100-ast (1 GB), nyúztam elég rendesen, 4-szer volt szervízben. Néha én is ludas voltam a dologban (pl.: túl sokat hordtam zsebben -> gomb rugója katter...), de gyakran a gép volt a hibás (pl.: kontakthibás volt a füles jack-aljzata). Lényeg a lényeg elég morci voltam a sok szarakodás miatt, de mivel közben meg lett az új (Iriver H320-as) úgy voltam vele, h elpasszolom oszt csákesz...próbálgattam 1 hónapja, h minden funkciója okés-e...nem szól a rádió! Mégcsak fehér-zaj sincs. Elvittem a szervízbe. Nem reklamáltam, semmi, mondom megjavítják, oszt eladom, engem már nem érdekel. Ez volt az 5. szervízelés 1 éven belül és csodák csodája szó nélkül küldtek helyette egy MPIO One-t (FG200). Szintén 1 GB-osat. Pedig nem is reklamáltam meg semmi, szó nélkül betartották az ATCOMP-nál a fogyasztói szabályzatot. Le a kalappal előttük, most nagyott nőttek a szememben... :R
Szóval, gondolom senkinek nem kell magyaráznom, hogy ez mennyivel jobb, illetve mennyivel könnyben fogok tudni eladni egy vadi-új MP4 lejátszót...és most ne tessék anyázni (én sem szeretem ezt a fogalmat), de ez tényleg lejátsza az MP4-et /DivX-et/ avi-t... :Y
Szóval vannak még csodák a világban. Ha feltöltöttem a képeket a netre, majd belinkelem. Elég vicces mondjuk, hogy az egész MPIO One akkora mint az IRiver kijelzzője... :DD

(#1339) syab19 válasza Mosómedve (#1338) üzenetére


syab19
tag

Csatlakozom! Mpio One tulajként :)
Nem nyüstölöm sokat, viszont télleg jó, és pici.
Viszont lenne hozzátok egy kérdésem.
Milyen mp3 lejátszót ajánlotok 30e-ig. A lényeges szempont, hogy legalább 10-15órát bírjon az akksija és legyen benne fm rádió, jah és 1gb-os már elég lenne.

Még valami, mi a tapasztalat erről: [link] és [link]
mi a különbség (az áron kívül, vajon?)
Előre is köszönöm a válaszokat! :R
u.i.:Semmi pénzért nem fogom lecserélni az Mpiomat :D

(#1340) Mosómedve válasza syab19 (#1339) üzenetére


Mosómedve
tag

Volt itt 1 tag pár hete, akinek csúnya tapasztalatai voltak ezzel az AVS Ultramittoménmivel, nem ajánlom én sem... :(

(#1341) syab19 válasza Mosómedve (#1340) üzenetére


syab19
tag

Köszi, én is szeretném lebeszélni a havert róla, de sajnos neki a kinézet fontosab...
Remélem talál magának valamit értelmesebbet, vagy legalább többet áldoz rá.

Jah és még valami, vannak ezek a 3A-s elemes lejátszók azok milyenek?
köszönöm a helpet! :R

(#1342) Fütyesz


Fütyesz
aktív tag

Szerintetek milyen a Sandisk Sansa e250? Nekem a lényeg ,hogy bővíthető legyen meg tudjon video-kat lejátszani és a hangzás is megfelelő legyen.

Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(

(#1343) zeen válasza Fütyesz (#1342) üzenetére


zeen
csendes tag

Nekem már volt Sandisk-em és tökéletesen bevált számomra.Én csak ajánlani tudom.

(#1344) rumos14 válasza Mosómedve (#1338) üzenetére


rumos14
nagyúr

na mit szólsz, a dj jól leszólt minket, (ex) hdd-s tulajokat :)
az ''új'' lejátszódhoz grat! az atcomp tényleg egy r endes társaság :R
a one egy jópofa lejátszó, egyetlen hátrányként a nem szabvány mini usb kábelt tudom felhozni. mekkore felbontású is a kijelzője, 96*64? :)

(#1345) rumos14 válasza syab19 (#1339) üzenetére


rumos14
nagyúr

ezek ugyanúgy néznek ki, mekkora már! a haver ilyen akar venni a 30k-s keretből? ennél szinte csak jobbat választhat.

(#1346) syab19 válasza rumos14 (#1345) üzenetére


syab19
tag

Ha tudsz ajánlani jobbat, szívesen látom. :R
Valami hasonló kinézetűt esetleg. Megbízhatóbbat. Azért írtam 30k-t, mert kiegészítem, de valszeg csak 20 lesz az a 30, szóval ebből kellene kiokoskodnom valami normális mp3 playert...
(nagy fába vágtam a fejszém, már megint :O )

(#1347) djtoomi válasza rumos14 (#1344) üzenetére


djtoomi
addikt

HDD-nek két hatalmas hátránya van: az egyik hogy pl futás közben vagy intezivebb mozgás közben nem tud lejátszani semmit,illetve ha leejted akkro cseszheted mert kampec.Illetve van több kissebb hátrénya: nagy méret,nagy súly,seek zaj de ugyanakkor meg viszont hatalmas a tárhely amit nem hiszem el hogy egy nap alatt 20-30 gigát lejátszol.Nekem 2 giga is bőven elég pedig én is inteziven hallgatok zenét.Bejelenteni valóm van: megváltam hőn szeretett Meizu M6 lejátszómtól mert elestem vele a kijelzője betört és zebben nem is lehetett jól használni tapigombok miatt.Pedig imádtam :O :O :O :O :O :( :( :O :O :O :O :O

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1348) djtoomi válasza syab19 (#1346) üzenetére


djtoomi
addikt

Egy Meizu M6-ot ajánlok tudok egy helyet ahol 30-ért lehet venni egy gigásat minden szint,vadi újan garral.Annál jobbat nem talál.Amiket linkteltél enyhén szólva is sz@rok. :)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1349) AmPeX válasza djtoomi (#1347) üzenetére


AmPeX
aktív tag

Mit csinálsz a halott lejátszóval? Érdekelne alkatrész gyanánt...

(#1350) syab19 válasza djtoomi (#1348) üzenetére


syab19
tag

Sajnálom ami veled történt. Remélem velem nem fordul elő.
Ha megengeded talonba tennélek, hátha eljutok a Meizu-ig. :R :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.