Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legrissebb verzióval nálam már nem lehet használni a javat, valaki tudja hogyan lehet mégis rávenni? Jó lenne.
Köszönöm.
-
BullZeye
veterán
Köszi, ezeket így hetente be kéne linkelni, mert kb 1 hónapja irritál.
faszság az egész hibaüzenet, én mint kisember tudok tenni ellene valamit? nem, be kell jelentkeznem? be. Ha szólok az adminnak, hogy ez van, válasz: hát, ez van...totál értelmetlen figyelmeztetni emiatt, nincs opció, hogy akkor most HTTPS-be lépjek be, mert nincs nekik.
-
TIT
veterán
Nekem a 64-es mindig megkérdezi,hogy alapértelmezett legyen,pedig mondom,hogy igen,aztán meg bedob kiterjesztéseket.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Már régóta így használom és semmi problémám sem volt vele.
-
kispx
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Nyugodtan felrakhatod.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Érdemes-e a 64 bites Mozilla Firefoxot feltenni Windows 7 Prof 64 bitre?
Úgy olvasom,sok benne még a hiba. -
TIT
veterán
Sziasztok!
Minden bekapcsoláskor az előző munkamenetet adja be és nem csak nekem.
Géprestartig jó.
Letöröltem visszaraktam de ugyanaz. -
ztoldy
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Nem tudom, hogy ismeritek-e, de van egy advanced mutelist nevű plugin, amiben be lehet állítani oldalakat automatkus némításra. De lehet fordítva is, hogy mindenhol tiltsa a hangot kivéve a listán szereplő oldalaknál.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Mute button on tabs.
about:config
browser.tabs.showAudioPlayingIcontrue -
nfsu17
veterán
-
lupu500
tag
Helló Mindenkinek. Évek óta Mozillát használok de most belefutottam egy számomra megoldhatatlan problémába. egy video megosztó lap nem tud tovább menni és azt írja ki "advert blocking browser enabled" Na ezt ki kellene kikapcsolni és ehhez kellene segítség. Még annyi hogy nem használok semmilyen reklám blokkoló kiegészítőt. Ez valahól bent van a Mozillában de nem lelelem,
Aki csinált már ilyet segítsen hogyan kell megszabadulni tőle. üdv -
lm83
őstag
Ó nekem az tűnt el a jobb alsó sarokbó:, Ha ráviszem egy linkre a kurzort, akkor kiírta a címet...
Most nem...
Csak ha épp bejön egy oldal akkor írja hogy épp mit tölt be honnan... -
kiskacz
senior tag
Segítséget kérek!
Eltűnt az alsó sorom... /keretem, margóm/ Nem tudom, hogyan (53,02) ránéztem (volna) a forecast kiegre és nem volt ott... rákerestem itt a fórumon, apránként néztem a beállításokat, de valahogy nem sikerült előcsalogatni... Mit állítottam el?
Köszönöm!!!

-
chungee
addikt
Napot!
Milyen megbízható időjárás app-ot tudtok ajánlani
Ami mutatja szem előtt az aktuális és következő 2 napszak időjárását ikonba
-
-
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Most hirtelen nem találtam meg hogy hogyan lehet beállítani about:config-ban hogy induláskor a fülek frissítve töltődjenek be és ne a cache-ből. -
Kékes525
félisten
válasz
SirRasor
üzenetére
"a bitdefender malwaret is szűr" Nem kell utánanéznem, tudom hogy szűr. Te tudod, hogy mi a malware? A vírus is az, minden ami árthat malware (rosszindulatú számítógépes programok összefoglaló neve). A bitdefender kompletten minden fajta kártevőt szűr (azaz malware-t), mint a legjobbak, de nem 100%-os! Ez a lényeg. Amit javasoltam azok kiegészítik az elsődleges rendszereket. Vírusirtó topic - PROHARDVER! Összefoglaló Olvasd el az 1-es, 2-es és 13. pontokat.
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Nézz utána, a bitdefender malwaret is szűr

Egyébként kb 15 éve álltam rá, hogy nem kell vírusirtó a gépemre és fura módon nem volt még vírusom (előtte még 98-al, XP-vel begyűjtöttem egy párat; akkortájt kezdett megérni bennem a know-how-ja a víruselkerülésnek)
És nincs vírusom (se malwarem, ha nagyon kötekedni akarsz). Nincs. Honnan tudom, hogy jól csinálom? Onnan, hogy NINCS...de honnan tudom, hogy nincs? Már írtam; évente x ideig felteszek valamit és megnézem, hogy tényleg nincs-e. Évente 1x a spybotot is lefuttatom és sose találnak semmit (10-nél a kmspicon kívül na
). Ráadásul pont idén telt el annyi év, hogy megint megnéztem a nagyobb vírusirtókat, tehát több irtó is végigment és nem talált semmit.Ennyi. Nem kell túlmisztifikálni és nem kell fikázni; ezt így is lehet csinálni
Attól még, mert te nem mernéd így csinálni, az nem jelenti azt, hogy én csak rosszul csinálhatom. Ilyen is van. Azért nem mondom egy noscriptes böngészést nem ajánlok mezei felhasználóknak még teljes, 2. szintű domain-engedélyezés esetén sem. A vírusirtótalanságot se ajánlom senkinek. De ettől még én jól csinálom a saját berkeimen belül. -
farkas-j
őstag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Több IP kamera és rögzítő képét kellene megjeleníteni Firefox alatt. Ez korábban sem volt problémamentes, mert sok eszköz csak ActiveX vezérlőn keresztül működik. Azért lett egy tökéletes megoldás, mert használtam az IE Tab kiegészítőt, ami Firefox ablakba IE motorral nyitotta meg a szükséges oldalakat. Ez hiba nélkül működött a Firefox 51.0.1-es verziójáig. Az ez utáni verziókban viszont már nem működik. Kipróbáltam több ilyen kiegészítőt, de egyik sem működik az új Firefox verziókkal. Van valami megoldás erre? Pillanatnyilag vissza kellett tennem az 51.0.1-es verziót.
Előre is köszönöm a tanácsokat! -
Kékes525
félisten
válasz
SirRasor
üzenetére
"Szerintem elég egyértelmű volt az előző hsz-em, amiből minden lényeget ki lehet hámozni, de pontosítok picit:" Más gépen, más programkörnyezetben másképp viselkedhet a Firefox.
Nálam tökéletesen viselkedik a Firefox (53.0.2. 64 bites).
"A gépem nem vírusos. Sose volt, sose lesz, mert értek hozzá, ez a szakmám" Akkor biztosan tudod, hogy ilyen esetekben más vírusirtókkal is meg kell a gépet nézni, mivel tökéletes vírusirtó nincs. Továbbá nincs 100%-os védelem sem, így ez sem igaz: "Mondjuk azt, hogy egy év 12 hónapjából olyan 2 hónapot van fent irtó, hogy tényleg 100%-ig tudjam, " "12 hónapjából olyan 2 hónapot van fent irtó" Értesz hozzá???
A Bitdefender jó vírusirtó, az egyik legjobb, de nem tökéletes. A védelmed erős de... Írtam. Ezért mielőtt kijelentenéd, hogy nem vírusos a géped, futtasd le az AdwCleaner 6.046,
HitmanPro-t és a Malwarebytes Anti-Malware amelyeket pontosan ilyen célra fejlesztettek ki. Azokat a malware-okat is felismerik, amelyeket az elsődleges védelmek nem.Másrészt, mint ahogy (#50451) Matthewus is írta a lassulás oka lehet a Bitdefender.
-
Winner_hun
félisten
-
Fandango
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gondoltam innen már nem kell magyarázni, de parancsolj.

http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.1.1esr/win64/hu/
-
Fandango
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/
Rossz az első linkelés, a második már jó helyre mutat azon az oldalon.
-
Matthewus
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Bitdefender az oka a lassulásnak.
-
Winner_hun
félisten
Az 53-as verzióban a cib internetbankot nem tudom megnyitni a böngészőben új lapon, csak külön ablakban. Erről olvastam is, nem is akartam frissíteni, letiltottam az automata frissítést, viszont egy másik gépről profilt kellett másolni, az én gépemen ellenőriztem hogy minden rendben van-e (elsőre nem volt), és kapásból frissítette is magát. Visszatennék régebbi verziót, de a hivatalos oldalon ajánlott link 404-et dob. Ha valaki tudja ezt a linket megoszthatná velem, plusz a topik összefoglalóba is bekerülhetne hogy ne kelljen keresgélni.
De ha van mód a cib netbank aktív ablakban, külön lapon való futtatására az lenne a legjobb. -
SirRasor
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Jaaa vérprofi vagyok
Olyanra számítottam, hogy még 20an beírják, hogy nekik is ma meghülyült és gond van.
Szerintem elég egyértelmű volt az előző hsz-em, amiből minden lényeget ki lehet hámozni, de pontosítok picit:Az enyém: Win10 x64 LTSB+FF 53.xx nemtudom (a legújabb) és x64, de feltettem az x86-osat is. Tiszta profillal. Kiakaszt egy szálat és nem indul, pedig a telepítő rendesen lefutott. Előzmények: feleségem mondta, hogy ma délelőtt megdöglött csak úgy. Nem csinált semmit, aztán egyszer csak kifehéredett és már vége is volt. Gépújraindítás se segített.
A gépem nem vírusos. Sose volt, sose lesz, mert értek hozzá, ez a szakmám
És kivételesen vírusirtó is van rajta (Bitdefender), pedig FF+adblock+noscript elég szokott lenni(+idegen pendrivet nem engedek a gépbe) . Mondjuk azt, hogy egy év 12 hónapjából olyan 2 hónapot van fent irtó, hogy tényleg 100%-ig tudjam, hogy nincs gond. Na mind1; munkahely:
Ahol kell, Chrome van fent. Van, ami csak FF alatt megy és ott:
2db gép Win7 Pro X64 + FF 53.xx (legújabb) x86 és csak ublock origin kiterjesztés van fent, de anélkül is ugyanazt csinálja. Kb. 20 percig lehet netezni, aztán egyszer csak elkezd homokórázni és már csak kényszerítetten bezárni lehet. Visszaraktam az 51-es verziót, letiltottam a frissítést és azóta jó mindkét helyen.
Másik 1db gép Win10 Pro X64 + FF 53.xx (legújabb) x86, szintén zenész.
Vírus nincs (céges AVG). A gépek elég erősek, tehát erőforráshiány se lehet.És ez mind 1 nap alatt..ez több, mint gyanús
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SirRasor
addikt
Helló!
Mi van a firefoxxal? Ma meghülyült pár gépen a melóhelyen a legőjabb 32 bites és itthon is a 64 bites.
Bent 20 perc netezés után kifagy. Mind1 mit csinálnak, egyszerűen megáll és kész.
itthon meg elkezdi 100%-on terhelni az 1 szem szálát és el se indul. WTF? Kijött egy globális frissítés, ami így hazavágta?
Ja letiltottam az összes kiegészítőt és akkor is. Akkor letöröltem a profilt is és teljesen tiszta lappal indultam. Akkor is. -
akaido
addikt
Most frissült Firefox 53.0.2. 64 bites böngészőben nem működik minden kiegészítővel a Kérdezzen rá a mentés helyére opció, sőt a magyarosítás sem lett teljes:

Az Easy Youtube Downloader Express és a Video Download Helper kiegészítők eddig simán rákérdeztek hová mentődjön az aktuális fájl, most minden a Letöltések mappába megy. -
teo77
őstag
Rendben!
Csako, DS39, köszönöm
Még annyit hadd kérdezzek, hogy manuálisan honnan kell törölni? Hol tárolódnak? Mert a .../Roaming/Mozilla/Bookmarks... könyvtárban nem találtam a Sync által hátrahagyott könyvjelzőket. És a könyvjelzőkezelőben meg nem szeretném mindig törölgetni a sok könyvjelzőt, hanem autómatizálni egy scriptel a dolgot. -
DS39
nagyúr
a Chrome az Chrome, ez meg a Firefox, teljesen más a szinkronizációs elgondolásuk.
előbbi külön veszi a mobil böngészőben könyvjelzőzötteket is, nem keveri bele PC-sbe ha jól tudom.
A Firefox mindent egybegyúr, és sokszor össze is kavar mindent, én nem is szeretem használni, inkább offline mentés + felhőbe tárolás manuálisan időnként. -
teo77
őstag
Szia!
Szeretném, hogy a Sync-ből való kilépés után ugyanúgy nézzen ki a könyvjelzősáv, mint a belépés előtt.
A Chrome-nál így történik. nem hagy maga után semmit, miután kiléptem a fiókból. De nem szeretnék Chrome-ot használni.Szóval nem szeretném, ha a Sync belenyúlna maradandóan a könyvjelzőimbe, hanem csak addig tenné őket ki, míg be vagyok jelentkezve a Sync fiókba.
-
törölt tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Kösz, utoljára még az about:configban kellett ezzel vacakolni.
-
vlevi
nagyúr
Megnyitás ablak se semmi.

Ez a file letöltő ablak, amikor rákattintasz egy olyan file linkjére, ami nem a böngészőben indul, hanem le kell tölteni. Korábban itt volt egy combos kiválasztó, de most csak valami tallózás van, és persze az előbb említett zárójeles gombok.

Persze, ha leokádom, akkor megnyitja azzal, amivel kell, de picit zavaró, hogy nem látom, hogy mivel fogja megnyitni, mert 100-ból 1x előfordul, hogy nem az a program van beállítva, amire én gondoltam.Még furcsább az, hogy, itt rákattintok a tallózásra, és visszalépek onnan, akkor már a rendes, megszokott kiválasztó fogad.

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
üzenetére
Options -> Advance -> Update alatt tudod beállítani.
Amúgy erre a zárójeles gondra. Váltsatok angol nyelvű FF-re. Sosem értettem, hogy hogy lehet bármilyen programot nem angolul használni. Mindent sokkal könnyebb megtalálni, nem beszélve a hibakeresésről. De tudom, hogy ez demagóg gondolkodás.
-
törölt tag
Hali.
Mivel is lehet a frissítésre emlékeztetést kikapcsolni? Még egyszer a pofámba dobja a kis ablakot videózás közben, Chuck Norris megijed olyat rúgok bele ebbe a foshalomba.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ha kilépek a Firefox Sync-ből, maga után hagyja a könyvjelzőket a böngésuzőben. Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni? Köszönöm!
-
mekker
őstag
válasz
PBalázs
üzenetére
Nem próbáltam ki, de ez talán segíthet:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/magyar-nyelvi/
Hihetetlen egyébként, hogy nem bírják javítani a magyar fordítást.. -
PBalázs
csendes tag
Mivel a gépemen Windows 7 van, ezért az automatikus frissítés feltelepíti a legújabb verziót. Engem zavarnak a zárójelek, s nem győzöm visszatelepíteni a régit.
-
liksoft
nagyúr
Köszi, megtaláltam. Az Általad ajánlottban, és ez alapján valószínűleg a Menü II-ben is ott van, csak épp nem a megszokott helyen. A "Main Context Menu/Megnyitás új lapon" letiltása kellett. Megnézem a sorrendet tudom-e változtatni.
Jelentem, fullos! Megy benne! Köszönet, és örök hála!
-
liksoft
nagyúr
Szép Napot!
Régi gondom megint előjött. Linkre jobb gombbal kattintva helyi menü jön fel, ahol az első elem az "Megnyitás új lapon". Ezt szeretném eltüntetni, vagy második helyre tenni. Nem használok lapokat, csak ablakokat. (Megszokás, és öreg vagyok újat megszokni.) Régi verziókban ment ez a [link] kiegészítéssel. Így megörültem a [link] -nek. A gond az, hogy ebben sem a sorrendet nem tudom módosítani, sem a felugró menüt egyáltalán nem is találom, hogy legalább tilthassam. Van bárkinek ötlete?
-
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A biztonsági frissítésekben nem, de minden más ami a 45-ös verzió óta került bele a Firefoxba, az nincs benne.
-
-
Goose-T
veterán
Amióta frissült a Firefoxom az 53-as verzióra, azóta úgy működik, mintha ki lenne kapcsolva a vsync. Ha scrollozok egy oldalt, vagy csak simán lejátszok egy videót a Youtube-on, akkor rögtön jön a képszakadás, ismertebb nevén a tearing. Eddig nem volt ilyen. A gépemben egy AMD A10-5700 APU van, Windows 10 van rajta a legújabb Creators frissítéssel. Mi lehet a probléma?
-
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
[link] A képről látszik, hogy majd ha kijön az 52.2.0, akkor fog frissíteni.
-
válasz
Matthewus
üzenetére
Most nézem, hogy van 52.1.0 ESR. Akkor vajon az én ESR 45.9.0-m miért nem ajánlja fel a frissítést?
-
leviske
veterán
Köszi! Csak browser.tabs.remote.autostart és browser.tabs.remote.autostart.2-t találtam.
A layers.gpu-process pedig már be van elvileg kapcsolva. Bár pont azon gondolkodom, hogy esetleg pont a Catalyst okozhatja a gondot. Fura, hogy gyakorlatilag input laggom van, a Mass Effect Andromeda, meg egyéb, komolyabb terhelést jelentő alkalmazások alatt meg nincs gond.

-
Matthewus
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Firefox 52 ESR
Ennél újabb már nem lesz, ez megkapja a biztonsági frissítéseket még egy ideig. -
leviske
veterán
Srácok! Az mennyire normális, hogy lassabbnak/akadozóbbnak érződik a UI és egyes oldalak betöltése a pár hónappal ez előtti állapotokhoz képest?
Egy ideig Vivaldit, majd Chrome-ot használtam és most tértem vissza. Az utolsó használat óta volt egy SSD vásárlás (tehát a korábbi Fx még HDD-n futott) és bekerült egy RX480 is a 280X helyére. Plusz befutott a Creation frissítés. A Chrome-nak ilyen baja nem volt (bár az utóbbi időkben az is kezdett vacakolni a Youtube/Twitch böngészése közben.
Találkozott más is ilyen jelenséggel? Van erre megoldás?
-
draco31
veterán
Köszi mind kettőtöknek, akkor 51.0-ást letöltöm, és majd frissít újabbra, ha még megy.
-
draco31
veterán
Olvastam az összefoglalót, ott nem találtam választ.
Kellene nekem egy olyan változat, ami felmegy még XP-re is. Hol lehet korábbi változatokat letölteni? -
tonermagus
aktív tag
Halihó!
Lenne egy kérdésem: adva van egy saját levelező szerver ami Linux alól fut. Ugyebár ennek van titkosítatlan (http) illetve titkosított (https) felülete, nyilván a https-t lenne célszerű használni

Csakhogy a firefox a https-es felületre "Nem biztonságos kapcsolat" hibaüzenetet ad, amit nyilván le lehet tölteni, el lehet fogadtatni, de ez sok felhasználó számára megterhelő. Arról nem is beszélve, hogy ha bezárom a Firefoxot és elindítom újra a levelezőt, akkor megint el kell fogadtatni a tanúsítvány.
Maga a tanúsítvány teljesen okés, egészen 2020-ig érvényes, de az időtartamnál nem állandó, hanem ideiglenesként szerepel. Ezért nyilván minden indításkor újra el kell fogadni.
Van erre valami megoldás, hogy ennél az oldalán ne ellenőrizze a tanúsítványokat, esetleg állandóra hogy tudnám felvenni? Az is megoldás lenne, ha minden induláskor feltelepítené a tanúsítvány. Nem tudom van-e erre valami ötlete valakinek...
-
törölt tag
válasz
Fandango
üzenetére
Csak ami gyorsan eszembe jut,mert már nem használom:
AMD E-450 APU Laptop 4GB Ram 60Mb internet
1.Flash akadozik,about:config-ban lehet aktiválni.
2.HTML5 video akad,stream video akad.
3.Invalid rtpm video hiba néhány flash-t tartalmazó oldalnál.
4.Böngészés közben érzésre lassabb mint a többi böngésző.
Ezek a hibák nálam nem fordulnak elő:
IE11,Edge,Palemoon,Chrome böngészőnél,nálam ez van. -
válasz
ArthurShelby
üzenetére
és tényleg, fura

-
ArthurShelby
addikt
Furcsaság:
Fölfedeztem, hogy van olyan link (lejátszás gomb), ahol különbség van, hogy ctrl+bal klikk, vagy a görgő gombjával nyitom meg az oldalt új lapon (az első esetben az eredeti oldal is megnyitja az oldalt).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Ami mutatja szem előtt az aktuális és következő 2 napszak időjárását ikonba
) Azóta a helyét átvette a malwarebytes.

Ublock maxi véderő plusz noscript - ezen jöjjön be valami!
). Ráadásul pont idén telt el annyi év, hogy megint megnéztem a nagyobb vírusirtókat, tehát több irtó is végigment és nem talált semmit.

Bocs!