Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Brave lesz szintén, amennyiben "nem lesz" Firefox. Remélem marad a Fox!
-
akaido
addikt
válasz
csferke
üzenetére
A magam részéről GroupSpeedDial kiegészítőt használom, ott állítható a kezdő oldalon mennyi sorban és oszlopban helyezkedjenek el gyorshívók. Ez kiválthatja félig amit szeretnél.

-
akaido
addikt
Keresd meg, lehet, hogy a Mozilla Profilodban vannak biztonsági mentések:
c:\Users\felhasznalo\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\******.default-release-*********\bookmarkbackups\
Ugyanúgy a profilodban a places.sqlite fájl is tárolja a megjegyzéseket, könyvjelzőket, kedvenc ikonokat, beviteli előzményeket, kulcsszavakat és böngészési előzményeket. -
akaido
addikt
Az iskolában -ahol rendszergizda volnék- az e-hód bajnokság és a tavaszi kompetencia méréshez is a Kugli Krómot javasolják, arra optimalizálják a feladatokat.
Tesztelésként a mostani őszi próba kompetencián egy Firefoxon futtatott kompetencia feladatsort ugyanolyan megbízhatóan végig lehetett kattintgatni mint Chromon. -
akaido
addikt
Aki pl. szeretne minél jobban anonimnak látszódni (ellentmondás
) a neten:
1. Disable WebRTC by Chris Antaki
2. WebGL Fingerprint Defender by ilGur
3. about:config "media.peerconnection.enabled" false
A https://ipleak.net/ oldalon a "pelenka" szivárgás MEO-zható. -
akaido
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az új Mypal Firefox Quantum alapú.
Azonban a honlapjuk szerint is ez:
"Az új Mypal továbbra is instabil, de letöltheti és kipróbálhatja."Hacsak a régebbi PaleMoonon alapulót használja: [link]
-
akaido
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
'Improve YouTube!' 🎧 (For YouTube & Video)
Elég funkció gazdag, több mint 80 féle szöszmötölési lehetőséggel.A kiegészítők között ez volt talán a legjobban kalppoló, de választék az van dögivel: [link]
Rákerestem még egyéb alternatívákra: [link]
-
akaido
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Face-re loginolva nekem a media downloader leszedte.
-
akaido
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Szerintem sehogy. Azokat a gyorshívókat lehet exportálni-importálni amiket beállítottál.
A jelszavak az % APPDATA% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ mappa a logins.json és a key4.db fájlokban tárolódnak..
Vagy használj pl PasswordFox-ot. -
akaido
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azon lamentálok, hogy ha pl. a virnyzargatója kavarna be, akkor az a Chrome-ban is éreztetné a hatását, nem? Nála pedig a Chrome alatt hibátlan az ominózus oldal.
-
akaido
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A magam részéről régóta úgy használom a Firefoxot, hogy a Nézet menüben az Eszköztáraknál bekapcsolom a Menüsort, és onnan nyitom meg a Könyvjelzőket. Ezen a módon használva még nem tapasztaltam azt, amit vázoltál, a legfrissebb kiadásnál sem.
-
-
akaido
addikt
válasz
albiosz
üzenetére
Jó neked!
Nem tudok hozzászólást sem írni, mert nem enged belépni Firefoxon keresztül az index fórumba, pedig nem volt jelszó változás sem! Ezen kívül vagy/és az indamail-es fiókomban ha belépek(oda beenged) akkor folyamatosan ugrál a képernyő lehetetlen kijelentkezni is, mert 2 mp-ként mintha újratöltene a képernyő. Minden más hibátlan egyébként: hardverapro, prohardver, Youtube, gmail, jofogas....stb...
Chrome-ban nincs hiba, simán bejelentkezek az index fórumba, posztolni is tudok, az indamail-es fiók is hibátlanul működik.
-
-
akaido
addikt
A 93.0-ás nekem az addon-jaimat törölte. Válámi ván, de nem az igazi.
-
akaido
addikt
93.0-ás verzióra frissült a Firefox, azóta az összes kiegészítőm eltűnt, rakhatom fel őket újra....
-
akaido
addikt
Messenger.com-on belépve nem működik a videóhívás, ismeretlen hibát ír ki.(Chrome-ban tökéletes)
A Firefox nem támogatja ezt a funkciót? -
akaido
addikt
válasz
SG3rg0
üzenetére
Azt hiszem sehogy, kikerült ez a funkció a bővítmények képességei közül instabilitási problémák miatt
ha jól értem az oldalt. -
akaido
addikt
Nekirohanok még egyszer:
1. Telepítem a kiegészítőt, és telepítés közben engedélyezem még privát módban is.
2. Új FF fülön Címsorban beírom: youtube.com
3. CTRL + F5-->na innen bukok ugyanis nem jelenik meg semmi. Plusz nem tudom egy videónál sem a feliratoknál a KI opció elől a pipát kivenni, az fixen a "Ki"-n marad.
4. Lehet valami más FF kieg. kavar be, vagy pl. Panda Dome virnyazargató valamelyik beállítása. -
akaido
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
"Google Translator Toolkit Has Shut Down Goodbye, Google Translator Toolkit
As of December 4, 2019, Google Translator Toolkit has shut down. Translator Toolkit was available for over a decade and helped our users, translators, and the world create and share translations. When we first launched, there were few web-based options for translation editors, but now there are many great tools available, including Google Translate. As a result, we saw declining usage and decided to say goodbye to Translator Toolkit. A warm thank you to our users around the world."
Nem tudom kipróbálni. -
akaido
addikt
-
akaido
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
CTRL + T kombót próbáld.
-
akaido
addikt
66.0.4-gyel eddig minden add-on működik, még az eddig akadékoskodó VideoDownloadHelper sem villogtatja a képernyőt.
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
A netpeti98 által javasoltakat végezd el, indítsd újra a bongészőt, és akkor -legalábbis nálam- újra telepíthető lett a video download helper, és a Colorful Tabs is.
-
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
válasz
atoszmester
üzenetére
[all cool but i want Google search, not Yandex!] Talán segíthet.
-
akaido
addikt
Üdv!
Kérdés: User Agent Switcher kiegészítőhöz hasonlóan működő kiegészítőre kérnék szépen tippeket.
Előre is köszönöm! -
akaido
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Szerény...csomag
A laptopomon lévő Firefox 52.8.0-on 8 db kieg van. Ez egy HP 9470m EliteBook i7 3667U CPU-val, 8 GB RAM-mal; ezen 10-nél több add-on azért lassuló böngészést okoz. Nyilván a Firefoxot is frissíteni lehetne, de szeretem a "régit" a bevált kiegészítőivel.
Az asztali gépem i3 6300 proccos, 8 giga memcsivel, ezen szinte bármennyi kieg "elfért" eddig. -
akaido
addikt
Kettőt javaslok:
- Suspend Tab
- Auto Tab Discard -
akaido
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Kipróbálom, köszöntem a tippet!

-
akaido
addikt
A colorful tabs kieg helyett tudtok valami alternatív addont

A Quantum egyébként nálam érezhetően gyorsabb.

-
akaido
addikt
válasz
newmoonlight
üzenetére
Úgy lehet ezt kikerülni, hogy nem a Csillag gombra klikkelsz- mert akkor valóban a Más könyvjelzők az alapértelmezett- hanem a Menüsorban a Könyvjelzők/ Oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz almenüt használod, mert ekkor a Könyvjelzők menü lesz a könyvjelzők mentési helyének megadva.
Amennyiben nem látható a menüsor, nyomj egy ALT gombot, majd az Nézet/Eszköztáraknál Kapcsold be a Menüsort. -
akaido
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
-
akaido
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nem vagyok egy nagy faces ezért félve kérdem, hogy a videónál lehet-e hardveres gyorsítást ki vagy bekapcsolni?
Flash video player kieg. Ez a kieg. nem tudom mennyiben különbözik az Adobe alap lejátszótól?
Esetleg más Facebook add-on amit nem szerethet a Firefox?
Face fórumon olvastam: [link]
-
akaido
addikt
Most frissült Firefox 53.0.2. 64 bites böngészőben nem működik minden kiegészítővel a Kérdezzen rá a mentés helyére opció, sőt a magyarosítás sem lett teljes:

Az Easy Youtube Downloader Express és a Video Download Helper kiegészítők eddig simán rákérdeztek hová mentődjön az aktuális fájl, most minden a Letöltések mappába megy. -
akaido
addikt
válasz
newmoonlight
üzenetére
Nem kell a reset!
- A Fireshot addon-ot simán telepítem, majd PRO-ra váltok.
- Az eltávolítást a köv. módszerrel végzem: Mozilla Firefox felső menü/Eszközök/Kiegészítők/Kiterjesztések menü Fireshot/ Eltávolítás gomb.
- Majd címsorba beírom about:config ("Óvatos leszek"...igen)
- A fireshot szóra rákeresés, majd a köv. módszerrel távolítom el: jobb klikk a fireshot kifejezést tartalmazó szóra majd Visszaállítás. Újraindít firefox.
Ellenőriztem az about:configgal, az ezzel a módszerrel való eltávolítás után nem található bármilyen nyoma a fireshotnak.
Még a köv. kifejezésekben is van fireshot: Ezekre is jobb klikk/ Visszaállítás!

- Újraindítom a böngészőt és ha telepítem újra a fireshot-ot nem a pro módban indult.
- További megjegyzés: Mivel az otthoni gépemen meg sem jelent a PRO módra való váltás, valszeg valami más böngészőkiegészítő vagy védelmi szoftverrel akadhatott össze a fireshot, ezért ajánlanám a Scrapbook plus-t mint hasonló funkciójú addont, azzal talán kevesebb lehet a macera. -
akaido
addikt
válasz
Orionk
üzenetére
Esetleg egy kis "DrogeriMarkt"
Speed Dial kiegészítő is remek lehet. -
akaido
addikt
-
akaido
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Egy szempont: Pont a változatos, sokféle kiegészítő miatt használom a Firefoxot:
Most csak ami hirtelen eszembe jut:
- ColofrulTabs
- FlagFox
- PDF Download
- Easy Youtube Downloader
- Download Video Helper
- WOT
(a fentiek vagy hasonló funkciót betöltők, vannak más böngészőre is)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a neten:

összejött,

KAMI911