Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob2174
tag
válasz
Intruder2k5 #48198 üzenetére
Szia!
szintén video lejátszási problémám van a 49es ff használatával.
a nyomkövetés ki/be kapcsolása nem segít, csak hang semmi kép pl itt:
http://www.mediaklikk.hu/m4-elo48.0.2 alatt nem tapasztaltam ilyet...
mi lehet a megoldás?
-
albiosz
őstag
válasz
Intruder2k5 #48198 üzenetére
Valóban megy. Nagyon köszönöm a gyors segítséget!
-
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
A legújabb frissítés óta nem játszik le pár videot az FF. Pl.: [link]
A video helyén itt nagy fehérség van, az IE gond nélkül megjeleníti és lejátssza.
Milyen bővítményt keressek?
-
Matthewus
őstag
válasz
Pityu. #48195 üzenetére
Azért írtam, hogy nekem mennyi, mert a tiedből nem derül ki semmi. A memóriahasználat erősen oldalfüggő. Ha azt szeretnéd kideríteni, hogy másnál mennyi memóriát használ, akkor adj egy pontos listát a megnyitott oldalakról, kiegészítőkről, Flash engedélyezve van-e vagy nem, stb...
-
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
choco01 #48182 üzenetére
Sync mellett a másik megoldás, ha kimásolod a profil mappádat, majd visszamásolod azt újratelepítés után.
Windowson alapból itt van a profil mappa:%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\
Én az egész Firefox mappát (%APPDATA%\Mozilla\Firefox
) kimásolnám a helyedben, és azt másolnám vissza.
Itt egyébként leírja a fox, hogy hol van a profilod konkrét elérése, ha nem ez lenne:about:profiles
Profiles - Where Firefox stores your bookmarks, passwords and other user data
-
choco01
addikt
Sziasztok!!
Mozzila alatt kilehet valahogy menteni a könyvjelzőket, jelszavakat, stb. hogy újratelepítés után meglegyenek?
Chromeba ugye elég csak bejelntkezni, van erre valami biztos módszer?Köszi!
-
Normi™
őstag
-
rob2174
tag
esetleg erre valaki valami ötletet?
Sziasztok!
Az miért lehet/van hogy a 49.0 ill. 49.0.1es verziók alatt megnyitott videók-pl m4 online- csak hangot játszanak le, kép sehol se...
a 48.0.2 firefoxnál nem tapasztaltam ilyet.
valami ötlet,tipp.segítség jól jönne, most jobb megoldást nem találtam, mint visszaállni a 48ra
kösz előre is!
-
Skynet258
veterán
válasz
#20749568 #48170 üzenetére
Alapból nekem is ez volt, ezen oldal alapján tudtam bekapcsolni.
-
-
ledgeri
nagyúr
Szóval már kérdezni sem lehet.
-
huan
őstag
válasz
Matthewus #48155 üzenetére
Hibaüzenet nincs, csak azt "mondja" mindkét esetben, hogy telepítsem a plug-int, pedig már 1000szer telepítettem.
A fura az, hogy eddig működött. Eddig is 64bites win10pro volt. Talán mintha egyik Firefox frissítés óta nem mennének. A D-linkes plugin, ha települne, megjelenne a kiegészítések>plugins-ban az uplayer, de nem jelenik meg, gondolom nem települ. -
huan
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem működik a Firefox-ban a D-link routerem webes felületéhez szükséges plug-in és rejtéjes módon a hálózati kamerámhoz szükséges webes OCX plug-in sem.
Miért lehet ez?
Firefox ESR 45.4.0 -
fradi81
veterán
válasz
EmptyParadox #48126 üzenetére
e10s aktív, jövőre is megnézzük hátha
-
rob2174
tag
Sziasztok!
Az miért lehet/van hogy a 49.0 ill. 49.0.1es verziók alatt megnyitott videók-pl m4 online- csak hangot játszanak le, kép sehol se...
a 48.0.2 firefoxnál nem tapasztaltam ilyet.
valami ötlet,tipp.segítség jól jönne, most jobb megoldást nem találtam, mint visszaállni a 48ra
kösz előre is!
-
Matthewus
őstag
válasz
BladePocok #48145 üzenetére
Uninstallád a Flash-t és rakd fel újra.
-
netpeti98
addikt
válasz
BladePocok #48142 üzenetére
A legfrisebb Flash Player van fent?
-
Matthewus
őstag
válasz
BladePocok #48142 üzenetére
Adj egy linket, akár privátban is.
-
Matthewus
őstag
válasz
BladePocok #48140 üzenetére
A nem látható Flash elemeket blokkolja csak egyelőre, semmi más nem változott.
-
BladePocok
tag
Hm,ma délután vettem észre hogy már erősen blokkol Flash tartalmakat az FF,amiket eddig békén hagyott. Másnál is intenzívvé vált a folyamat?
-
Normi™
őstag
válasz
Intruder2k5 #48135 üzenetére
Köszönöm szépen,ahogy nézem külön lapokra nem bontható,de azért nagyon jó lesz ez is! Köszönöm még egyszer!
Szerk: Jah közben látom,hogy ki kell kapcsolni,hogy az új füleken ne legyen automatikus....
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Beírtam a keresőbe,de nem igazán adott ki semmit sem a kifejezésekre,szóval:Van-e arra megoldás,hogy konkrétan a prohardver-t periodikusan,automatikusan frissítse úgy,hogy a többi füllel nem teszi meg?Mondjuk 2percenként.
Köszönöm szépen előre is!
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, másnál is olyan a firefox win 10 alatt hogy ha facebookozok és megakarok nyitni egy albumot amiben fényképek vannak nem nyitja meg!!
U block origint használok és ki volt kapcsolva, de hogy vissza kapcsoltam most már jó. -
Kékes525
félisten
Firefox — Notes (49.0.1) — Mozilla
Használ valaki Websense-ét?
-
L0GME1N
újonc
Sziasztok!
Hogyan lehet FF-nak megmondani, hogy egy adott mappába (Portable módban/a telepített mapájába) tárolja a UserData-t? Tehát minden egy helyre, ne pakolgasson össze-vissza.
-
Benhill
senior tag
Helloka.
Legujabb FF-t hasznalom, meg lehet valahogy oldani, hogy a megnyitott lapok, több sorban jelenjenek meg, és ne kelljen görgetni oldalra?
Egyszerre csak 18 lap jelenik meg, ha többet akarok látni, akkor már görgetni kell. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
fradi81 #48124 üzenetére
Lehet e10s-t ki kellene próbálnod FF-ben, ha nincs esetleg aktiválva.
Amúgy nálam Chrome érthetetlenül lassú dolgokat csinál. Elindítom, weboldalra rámennék, és semmi visszajelzés, majd kb. 15 másodperc múlva kezd el bármit is tölteni. Addig nyomhatom az entert, hogy csinálja, de csak ül és néz. (De ez csak az elindítás után történik.) Meg ha egyszerre több tabot nyitok meg, és átváltok egy másikra egy idő után, hogy azt is megnézzem, kiderül, hogy be sem töltötte, csak gondolkodik a négy másik tabbal egyetemben. Firefox legalább beszaggat, és tudom, hogy próbálja csinálni a dolgokat.
Ez teljesen szűz Chrome telepítés mellett.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Nemrég frissített a firefox!
Problémám pedig hogy eddig ha a címsorba beírtam pl egy weblap első betűjét i akkor indamail már fel is villant stb. Most semmit nem dob ki ha végig gépelem is a drágának,mindent be kell írnom végig. -
Normi™
őstag
Sziasztok!
Az Istennek nem találom itt a topikban,hogy az about:config-ban melyik kulcsot kell átállítani,hogy a címsorba történő kattintásra az egész linket kijelölje.Most manuálisan ctrl+a-val kell szórakoznom.Jó volt csak újrahúztam a linux-ot és hülye fejjel nem írtam le.
Köszönöm előre is!
-
Syl
nagyúr
válasz
hroberto #48115 üzenetére
Én már sok éve használom a Firefox-ot és a sync nagyon prímán működik. Win-Linux-Android vonalon oda-vissza, hibátlan.
Egyedüli bajom a sync-kel, hogy online felületen nem lehet tallózni a könyvjelzőket, bejelentkezett gépeket.Amikor telepíted a rókát, az felajánlja a cuccok importálást más böngetőkből.
-
hroberto
veterán
Üdv Urak!
Nagyon rég használtam már Firefoxot, viszont az Edge jól megszívatott a Chrome-ot nem nagyon szeretem, ezért elgondolkodtam, hogy kipróbálom újra.
Sebességben, használhatóságban hogy áll? A Chrome kedvencek egyszerűen átvihetők? Kedvencek szinkron jól működik? Ez fontos, mert az Edge-ben elmentett összes kedvencem odalett egy újratelepítés után. -
vlevi
nagyúr
válasz
myke01 #48110 üzenetére
Annyiféle chatprogram és egyéb ilyen van, hogy egy böngészőbe ágyazott szoftver eléggé nehezen tud érvényesülni. Engem pl. nagyon hidegen hagynak a chrome bővítmények, mert nincs krómom, a firefoxosak pedig azért, mert androidon az sincs.
Aki meg ipadet használ, az még a chrome, firefox szavakat sem ismeri, nemhogy a funkcióikat -
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Az utóbbi időben a YouTube teljes képernyős lejátszás esetén elveszti a szinkront a kép és a hang között.
Nem tudom, hogy mi a hiba forrása. Valaki találkozott már ilyennel? Ha igen, mi a megoldás? -
myke01
senior tag
válasz
Kékes525 #48095 üzenetére
Hú de nagy a csend a "többszálúsításról" ebben a frissítésben ???
-
Kékes525
félisten
-
Syl
nagyúr
-
fcc
aktív tag
Helló!
Ma frissítettem a FF49-re, és a könyvjelzőknél előkerült egy nemrég könyvjelzőzött menü. Az rendben, hogy eltudom rejteni, de hogy lehet törölni az egészet? Az elözmények törlése nem segített. -
w.miki
veterán
Firefoxba elmentett jelszavaimat hogyan tudnám kimenteni, a weboldalakkal együtt, TXT formátumban, hogy megőrizzem az utókornak?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest