Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Ezt írtam tegnap, vagy valamikor, hogy mikor ezt megcsináltam (03.30.) még működött.
Azt írta, mint a képen.
Kb. 1 hete egyszer csak megjelent a jobb felső sarokban, hogy van újabb...
mondom mi????
És engedte is frissíteni.
Mondom oké, frissülj, visszateszem újra a mappát, benne a fájlt.
És semmi.
Eltűnt ez a rendszergazda szöveg is.
Már mindenféle szöveget bemásoltam abba a fájlba, most kipróbálom a tied is.
Ha így működni fog...
----
de nem
-
nfsu17
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
igen, de mindig jön az ablak, hogy helló, van frissítés..

-
nfsu17
veterán
nálam minden kiegészítő működik.
VDH, ublock, noscript..
win7+ FF 66.0.3 (mivel nem sikerült megakadályozni még a frissítés letiltását, de dolgozom az ügyön) -
nfsu17
veterán
nem pont erről beszéltem tegnap?
le akarom tiltani a frissítéseket!
vajon miért?
-
nfsu17
veterán
Egyszerűen nem bírom a policies.json-al kikapcsolni a frissítést.
Egyszer már 1 hónapja sikerült, azóta én nem mókoltam semmit, egyszerűen magától "visszaállt", vagyis megjelent az új update FF szerint.
Azóta bárhogy módosítom a fájlt, nem írja, hogy a frissítést kikapcsolta a rendszergazda, vagy hasonló.
-
nfsu17
veterán
Hello.
Megcsináltam 1 hónapja azt a trükköt, ami a frissítést letiltja.
[link]Akkor ellenőriztem, sikerült is, az a kép fogadott, ami ilyenkor kell.
Egyszer csak tegnap meg megjelent, hogy van újabb FF.
A beállításokban továbbra is az van felül, hogy a szervezete letiltotta egyes beállítások módosítását.
A mappa/fájl továbbra is a helyén van, nem módosult, nem törlődött.Tényleg ekkora kihívás, hogy ez a nyomorék ne akarjon állandóan frissülni, én meg ne akarjak állandóan szívbajt kapni?
-
-
nfsu17
veterán
Hellosztok.
Rá lehet venni a FF-ot, hogy az "ufós" shopping oldalon elmentse a bejelentkezési adataim?
Belép és nem adja fel, hogy mentse-e.
-
nfsu17
veterán
válasz
zoltanz
üzenetére
én már feladtam a youtube harcot.
sőt...a FF-ot is.
mindenhol és mindig lagol, akad.
YT is, finom görgetés is.
Majd ha lesz új gépem, teszek megint próbát a böngészővel, de végtelen számú év után most csak chrome-mal tudok rendesen böngészni.
YT ezen is képes lagolni, akadni, letöltve pedig jó a videó, de már nem szórakozok vele többet.
Valami biztos nem oké a gépemmel, de nem tudom kideríteni mi. -
nfsu17
veterán
Hellosztok!
Napok óta szenvedek.
A gond:
-finom görgetés akad, laggol, darabos, stb.Legújabb FF.
Az a baj, hogy ez lehet mindig is ilyen volt a gépemen, csak már 9 éve ezt a gépet használom, és lehet 9 éve ilyen akadós. Ami miatt feltűnt, hogy elkezdtem chrome-ot is használni. Ahol persze jó ez.
És nem már nem emlékszem, hogy korábban ilyen volt-e, mert 2 hete már nem használtam FF-ot.GPU gyorsítás off, vagy on, 1 szál, 4 szál: tök mindegy.
A config menüben a mouse és smooth értékek állítása valamicskét segít, de semmi lényeges.
Videokártya drivert is frissítettem (ati radeon 5770, nem mai gyerek) a 2010-esről 2015-ösre, ez szerinte a legfrissebb.Viszont valami megoldást mégis találtam, de kb. kivitelezhetetlen így használni.
Chrome alatt épp a twitch-et nézem.
a GPU state3 állapotban megy (emelt órajelen)
state5 az alap, ha nem megy a twitch.Tehát ha megy a twitch chrome-ban, akkor FF alatt gyönyörű simán megy a görgetés, álom használni.
Amint bezárom, görgetek egérgörgővel és azonnal darabos, laggol, szembántó.Ha FF-ben nézem a twitch-et másik lapon, akkor is jobb a helyzet, mint ha nem nézném, de mondjuk csak 90%-os, nem 100. De már ezzel is kibékülnék.
Letiltott kiegekkel is néztem, úgy sem jó.
FF ESR portable is volt fent, azzal sem jó.Azt hittem a vsync-el van valami. [link]
A chrome mindig jó benne, a FF meg néha jó egy darabig, néha nem, letiltott kiegekkel jobb a helyzet.Amúgy sokszor az első 4-5 görgetés egy friss lapon még szép sima és ahogy megyek lejjebb, úgy kezd el darabos lenni. Ilyenkor azt vettem észre, hogy maxra felugrik a GPU frekije (amíg sima) és ahogy érek lejjebb, úgy meg vissza alap állapotban a frekije..és jön a lag.
Szerintetek ez így nagy hülyeség, amiket írtam?
De ezt tapasztaltam.
Cégnél egy laptopon megnéztem, hogy a vsync ott is jó, és a FF is jó azokon az oldalakon, ahol itthon nálam nem. Tehát látom bent, hogy milyennek kellene lennie mikor jó, itthon meg látom, hogy nem jó. Csak a chrome.
Lehet visszateszem a régebbi 56-os FF-ot, azt használtam sokáig, de lehet a 2010-es vga drivert is.
Viszont simán lehet, hogy az is laggolni fog, csak nem tudtam eddig, hogy ennek nem így kellene mennie
Most meg már zavar, mert megtudtam.
-
nfsu17
veterán
Hello.
Működik valakinél a port.hu rendesen?
Nem tudok egy videót sem elindítani, csak pörög, és bármilyen film adatlapján is vagyok, nem tudok e-mail emlékeztetőt hozzáadni. Nem lesz piros az az ikon, hogy oké, most már figyelni fogja. Csak a linksorban egy # kerül a link mögé. (krómban sem, ha vígasztal ez valakit, de nem tudom, hogy az én gépemen keffent-e el valami) -
nfsu17
veterán
Hello.
56.0.2
Ha a google fotókba töltenék fel videót, több gigabájtos, akkor elképesztő sokáig szöszöl a feltöltés előtti "elemzéssel", vagy mi a túróval.

FF 48, 49, 50, vagy ebben a "korban" nem volt ilyen tetűség.
Króm alatt maximum pár perc ez a folyamat, itt meg fél órát!!! is szöszöl, a feltöltés meg megvan megint pár perc alatt, ha már beindult.Letiltott kiegekkel is próbáltam már, semmi.
GPU gyorsítás ON/OFF, tök mindegy.Lehet az 57 lesz a megoldás, de tudom, hogy azzal is gondok lesznek, mert mindig van valami frissítéskor.

-
nfsu17
veterán
Köszi.
Most egyelőre hagyom.Ma frissült a noscript, de hova lett?
Ott van a kiegészítők között, de egy jobb egérre nem találom sehol. Itt szokott lenni, hogy engedélyezés ezen az oldalon stb. De most semmi, semmi noscript.
Én szerintem nem állítottam át semmit.
Még mindig 56-on vagyok.Oké, lehet itt lesz megoldás
-
nfsu17
veterán
Ha úgy telepítem az ESR-t (csak teszt céljából), hogy jelenleg c/program files/mozilla helyett mondjuk egy /esr mappába, akkor a régihez nem nyúl, ugye?
nem baj ha szűz lesz, majd belakom, ha tetszik, de a mostanim ne csessze el, ez lenne a lényeg.
szívesen megnézném az esr-t, csak a régi maradjon, mert azzal sincs (komoly) bajom -
nfsu17
veterán
Kipróbálnám az 57-et, de ha jól láttam se noscript, se VDH, se CYS, tehát tulképp krómot is használhatnék ennyi erővel, ami gyorsabb.
De nem akarok.Használ vki google photos-t (google fotók)?
Videót is ugye lehet ide feltölteni.
Korábbi verziók alatt nem is volt gond, de újabban egyszerűen fél órát is szöszöl egy videó feltöltésével.
Tehát kiválasztom a videót, ilyenkor ugye elkezdi "analizálni", ez max pár perc volt eddig, de most fél óra után se csinál semmit. Aztán ha van kedvem kivárni, akkor átmegy ezen a folyamaton és elkezdi feltölteni, ami viszont már hamar megvan.
Króm persze nem szöszöl ennyit vele az elején.
Nem tudom, hogy megint a google kevert valamit, vagy az FF, de az tuti, hogy marhára belassult ez a folyamat.
Mondom, ha már megvolt az "átnézés", akkor az upload hamar megvan.
Pár gigás videó csak, amúgy sem lehet 10GB-nál nagyobbat, szóval nem ez a gond. -
nfsu17
veterán
Majd én is megnézem később, hogy mit tud az 57, mert az 55-nél már az 56 is jobb a mérés szerint, de arról nincs képem. Csak azt hiszem szóban írtam le korábban.
7 éves gép, 7 éves win7 64 bittel
hdd, nem ssd, tele minden xarral.
phenom 955 négy mag, 4GB RAM, gpu gyorsítás bekapcsolva mind2 böngészőben.
nem tudom nélküle más lenne-e a mérés.nem eget rengető különbség, de a króm tényleg "azonalibb" minden lépésnél valóságban is.
FF 56.0.1
chrome 61.0
-
nfsu17
veterán
Egész sokat gyorsult - tesztben - az 56-os.
55-ösben a speedometer 28,X-et kapott, az 56-os meg 36,8 körül.
A króm meg 38-at adott, ha jól emlékszem.
Valóságban meg majd meglátjuk.
-
nfsu17
veterán
Hello.
FF 55.0.2
Ha töltök le (pl. YT-ról, de szerintem más esetben is), akkor nagyon belassul az FF.
Alig lehet olyankor haználni, egy sima port.hu, vagy PH megnyitása is másodpercekbe telik.
Közben ha FF-ben töltök, krómban böngészek, villámgyors minden....ergo nem kevés a netem, hogy a letöltés felzabálna mindent.
Olyan, mint ha valahogy a "szálakkal" nem lenne jóban. Vagy nem jól kezeli.
Ezt így korábban nem tapasztalatam régebbi FF-ekkel. -
nfsu17
veterán
Nem értem, hogy gpu gyorsítás nélkül miért olyan az FF használata, mint ha 15 fps-ben benne minden, mikor azért annyira nem gyenge a gépem.
4 mag, 4GB RAM, már 7 éve ez van és sokáig gpu gyorsítás sem volt belőve.Így - gpu-val - mondhatni tökéletes.
A 60 fps is megy, meg úgy minden jónak tűnik.
De ez akkor is furcsa, enélkül is mennie kellene.
Adblock plus-t viszont kukázni kellett, úgy érzem. Ez is rátett egy lapáttal a nemsimaságra. Bár eddig ez is jó volt.
Használom így, de ha vki tudja az okát, azt azért elolvasnám. -
nfsu17
veterán
most valami történt, pedig nem rémlik, hogy állítottam volna valamit.
de ahogy látom az adblock plus le van tiltva a 49-esben.Képességek
Kompozitálás Direct3D 11
Aszinkron görgetés/nagyítás nincs
WebGL-megjelenítő Google Inc. -- ANGLE (ATI Radeon HD 5700 Series Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
Hardveres H264-dekódolás Yes; Using D3D9 API
Direct2D true
DirectWrite true (6.2.9200.22084)eddig a h264 dekódolásra no-t írt.
és mintha most sima lenne a 60fps is, legalábbis az a 2 videó, amivel teszteltem, az sokat javult.
-
nfsu17
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia.
video/webm; codecs="vp9"
Plusz valahogy az egész YT olyan darabos, lassúcska, nyögvenyelős.
Tegnap google photos-ba feltöltéskor kékhalálozik a gép (atikmpag.sys), ma azért sikerült feltölteni oda is, crysis ennek ellenére hibátlanul fut.
Semmit nem telepítettem mostanában, csak a legújabb FF-t.
Aztán utána meg össze vissza 50, 51, 49 hátha valamitől jobb lesz.A google drive is furán megy, mert ha belépek, akkor a főoldalon megjelennek a kis thumbnail-ek a videóknál, képeknél, de ha nyomok egy refresht, akkor meg már nem lesz thumbnail.

Valami megszállta ezt a **** -
nfsu17
veterán
Hello.
Régen (tavaly tuti) még működött a gpu gyorsítás, mert emlékszem, hogy az about:support alatt 1/1 volt és működött.
Azóta nem foglalkoztam vele, de láttam, hogy már vannak ilyen blacklistek gpu-knak és az enyém is ott van gondolom (ati 5770), mert már nem működik.
Feltettem a 49-es FF-et, de itt se jött vissza a gyorsítás. Meddig menjek vissza? Vagy nem ettől függ?Tudom, hogy lehet kényszeríteni, de egyelőre nem akarom.
Ha egyszer működött, akkor most is kellene mennie, semmit nem változtattam.
A YT-on a 60fps-es videók nem simák, de szemre még szerintem a 25p sem.
HTML5-ben van, minden helyen pipa van a teszten.A procim 4 magos, közel sem megy 100%-on, ha 60fps-es videót nézek YT-on, nem ettől nem sima szerintem.
-
nfsu17
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
Ugye google drive-ba/photos-ba továbbra sem tudunk draganddrop behúzni mappát?
Hibát dob rá. -
nfsu17
veterán
Hello.
Mi lehet a gond, hogy pl. google photos alatt ha elindítok egy feltöltött videómat, akkor csak pörög a kék kör, de nem indul el a videó. Se normál állapotban, se csökkentett módban kiegészítők nélkül.
Se html5 módban, se flash-sel.
Ha van köze hozzá, akkor jelezném, hogy a YT videók sem indulnak el maguktól, csak akkor, ha lepause-zom, majd play újból, vagy simán beletekerek 1-2s-ra.
króm alatt megy minden ahogy kell, de inkább szenvedek ezzel, mint azt használnám -
nfsu17
veterán
Hi.
A CYS fejlesztését befejezték.
Nekem már nem is működik. Biztos a YT már át is állított valamit. Vagy másnál esetleg működik valamelyik verzió? FF legújabb, meg CYS legújabb már nem megy. Bár volt olyan, hogy pár nap múlva mégis ment. Másnál? köszi
-
nfsu17
veterán
Hello.
Működik most valakinél a CYS?
Legújabb FF, legújabb ffmpeg, legújabb CYS.
És a videó audiójára azt írja a letöltés lapon, hogy megszakítva/sikertelen, plusz mikor kezdené muxolni, akkor kifagy az FF.
Kínlódjak vele, vagy megint alakítottak valamit? -
nfsu17
veterán
Hello.
Az normális, hogy win7 alatt, cleartype OFF beállítással a youtube-on bizonyos helyeken olyan rondák a betűk, hogy alig látom a szöveget?
Pl. ilyen.
[link]Igazából itt kérdeztem a dolgot, de nem hiszem, hogy valaha is válaszolni fognak.
XP alatt, egy laptopon nincs semmi baj a betűkkel ott.
A Fájl, szerkesztés, nézet, stb "sor" is sokkal rondább a CT OFF beállítással. Cserébe viszont sok esetben élesebbek a betűk.
A nagyítással nincs gond, 100%-on van, tuti.Ti hogy használjátok?
-
nfsu17
veterán
hello
frissítettem a FF-ot és lehet nem emiatt, de minden YT videó max 360p-ban választható ki.

-
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Sok oldalon nem jelennek meg a YT videók. Vagy más player videói.
Rámegyek fent a címsorban bal oldalt, hogy flash, engedélyezés folytatása, újratölti az oldalt, de semmi, továbbra is csak látom, hogy felugrik egy pillanatra, hogy ott videó lenne, majd szépen eltűnik és fehérség marad ott. A bővítményekben a shockwave flash, a cisco h264: mindig aktiválja. -
nfsu17
veterán
Hello.
Van egy mp4 linkem.
A régi róka, FF 22.0 felajánlotta, hogy lementi a gépre az mp4 videót. Amit le is töltött.
Kedves új FF már inkább valami ablakban akarja playelni (mint Chrome), ahelyett, hogy letöltené.
Most mondanám, hogy tudtam, hogy ez lesz, hogy ami jó volt, azt minek baxtatni, csak kíváncsi voltam mi xarik be, mert szép is lett volna, ha minden marad a régiben.
Éljenek a frissítések.
Szóval hogy is tudnám az mp4 fájlt letölteni?
Beállítások, alkalmazások, mp4 fájl, rákérdezés mindig. Nem nyert.
Tovább?Köszi.
-
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
közben nekem is megindult, lehet csak átmenetileg volt valami
-
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
működik még neked a cucc?
nekem úgy néz ki már nem. -
nfsu17
veterán
nekem átlagban kb 2 másodperc az indulás, AB+-al.
-
nfsu17
veterán
akkor nálatok nem 5.1-ben játsza a flash a YT videókat?
vagy titeket nem zavar az ál-5.1? -
nfsu17
veterán
Hello.
Van rá valami egyszerű, biztonságos módszer, hogy ne 5.1-ben szóljanak a YT videók?
chrome alatt sztereóban szól és az én fülemnek kedvesebb, ha a sztereó forrás sztereó és nem kamu 5.1. -
nfsu17
veterán
Üdv.
Telepítettem ezt.
Korábban is volt már telepítve.
Akkor az eszközök, webfejlesztő alatt találtam meg.
Most nincs ott.
Hogy tudok akkor belépni?Köszi.
-
nfsu17
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
én is frissítek és ez a baj, mert minden alkalommal más lesz valami, ami eddig nem úgy volt.
Tehát az user error, hogy eltűnt a letöltési csíkot mutató ablak, meg az is user error, hogy az mp4 egyik nap még letöltődik, másik nap (frissítés után) meg elindul ablakban.
Az, hogy Te ezt nem használod, ezért észre sem veszed, attól még ott van, és másokat bosszanthat.
Biztos túlreagáltam a dolgot, de az utóbbi időben több bosszúságot okozott, mint örömet, pedig kb világ életemben FF-et használtam, szóval tudom mik szoktak történni frissítésről frissítésre. -
nfsu17
veterán
Igen, lett megoldás.
2 frissítés után 2x kellett "config"-olnom, hogy visszakapjam azt, amit frissítés előtt.Fandango
OKé, változtassanak meg dolgokat, de ne kelljen már állandóan minden frissítés után az about:config-ban turkálnom, meg külföldi fórumokon bogarászni, hogy ami tegnap még úgy volt, ma meg már így lett.
Simán beállítások menüből ezeket mind vissza kellene tudni állítani. -
nfsu17
veterán
Üdv.
A hócipőm már tele ezzel a FF-al.

Minden frissítéskor jön valami k@ki.
Múltkor az jött, hogy eltűnt ez a letöltési ablak, ami mutatta a sebességet, stb, configból visszahoztam.Most meg az mp4 videók letöltésekor (címsorba begépelésekor) nem az ablak jön fel, hogy mentem-e, hanem rögtön elindul a videó valami ablakban.
A beállításokban még mindig az van, hogy "rákérdezés".
Hát nem kérdez rá. -
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Visszatettem a 11.2-őt és eltűnt ez a csúszka....végre.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Akinek angol a Firefox, megnézné nekem, hogy hogy hangzik angolul, hogy
"keresőmezők és űrlapmezők előzményeinek megőrzése"?
Megpróbálok angol fórumokon megoldást találni a gondomra.
Köszönöm.Ugyanis már hónapok óta nem ad fel egy korábbi keresési előzményem sem a google kereső sávja.
-
nfsu17
veterán
A Google most már soha sem fogja engedélyezni, hogy a saját korábbi keresési előzményeim lássam a google keresőmezőjében és ne a semmit, vagy az ő általa javasolt baromságokat? Tudom, hogy ez itt off, mert a google-ról van szó, ugyanis a M. Firefoxnak ezen része amúgy működik, mert bizonyos oldalakon, ahol van az oldalnak saját keresője, ott feldobja a korábbi kereséseim, szóval ez nem a M. F. hibája, de nem tudtam jobb helyen megkérdezni - megint.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Szia WonderCSabo!
#21194 >> #21197
Megint előjött a hiba.
Én nem állítottam át semmit, nem turkáltam a beállításokban.
Most már ezen a linken sem jönnek fel a keresőmezőim korábbi találatai. Kész. Passz.
Korábbi mozbackup visszatéve semmi.
A google.hu meg hozza a saját hülye ajánlásait, de én abból nem kérek, nekem a korábbi saját keresőmező kereséseim kellenének, amik most sehol sem jönnek elő.
-
nfsu17
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
Befejezem az offolást, mert bár nem tudom mi a fene lelte a google.hu-t, de ezzel a keresővel előjön az összes korábbi általam beírt keresés, és az instant sem jön elő. Szóval minden a régi újra, de csak ezen a linken.

--
A google.hu közepén lévő keresőről. A fenti címsort nem használom kereséshez.
-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem eddig úgy működött, hogy ha behoztam a google.hu oldalt, akkor a keresőmezőbe beírom, hogy "autó". Mondjuk most írtam be először, eddig sose.
Tehát beírtam autó, enter és hozza a találatokat.
Majd ha újra keresni akarok valamit és leütöm az "a" betűt, akkor feljön a találat, 1! db, hogy autó, mert már korábban beírtam. Semmi google által adott baromság meg ilyen eddig nem volt.
Most hogy elkutyultam, állandóan a google mondja meg, mit akarok keresni és köze nincs ahhoz, hogy ÉN anno miket kerestem.FF beállításban a keresőmezők előtt van pipa.
A google fogaskerék beállításában az instant ki van kapcsolva.Kell még valami beállítás amiről megfeledkeztem?
-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem tudom kikapcsolni a google instantot.
Egyszerűen semmibe veszi a beállítást.
Rámegyek a fogaskerék ikonra, instant ki, mentés, visszadob a főoldalra, elkezdem beírni, hogy h.. és már dobja fel a találatokat.
Chrome-ban sem tudom kikapcsolni.
-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Visszatettem a legutolsó backupot, amikor még tuti működött minden, de a google csak adja továbbra is a hülye találatait.

Be van állítva a keresőmezők...megőrzése. -
nfsu17
veterán
Üdv.
Tegnap átállítottam 3 dolgot a beállításokban.
-böngészési előzmények megőrzése pipa be volt, tegnap kivettem
-keresőmezők és űrlapmezők....be volt, tegnap kivettem
-címsáv használatakor jelenjen meg...eddig az első volt, tegnap áttettem az egyik sem-reMa visszaállítanék mindent eredeti állapotba, de a keresőmezős dolog nem jön vissza, azaz a hülye google találatokat dobálja fel, nem pedig a régebben keresett dolgaim jönnek elő.
Ne kelljen visszaraknom egy mozbackup-ot ezért, bár pont pár napja (9) mentettem.
Máskor is kivettem már azt a pipát, eddig vissza is jött rendesen, most mi lelte...
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Tegnap még működött a yousable tube fix, de ma már nem. Nem jelenik meg a YT oldalon a configure gomb, stb.
Természetesen Greasemonkey engedélyezve és mikor YT oldalra lépek, akkor a pipa is mellette van az eszközök fülön, tehát ott aktív, de YT-on nem.
És nem tudom kivenni a pipát a hibajelentés küldése elől a menüben.
És tisztán emlékszem, hogy már frissítettem 5.0.1-re, mégis 5.0-t ír ki.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Nem találom azt a beállítási lehetőséget, hogy hány napig őrizze meg az oldalakat, előzményeket, stb. 3-asban láttam utoljára.
Eltűnt? -
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
4.0-val is-is.
Van amikor felrakja hd-ba, van amikor nem. -
nfsu17
veterán
Nektek flashvideók alatt, különböző oldalakon a hangerő az megjegyzésre kerül?
Talán egyedül a YT, ahol nincs ezzel gondom, minden más oldalon vagy full hangerőn, vagy közel full hangerőn indul...miért ne...szóval egyéni a gondom? -
nfsu17
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Noscript 2.0.9.9 aktív.
Google gmail: "A Gmail normál nézetben való használatához a JavaScript-támogatást engedélyezni kell. Úgy tűnik, hogy a JavaScript vagy nincs engedélyezve, vagy a böngésző nem támogatja."Ennek ellenére belépek az alap html nézettel:
4%-ra ugrik fel a cpu.Ha letiltom a noscriptet, akkor:
25%-ra ugrik fel, az egyik mag majdnem 100%-ra.Szóval igen, valami van ezzel.
-
nfsu17
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Folyamatosan jelen voltam a témában, szóval nem most estem ide először a kérdésemmel így estefelé, csak a különböző varációk már összezavartak.
Most 4.0 + Scriptish + YT E HF 1.4a fixed, vagy működik vagy nem, így néz ki a dolog. Ha scriptish-t lecserélem GM-ra, akkor is ugyan ez a helyzet, ahol ST működött, ott GM is, és fordítva, van ahol egyik sem.
Mindegy, nem életbevágó, téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Horgász topik
- Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Yettel topik
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest