Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
n1nja
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám rávenni a Firefox-ot, hogy az Nvidia kártyát használja? Nvidia vezérlőpultban hozzárendeltem már a nagyteljesítményű kártyát, de az about:support oldalon inaktívnak mutatja, még mindig az Intel HD3000 a megjelenítő.
Windows 10 Pro 1703 x64, Firefox 53 (x86), Lenovo V570 laptop, Nvidia Geforce GT525M, optimus techológia.Köszi!
-
movax
őstag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Nálam az 53-as előtti 52.x-es verzió dobta ezt a hibát, ne foglalkozz vele, ha sikerült frissíteni 53-asra.
-
Matthewus
őstag
A beállításoknál másnál is angol lett pár szöveg?
-
fcc
aktív tag
Helló!
Tudja valaki mi a hiba oka, amiért hiányzik a helyi menü gombjaiból a billentyű parancs kombináció?
-
válasz
HZoli87
üzenetére
about:config -> layers.gpu-process.dev.enabled -> true (ha nincs létre kell hozni)
Próbáld ki, aztán kiderül, hogy érdemes-e, én nem tudom
nekem egy icipicit jobbnak/gyorsabbnak tűnik mióta külön folyamaton van.Más: én a létrehozható folyamatok számát is felnyomtam egy magas számra (20) így minden fül külön van, mint pl. a Chrome-ban. (54-es óta a fül neveknél megjelenik a folyamat száma is, így tudni melyiket kell kilőni, ha befagy)
dom.ipc.processCount -> 20 (de akármennyi lehet, én nem szoktam sok füllel dolgozni) -
erikke17
őstag
GPU_Process érdemes bekapcsolni? (beállításokban nem találtam meg)
D2D: Win7 64bit, emlékem szerint 32 bites FF-el ment talán, oh SP1-em nincs fent. Akkor ez így halott?
about:configban ezek jöttek ki d2d és direct2d-re:
gfx.crash-guard.d3d11layers.feature-d2d;true
gfx.driver-init.feature-d2d;true
gfx.direct2d.force-enabled;true
gfx.direct2d.disabled;false -
válasz
erikke17
üzenetére
A D3D9 nem baj, D3D11-en dolgozik. (dolgozna)
A GPU_PROCESS akkor lesz, ha bekapcsolod a beállításokban a multi-process-t (Az általános fülön lesz, nem tudom minek fordították, nekem a második pipálási lehetőség)A DIRECT2D viszont probléma... Milyen op.rendszer van fent? Frissítések közül minden fent van? Windows 7 esetén kell a "Platform Update"
(#50278) svensson: Nem tudok ilyet.
-
erikke17
őstag
Sikerült felraktam minden meg maradt

Viszont nekem ez fura about:support részen:
DöntésnaplóD3D9_COMPOSITING
disabled by default: Disabled by defaultDIRECT2D
unavailable by runtime: Failed to acquire a Direct2D 1.1 factoryGPU_PROCESS
unavailable by runtime: Multi-process mode is not enabledEzek szerint nincs hardveres gyorsításom?
-
Dilikutya
félisten
Hátha valakit még érint: az 53-as frissítéssel megszűnt a Windows XP támogatása, újabb verzió már nem fog rá jönni, csak biztonsági frissítések, azok is már csak őszig.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bizonyos helyeken nem működik, nagyon régen téma volt a topikban, már nem emlékszem az okra, de ez az addon megoldja a problémát.
-
Bjørgersson
félisten
Miért nem akar ez a mostantól minden hasonló fájllal dolog működni?

-
Rimuru
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
pl ha terminalban kiadsz egy firefox --foo parancsot azt megkapja a futo firefox (ha van ilyen es figyel), o dolgozza fel a "tavoli parancsot", viszont a no-remote kapcsoloval megadod hogy ne figyelje ezeket. A te esetedben valoszinu mindegy mit hasznalsz, mondhatjuk hogy inkabb a "power usereknel" van ertelme.
-
Adler
aktív tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a segítséget (Csako, Matthewus)!

Először kipróbáltam azt, hogy egy progi segítségével felfrissítettem 1703-ra a win10-et. Leteszteltem a Firefox 51-es verzióval, így minden jól ment. Utána a FF-t 52.02-re frissítettem és azóta tökéletesen megy. A legújabb Flash-t viszont nem bántottam. Ezek alapján lehet, hogy nem a Firefox vagy a Flash volt a rossz, hanem valamilyen windows frissítés kavart be, mivel párom gépén is frissült az operációs rendszer és utána nála is jelentkezett a probléma(nála is megoldotta a 1703-as frissítés).
Köszönöm még egyszer Mindenkinek!

-
Kékes525
félisten
Mi a lényegi különbség a "-new-instance" és a "-no-remote" között? Pontosabban mit jelent az, hogy "Ne fogadjon el vagy küldjön távoli parancsokat"? Milyen távoli parancsokat? Mikor elég és mikor nem a "-new-instance" használata? Én csak azt szeretném, hogy egyszerre több profilt is tudjak egymástól függetlenül használni. Melyik a jobb választás a "-p -no-remote" vagy a "-p -new-instance"? Most a "-p -no-remote" parancsot használom 3 profil választásához.
-
Kékes525
félisten
A frissítésre való állandó kérdés hogyan tüntethető el, hogy a következő indításkor ne zavarjon? [link] Elfelejtették odatenni a végleges elutasítást. Az ilyen jellegű kérdéseket általában úgy szokták feltenni.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Mobilos FF-nál frissítés után megjelent egy nagy + jel a keresőben. Eltüntethető ez valahogy, mert nagyon ronda (jelölve a képernyőképen):

-
erikke17
őstag
Üdv.
Ezt azt takarja ha újratelepítem vagy rátelepítem újból akkor 64 bites lesz az FF?

Windows 7+ users on 64-bit OS can select 32-bit or 64-bit versions in the stub installer 53-as changelogba találtam.
Előre is köszi.
-
törölt tag
-
Beren
aktív tag
-
A Firefox támogatja a Dolby Atmos-t? Most lett natív támogatása a Windows 10 Alkotói frissítéssel, ezért kérdezem.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a FF-hoz olyan kiegészítőt, ami keresésnél a scrollbar-on is mutatja, hogy az oldalon hol találhatóak a keresett szavak? Olyasmit keresek ami a Chrome-ban alapból van. A másik amit keresek valami fasza reklámblokkoló, melyik lenne a legjobb választás?
-
duke
aktív tag
Sziasztok .
Lehet valamit kezdeni firefox iszonyu memoria hasznalataval ?
Regebben is durva volt, de mostmar elerte a hasznalhatatlansag szintjet.
Fel oraval inditas utan mar 2 Gb vagy tobb memoriat foglal, es ezzel aranyossan hasznalhatatlanul lelassaul.
Korabban napi 1-2 ujrainditassal elvolt, mostmar fel orankent kell mindent bezarni ujrainditani, mert ha nem is fagy le, de kb a lefagyassal egyenertekuen lelassul.Amellett hogy rohejes lenne, felollem 6 Gb memoriat is hasznalhatna, ha egyebbkent nem lasssulna le.
Mostmar tenyleg kivancsi lennek, mi rossebbre hasznal egy bongeszo annyi memoriat, amivel nem reg, meg komplett gepek jol elfutottak ?
Meg ha ez egy ingyenes program is, ennyire hogy lehet valamit szarul programozni ? -
netpeti98
addikt
Dawn project or the end of Aurora
Röviden: megszűnik az Aurora csatorna. Az Aurora felhasználók automatikusan a Beta csatornára lesznek átállítva. A Developer Edition a jövőben a Beta alapjaira fog épülni.
-
bul07
nagyúr
Rányomtam feljön ez az ablak itt Igenre de mégse kapcsolódik ki
Köszönöm hogy próbáltál segíteni ez így marad, nem szenvedek vele tovább, ha nem változik meg a új lapos dolog akkor letörlöm és keresek másikat
-
-
canonoc
újonc
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Íme:[kép]
Annyit hozzátennék, hogy a szüleim biztosan nem piszkálták az adatvédelmi beállításokat, másrészt nálam is ugyanazok a beállítások; az előző hozzászóló Matthewus is tanácsolta, bekapcsoltam az „Előzmények” opciót, majd ezen az oldalon bejelentkeztem, de mégsem ajánlotta fel a jelszó megjegyzését. -
válasz
canonoc
üzenetére
Ja oké, igaz, és úgy értettem, hogy a pipa már megoldódott az előzmények bekapcsolásával, csak nem adja be, de akkor nem szóltam

(#50240) bul07: Screengrab kiegészítő hibája. Ha nem a fixed verzió van fent, akkor cseréld rá. Illetve a beállításaiban az utolsó fülön kell a reklámjait kikapcsolni, ha ez az akarna lenni (nem tudom, még nem láttam).
-
bul07
nagyúr
Újabban nálam idegesítő szokást vett fel a Firefox
Megnyitok egy linket, vagy csak egy lapot akkor agy új lapon feljön a discount.s3blog.org/addon.html, majd magától be is záródik (lent kép)Laptopon és PC-n is tapasztalom
Szerintetek mi lehet ez?
Pár kiegészítő van telepítve, NetVideoHunter, NoScript, Screengrab, Text Link, uBlock,
-
-
canonoc
újonc
válasz
karlkani
üzenetére
Köszönöm a kiegészítő ötletet, volt eszemben, csak hát egy kissé nehézkesen fogom tudni elmagyarázni az ősöknek, hogyan kell ezt használni. Persze TeamViewer-rel ez is megoldható lenne, csakhogy előbb azt is telepíteni ellene, ami megint csak nem egyszerű feladat nekik.
Amennyiben nincs más ölet, ezt leszek kénytelen használni.
Egyébként aligha sértődhet meg annyira a Firefox, amikor egyszer nemet mondasz a jelszavak megjegyzésére, hogy teljesen elérhetetlen legyen ez az opció... -
canonoc
újonc
Sziasztok!
És persze tojjon a nyuszi nektek is!
Nos, visszaolvastam jó néhány oldalt, de sajnos nem találtam bejegyzést arról, amiben segítségeteket kérem: a szüleim (82, 75 évesek) rendületlenül használják a fbookot. Eddig úgy jelentkeztek be, hogy a Firefox megjegyezte a felhasználónevet és a jelszót.
Volt valami feltörési kísérlet a fiókjukban, ezért Cuki Bácsi azt ajánlotta, változtassák meg a fb jelszavukat, amit szófogadó módon meg is tettek. Viszont így már nem működik a Firefox által tárolt jelszó.
Nagyobb gond az, hogy az az ablak, vagy panel sem jön fel a böngészőben, ami felkínálja az adott oldalon a jelszó mentését. A Beállításokban sem tudom „bepipálni” az opciót, ami megjegyezné a bejelentkezéseket az oldalakon, íme: [kép]Szóval, az a kérdésem, hogyan lehet újra elővarázsolni azt az ablakot, amiben megadhatók és elmenthetők a böngészőben a felhasználónevek és jelszavak?
Operációs rendszer Win 7 Ultimate 64 bit, Firefox 52.0.2 (32 bites)
Segítségeteket előre is köszönöm.
Peace!
-
törölt tag
Ez durva, átállítottam és a valós cím jelenik meg. Köszi a tippet. Ami még durvább, hogy ez alapból nincsen bekapcsolva a böngészőben, amikor egyértelműen segíthetne a felhasználóknak elkerülni veszélyes oldalakat.
szerk: pun intended: epic fail.

-
-
Predator2
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, neki futok még1x. Azt szeretném, hogy a megnyitott lapok mindkét számítógépen olvasható legyen. Pl: Megnyitok egy videót az asztali gépen, azt nyissa meg a notebookon is amikor bekapcsolom (szerepeljen a lapok között). Így ott fojtathatom a munkát ahol abbahagytam.
-
Predator2
addikt
Helló
Adott egy notebook, és egy asztali PC, mindkettőn FF x64-es. Bekapcsoltam, hogy szinkronizálja a lapokat is, de sajnos nem teszi, nekem viszont szükségem lenne rá. Mit lehet ezzel kezdeni?

-
huan
őstag
Sziasztok!
El lehet úgy menteni könyvjelzőt, hogy az mindig privát módban nyíljon meg, de csak az a könyvjelző? (plusz billentyűkód nélkül) -
-
okay
aktív tag
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy indításkor bármit állítgatok, mindig ugyanaz a 4 oldal töltődik be, a mozilla firstrun, és firefox kezdőoldal, és még 2 kiegészítővel kapcsolatos. about configban csak showquitwarning-ot állítottam, de következőleg már azt se kérdezte.Másik az új lap, hogy lehet oldalakat véglegesen törölni belőle, ezer éve nem használtam néhányat, nem is akarom de ott van.
Köszönöm! -
Rimuru
veterán
válasz
üzenetére
Igen, alapertelmezetten ugy allitod be hogy sehonnan se, es ahol szeretned azt kivetelkent hozzaadod (ez is lehet session(bongeszo bezarasaig)/pernament).
megnyitod az oldalt, jobb gomb -> page info -> permissions -> innen egyertelmu.
masik megoldas: about:preferences#privacy -> exceptions -> kezzel felveszed, figyelj arra hogy szamit http/https -
törölt tag
Van olyan opció, hogy csak bizonyos oldalakról fogadjon el sütiket?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tekken 7 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nekem egy icipicit jobbnak/gyorsabbnak tűnik mióta külön folyamaton van.