- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525 #51893 üzenetére
Szerintem funkciókban ez a leggazdagabb, csak régebben jóval bugosabb volt, mint a TZP. Annyit sajnálok, hogy youtube linkekről nem szedi össze a thumbnailt, így már nem tudom nagyjából sem kattintás előtt, hogy milyen videót linkeltek. Hoverzoom+-t nem sokáig próbálgattam, mert nem nagyított mindent.
-
Éljen, Imagus-ból tegnap előtt elkészült a WebExt verzió a TZP helyére, most már nincs akadálya, hogy 57-es Firefoxot használjak
Ennyi addonom volt, ennyi lett, ha valakit érdekel.
Valahol olvastam, de tuti nem találom meg megint... Tudjuk, hogy mikor vonják ki teljesen a legacy addonok kompatibilitását? -
Kékes525
félisten
Valami zavar támadt az erőben. Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync-ból egy új frissítést kaptam, ami eléggé buggos volt valami 68-as verzió számmal. Aztán megnéztem az addon siteon és ott nem láttam, a 23.3.1-es verzió volt a legfrissebb. Visszaállítottam az egy órával előtt készített mentést. Fogalmam sincs, hogy hogyan került fel. Más is tapasztalt ilyen furcsaságot?
Most a másik profile-omban jelent meg egy 61.9.8-as verziószámú. Az addon site-on nyom sincs semmilyen új frissítésnek. Bevetem a vírus ölőimét. Habár szerintem ez nem malware.
Itt nyom sincs: Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync... 23.3.1
-
adlersson
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam az enyémhez hasonló hibát, úgyhogy feldobom a kínom:
Pár nappal ezelőttig a mostani 32-bites FF 55.0.3 kb. használhatatlanná vált, hiszen folyamatosan összeomlanak a tab-ek vagy az egész böngésző. Szeptemberig így egy durván 5 éves telepítést voltam kénytelen újrarakni, ezidáig gond nélkül működött mindegyik frissítés. A hiba jelentkezésekor először csak a plugin-eket töröltem (uBlock, NoScript), majd az egészet újratelepítettem (korábbi beállítások megtartásával), végül teljesen frissen telepítettem, de a hiba ugyanúgy megmaradt: a böngésző teljesen frissen, kiegészítők nélkül is instabil, bármelyik pillanatban bedőlhet az oldal tartalmától függetlenül (pl. most, ezen sorok írása közben is egyszer), de jellemzően Google Maps, YouTube, Vimeo stb. alatt produkálta mindezt. Feladatkezelőben eddig egyébként 1 darab, kb. 5-600MB-os firefox.exe futott, viszont egy ideje már három darab, 200MB-os exe fut.
Illetve nem tudom, hogy kapcsolódik-e a problémámhoz, de a legfrissebb Shockwave Flash törlése után fennmaradt egy őskövület, Shockwave Flash 18.0 r0 kiegészítő is, amit csak tiltani tudok. Próbálkoztam az Adobe-s Shockwave unistallerrel is, de ugyanúgy ott figyel a kiegészítők közt. Lehet ettől instabil a böngésző?
-
laceszgamer
addikt
válasz
Kékes525 #51876 üzenetére
Közben este még megoldódott, totál egyszerű volt a megoldás, tulajdonképp véletlen tűnt fel, hogy az oldotta meg.
Win telepítés után ugye a Win a sima egyszerűsített vagy milyen témát használta, aztán mikor átkapcsoltam az Aero vagy hogy hívják a normál áttetszős felületet a Firefox is megjavult. -
Kékes525
félisten
válasz
laceszgamer #51875 üzenetére
Lassú neki a géped (VGA). Esetleg szoftveresen ezt: Lassú a Firefox? Így gyorsíthatja fel!
-
laceszgamer
addikt
Van valakinek ötlete, hogy mit lehet akkor csinálni ha a Firefox " csikoz " mikor egy oldalt görgetek? Elég zavaró ez a vízszintes csíkozódás.
Olyan mintha a hardveres gyorsítás ki lenne kapcsolva, de azzal már szórakoztam, se bekapcsolva se kikapcsolva nem változik semmi.
Friss Windows, friss Firefox, régen nem csináltam ezt, pedig akkor is teljesen ugyanígy volt minden.
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus #51873 üzenetére
Csinálj egy szűz telepítést és egyenként adogasd hozzá az addonokat és minden egyes addon hozzáadása után várj pár napot, hogy használatközben mi történik. Türelemjáték, de nem tudok jobbat.
Egy másik tipp (ez egyszerűbb):
Az nem lehet, hogy valamelyik addon hozzáadása után nem indítottad újra a Firefoxot, mert a hozzáadott addon ezt nem igényelte, de a következő újraindítás után lépett fel az uBlock probléma? Most csináld azt, hogy mindegyik addon telepítése után indítsd újra a Firefoxot, akár igényli ezt az addon, akár nem, és utána nézz rá az uBlockra, hogy jó e. Lehet, hogy hiba az uBlockba a Firefox újraindítás után lép fel."A mostani profilomba is jó volt kb 1 hétig, semmi beállítást nem változtattam, nem telepítettem új addont, és egyik napról a másikra nem jó."
Habár ez cáfolni látszik azt, amit fentebb írtam.Vagy valamelyik addon, amikor müködik a funkciója, akkor hat az uBlockra, a telepítése még nem rontja el.
Vagy ép az uBlock fut bele egy site-ba, ami "nem tetszik" neki.
Tudom, ezek elég elvarázsoltnak hangzanak, de sosem lehet tudni.
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Megnézné valaki, hogy ha letiltja az uBlock Origint, a kiegészítőkezelőben majd engedélyezi, utána működik-e rendesen? Már kétszer telepítettem újra a Firefoxot, de nem akar eltűnni ez a hiba. -
SharpSA
veterán
válasz
Matthewus #51863 üzenetére
Egész jó ez a nightly, ráadásul éppen most írta ki, hogy frissült, indítsam újra. Megtettem fő böngészőnek. Kellően gyorsnak tűnik, de még biztosan lehet gyorsítani, optimalizálni rajta. Kiegészítőket is találtam ami fontos volt két kivétellel: Zoom Page (automatikusan nagyította az oldalt az ablak szélességéhez) helyett most a Zoom Page WE van (ezt ajánlotta helyette), ami végülis tudja ugyanazt, csak nem automatikusan (CTRL+8-at kell nyomni), valamint a Tab Mix Plus.
-
-
Kékes525
félisten
-
SharpSA
veterán
Az 57-es firefox honnan tölthető le? Az FTP-n nem találok 57-es kiadást, a nightly-k meg másként vannak elnevezve.
-
Kékes525
félisten
Hát nem tudom. Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync... kiegészítő értékelései, írta: nakivagyok
Itt a fejlesztő azt írja, hogy benyújtási folyamat alatt van és még Augusztusban lesz. Azóta sincs.
-
Csupingo
veterán
Sziasztok! Olyat be lehet állítani konkrétan az 55.0.3-as (64bit) firefoxban, hogy a folyamatban lévő letöltéseknél mindig legfelülre tegye az aktív letöltést, mint a régebbi változatoknál? Már régebben változtattak ezen az ablakon és azóta így van. A régi jobban tetszett, mert láttam, hogy még mi nem töltődött le. Talán csak valami külső kiegészítővel lehet megoldani?
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus #51852 üzenetére
Hover Zoom+-ból már van: Hover Zoom+
-
Kékes525
félisten
"Thumbnail Zoom Plus" Mi a baj vele? Én használom, igaz, vannak olyan képek, amit nem nagyit ki.
-
Tiger.
nagyúr
Mostanában ha valamire rá kattintok akkor ujra kell tölteni az oldalt hogy bejöjjön, másnál is van ilyen? Win10
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby #51842 üzenetére
Olyat tudok ami 4 klikkel megy. Saját szűrőkhöz hozzáadod ilyen formában az oldalt:||google.hu^
-
Kékes525
félisten
válasz
pibácsi #51839 üzenetére
Szerintem az ilyenekért nem kell pánikolni. Lehetetlen tökéletesen megvédeni magunkat a nyomkövetésektől, sőt szerintem még picit sem(
), hiába van szuper védelmünk. Nagyon sok program csinálhatja ezeket, amiről nem is tudunk, másrészt a működéséhez engedélyt kell adnunk. Persze az is igaz, hogy fölöslegesen ne tegyük ki magunkat ennek.
-
pibácsi
senior tag
Köszi, igaz. Hát ez egy automatikus weboldal blokkoló, (A BlockSite egy kiterjesztés, amely automatikusan blokkolja az Ön által választott weboldalakat.) és úgy írja, ahogy most mélyebben belenéztem a leírásába, hogy a letiltott oldalakról infókat gyüjt, de azt nem, hogy továbbítja is valahová (és nem az összes meglátogatott oldalról). Hirtelen sokkolt a dolog. Én még nem írtam bele letiltandót, mert erre lenne jó és vszínű ezért tettem fel valamikor, de még nem alkalmaztam.
Köszi mégegyszer. Egyelőre nem szüntetem meg, fent hagyom.Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
Matthewus #51834 üzenetére
Tényleg, igaz. Hogy én ezt eddig nem vettem észre, csak idegeskedtem. Persze, van ilyen kiegészítőm. Sőt most látom, hogy engedélyezve van, hogy küldjön néha értesítőt. (Enable warning messages). Viszont idegesítően nyomúl. Na innen kiveszem a pipát.
Köszi a megoldást, mostmár ki tudom lőni.Üdv. Pibácsi
-
Na remek, frissült a béta/dev 57-re, engedélyeztem a legacy addonokat about:config-ban, egyelőre csak a Stylish tűnt fel, hogy nem megy egyáltalán, nem tölti be a beállítások panelt sem hozzá. Esetleg ötlet, hogy hol tárolja a fájljait? Vagy csak a visszaváltás 56-ra segítene? Szeretném kimenteni a CSS-eket, mert több egyedi is volt benne.
-
pibácsi
senior tag
Már régóta rendszeresen megjelenik egy oldal, amit lent mellékelek és nem tudom kiírtani. Váratlanúl ugrik be, ahogy megnyitom a kezdőoldalt ez nyomúl előre. Már a HOSTS részen letiltottam, de mindíg új sorszámot adva megjelenik. Mi akar ez lenni? Valaki tudna tájékoztatást adni?
Hogy lehet ezt kitiltani, leállítni.
Üdv. Pibácsi -
törölt tag
válasz
Matthewus #51784 üzenetére
Adguard for Windows vs Mozilla Firefox
Valóban az Adguard működése zavart be neki, de kicsit máshol, a tanúsítványoknál.
-
EmptyParadox
senior tag
Vissza lehet állítani a régi UI-t. Így működik. Sajnos cookie kell hozzá, hogy megjegyezze.
-
Abrion
senior tag
A böngészőm jelenleg így működik, egy régi még be nem zárt weblap, FF újra indítás után a lementet weblapot tölti be ahelyett hogy frissítené azt, szal nyomnom kell F5 hogy letöltse a weblapot ismét, hol tudom beállitani hogy újra nyitásnál frissítse egyből.
Még1x, be van állítva az hogy kikapcsoláskor jegyezzen meg minden ablakot amikor újra indítom az FF minden ott van de ha ráklikelek bármelyikre, akkor nem frissíti csak betölti a lementett weblapot.
-
Syl
nagyúr
Multi-Account Containers - Olyat szeretnék, hogy egy adott bookmarkból többet készítenék és mindegyik másik konténerben nyíljon meg (például több gmail account), de sehogy nem találok rá megoldást.
Valaki tud erre valami megoldást? -
Kékes525
félisten
válasz
Daywalkerke #51818 üzenetére
Szerintem igen, de az csak a scriptjével együtt müködik helyesen: AAK-Cont Userscript For uBlock Origin, Hugo Xu / AAK-Cont · GitLab Violentmonkey vagy Tampermonkey kell a script futásához.
-
Daywalkerke
aktív tag
-
törölt tag
Az miért lehet, hogy bizonyos oldalakon (kattintásra mindig másik oldalra mutató tartalom
) elindulnak videók, majd belekattintásra fagy az egész?
Explorer alatt működik, Edge alatt szintén ez a probléma.
Valami a videoformátumokkal lehet? Ez még gond most is?
Eddig ment, mi változhatott?
Mindegy, hogy incognito módban vagyok vagy sem. -
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus #51814 üzenetére
Az addon formájára (YouTube Plus) gondolsz?
-
movax
őstag
válasz
EmptyParadox #51808 üzenetére
Nálam nem tűnt el semmi, sem a Prebake, sem egyéb, minden a legfrissebb verzió (uBlock, FF, listák).
-
Killer man
tag
Sziasztok! Feltettem a 64 bitest de minden számítógép indításkor összeomlik. Csak induláskor az első megnyitásnál. UItána bármit csinálok stabil. Mi lehet az oka? Kezdőoldal a google úgyhogy semmi flash, ez nem lehet gond. (Win7 alatt)
Köszike! -
Kékes525
félisten
válasz
Daywalkerke #51809 üzenetére
Igen, ezeket valószínűleg nem fejlesztik. Azóta a "RU AdList: BitBlock" is átkerült a sajátok közé. Viszont a "AAK-Cont Filters For uBlock Origin" megjelent a "Hirdetések" között. Úgyhogy ezt most töröltem a sajátokból.
Szerintetek pillanatnyilag melyik a legjobb script kezelő? Az uBlock origin mellé az "AAK-Cont Userscript For uBlock Origin" kezelésére melyiket érdemesebb feltenni? Violentmonkeyt vagy a Tampermonkeyt? A Greasemonkey sajnos nem kezeli rendesen.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
EmptyParadox #51808 üzenetére
Köszi a választ, mivel én régebbi Ublock verziót használok így manuálisan töröltem, de még mindig ott van a másik szűrő a "Malware domains (long-lived)" ami szintén átkerült a Saját szűrők részhez nálam, úgy ahogy Kékes525-nek is, akkor ezt is inkább töröljem manuálisan?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Daywalkerke #51807 üzenetére
Valószínűleg eltávolították, mint ahogy a 1.14.11b2 Change logban is látszik: Removed: "EU: Prebake" (no longer maintained).
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Kékes525 #51765 üzenetére
Most néztem rá a külső szűrőkre és nekem is pont ugyanezen két szűrő mint nálad átkerült a Saját szűrők részbe, pedig nem én tettem be és nálam a saját szűrőknél más nincs is.
Sikerült esetleg megtudnod esetleg valamit, hogy ez a két szűrő miért kerülhetett át a Saját szűrőkhöz?
A lista frissítési hiba nálam közben egyébként megszűnt, már minden listát amit bepipáltam tud frissíteni, még ez a két lista is ami nálam és nálad is átkerült a Saját szűrőkhöz még ezek is frissültek. -
válasz
SchumiBácsi #51805 üzenetére
Innen a "Flash Player projector" kell neked, és akkor böngésző nélkül is (elvileg) menni fognak a flash fájlok.
-
Üdv all! Úgy tűnik hogy frissült a Firefox, mert ismét elqrtak valamit.
Időnként lelni ilyen kis flash játékokat. Aztán ha azok elég jók lementem őket, hogy "örökre" meglegyenek. Nem egy jelentős gyűjtemény van, de eddig ha úgy volt rá klikk és minden gond nélkül ment a böngészőben új fülön.
Ma viszont nem megy. Igen valószínű hogy egy kifejezetten fontos frissítés okozza a problémát. Mit hol kell beállítani hogy újra működjön? Vagy ha ez a lehetőség is befuccsolt (mert van ilyen) akkor direkt töltsek le egy régebbi böngészőt a lementett flash játékokhoz (swf kiterjesztés) ha engedi egyáltalán?
-
lufi7
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #51796 üzenetére
Az ublock kavart be. Pedig nem állítottam rajta semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest