Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Ezzel nem foglalkozott senki, így ismét megkérdem, hátha kapok választ.
Hogyan lehet különösebb macera nélkül oldalakat/címeket hozzáadni a FireFox kezdőlapon aGyorskeresők
Mentett vagy felkeresett webhelyek
sorba.
Eddig úgy próbálkoztam, hogy addig törölgettem az ott levőket amíg megjelent a sorban amit kerestem és akkor rögzítettem.köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet különösebb macera nélkül oldalakat/címeket hozzáadni a FireFox kezdőlapon aGyorskeresők
Mentett vagy felkeresett webhelyek
sorába. Eddig úgy próbálkoztam, hogy addig törölgettem az ott levőket amíg megjelent a sorban amit kerestem és akkor rögzítettem.
köszi -
csferke
senior tag
Esetleg tudtok-e ajánlani valami hasonlót a Forecastfox helyett?
-
csferke
senior tag
Forecastfox (fix version) [link]
Csak napok óta nem tud kapcsolódni az AccuWeather kiszolgálóhoz .
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Használ-e valaki ForecastFox kiegészítőt?
Ez az AccuWeather-hez csatlakozik. Pontosabban csatlakozna de pár napja nem működik a dolog. Azt jelzi, hogy "Hiba történt a meteorológiai központhoz való csatlakozáskor".
Ha viszont az AccuWeather honlapra megyek ott jönnek az adatok.
Hogyan lehet ez?
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissülni szeretne a rókám erre 115.1esr
Ez az esr mit jelent/takar?
Nekivágjak-e?köszi
-
csferke
senior tag
válasz
Rimuru
üzenetére
Export login data from Firefox
És az így elmentett jelszavakat hogyan lehet importálni?
-
csferke
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én ezt használom Update Scanner [link]
-
csferke
senior tag
Újabban "üres" ez a műsorfüzet. Nálatok is ez a helyzet?
Már egy hete írtam info@pestiest.hu-ra is. Még nem is válaszoltak
-
csferke
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Valamit az UO katyvaszt be DE NAGYON!!
UO Alapértelmezések viszaállítva
UO törölve
FF kilép, újraindít
UO telepítve
És a régi nóta, nem indítható a videó (csak egy szürke mező látszik helyén)
UO ideglenesen kikapcsolva és van videó.
És nem csak ezen az oldalon, hanem az összes blic.rs oldalon. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nézzetek már rá, hogy mit kellene tennem, hogy lejátszható legyen a videó ezen az oldalon [link]
Eddig gond nélkül le tudtam játszani az újságban lévő videókat, egy ideje azonban nem megy.köszi
FF 76.0.1 64 bit -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám ezen az oldalon Magyar Szó blokkolni az oldal alján megjelenő hirdetést??
uBlock Origin fut de nem blokkolja
vagy nem tudom jól beállítani.köszi
-
csferke
senior tag
válasz
üzenetére
Én ezt használom Expire history by days
lekéstem -
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
#57663 Kékes525 - Amikor ráklikkelek egy képre, a keresési találatok között, akkor oldalt jelenik meg a képhez tartozó többi adat/kép egy új formában nem pedig úgy mint eddig ami #57664 Dragon3000 képernyőképén látható
#57665 DS39 - Google beállítások között nem találtam erre vonatkozó beállítási lehetőséget
#57664 Dragon3000 - Igen, látom nálad is a 64.0.2 verzió van csak 64 bites
Továbbra is szeretném visszakapni a régi kinézetet!!

üdv
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissült a róka a 64.0.2 (32 bites) verzióra és most így fest amikor a Google keresés eredményeképpen képeket kérek.

Hááát mi mondjak, minden egyes újításuk 1-1 (vagy több) visszalépés a fejlesztésben. Elhiszem én, hogy fiatalodik a fejlesztői gárda DE azért nem kellene mindent alávetni a szuper-hypermodern világnak.
Valahogyan vissza lehet varázsolni a régi kinézetet?
köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Kérem nézzen rá valaki erre az oldalra.
Nálad is így jelenik meg?
köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Az ezen a címen betöltendő térkép nem jelenik meg E-útdíj csak ez a hibajelentés.
Nálatok mi a helyzet ezzel a térképpel?
köszi
-
csferke
senior tag
Nálam csak ez oldotta meg a problémát Firefox frissítése
Az egésznek a szépséhibája, hogy a Kiterjesztések-et meg a Témák-at is alphelyzetbe tette, törölte.
-
csferke
senior tag
Szia!
Esetleg ezt is nézd meg Bookmarks Organizer -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Erről Tab Mix WebExtension senkinek nincs tapasztalata? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Használja-e valaki ezt a kiegészítőt Tab Mix WebExtension ami elvileg a TabMixPlus utódja?Vélemények?
Tapasztalatok?köszi, üdv
-
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
A VirusTotal összes ellenőrzése is "Clean"-t ad.
Viszont ezt a sort bejelöltem, hogy Letiltás a CCleaner-el.

Egyenlőre most a sz.gép indulásakor nem jelentkezik a kérdéses hiba.
Majd rálesek, hogy az FF futásában mit eredményezett ez a változtatás. Sz.tem nem kellene, hogy kihatással legyen.Köszi mindenkinek a türelmet, segítséget.
-
csferke
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem pontosítottam az indulást. Windows indulásakor jelentkezik a robot, Gort! Klaatu barada.
Anti-spyware, Anti-malware nem találnak semmit sem
Most néztem meg az automatikusan induló programokat

és azt hiszem itt van a kutya elásva. LETILTOTTAM !!
Csak még azt nem tudom, hogy hogyan került ide ez a bejegyzés!! -
csferke
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Print Screen-s

Induláskor ez jelenik meg a tálcán. Ha elég gyors vagyok akkor rá tudok klik-elni a kis piros x-re, ha nem akkor az egész eltűnik magától.
Ez pedig a kis ablak tartalma. Ezt elő lehet hívni akkor is amikor a címsorba beírom, hogy about:robots.
Alul lévő gomb szövege "Próbálja újra" klikk-rá, megjelenik egy következő gomb "Kérem ne nyomja meg még egyszer ezt a gombot" újra klikk eltűnik a gomb és nem történik semmi más
Minderről van egy leírás is a [link] címen
-
csferke
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Ez még újdonság valakinek? 10 évvel ezelőtt is benne volt már.
Sajnos NEM újdonság hanem idegesítő tolakodás.
Minden sz.gép indításakor megjelenik nálam a tálcán 1 "robotos" ablakocska, amivel nem lehet semmit sem kezdeni. Egy idő után magától becsukódik. FÁRASZT ez a tolakodás!!Egyébként régen a Word/Excel 2003-an ilyen/olyan betűk bevitele, betűk színeinek/méretének megváltoztatása után elindult egy Repülés szimulátor a másikban pedig 1 biliárd program.
Ugyebár nem lehetne sok-sok $-t elkérni egy alkalmazásért amely ráfér egy flopy-ra, hát megoldották a problémát
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Gort Klaatu Nikto
Ezen a címen ezt találtam.Hidden Easter Egg in New Version:
With the release of recent version of Firefox web browser, Mozilla has included an Easter Egg.
To reveal it type "about:robots" in Firefox addressbar and press Enter. It'll show a page having title as "Gort! Klaatu barada nikto!" and content as following:
Welcome Humans!
We have come to visit you in peace and with goodwill!
Robots may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm.
Robots have seen things you people wouldn't believe.
Robots are Your Plastic Pal Who's Fun To Be With.
Robots have shiny metal posteriors which should not be bitten.And they have a plan.
You can enjoy this easter egg in all Mozilla Firefox versions.
Hát mit is mondjak, vélekedjek erről??
A k.va anyátokat Mozilla FF fejlesztők !!
Ha nagyon unatkoztok vagy unalmas a programozás akkor ajánlom nektek a Marok Marcsát, hogy kikapcsolódjatok kicsit. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nálam nem fut le az AdwCleaner. Elindul, majd elszáll.
Futattam viszont a Malwarebytes\Anti-Malware-t, nem talált semmit sem.
Viszont pl. az ezen az oldalon Index - Sport lévő videók nem indulnak el, vagy csak naaaagyon lassan/szagatottan.
Valakinek 5lete?
köszi
-
csferke
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Szia!
PDF készítésre/nyomtatásra én a Bullzip-et használom. Virtuális PDF nyomtató, bármely programból nyomtat. -
csferke
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Végére értem a "Gort! Klaatu barad nikto!" mizériának. Legalábbis remélem.
A Tálcán jelentkező "Gort! Klaatu barad nikto!"-ra amikor rávittem az egeret, megjelent egy oldal miniatűr képe. Itt a jobb felső sarokban klikk a kis piros X-en. Mást nem is lehetett vele csinálni. Bárhová klikkeltem rajta nem történt semmi. Tehát lapot nem nyitott meg. És láss csodát, ma reggel indításkor nem jelenkezett ez a marhaság.A Fórumon adott ötleteken kívül itt [link] is találtam 1 megoldást.
Ráakadtam viszont 1 érdekességre is. Írjátok ezt, about:robots, be a címsorba és ugrás.
Úgylátom vannak rejtett érdekességek is a böngészőben.
-
csferke
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
(#54803) csferke

Azt írtad fentebb, hogy nem tudod eltávolítani.
Még nem is sikerült. Bevallom a telepítés/eltávolítás-t még nem próbáltam.
Itt azt írtad, hogy ellehetett távolítani.
Mi ezzel a gond? Installálás után simán ellehetett távolítani.
Eszerint, próbára, telepítetted és sikeresen el tudtad távolítani?? -
csferke
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Mi ezzel a gond? Installálás után simán ellehetett távolítani.
Eszerint telepítetted és megjelent a Kiegészítők\Témák között és sikerült is eltávolítani
Kipróbálom.1. Igaz nem szeretek mindenféle sületlenséget csak úgy telepítgetni.
2. Akkor is bosszantó, hogy kéretlenül felkínálja magát.
Eddig úgy tudtam, hogy kéretlenül csak a lányok kínálják magukat a Rákoczi téren
-
csferke
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Valamilyen vírus lehet, nem kell egyből a Firefoxot ekézni!
Mi az oldal pontos linkje?És mivelhogy ez 1 FF Addon, hát engedtessék meg, hogy fikázzam az FF-et.
Régebbi jól bevált kiegészítők nem futnak az új rókában (pl.TabMixPlus) de egy kéretlen téma beállítás simán önálósithatja magát?? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Reggel a gép indításakor alul a tálcán megjelent 1 gomb , mintha Firefox lenne megnyitva, mégpedig Gort Klaatu barada nikto oldal.Mi a bánat ez?

Ennyit sikerült kiderítenem [link], hogy ez egy Firefox téma.
Hogyan kerülhetett a gépemre?? Én nem kértem!! Mostmár az új róka ilyen nyomulós lessz??

Hogyan tudnám leradírozni ezt a kéretlen marhaságot??
köszi
-
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Amikor a Google találatait nézegetem, nem különbözteti meg a már megnézett címeket. Néhány oldal megnézése után már nem tudom követni, hogy melyiket is láttam már és melyiket nem. Régebben a már meglátogatott cím színe megváltozott valami lilás színre.
Ezt be lehet valahogy adagolni a rókának 54.0.1 (32 bites)?köszi
-
csferke
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Ezzel lehet figyeltetni a változásokat Update Scanner
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Újabban, részemre, zavaróan működik a "Friss hírek" meghívása.
Ezelőtt amikor megnyitottam akkor megjelent egy lista ~20-25 link-el.Újabban azonban ez a lista kitölti az egész képernyő magasságát és még nyilacskák is vannak (lent/fönt), hogy görgetni lehessen. Ebben a listában a pl. kézilabda/foci mérkőzésekről szinte percenkénti bejegyzés található, hogy mi történik a pályán. Vagy az AO tenisz tornán minden labda ütésváltás.
Hogyan tudnám visszahozni a régi ~20-25 sorosat?
köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hogyan de sikerült.
Eddig amikor bezártam az utolsó lapfület is akkor az utoljára megnyitott/vagy rögzített oldalak miniatűrjei oldal jelent meg. Most pedig a kezdő oldal.
Hogyan lehet ezt visszavarázsolni?Köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Az imént frissült az FF a 44-es verzióra és mindjárt nem úgy működik mint eddig.Eddig amikor bezártam az utolsó lapot is akkor megjelentek a miniatűrök az utolsó megnyitott oldalakkal vagy azok amelyeket "odatűztem" .
Na ennek most lőttek.
Utolsó lap bezárásakor az az oldal/lap nyílik meg amelyik be van állítva alapértelmezetten az FF indulásakor (nálam ez a google.hu).Hogyan tudnám visszakapni ezeket a miniatűröket?
-
csferke
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A hardveres gyorsítás false -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Csak nálam, vagy nálatok is, rendszeresen összeomlik a Firefox amikor a Google új térképével dolgozok?

Ez Google vagy Firefox hiba?
Tudtok rá megoldást?köszi
-
csferke
senior tag
válasz
gyulank
üzenetére
Bonyolódik az ügy.
Ha az általam javasolt beállításoknál azt adom meg, hogy "Fájl mentése" akkor letöltődik a beállításoknál megadott mappába és IGEN a találati eredmény lap "kifehéredik".
Ha azt adod meg, hogy "Rákérdezés mindig" akkor bal-klikk-re megjelenik egy ablak és eldöntheted, hogy mit szeretnél de ekkor is lesz egy új üres lap.Használom viszont a Tab Mix Plus kiegészítőt amelyben a görgővel való kattintásra az van megadva, hogy "megnyitás új lapon". Ekkor megmarad a találati oldal és utána nyílik egy üres lap is. Sajnos több ilyen kattintás után több üres lap is lesz amiket majd be kell zárni.
Úgy gondolom, hogy ez a Fox hibája mert eddig nekem sem sikerült úgy beállítanom, hogy ne nyíljon egy üres lap.
-
csferke
senior tag
Megőrjít a Google ÚJ térképe

Meglehet, hogy nem is az új térképpel van baj. Kipróbáltam Chrome és Internet Explorer alatt is.
És láss csodát
A Chrome-ban is befagy az Explorer-ben viszont nem tudtam lefagyasztani 
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Megőrjít a Google ÚJ térképe
Állandóan "befagy" pár nagyítás/mozgatás után. Ugyanez a helyzet amikor utca nézetre váltok, pár kattintás a kívánt útirányba és befagy.
Ekkor így néz ki
Ilyen sakktábla lesz akkor is ha csak magán a térképen nagyítok/mozgatok. Ekkor szinte mindig a Róka 38.0.1 is befagy. Az előző kiadásoknál nem tapasztaltam ezt a jelenséget. Sem a régi sem az új térképpel. A kiterjesztések/bővítmények maradtak ugyanazok. Igaz, nem tudom frissült-e időközben valamelyik.
Ezek a kiterjesztések és bővítmények vannak telepítve

Másnál is előjön hasonló jelenség??
Mit gondoltok, mitől lehet ez??
Kijavítás??köszi
-
csferke
senior tag
...az új Gmaps egy rakás... Kiegészítés, NAGY rakás...
Felraktam a Chrome-ot. Nem lettem boldogabb
A Chrome-ban nem a ~8. hanem a ~10. lépés után ugyanúgy fekete/fehér "sakktábla" az egész 
A Google is kezd megalomániás, erőszakos, önkényű "hadúr" lenni a Microsoft-ot utánozva
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Megőrjít az FF vagy a Google, amikor az új térképen a megtervezett útvonalon szeretnék "utcakép" módban bejárni egy hosszabb (5-6 utcahossz) szakaszt. Pár kattintás/előrelépés után előbb csak részlegesen (mint a sakktábla) feketedik el a képernyő majd teljesen és lefagy a róka.
A régi Google térképen ilyen sohasem fordult elő.Ti is tapasztaltok ilyet? Esetleg valakinek ötlete a megoldásra?
köszi
-
csferke
senior tag
Aki eddig használta a Forecastfox-ot de nem működik az FF 35-el, itt a megoldás!!
-
csferke
senior tag
Megoldódott a CIB probléma.
Felhívtak a bankból és elmagyarázták, hogy mit kell tennem.Már máskor is volt hasonló gond a CIB-el. Nálam is működött de frissítettem a Java-t és ez alapból kipipázta ezt a beállítást. Ha a Java ezt így teszi akkor nem értem a banki programozókat, hogy miért nem ezzel működik az ő alkalmazásuk is. Miért kell nekem mint "mezei felhasználó"-nak erről tudnom és alkalmaznom??
-
csferke
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Esetleg egy másik böngésző?
Sajnos az Internet Explorer-el is ugyanúgy elszáll
-
csferke
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az előző lépések rendben lefutnak, de ez már nem jelenik meg

csak a hibajelzés

-
csferke
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A hiba az ön készülékében van: Ezt én is gondoltam, tudtam

De, valamilyen segítség kellene

-
csferke
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
De a htttp cím se jól van beírva nálad.
De, sajna jól van beírva. Az a cím akkor jön be ha a hivatalos CIB oldalról a Belépés-re kattintasz.#41118
Igen, ez a hivatalos oldalról a belépés és nem kereső találat.

Java Version 8 Update 31 és engedélyezve van
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Firefox 35.0.1-ben szeretném használni a CIB Internet Bank-ot.
Eddig a régebbiekben ment most viszont nem indul el csak ezt a hibaüzenetet kapom
Tudtok-e segíteni ezügyben?
köszi
-
csferke
senior tag
Sajna a Forecastfox Weather-re várni kell
Viszont a Mozilla oldalon ez van

Remélem hamarosan megjelenik a kompatibilis verzió is.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Az FF35-ben valahogyan fel lehet-e támasztani a Forecastfox kiegészítőt?
köszi
-
csferke
senior tag
válasz
unravel
üzenetére
Melyik a legjobb időjárás addon 33.0.2 -re?
Én ezt használom. Pontosabb mint a Német Lajos

Forecastfox -
csferke
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ráállsz az adott címre és Delete
-
csferke
senior tag
Egyenlőre, amíg a Forecastfox készítője nem adja ki az FF29-hez az új verziót, megoldottam a gondomat a The Addon Bar (restored) 3.1 kiegészítővel [link]
Most már van statusbar a FF29-nek is.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissítettem az ff29-re, sajna a Forecastfox 2.2.2 kiegészítő nem kompatibilis.
Erről a címről [link] frissítettem a Forecast-ot 2.2.4 is.
A gondom a következő. Nem tudom megjeleníteni a statusbar-t az ff29-ben. Ott kellene megjelennie az időjárás jelentésnek.Hogyan lehet az ff29-ben megjeleníteni a statusbar-t?
köszi
-
csferke
senior tag
válasz
Rimuru
üzenetére
Új maps nem lenne jó?
Sajnos az új maps eléggé gagyira sikeredett.
Eddig nem sikerült az útvonaltervnél 3-4 címtől többet megadnom, sőt ennyinél már az útvonalat sem engedi áthúzni (átmozgatni) módosítás céljából. Sokkal lassabb mint a régi. stb.
Szóval egyszerűen nem jött be. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Most már kezd fárasztani a róka frissítése.
Ha a Súgó/Firefox névjegyéből próbálom frissíteni akkor letölt valamiket majd ezt jelzi
Ma viszont jelezte egy felugróban az óra mellett (amit eddig nem tett), hogy megjelent 1 frissítés. Azonban itt sem jártam sikerrel.

Mindkét esetben manuálisan kellet letöltenem a frissítést és manuálisan telepíteni.
Mi lehet a hiba? Hogyan javítható?
köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem kaptam választ így ismét megkérdem.
Miért van az, hogy az FF jelzi az új frissítést/verziót. Le is tölti. Viszont nem tudja telepíteni.
Közli, hogy nem sikerült frissíteni és töltsem le a legújabb verziót. Letöltés Firefox Setup 25.xxx. Telepítés és láss csodát, így elvégzi a feladatát.
köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az FF jelzi az új frissítést/verziót. Le is tölti. Viszont nem tudja telepíteni.
Közli, hogy nem sikerült frissíteni és töltsem le a legújabb verziót. Letöltés Firefox Setup 25.xxx. Telepítés és láss csodát, így elvégzi a feladatát.
köszi
-
csferke
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Szia!
Nálam Firefox 17.0.1 és TabMixPlus 0.4.0.3.1 van és rendesn működik. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissült a TabMixPlus és már fut a 17xx-en is
Miért nem tudja telepíteni a frissítést a róka??
17.0.0-ról akartam frissíteni 17.0.1-re. Letöltötte majd közölte velem, hogy sikertelen és töltsem le a honlapjukról az új verziót.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kipróbálom.