Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a héten frissült az ff otthon (64bit) és munkahelyen is (32bit), azóta egyre gyakrabban találkozom a "fehér lap, középen töltő kör" jelenséggel több megnyitott lap esetén, mintha nem tartaná a megnyitott lapokat a ramban a gazdaságosabb működés végett.
Bevallom, engem nagyon zavar, hogy már megnyitott lapra váltáskor még jó pár másodpercet várnom kell, mielőtt betölt.Kikapcsolható vhogy ez a fantasztikus új feature?
-
Üdv. Kollégák mikor fog a Mozilla átállni egy olyan módra, mint a Chrome? A Chrome-FF-IE trióból az FF indul a leglassabban. Több céges gépen tapasztaltam már, ezért inkább a kollégák azt a francos IE-t használják. Lehet, hogy a google böngészője is annyi ramot megzabál, de az még egy tetű P4-es gépen is gyorsan elindul, az meg nem érdekli a kutyát, sem, hogy először a keretet tölti be, majd a többi dolgot. Nem szeretnék Chrome-ot sem telepítgetni céges környezetbe. Köszi!
-
flash-
veterán
üdv
eddig chrome- ot használtam, de több helyen állítólag a firefox a "gyorsabb"
hát a prohardver fórum boxba ahogy írok érezhetően lassabban mennek a karakterek gépeléskor mint a chrome-nál... és maga a prohardver oldal használata is picit lassabb..
ti mit tapasztaltaok? -
Mentett jelszavakat lehet módosítani / hozzáadni. Ez főleg ott jó, ahol csakazértsem akarja a böngésző megjegyezni a belépési adatokat:
-
törölt tag
Ez egy jó cucc:
-
Most már tényleg nem tudom,mit szidjak,a facebookot vagy a firefoxt e olyan k...va nyögvenyelős a böngészés szinte szaggat és még a flash sincs fent ráadásul.
-
Gyula84
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
áhh megvan és jó is köszi

-
ALFA
senior tag
válasz
FrezeR
üzenetére
Akkor tölts le egy portable mozillat, mielött telepited, uninstall mozilla, majd kézzel töröld ki a maradékait - ha jól emlékszem, users alatt pár könyvtárba pakol - utána telepitsd a portable-t egy pendrájvra, és azt inditsd el.
Csak ublockot állitsd be elsőnek.
Ha bármikor lesz valami összeomlás, ird be ide a hibajelentést. -
FF-et hogy lehet rávenni arra, hogy Privát módban is illessze be az elmentett jelszavakat? Jelenleg csak dupla klikkelés után ajánlja fel.
Köszi!
-
Gyula84
veterán
válasz
Gyula84
üzenetére
most jó lett egy külsös program volt a hibás úgy néz ki (sfhelper) viszont a PH-ra ezt írja
A kapcsolat nem biztonságosA(z) prohardver.hu tulajdonosa a weboldalát helytelenül állította be. Az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a Firefox nem csatlakozott ehhez a weboldalhoz.

-
ALFA
senior tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Illene odaírni az idézeted végére, hogy Karinthy Frigyes mondta egy feminista nővel folytatott vitája során.
-
Gyula84
veterán
üdv
nektek megy rendesen az ff? ha új tabot nyitok kifagy de pl ha be akarok jelentkezni ide ph-ra akkor is
-
-
efi99
őstag
Üdv.
Az normális dolog, hogy a bővítményeknél eltűnt a "Bővítmények frissességének ellenőrzése" link a bővítmény lista felett? Kb az 50-es verzió óta. -
Voice24
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Eltávolítottam, ahogy a silverlight-ot is. Rámentem így az m4sport-ra, rákattintottam egy videóra, ekkor kérte, hogy telepítsem a silverlight-ot. Ezt megtettem, és lőn csoda, lejátssza a videót. A flash playert nem is raktam még vissza... Mindegy, nekem ez magas, de a lényeg, hogy most jó!

-
Voice24
őstag
Keresgéltem, olvasgattam, de nem jutok előbbre. Hogyan lehet eltávolítani egy kiegészítőt? Mert a listában egyik mellett sincs ott az "eltávolítás" gomb. Ha a súgó alapján belemegyek az about:plugins-ba, ott pedig nem tudom, hogyan tudnám beleírni a neve elé az x-et, nem enged módosítani rajta semmit.
De végülis mindegy, hagyom a francba, ha videót, élő közvetítést akarok nézni az m4-en, majd megnézem az edge-en...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Voice24
őstag
Nem vagyok egy szaki, nem is nagyon értem, mi a fene gond van ezekkel a kiegészítőkkel. Hiába futtatom le a flash player frissítését, utána ugyanúgy azt írja, hogy frissíteni kell. Meg a kiegészítők listájában ott van a 23-as és a 22-es verzió is, utóbbi persze piros felkiáltójellel. Ha ott kattintok rá a frissítésre, akkor meg ezt dobja be:

-
FrezeR
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Nem tudom melyik része fontos tippre bemásolok pár részt ami érdekes lehet.
Ez az utolsó 3 összeomlás:
Crash Reason EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ
Crash Address 0x3d377000AdapterVendorID: 0x1002, AdapterDeviceID: 0x67b1, AdapterSubsysID: 228f1458, AdapterDriverVersion: 21.19.134.1
FP(D000-L10010-W00000000-T0000) D2D1.1? DWrite? DWrite+ D2D1.1+ D3D11 Layers? D3D11 Layers+Processor Notes processor_ip-172-31-40-213_1300; MozillaProcessorAlgorithm2015; skunk_classifier: reject - not a plugin hang
************************************************************************************************
Crash Address 0x4fb77000AdapterVendorID: 0x1002, AdapterDeviceID: 0x67b1, AdapterSubsysID: 228f1458, AdapterDriverVersion: 21.19.134.1
FP(D000-L10010-W00000000-T0000) D2D1.1? DWrite? DWrite+ D2D1.1+ D3D11 Layers? D3D11 Layers+Processor Notes processor_ip-172-31-40-213_1300; MozillaProcessorAlgorithm2015; skunk_classifier: reject - not a plugin hang
*******************************************************************************************************
Crash Address 0x1d4a7000AdapterVendorID: 0x1002, AdapterDeviceID: 0x67b1, AdapterSubsysID: 228f1458, AdapterDriverVersion: 21.19.134.1
FP(D000-L10010-W00000000-T0000) D2D1.1? DWrite? DWrite+ D2D1.1+ D3D11 Layers? D3D11 Layers+Processor Notes processor_ip-172-31-36-238_1306; MozillaProcessorAlgorithm2015; skunk_classifier: reject - not a plugin hang
-
FrezeR
senior tag
#48835-ben írtam
Sziasztok.
Megunva a rengeteg összeomlást, tegnap csináltam egy tiszta telepítést a firefox böngészővel.
De sajnos ma még rosszabb lett a helyzet. Ugyanis az tűnt fel, hogy ha olyan lapot nyitok meg amelyiken mondjuk egy Facebookról beágyazott videó van 20/20 összeomlik.
Azóta annyit sikerült letesztelnem, hogy ha csökkentett módban indítom kiegek nélkül, akkor szépen bejön az oldal ami videót tartalmaz.
Egyenként elkezdtem visszakapcsolni a kiegészítőket aztán eljutottam a lastpass-ig és a tabmix plus-ig.Amíg ezeken kívül minden más kiegészítőt szépen bekapcsoltam az említett oldal nem jelent meg kiírta, hogy összeomlott jelentse..blabla, de maga a böngésző nem omlott össze. Ahogy bekapcsoltam a két említett kiegészítő valamelyikét bejött az oldal szépen de azonnal össze is omlott.- Tehát minden kieg bekapcsolva bejön az oldal de összeomlik.
- Ha minden letíltok bejön az oldal nincs összeomlás.
- Ha bekapcsolok minden kieget a tabmix plus és a lastpass kivételével, nem jön be az oldal hibát ír de nem omlik össze a böngésző.
- Ha bekapcsolom a lastpass vagy a tabmix plus kiegészítőt vagy bármelyiket a kettő közül, bejön az oldal de össze is omlik.Elnézést ha kicsit hosszú lett de van-e valakinek esetleg ötlete, hogy mi lehet a baj?
-
netpeti98
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A 64 bites verziónak jobb a memóriakezelése, de a legtöbb esetben nem látványos a különbség. Viszont a Firefox 53-tól kezdve a 32 bites verzióban se leszenek támogatottak ezek a külső bővítmények, kivéve a Flash Playert.
-
netpeti98
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Valószínűleg ez lesz a probléma. 32 bites Firefoxhoz 32 bites kiegészítők kellenek.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szerintem igen.
-
Matthewus
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha 64 bites Firefoxot használsz, akkor sehogy.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
-
ArthurShelby
addikt
Több gépen is előjött már, de a sajátomnál a legzavaróbb. Mikor több lap (kb 10) van megnyitva, és vissza megyek egy régebbi lapra, akkor néha még másodpercekig is tölt a ff. A gépemben intel 520-as ssd van, i53230M, 8GB RAM. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy mi lehet a hibája. Ezt bármelyik lapnál el tudja játszani (fb, speedtest.net, google translate...)
Rendes, stabil 50.0-ás verzió van fent. -
netpeti98
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nekem fent van, de le van tiltva, és gond nélkül megy Silverlight nélkül is.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok.
Megunva a rengeteg összeomlást, tegnap csináltam egy tiszta telepítést a firefox böngészővel.
De sajnos ma még rosszabb lett a helyzet. Ugyanis az tűnt fel, hogy ha olyan lapot nyitok meg amelyiken mondjuk egy Facebookról beágyazott videó van 20/20 összeomlik.
Mi lehet ennek az oka és hogy javíthatom ki?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
valakinek van tippje hogy ez http://www.mediaklikk.hu/m1-elo miért csak silverlight-al hajlandó elindulni? Flash fenn van. W10 x64. ESR 45.5.0
Thx
-
Gézengúz
addikt
Megpróbálom megfogalmazni, 53.0a1-et használok és odafent a lapjelzők ha beletekertem eddig akkor rohantak, most meg csak vánszorognak.. Érti egyáltalán ezt valaki
Most tettem fel, ez az egy problémám van vele amire nem tudom a megoldást. 
-
Voice24
őstag
Hali!
Lusta vagyok ennyi oldalt visszaolvasgatni, trehány módon megkérdem:
mi szükséges ahhoz, hogy pl. m4sport esetében nézhessem a videókat, közvetítéseket? Mert mozillánál csak a nagy fekete ablak fogad, minden más böngészőn szépen lehet nézni. -
netpeti98
addikt
válasz
Pityu.
üzenetére
Annyival pontosítanám a régebbi hozzászólásomat a második firefox.exe funkciójáról, hogy ez a weboldalak és a Firefox felhasználói felületének különválasztásáról szól. Az egyik firefox.exe a felhasználói felület, a másik a "web content".

Ez utóbbi futott egy-két verzión keresztül plugin-container néven, ami ma már firefox.exe néven fut. Nem összekeverendő a hagyományos plugin-container.exével ami most is megjelenik, ha egy Flash tartalmat használó weboldalt nyitunk meg.
-
siebener
aktív tag
Hello.
Az utóbbi napokban arra lettem figyelmes, hogy a feladatkezelőben két firefox.exe file fut. (Eddig csak egy volt)- Ez mellett a számítógép is nagyon lelassult, és nem nagyon tudom az okát.
Van esetleg valakinek valami tippje? Vagy ez természetes, és máshol kellene keresnem a hibát? -
Hogyan tudnám rávenni az FF-et, hogy a megnyitása után a kezdőlapnak beállított lapot újratöltse egyszer?
Köszi!

-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Áhh, ublock. Értem, köszi!!
Ui: bocsánat a hülye kérdésért így utólag
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szia!
Tiltsd le az AdBlock-ot!
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok, az ff nem hozza be rendesen ezt az oldalt: [link]
Chrommal nincs semmi probléma.
Nálam van valami gebasz, vagy ez mindenkinél így van? -
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Bozso68
üzenetére
Futtass le néhány víruskergetőt: HitmanPro, Malwarebytes Anti-Malware, AdwCleaner Használsz rezidens vírusirtót?
Ha nem találnak semmit, akkor kapcsold ki az összes kiegészítőt és utána egyenként vissza. Közben figyeld, hogy jelentkezik e a probléma. Ahol előjön, az a kiegészítő a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Friss rendszer esetén is ugyan úgy megvolt ez a jelenség, csak nem pont így ahogy most leírtam. De a napi 4-5 összeomlás mindig megvolt. Elég idegesítő ám nem jöttem rá mi lehet az oka.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most tettem fel, ez az egy problémám van vele amire nem tudom a megoldást.