- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Pityu. #48498 üzenetére
Rendicsek, de aki nem tudja, hogy van a Firefoxban frissítési beállítási lehetőség, annak nem kellene elsőként a frissítés letiltását ajánlani.
Pl. én is furcsán nézek a windows topicban (pedig nem vagyok win fan), hogy rengetegszer az az első, hogy hogyan kell kiiktatni, letiltani, megsemmisíteni a windows frissítéseket. Wagy az ATI topicban a DDU utáni CCleaner, aztán biztosamibiztos megint DDU -val törölni mindent, és utána a driver felrakás. Én nem emléxem, hogy walaha is lett volna bajom a bekapcsol WU-val, vagy, hogy bármikor is uninstalláltam wolna ATI drivert. -
Normi™
őstag
Sziasztok!
Az megoldható valahogy,hogy az engedélyezett webhely értesítések újraindítás után is megmaradjanak?Ne kelljen mindig megadni neki.
Köszi szépen előre is!
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Döglött Róka #48496 üzenetére
Tőlem lehet gúnyolódni ,de akkor sem hiszem,hogy annyival szarab lenne minden ha letiltja az automatikus frissítést,na de tipikus magyarok vagytok rögtön a hozzá nem értés bla bla.
-
Syl
nagyúr
válasz
Döglött Róka #48496 üzenetére
Itt a helye
-
Apucy01
őstag
válasz
rokendrol #48491 üzenetére
mert sokat nem támogat én használtam és elég szar így visszamentem a 7 re és minden okés lett
Mit is nem támogat? a vga driveredet? vagy a hállókaridrivert? vagy a hangét? vagy az laplapit? vagy netán az FF et nem támogatja?
Szerintem meg szimplán azt a sok baromságot nem támogatja amit az userek müvelnek.. sajnos már eljutotunk odáig ha valami nem ugy nézki mint azt a tanárnéni lerajzolta az interaktiv táblára akkor az már nem is jó..
-
Fandango
veterán
válasz
uhulinux0203 #48484 üzenetére
Ahelyett hogy ilyen neve nincs oldalakat ajánlasz, használd inkább a Mozilla saját ftp-jét ahol a létező összes Firefox verzió fent van.
-
Normi™
őstag
válasz
Pityu. #48492 üzenetére
Nem tartom jó megoldásnak mert sokszor biztonsági frissítések is jönnek.Az ő esetében esélyes,hogy a vírusirtó túlreagálja a biztonsági protokollokat.Nem véletlenül vannak a frissítések,nyilván becsúszik egy-egy hiba,de összességében hasznos.De ez csak az én véleményem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
uhulinux0203 #48483 üzenetére
-
Normi™
őstag
válasz
uhulinux0203 #48489 üzenetére
Szívesen!Megoldódott?
-
Normi™
őstag
válasz
uhulinux0203 #48487 üzenetére
Ez általában ahogy olvasgattam a vírusirtó sara.
Ha Nod vírusirtód van: [link]
-
uhulinux0203
csendes újonc
válasz
EmptyParadox #48485 üzenetére
szia
mindenre azt írja, hogy a kapcsolat nem biztonságos
chrome re meg jó
-
uhulinux0203
csendes újonc
válasz
(U)sajnos frissített 50.0b9 re és a hiba újra fenn áll.(/U)(U)és a hiba fenn áll(/U)(U)bocs(/U) -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Mi is konkrétan a probléma? Nem teljesen tiszta számomra.
Itt megtalálod az összes régebbi verziót.
-
uhulinux0203
csendes újonc
válasz
uhulinux0203 #48483 üzenetére
Talán sikerült megoldást találni?
itt található az 50.0b6 rc 1 verzió
https://vessoft.hu/software/windows/download/firefox
frissítés után nekem jól működik
------------
sajnos frissítette magát 50.0b9 -re
és ugyanúgy fennáll
bocs -
uhulinux0203
csendes újonc
Üdv!
Firefox legújabb verziója 49.0.2 hibás.
a kérdés az, hogy tudok régebbi verziót visszatenni, úgy hogy ne akarjon frissíteni
van egy Firefox Setup Stub 47.0.exe file, de csak 236,6 k
indításkor kéri a net-et, mert addig vár amíg nincs
install után a verzió 49.0.2letölteném, a 47.0 verziót (kérdés hol érem el)
net nélkül telepíteném, és ki kellene kapcsolni a frissítést (ha tudnám hol)
ez talán a regeditben lehetüres ablak az jó bejelentkezéshez, de bármit indítok nem enged be, hibát jelez
ha tud valaki segíteni megköszönöm
-
Winner_hun
félisten
válasz
donmackó #48476 üzenetére
Nem, nem szokásom. Ha nem lesz jó akkor már tudom merre keressem.
Jelenleg jó és ilyen. -
Syl
nagyúr
>...lehessen manuálisan elindítani a szinkronizálást, de legalább nyomon követni, hogy hol tart.
Pedig ezt mind lehet.
Firefox jobbra fent, hamburger menü megnyit, ott szépen írja milyen néven vagy bejelentkezve a sync-be. Mellette kettős körbenyíl. Ha kék akkor éppen szinkronizál. Szürke - fölé viszed az egeret és kiírja mikor történt az utolsó sync. Ha túl régi, akkor bökk és már indul is a szinkronizálás. -
donmackó
addikt
válasz
Winner_hun #48475 üzenetére
Témát sem váltottál? A Beállítások / Tartalom / Betűk és színek / Haladó beállításról adhatnál egy prntscreen-t, hátha csak valami elállítja (természetesen csak akkor amikor hibásan működik.
-
donmackó
addikt
válasz
Winner_hun #48464 üzenetére
A betű típus/karakterkészlet nem lehet a probléma forrása?
-
movax
őstag
válasz
Winner_hun #48469 üzenetére
Nézd, a problémák megoldásának két fő iránya van:
1. Gyorsan és hatékonyan megoldodi, hogy továbbléphess és gond nélkül használd az eszközt.
2. Előbb jó alaposan kiélvezed a hibát, reprodukálod többször, majd jó távolról indulva apró és módszeres lépésekkel elkezded felderíteni a megoldáshoz vezető utat, több lehetőséget kipróbálva.Mindkettőnek megvan a maga szépsége és haszna.
-
Rimuru
veterán
Van egy par oldal ahol lehet latni par dolgot. Nem tudom pontosan mi mit mutat, nekem nincs sync, de nevbol lehet kovetkeztetni.
-
M0RGI
őstag
válasz
#20749568 #48468 üzenetére
Tehát akkor elvileg működőképes, csak nem vártam eleget (egy órára rá már ment fel az új Win).
Mondjuk az ember nem ezt várná, hanem azt hogy vagy csinálja meg magától rögtön, vagy lehessen manuálisan elindítani a szinkronizálást, de legalább nyomon követni, hogy hol tart.
Köszi a választ!
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Mielőtt újratelepítettem a Windowst, előtte létrehoztam egy Mozilla fiókot és bejelöltem a böngésző beállításainál a Sync menüpontban, hogy a könyvjelzőket, jelszavakat, stb. szinkronizálja.
Az újra feltelepített Firefoxban is beállítottam ugyanezt, de semmit nem hozott át így mindenem elveszett.
Mit rontottam el? -
movax
őstag
válasz
Uninstall, profiltörlés, 0-ról reinstall.
-
törölt tag
válasz
ˇHˇú ez ˇduˇrvˇaˇ, méˇgˇ nˇeˇm láttˇam ehhˇez hasonˇˇlóˇtˇ.ˇ.ˇ.ˇ
-
Winner_hun
félisten
ˇMi bˇaˇjˇa ˇvˇan ˇa bönˇgészˇőnekˇ? Néhˇa rˇáˇjön ˇaz ötˇperc, ˇakkor ˇaz itt olˇvˇashˇatˇó ˇprobléˇmˇa ˇjön elˇőˇ. Néhˇánˇy ^(sokˇ) kˇarˇakter elé betesz ezt-ˇaztˇ.ˇ.ˇ. ˇMˇás ˇproˇgrˇaˇmbˇan neˇm ˇjönnek elˇő ˇplusz kˇarˇakterekˇ.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mióta újratelepítettem a Windows 10-et azóta nem tudok Facebookozni. Ha a hírfolyamra megyek a processzor terhelés felugrik 100%-ra és a ram is elkezd megtelni. Amikor már ilyen 2-3GB ramot használ a Firefox (a többinél is ez van) egyszerűen összeomlik. Régen az internet 4G modemen jött, de már utp-n és a routerben van a modem. Aida report -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Miért ilyen kicseszett lassú a Firefoxom? Gépelésnél is b e l a s s u l, videók szaggatnak, animációk lassított felvételek. Pedig van erő a gépemben, netem meg gigás.
Köszi!
-
kisspeter
csendes tag
válasz
Matthewus #48459 üzenetére
Kedves Matthewus !
Valamit rosszul csinálhattam.
Kitöröltem,de ez maga a profil mappa volt.
Amikor újra akartam indítani aszonta,hogy nem tudja,mert hiányzik.
Így most megint azt tudtam csinálni,hogy a nagy kínkeservesen visszaállított könyvjelzőimmel együtt,megint mindent kitöröltem és az egészet újra telepítettem.
Amikor végre megint megnyílt feljött megint a 3 lap.
Megint beállítottam amit szerettem volna.
Kezdőlap ,mentés helye .
Kíváncsi vagyok ,most ez meddig lesz így.üdv.
Péter
-
Matthewus
őstag
válasz
kisspeter #48458 üzenetére
Valamiért minden indításnál azt hiszi a Firefox, hogy az az első.
címsorba: about:support majd keresd meg a Profilmappa sort és klikkelj a mappa megjelenítésére, a megnyílt mappából menj vissza egy szintet, a lényeg, hogy csak egy mappát láss, aminek .default a vége. Zárd be a Firefoxot, majd töröld ezt a mappát, ez minden beállítást, könyvjelzőt stb. törölni fog. Nyisd meg a Firefoxot, majd zárj be minden lapot, majd zárd be a Firefoxot. Elvileg ezután jónak kellene lennie. -
kisspeter
csendes tag
válasz
Rimuru #48457 üzenetére
Szia colomb2 !
Amikor újra bekapcsolom a firefoxot ,egyszerre három oldalt is feldob magából.
Milyen jó a ő a Windows 10-el pl. Aztán ,hogy alapértelmezett e ő? Meg,hogy mindjárt kész,de ha kész a fiókom,akkor lépjek be.
Amikor belépek ,akkor eltűnik a másik kettő és bejön a beállított kezdőlap.
Csináltam azt is,hogy töröltem a fiókomat. Mert én nem akarok telefonon internetezni.
Akkor is ugyan ezt csinálja.
Egyszerűen elfelejti a beállításokat.
De ha egyszer beállítom,akkor kb 2-3 órát még bírja. Ha ennél később kapcsolnám be , kezdi előröl.Megőrjít !!!
-
kisspeter
csendes tag
Sziasztok !
Kérlek segítsetek !
Vagy a gépemet fogom szétvágni,vagy véglegesen törlöm a mozillát !Azzal kezdődött ,hogy a startlapot letiltotta fényképek miatt.
Ha oda be akartam lépni ,naponta ,vagy 10 percenként külön engedélyeznem kellett.
Ezt megunva töröltem az egészet és újra telepítettem.
Miután rájöttem,hogy ez így kevés volt,módszeresen kitöröltem minden ilyen mozillás filét.
Ez meghozta a kívánt hatást.
Újra telepítettem az egészet.
Most meg azt csinálja minden nap,hogy figyelmeztet ,lépjek be a fiókomba,hogy majdnem kész vagyunk.
Hiába csinálok akár mit ! megőrjít!
Ki fogom vágni !
Tudtok valami megoldást?
lécci segítsetek !köszi
Péter
-
kovaccss
tag
válasz
Matthewus #48450 üzenetére
Nem akarom a legújabbat használni, csak kb. a 42-est, most 39 van, a legújabb 49-es.
Nem akarok még több kiegészítőt használni, amikor a mostaniak is erősen lelassítják, és más problémákat is okoznak.
A tiszta profil azzal jár, hogy minden lapot újra ki kell nyitnom egyesével, ehhez minden lap url-jét el kell mentenem, és minden kiegészítőt újra kell raknom, be kell állítanom, ezt nem csinálom meg. -
kymco
veterán
"A Firefox nem tudja maradéktalanul helyreállítani ablakait és lapjait...."
Minden nap, mikor bekapcsolom a gépet és először indítom a firefox-ot, ez az üzenet fogad...
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj?
Már minden fület bezártam, csak annyi beállítás maradt meg, hogy a korábbi bezárás előtt állapotot menti el... Amíg nincs kikapcsolva a gép nincs is gond, bármikor vissza tudok lépni... de ha kikapcsolom, akkor jön az üzenet.... -
Vardar
tag
Sziasztok!
Most vettem egy új notebookot és az előtelepített firefoxon hiába jelentkeztem be a saját profilomba, valamiért ha felkeresek egy oldalt (elvira, gmail facebook bejelentkező felület) akkor azok felé azt kommunikálja, hogy ő angol nyelvű és ezek az oldalak is angolul jelennek meg alapból. Hogy tudom ezt megváltoztatni? Nem szeretném újra rakni egy magyar telepítővel. Előre is köszönöm a segítséget -
iday
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #48444 üzenetére
Hali.
Ati3470, legutolsó driver van feltéve hozzá.
Megpróbálom a bétát, hátha.
-
-
kovaccss
tag
A firefox időnként leakad, nem válaszol, majd kijön 1 ablak, hogy a parancsfile nem válaszol, folytatás, vagy leállítás. Bármelyikre nyomok, 10-20 s után bezárja 1 pillanatra az 1. profilomat (2 van), és az utolsó helyen újra kinyitja, mintha összeomlott és újraindult volna valami javascript fos. Ez van az ablakban:
Parancsfájl: chrome://ublock0/content/js/contentscript.js:1347
Az ublock origin okozza?
Pont azért váltottam Adblockról ublockra, mert kevesebb RAM-ot evett, és nem lassít annyira, de ez így nem jó, mert lassít és összeomlik. A másik profilnál nem csinálja.
Mi a baj? Melyik weboldal okozza? A vatera? Itt licitálni se lehet pár hónapja, csak ha kikapcsolom az ublokkot.
Ha rányomok itt a hibakeresésre, 1 halom kód van, ezt nem másolom be ide. Így kezdődik:
/*! jQuery v1.7 jquery.com | jquery.org/license @JsDoNotOptimize */
(function(a,b){function cA(a){return f.isWindow(a)?a:a.nodeType===9?a.defaultView -
asuspc96
senior tag
Helló!
Megszeretném változtatni a kezdőképernyőmet, beírom az oldalt, bezárom a beállításokat, aztán olyan mintha nem mentené el, és felül írná a régivel, iszonyatosan idegesítő.
Mi lehet a baja és mi rá a megoldás ? -
Apucy01
őstag
válasz
EmptyParadox #48438 üzenetére
ezt a profilt hogy érted?
sikerült őazntén szólva össze vissza nyomkodtam.. és müködik.. -
Zola007
veterán
MozBackup megbízható?
jelszavak mentése nélkül ha csinálok biztonsági mentést, akkor garantáltan nem olvassa be és menti azokat sehová?
firefox konfig átvitelére esetleg van biztonságosabb módszer?
(profile mappamásolás már volt hogy nem működött újabb verzióra visszatöltéskor) -
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Shingen #48416 üzenetére
Ha a CLI nem annyira idegen, akkor a youtube-dl kezeli az indavideo-t is.
Telepítés. (Ha jól gondolom, neked a windows-os rész kell csak.)
Kimásolod a videó linkjét a böngészőből.
Nyitsz egy parancssort, és ezt beírod:youtube-dl a_video_linkje
-
kispx
addikt
válasz
Shingen #48411 üzenetére
Lehet, hogy a videót el kell indítani, mert csak elinduláskor tölti be a linket.
(#48410) snakebait
Szerintem Itt tedd fel a kérdést, mivel a VPN beüzemelésében nem vagyok jártas és a másik topikban könnyebben találsz e téren jártasabb embert. -
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #48409 üzenetére
-
-
kispx
addikt
válasz
snakebait #48405 üzenetére
VPN-nel.
(#48406) Shingen
Akkor még az általam használt módszert tudom ajánlani:
jobb egérgomb az oldalra -> elem vizsgálata -> a "HTML keresése" textboxba beírod .mp4 és üss egy entert. Így megtalálod a videofájl linkjét. Kimásolod a linket és a címsorba beilleszted.Nem hiszem, hogy így bufferelné, lehet, hogy csak a letöltés szakadt meg.
-
Shingen
addikt
Ez volt fent, de nem jó csak a felét tölti le.
nem értem miért.
Megnyitom a videot rámegyek a letöltésre, letölti, amikor a gépen visszanézem 30 percből csak 8 percet tölt le.Lehet azért mert a video megnyitáskor nem tölt be be teljesen?
meg kell várni míg a csík betölt teljesen a videonál? -
snakebait
senior tag
Nem biztos,hogy pont ide tartozik,de mivel FF a kedvencem és ezt használom
Szóval külföldről bizonyos videókat-filmeket nem tudok megnézni,főleg indavideó,de van elég sok helyen mások is.A böngészőben megjelenik a szöveg,hogy ön külföldről böngészi az oldalt,bla,bla,bla... Hogy tudnám ezt kikerülni,megnézni a bizonyos oldalt,vagyis videókat?
-
kispx
addikt
válasz
Shingen #48403 üzenetére
Talán ez a kiegészítő letudja szedni: Video DownloadHelper
-
Shingen
addikt
Hali!
Indavideoról, milyen kiegészítőt töltsek le a Mozzilához a meséket le tudjam tölteni?
Unokaöcsémnek kellene egy pár mese sorozatot leszednem.
Köszi -
Normi™
őstag
válasz
Krystal_s #48401 üzenetére
Igaza van,főleg a az utolsó előtti hosszú h.sz.-ben,egyet is értek vele.Ami gond volt az a stílus amit az elején felvett és ez a böngésző topikja ahol problémákat vitatnak meg az emberek és segítenek egymásnak ha tudnak nem itt kell filozofálni és pláne nem agresszívan.
-
Krystal_s
addikt
1-2 olyan elégedetlen ember minden topikban akad.
Itt azért többségben valós problémákról írnak a fórumozók, ezért úgy érezem keményen fogalmaztál és kicsit magamra is vettem. Nálam is volt gond pár verzióval.
kovaccss nem írt hülyeséget és keményen támadva lett, mintha az általa említett problémák nem léteznének. Kinek így, kinek úgy.
Szerintem nem mindig a legújabb a legjobb. Többen raktak már vissza korábbi verziót. Ez pár éve nem volt ilyen gyakori. Egyre több kompromisszumot kell kötni. (Ez nem csak Firefoxra igaz)Nekem még így is a fox a kedvencem, de azért tartok a frissítésektől.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!