Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz csferke #4835 üzenetére
Ha ezt megcsinálod, akkor is azt írja ki?
Kompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
localhost
Közösségépítő
válasz csferke #8693 üzenetére
Szia! Úgy gondolom, hogy különálló torrentkliens alkalmasabb a feladatára, ha mégis a Firefoxon belül kívánod ezt megoldani, nem hinném, hogy ennél jobbat találsz : [link]
Szivesen.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
egykori
őstag
válasz csferke #11248 üzenetére
Szerintem, az a legtisztább, ha a Vezérlőpult / Programok hozzáadása és eltávolítása helyen eltávolítod az összes Java verziót, és újra rakod a legfrissebbet.
Majd az új érkezésekor is érdemes ezt a procedúrát elvégezni, de lehet, hogy az online frissítéskor a Java felülírja magát - azért ebben nem vagyok 100% biztos. -
egykori
őstag
válasz csferke #11251 üzenetére
Hát igen, én nem szoktam rátelepíteni a régire az újat, ezért voltam ebben bizonytalan, de megismételve és kiegészítve azzal, hogy az uninstall, azután az új telepítése mindössze 2-3 percet jelent - ez a legjobb, legtisztább megoldás.
Viszont nem tudom - azon kívül, hogy idegesítő a sok verzió látványa a Firefoxban -, okoz-e valami problémát a böngésző vagy akár a Java működésében. -
dqdb
nagyúr
válasz csferke #12855 üzenetére
1. frissíts Flasht a legutolsó 10.1-es változatra
2. nézd meg, nem pakolta-e a vírusirtód/tűzfalad karanténba a plugin-container.exe-tSteelmanus: az about:config alatt nézd meg az app.update.channel értéket. Tippem szerint ez nála XP-nél ez beta lesz, Windows 7 alatt pedig release.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
veterán
válasz csferke #15760 üzenetére
Köszi, ez jó lesz, ezzel menni fog neki is.
llaszlo:
Tudom, hogy kell használni, ezzel nincs gondom, de édesapámat próbálom átszoktatni az IE-ről a FF-ra, és neki nehéz megmagyarázni, h ezentúl nem lesz gyorsikon, hanem kattintgatnia kell majd mindenfelé a menüben.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
-
headhunter
addikt
válasz csferke #29526 üzenetére
"Sziasztok!
Frissült a TabMixPlus és már fut a 17xx-en is
Miért nem tudja telepíteni a frissítést a róka??
17.0.0-ról akartam frissíteni 17.0.1-re. Letöltötte majd közölte velem, hogy sikertelen és töltsem le a honlapjukról az új verziót.üdv"
Nekem frissült 17.0-ról 17.0.1-re, de a legújabb TabMixPlus (0.4.0.4pre.120724), nem működik rendesen.
Fülek színbeállításánál csak az aktív lap színe jó.
Olvasatlan lapnak piros szín, egyéb lapnak zöld szín van beállítva.
-
tdk.112
aktív tag
-
DS39
nagyúr
válasz csferke #36542 üzenetére
köszi. ezt én is tudom, de ez egy plusz macera, akkor már gyorsabb ctrl-d + enter, és már ott is van. a csillagnak pont az lenne a lényege, hogy egy klikk és tárolás. ami persze megtörténik, csak miért nem jegyzi meg mondjuk hogy utoljára hova mentettél és akkor oda menti, nem mindig a "nem rendezett"be. sajnos a mai fox-ból már teljesen kiveszett a logika, az ésszerű funkcionalitás, alapértelmezetten olyan fapados lesz mint a Chrome és 10 kiegészítővel lehet olyan rugalmassá, ésszerűvé varázsolni mint a régi korszakban alapból volt.
-
félisten
-
stingy2
senior tag
válasz csferke #41191 üzenetére
van egy java-s programom, ami a java 8-ra frissítés után nem indult el. az segített, amikor a Java/jre../bin mappában lévő javaw.exe fájlt bemásoltam (nem kivág! csak másol!) a windows/system32 könyvtárba. ha nem jó, akkor lehet egy próbát tenni a syswow64-be másolással. ha végképp semmi sem segít, akkor tedd vissza a 7-es javát, vagy a régebbi firefoxot.
INTJ
-
DS39
nagyúr
válasz csferke #42422 üzenetére
én a Google (alap-kereső szolgáltatáson kívüli) szolgáltatásokért sosem voltam oda, főleg az Android utáltatta meg velem őket, de PC-n ezekkel régebben sosem volt bajon: Mail, Maps, Youtube, Fordító. a két M-betűset már elb.szták. (számomra)
amúgy a többi térkép szolgáltatás sem jobb, a Bing Maps, Here Maps páros sem mondható gyorsabbnak, a műholdkép nézet csúnyább, és egyikben sincs (nálunk használható) Street View.
egyébként tesztelgettem azt amit írtál, nálam 31.7.0 ESR Firefoxban nem tapasztalom ezt a hibát.
-
Kernel
nagyúr
válasz csferke #42730 üzenetére
Szerintem rossz nyomon jársz (bővítményekhez nincs köze), egyébként a Firefoxot lehet indítani csökkentett módban is, de akkor a hardveres gyorsítás teljes hiánya miatt a térkép szinte használhatatlan lassúságú.
Van lehetőség új profilt is készíteni, ami alapértelmezett "szűz" beállításokkal fog futni. Ezt mondjuk én azért csináltam, mert akarok majd egy teljesen új Firefoxot konfigurálni, tiszta lapról indulva:
Profiles.ini:
[General]
StartWithLastProfile=0[Profile0]
Name=Régi
IsRelative=1
Path=Profiles/jjjtgfps.default
Default=1[Profile1]
Name=Új
IsRelative=1
Path=Profiles/ydkki1bc.new---------
Az általad tapasztalt jelenség, a feketedés nálam mindig is fennállt, mióta egy Intel iGPU alaplapot használok. Chrome jobban tűrte, ezért a térkép használatához mindig azt vettem elő.Most azt csináltam, hogy a BIOS-ban (UEFI) a GPU Shared RAM értékét Auto-ról felnyomtam 1GB-ra, a próba kedvéért. (De nekem összesen csak 4 GB RAM van.)
Elkezdtem tesztelni az utcanézetet. Néha ugyan beugrott fekete rész is, de rögtön fel is töltődött képtartalommal, nem halt le. Úgy tűnik, most jól bírja.
Process Explorer:
Mindent összevetve, szerintem itt a GPU-memóriaigény növekedett, azért fekteti ki géped.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
gyulank
addikt
válasz csferke #43072 üzenetére
De te le is tudod tölteni. Nem az a lényeg, hogy mit csinál, ha megnyitom, hisz alapból azt próbálom, hogy jobb kattintás, és a menüből valami. Már csak azért is, mert sose lehet tudni, melyik nyílik új lapon, melyik ugyanott. Gondolom, ha valami.pdf-nek látná, nem url-nek, akkor a beépített is meg tudná nyitni, meg le tudnám tölteni, de a pdf címét se másolhatom ki sehonnan, hogy mással tölthessem le. Hivatkozás címének másolása, és bejön egy fehérség.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
válasz csferke #43080 üzenetére
De az mellékes, az se jó, de a franc se akar letölteni mindent ami felesleges. Keresek valamit, amit nem találok, és belenéznék egy csomóba, hogy az az-e, de töltsem le mindet a semmiért az hosszadalmas, és felesleges. Nekem az a bajom, hogy csak fehérség van, és hogy se a beépített pdf megjelenítő nem nyitja meg, hisz fehérség van, se a googledocs bővítmény, mert csak fehérség van. Meg most már le tudom tölteni, de csak FF-ban, és csak a bővítmény miatt.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
válasz csferke #45873 üzenetére
a 64 bites Firefoxszal sehogy.
Használj ehhez 32 bitest (nagy különbség nincs egyébként sebességben), vagy Chrome, IE, stb.egyébként pedig mivel az Oracle leáll a webes Java Plugin fejlesztésével, idővel ezek a bankok áttérnek majd HTML5 alapú netbankos rendszerre, ami ráadásul egy androidos tableten is ugyanúgy fog működik.
(persze lehet hogy van mobil alkalmazása a banknak erre a célra)[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz csferke #51205 üzenetére
A Beállítások ==> Tartalom ==> Színek "Hivatkozás színei" megfelelőek? Ha igen és még sincs, akkor ezzel is állíthatod: NoSquint Plus
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz csferke #51207 üzenetére
Van ilyen, más programoknál is. Sokszor elég az, ha ugyanazt a beállítást ismételten beállítjuk. Ez egy általános, sokszor alkalmazható, hatásos trükk. Nagyon sok programnál már bejött ez nekem az évek során.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok